Dodaj do ulubionych

MOLESTOWANIE na plebani

15.02.06, 19:51
kolejny przypadek molestowanego dziecka przez księdza we wsi Trawnik;
pyt.: ilu na 100 księży dopuszcza się przestępstw na tle seksualnym i ilu z
nich zostaje skazanych
Obserwuj wątek
    • ja_aska Re: MOLESTOWANIE na plebani 15.02.06, 21:00
      w sumie czarna norma.
      • ohne.zucker Re: MOLESTOWANIE na plebani 15.02.06, 21:01
        a jak to jest wsrod rabinow???, ja-aska - dawaj, przeciez musisz miec dane z
        wiarygodnych zrodel...
        • ja_aska Re: MOLESTOWANIE na plebani 15.02.06, 21:04
          oni tylko przez prześcieradło więc molestowanie odpada.
          • ohne.zucker Re: MOLESTOWANIE na plebani 15.02.06, 21:05
            no dawaj te normy... nie wstydz sie... skoro mowisz o czarnej normie, chce
            poznac inne rownie mi egzotyczne... nie daj sie prosic...
            • ja_aska cukiereczku 16.02.06, 08:23
              tłumaczę: dla rabinów (ortodoksów) ciało służy tylko prokreacji. nie dotykają
              go, nie macają, nie patrzą. nawet sex tylko przez dziurkę w prześcieradle
              by "nie daj boże" nie dotknąć nieczystej.
              • ohne.zucker asienko 16.02.06, 08:28
                asienko, statystyki i ich zrodlo...

• ja_aska cukiereczku 16.02.06, 08:33
                  statystyki dotyczące wiary w boga posród rabinów? bo niczego innego nie mogłyby
                  dotyczyć:)
                  • ohne.zucker Re: cukiereczku 16.02.06, 08:38
                    acha.... wiec jestes pewna iz zaden Rabin nie zchanbil sie podobnym
                    czynem...no, no, no...ciekawe... to jeszcze daj statystyki dotyczace Imamow,
                    Mnichow Buddyjskich, Popow, Pastorow... etc. wtedy mozemy porozmawiac o
                    zawyzonych czy zanizonych normach dotyczacych tego problemu. Zgodzisz sie
                    chyba, ze musimy znalezc jakis pnkt odniesienia....
                    • ja_aska Re: cukiereczku 16.02.06, 08:40
                      pewnie, że nie jestem pewna. ale pocieszającym dla mnie jest fakt, ze skoro
                      ilościowo jest ich mniej to mniej ludzi skrzywdzą.
                      • Gość: jakistam Re: cukiereczku IP: 87.207.166.* 16.02.06, 08:50
                        Pluć można ile się da, prawda. Gorzej z uzasadnieniem dlaczego w jakim kierunku.
    • Gość: mamoniowa Re: MOLESTOWANIE na plebani IP: 62.69.202.* 15.02.06, 22:04
      Bea problem dotyczy rowniez tego, kto zostanie przylapany. Ksieza, politycy,
      aktorzy, biznesmeni, artysci, a nawet terapeuci czy dyrygenci.
      Przypomnij sobie pedofilska afere sprzed kilku lat, ktora wytropili
      dziennikarze Wprost i Polsatu. Bylo glosno,ale tylko przez chwile, sprawie
      ukrecono leb. Mysle, ze dlatego, poniewaz wielu waznym personom na tym
      zalezalo! Sugerowano, ze na lawe oskarzonych moglyby trafic osoby z pierwszych
      stron gazet, nie mam zamiaru bronic ksiezy dopuszczajacych sie tego
      obrzydliwego przestepstwa ,ale mysle, ze to sa plotki, a rekiny dalej poluja.
      • beatrix13 Re: MOLESTOWANIE na plebani 15.02.06, 22:07
        czyli winna mentalność naszego społeczeństwa i układy,bo narzedzia prawne są
        • Gość: mamoniowa Re: MOLESTOWANIE na plebani IP: 62.69.202.* 15.02.06, 22:19
          Bea, ale to sie nie tylko u nas dzieje !!Otworz oczy ! A co robi kontyngent
          ONZ ?? Wykorzystuje nie tylko kobiety,ale i dzieci za plesniale zarcie i
          przeterminowane leki. Pobozni muzulmanie z Emiratow czy Arabii Saudyjskiej
          jezdza do Egiptu gwalcic kilkuletnie dziewczynki, ktore zreszta rodzice
          przyprowadzaja.
          A myslisz po co niemieccy czy skandynawscy sexturysci jezdza do Tajlandii ?
          To sa odrazajace sprawy ponad podzialami, ponad religiami, protestanci,
          muzulmanie, katolicy, prawoslawni...
          A majac na uwadze nasze spoleczenstwo...w moim odczuciu, to nie mentalnosc, ale
          znak czasu, wolnosc, ktora odwrotnie interpretujemy !
          • beatrix13 Re: MOLESTOWANIE na plebani 15.02.06, 22:38
            i co tylko na bezsilność nas stać?
            załamywanie rąk po fakcie?
            to przerażające
            • swantevit Re: MOLESTOWANIE na plebani 15.02.06, 22:40
              Dziewczyny, nie chciałybyście pomolestować mnie troszkę?
              Tak mi się kce..
              • beatrix13 Re: MOLESTOWANIE na plebani 15.02.06, 22:41
                a nieletni już nie jesteś?
                • ohne.zucker Re: MOLESTOWANIE na plebani 15.02.06, 22:47
                  ot... tak w temacie...
                  temat ciezki, a tu prosze... bea i swancostam... ekstra

