Dodaj do ulubionych

Szczecin moich marzeń

IP: 213.25.164.* 16.02.06, 07:26
Czekam na historię tych ludzi.Jestem z Opola a tak bardzo chciałbym zamieszkać
w Szczecinie.Może Ci ludzie kiedyś mieli podobne marzenia...
Obserwuj wątek
    • Gość: wizytka Re: Szczecin moich marzeń IP: 217.153.19.* 16.02.06, 08:15
      Ależ się cieszę !!! Przecież moja rodzina kupuje u Ogórków od samego początku
      powstania rynku na Pogodnie. Znaliśmy śp.Ogórka tatę, znamy Panią Ogórkową
      (babcię) Pana Zbyszka, Panią Krysię oraz ich dzieci i wnuki. Pan Zbyszek teraz
      się kuruje. Jestem pewna że za miesiąc powróci do handlu, czego jemu i Pani
      Krysi życzę z całego serca.
      Brawo Gazeto !
      Pomysł piękny.To my jesteśmy tym miastem. To zapewne będzie jedna z
      najpiękniejszych historii Szczecina. Gratuluję pomysłu :)
    • Gość: zaopatrzeniowiec Re: Szczecin moich marzeń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 09:12
      Brawo,fajna sprawa. Mam nadzieję, że będzie też coś o żebraku spod "Serca
      Jezusowego" i o panu Okonku(mam nadzieję, że dobrze pamiętam nazwisko),szewcu z
      ulicy Kopernika, róg ul. Jagiełły. Niestety, obaj nie żyją.
      • Gość: ABC Re: Szczecin moich marzeń IP: 85.219.251.* 16.02.06, 16:03
        Nie wiem czy jeszcze zyje, ale dobry szewc byl na Sw. Stanislawa Kostki, za krzyzowka z Konopnicka bodajze... Tez pewnie by niejedna historie opowiedzial...
    • Gość: iska Dobre. nawet bardzo. nt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 09:48
    • kakq Re: Szczecin moich marzeń 16.02.06, 09:53
      świetny pomysł brawo .przeczytam z przyjemnością pzdr
    • Gość: iska lekcja poglądowa dla wydzialu promocji szczecina! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 10:26
      powinni postawić przed bilbordami leni umysłowych z wydziału promocji miasta i
      pokazac im jak się buduje tozsamosc mieszkancow miasta - zwlaszcza pokazujac
      rożnicę pomiedzy tymi plakatami, a tymi szkaradnymi zmurszałymi zdjęciami które
      spozierały z bilbordow rok temu, za ktore oni płacili nasze pieniadze.
      • Gość: e.beata Re: lekcja poglądowa dla wydzialu promocji szczec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 20:04
        nie trzeba ich stawiać przed billbordem, różnica i bez tego jest widoczna.
        Różnica między życiem i ślizganiem się po życiu.
        Różnica między prawdziwym człowiekiem i drewnianym urzędnikiem.
        Różnica między sercem, pokorą i zadufaniem z powodu stołka.
        itp
        itp
        • Gość: wizytka Re: lekcja poglądowa dla wydzialu promocji szczec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 21:06
          Dokładnie Beatko. Jakieś to smutne, może gorzkie. Spójrz, nawet juz nam sie nie
          chce dyskutowac o kadydatach na prezydenta. A Sobiepan próbował.
          Ja tam uważam, że prezydentem może zostać Pan Zbyszek Ogórek. Wolę jego od tych
          wkalkulowanych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka