Gość: jednorazowa A komu Ty to udowadniasz ? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.02, 16:58 A po co Ty to udowadniasz? Przecież wystarczy przeciętna inteligencja aby to zauważyć. To, że to jest kretyn każdy widzi ! Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny Chyba facet ma wolne . n/t 23.11.02, 18:23 Nawet komunistyczny głupek ma wolne dni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rg Re: Ośla ławka dowodem GŁUPOTY Admina . n/t IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.11.02, 18:46 zaciekawiony tematem, przeczytałem wątek o radiu w oślej. admin powinien utworzyć coś w stylu 'najgłupszy wątek' i tam to wstawić. szkoda oślej. Odpowiedz Link Zgłoś
arsene.lupin Re: Ośla ławka =szkoda oślej 24.11.02, 07:22 Gość portalu: rg napisał: > zaciekawiony tematem, przeczytałem wątek o radiu w oślej. > admin powinien utworzyć coś w stylu > 'najgłupszy wątek' i tam to wstawić. > szkoda oślej. Tak.Głupi jest na pewno - to prawda ale dlaczego ośli ? Odpowiedz Link Zgłoś
arsene.lupin GŁUPOTA Admina . 24.11.02, 07:54 Gość portalu: rg napisał: > zaciekawiony tematem, przeczytałem wątek o radiu w oślej. > admin powinien utworzyć coś w stylu > 'najgłupszy wątek' i tam to wstawić. > szkoda oślej. To Ty Ryśku ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rg Re: GŁUPOTA Admina . IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.11.02, 20:00 nie jestem ryśkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HRABIA Re: Ośla ławka dowodem GŁUPOTY Admina . n/t IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.02, 07:15 Wszyscy wiedzą ze admin to taka płatna prostytutka Jerzego Sawki. Odpowiedz Link Zgłoś
arsene.lupin hrabio !!!!!!t 24.11.02, 07:18 Gość portalu: HRABIA napisał: > Wszyscy wiedzą ze admin to taka płatna prostytutka Jerzego Sawki. Panie hrabio. Pan jak zwykle ma rację. Odpowiedz Link Zgłoś