pzdr
                  • swantevit bez cukru 15.02.06, 22:48
                    ohne.zucker napisał:
                    ot... tak w temacie...
                    > temat ciezki, a tu prosze... bea i swancostam... ekstra
                    --------------------------------------------------------------
                    Jestes jak kondom, na każdej randce na jaką się wybieram..
                    • ohne.zucker Re: bez cukru 15.02.06, 22:52
                      spadaj svenska bojka spac, bo jutro znowu na budowe...
                      • swantevit Re: bez cukru 15.02.06, 22:58
                        o, i jakieś dźwięki potrafisz wydać. wydaje ci sie ze to po szwedzku..
                        • ohne.zucker Re: bez cukru 15.02.06, 23:00
                          nie bo nie znam tego jezyka, tak zawsze okreslam tych barankow co rzna gwiazdy
                          polnocy...
            • Gość: mamoniowa Re: MOLESTOWANIE na plebani IP: 62.69.202.* 15.02.06, 22:48
              nas ? to chyba nieodpowiednie slowo. Narod sie oburza, a ci co rzadzili badz
              rzadza maja to w ...
              • Gość: e.beata Re: MOLESTOWANIE na plebani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 23:16
                naród się oburza...
                Myślę, że w sferze seksu naród mamy wstydliwie zacofany.
                W sferach afer które nie dotyczą świecznika, ale osób związanych z miejscem
                pobytu, osób bliższych naród nie podskakuje, bo nie ma tego we krwi, wciąż w
                wielu środowiskach zakodowane jest milczenie, nie wtrącanie się. Oburzamy się w
                czterech ścianach, na zewnątrz milczymy.
                Gdy jednostki nagłaśniają sprawę reszta "wsi" się od nich odwraca.
                Leży u nas współdziałanie, współpraca na najniższym, podstawowym poziomie.
                Poza tym, afery dot. księży, są od razu łączone z atakiem na Kościół.
                A jemu nie zależy na samooczyszczeniu i prawdzie, wyżej postawieni zasuwają
                zasłonę milczenia.
                Wszystkie nitki, które mogą doprowadzić do osób u władzy, znanych, są od razu
                ukręcane.

> a ci co rzadzili badz rzadza maja to w ...

Jż. są zamieszani, to oczywiste.
                Jż. nie są to się boją brać samodzielnie za odbezpieczony granat.

• Gość: H56 cukier, a co Cię rabini obchodzą ? IP: *.comnet.krakow.pl 16.02.06, 09:16
                  przecie Polska, to w 99% kraj katolicki .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka