01.03.06, 11:01
wiadomosci.onet.pl/1270106,11,item.html
to Marcinkiewicz powinien odejść za zdjęcia we Wprost
Obserwuj wątek
    • the.bill1 Re: Chore pisma, chora kultura 01.03.06, 11:12
      Eksploatowanie popędu seksualnego dla kasy i dorabianie do tego chorej
      ideologii, to oczywiście rys cywilizacji materialistyczno - konsumpcyjnej.
      Ta chora mentalność, to mentalnośc w rodzaju "po nas choćby potop", ale ciołki
      z Playboya itp. szmatek, pewnie tylko się uśmiechną, bo co ich obchodzi poza
      orgazmem i stanem swojego konta?
      Poza tym uprzedmiotowiona licealistka mówi: "To moja mama - musi mi wybaczyć" --
      to jest bezczelne zdanie, z którego redakcja Wyborczej zdaje się być dumna. Nic
      dziwnego. Jak Polak/-lka ma gdzies rodziców o uduchowionych poglądach, to
      Wyborcza jest dumna. Jasne. Jak za caratu - rozpić Polaczków, a energię niech
      wyładują w burdach i seksie. Nic dziwnego, ze lewica laicka do kondomów chce
      dopłacać. Przeciez taki naród nie powinien się rozmnażać...
      • dusza16 Re: Chore pisma, chora kultura 01.03.06, 11:18
        chore ptaki, chorzy ludzie, chory kraj
        • the.bill1 Re: Chore pisma, chora kultura LINK 01.03.06, 11:26
          Nie tylko w Polsce, ale także w Niemczech policja ściga podobne wybryki ... Tam
          wiek dojrzałości do zarobkowania tyłkiem i cyckami wynosi 21 lat, u nas brak
          tego przepisu, więc nie ma co się dziwić zrozpaczonej matce (że córeczka dała
          sobie swoje gołe cycki sfotografować i leży na półkach całej Polski), czy
          dyrektorowi, który znając dziewczę oraz trudy wychowania aktualnych
          nastolatków ... zareagował tak, jak przewiduje regulamin szkoły. Przecież jej
          nie wyrzucił, przeprowadził z Nią ostra rozmowę. i tyle.

To laska sama rzuciła papierami, bo to co zrobiła przerosło jej psychiczne
          zdolności... Nie zwróciła uwagi, że do tych pism pchają się głównie laski,
          które:
          1. Nic nie potrafią, a tylko tak moga wzbudzic czyjeś zainteresowanie
          2. Sa zdesperowane
          3. Starzejące sie gwiazdy, co chca sie pocghwalić efektami ostatniej operacji
          plastycznej (steczkowska, górniak, i inne rodzime bystrzaki)

Dla wielu mlodych lasek, nawijka slowna cip-huntera, czy 'fotografa' jest jak
          obietnica wszystkiego o czym marzą. Pewnie potem, są w szoku, gdy społeczeństwo
          reaguje inaczej niz wizja przedstawiona przez redakcyjnego "ściemniacza".

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=37674297&a=37687693
          • hsps Re: Chore pisma, chora kultura LINK 01.03.06, 11:42
            masz może jakiś link o tej granicy 21 lat do zarobkowania tyłkiem i cyckami (w
            Niemczech) ? jakiś paragraf - chciałem dokładniej przeczytać...

the.bill1 napisał:

> Nie tylko w Polsce, ale także w Niemczech policja ściga podobne wybryki ...
            Tam
            > wiek dojrzałości do zarobkowania tyłkiem i cyckami wynosi 21 lat,
            • the.bill1 Re: Chore pisma, chora kultura LINK 01.03.06, 11:51
              To był link do wpisu jakieś kobiety. DO niej sie zwróc - po linku oczywiście
              • hsps Re: Chore pisma, chora kultura LINK 01.03.06, 11:57
                To znaczy nie weryfikowałeś tej informacji ? Nie rozumiem, "jakaś kobieta"
                podaje i od tego momentu staje się to pewnikiem ?

Nawiasem: link nie istnieje - wiadomość nie istnieje lub została skasowana.

the.bill1 napisał:

> To był link do wpisu jakieś kobiety. DO niej sie zwróc - po linku oczywiście
                • Gość: the.bill1 Re: Link jest ok, choć ja teżmiałem info, ze IP: *.bazapartner.pl 01.03.06, 12:15
                  ze nie ma posta. Coś sie zacieło.
                  Podaje raz jeszcze.
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=37674297&a=37687693
        • the.bill1 Re: Chore pisma, krytyka kultury 01.03.06, 11:32
          Po to ogranicza sie świadomość ludzi, aby nie mogli sobie wyobrazić, ze można
          żyć inaczej niż ciołki od pop kultury Ciproponują dla swego zysku.
          Żałosny jest człowiek, który zamiast zyć pełnią, wpada w sidła matrixa i myśli
          że świat jest taki jak mu Playboy zaproponuje. Jesli przedmiotem aspiracji
          ograbionego z duszy człowieka ma być okładka czasopisma, wygrana w teleturnieju
          TV itp, to współczuję
          Architekci matrixa czerpia zyski i żyja jak paniska, a wam wmawiają, że
          jesteście wolni i możecie wybrać między Cola lub Pepsi, Playboyem lub
          Hustlerem.... To jest dopiero wolność i szczęście...

