Gość: KP IP: 213.155.166.* 24.02.06, 19:49 heh kto by pomyślał a tak porządnie wygląda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agaton Za dwa lata będzie to samo z Trasą Pionierów! Już IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 21:34 widać co nieco. Mści sie brak palowania terenu pod nasypy. Za 20 lat wszystko się utopi w tym bagnie. Takich mamy inżynierków! Mówi inżynier do inżyniera: wiesz, jak pomyślę jaki ze mnie inżynier, to aż strach iść do lekarza... Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Za dwa lata będzie to samo z Trasą Pionierów! 24.02.06, 21:44 a jak projektantem byl ten z Katowic?.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SCEPTYK Symbol zdjęcia IP: 83.168.69.* 25.02.06, 00:00 ZAINTERESOWANY PĘKNIĘCIEM OTWORZYŁEM ARTYKUŁ. A TU CO? CODZIENNY WIDOK WJAZDU NA MOST. A JA NAIWNY MYSLALEM, ŻE ZOBACZĘ COŚ NOWEGO I NIEZWYKŁEGO. Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit dromex 25.02.06, 09:29 tak sie sympatycznie sklada ze ta firma buduje w zasadzie wszystko w tym zapadajacy sie most nowoclowy i zakrety pochylone nie w ta strone po zjezdzie z niego. pozdrawiam black Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Simoon Re: dromex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 11:34 A najśmieszniejsze jest to, że my ich za to kochamy i jeszcze będziemy im zlecać wybudowanie różnych rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agaton A moze jak zmienimy magazyniera,nie dostaną zleceń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 11:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: midat Wieś Wita Was - Szczecin IP: *.vx.pl / *.vx.pl 25.02.06, 12:20 Szczecin to skansen syfu, nieudolności i bezczelności urzedniczej oraz miasto zlodziei!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Te, cwaniaczku z PKS`u IP: *.atrax.pl 25.02.06, 19:23 Mieszkam w tym miescie, ale nie czuje sie zlodziejem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad Nie wiem z jakiej jestes wsi ale nie dziwi mnie to IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.06, 23:30 to co pszesz - znam lamse takich leszczy, przyjechali do Szczecina, zdobyli wyksztalcenie, pierwsza prace, kontakty i przy pierwszej nadazajacej sie okazji uciekli plujac na To miasto... Tragedia Tego miasta, Jego najwiekszy dramat to brak patriotyzmu, brak myslenia w kategoriach Moje miasto, Moj Dom - Szczecin. Dlatego sa takie efekty, afery, nieudacznicy i leszcze tacy jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Nie wiem z jakiej jestes wsi ale nie dziwi mn IP: *.atrax.pl 26.02.06, 10:58 Wszystko przez to, ze Szczecinjest polski dopiero 61 lat, wiadomym jest, ze czesc ludzi przyjechala to z musu, z Kielc, Warszawy, Poznania, Kresow Wschodnich; oni na pewno przez pewien okres nie identyfikowali sie z tym miastem - to wszystko spada na 2, 3 i kolejne pokolenia, powiedzmy zaczynajac od 3. To na nas spada obowiazek, by manifestowac nasz patriotyzm, bo to przeciez nasze miasto! Potrzeba lat, by zmienila sie troche mentalnosc spoleczenstwa, ale to od nas, mlodych, zalezy jak na to spojrza przyszle pokolenia... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasieb Re: Popękany nowy most IP: 83.168.106.* 27.02.06, 07:40 od lat dromex partaczy wszystkie inwestycje w naszym mieście a i tak wygrywa przetargi. system tanich podwykonawców jest dla wszystkich widoczny. Każdy kierowca jeżdżąc po drogach wykonanych przez dromex tylko psioczy że wydano tyle pieniędzy a jakość pozostawia wiele do życzenia. Te wszystkie "schodki" przy wjazdach i zjazdach z mostó, o zakręcie śmierci na skrzyżowaniu hangarowej i leszczynowej nie ma co wspominać. życzę dobrego dnia decydentom z zditem'u za podpisywanie świetnych kontraktów z super fitrmą dromex! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: Popękany nowy most IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 08:32 Płockie i Dromex to dwóch faworytów pani dyrektor Rajkiewicz (i jej meża z GDDiA)), byłej szefooooeej WIM w mieście, teraz schowanej głęboko jako vice w wydziale od zatwierdzania organizacji ruchu przy robotach drogowych. Ten sam duet wykonawcow miał robić mosty na Dziekokliczu ale na całe szczeście im nie wyszlo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schtzyphavitza Re: Popękany nowy most IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 15:22 yyyy kto mądry podpisał zdjecie w tekście... "zakaz wjazdu"?? a ja myślałem ze biały z czerwona obwódka to "zakaz ruchu" ;/ Odpowiedz Link Zgłoś