Kampania przeciwko P i S o f o b i i
          Mów Prawdę! Nie kłam!
          www.pis.org.pl/main.php
          • dusza16 Re: Chore pisma, krytyka kultury 01.03.06, 11:46
            czy uważasz, że do Playboya pchają się zdesperowane laski? Chyba Cię Bóg
            opuścił. Człowieku co Ty wypisujesz?
            • the.bill1 Re: Chore pisma, krytyka kultury 01.03.06, 11:54
              Czytaj uważniej, to wypowiedż dziwczyny - napisałem w temacie posta, ze to LINK!
              Wg. mnie różne się pchają, a wypowiedx dotyczyła tej a nie innej
              uprzedmiotowionej, która sama powiedziała "Chiałam być na okładce, tak jak Edyta
              Górniak".... No comments...
              • the.bill1 Re:Sorry , poprawka cytatu 01.03.06, 11:55
                To było moje marzenie, być na okładce, jak Edyta Górniak. No comments again
                serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,3189021.html
    • oktomvre Re: cenzurka? 01.03.06, 12:24
      Dziewczyna z mojego ogolniaka została Miss Natura, były fotki, wywiad i o ile
      dobrze pamiętam nikt jej ze szkoły nie wywalił. To był koniec lat 80-tych...
      Coż, decyzji dyrektora się nie dziwię, jeśli zależy mu na dobrym imieniu
      szkoły, cokolwiek miałoby to oznaczać...
      A co z pannami, które rozbierają się do kamerek w necie, też chodzą do jakiś
      szkół... Info nie dociera do nauczycieli?
      • hsps Re: cenzurka? 01.03.06, 12:28
        Dyrektor czyta Playboya, nie ma czasu na zaglądanie do internetu... :-)

oktomvre napisał:

> A co z pannami, które rozbierają się do kamerek w necie, też chodzą do jakiś
        > szkół... Info nie dociera do nauczycieli?

• the.bill1 Re: cenzurka? 01.03.06, 12:28
        No te od kamerek, to winny byc pupilkami libralnego Jerzego Urbana. tak
        przyjaciela Adama Michnika.
      • ja_aska Re: cenzurka? 01.03.06, 12:31
        co kogo obchodzi co ze soba robi dorosła kobieta? vzemu bilu tak chamsko ją
        oceniasz? nie sądzisz, że to jej sprawa co robi w czasie wolnym?
        • the.bill1 Re:Wyznania ! do Ja_aska 01.03.06, 12:49
          Chamsko oceniam?
          Zadałaś ważne pytanie. Dotyczy ona kwestii więzi społęcznej, poczucia wspólnoty.
          Chodzi o to czy mamy prawo oceniach żyjących obok bnas ludzi i co ma być
          podstawą tej oceny. Ja wychodzę z pozycji humanizmu socjalistycznego. zakłada
          on, że człoiwek może w pełni rozwinąć się tylko we wspólnocie, wśród innych
          ludzi. Inaczej zostanie tarzanem lub samotnikiem w wielkim tłumie. Poczucie
          wspólnoty zakłada coś wspólnego - jakies wartości kulturowe, wokół których
          wspólnota może sie konstytuować. Jeśli ma to byc Playboy, to wybacz, nie jest to
          dla mnie wartość wyśróbowana, a jeśli bycie na okladce jest przedmiotem marzeń ,
          to uważam, że jest to upadek moralny, albo upodlenie wynikające z: 1> barku
          alternatywnej formy afirmacji życia - pełniejszej, głebszej etc
          2. upodlenia ukrytego wynikajacego z wyprania mózgu prze pop-kulturowe media,
          ktore zainteresowane sa w tym przypadku orgazmem i kasą. Jesli dzieje sie to na
          obrzeżach życia społecznego, to mozna to tolerować, ale jeśli ktos stawia w
          centrum publicznej debaty tego typu wartości, to woła to o pomstę do nieba, bo
          możesz obserwowac promowanie "osobowości" typu DOda, czy mandaryna jako gwaizdy
          i wzorce dla młodziezy. Zauważ nikt nie ma nic przeciwko, ale jak PiS powie o
          wzorcach, ale nie a'la Doda, to jest krzyk.
          A czym się różnia jedne od drugich?
          Tym ze jedne sieja materializm, hedinim, zaweżają doświadczenie ludzkie do
          materializmu i hedonizmu przez co łatwien ludźmi sterować, a drugie chca nadac
          życiu godność i majestat.
          Mam propozycję idź do kina na Wyznania Gejszy i porównaj majestat zachowan
          choćby nieszczęsnych gejsz i zachowania "wolnych Amerykanów.
          Będziesz wiedziała o co i chodzi.
          Po prostu trzeba zerwac kurtynę , zniszczyć pop kulturowego matrixa!
          • the.bill1 Re:Wyznania ! do Ja_aska (naniesione poprawki) 01.03.06, 12:57
            Chamsko oceniam?
            Zadałaś ważne pytanie. Dotyczy ono kwestii więzi społęcznej, poczucia wspólnoty.
            Chodzi o to czy mamy prawo oceniać żyjących obok nas ludzi i co ma być
            podstawą tej oceny. Ja wychodzę z pozycji humanizmu socjalistycznego. Zakłada
            on, że człowiek może w pełni rozwinąć się tylko we wspólnocie, wśród innych
            ludzi. Inaczej zostanie tarzanem lub samotnikiem w wielkim tłumie. Poczucie
            wspólnoty zakłada coś wspólnego - jakies wartości kulturowe, wokół których
            wspólnota może sie konstytuować. Jeśli ma to byc Playboy, to wybacz, nie jest to
            dla mnie wartość wyśrubowana, a jeśli bycie na okladce jest przedmiotem marzeń
            ,to uważam, że jest to upadek moralny, albo upodlenie wynikające z: 1. braku
            alternatywnej formy afirmacji życia - pełniejszej, głebszej etc
            2. upodlenia ukrytego wynikajacego z wyprania mózgu przez pop-kulturowe media,
            ktore zainteresowane są w tym przypadku orgazmem i kasą. Jesli dzieje sie to na
            obrzeżach życia społecznego, to mozna to tolerować, ale jeśli ktos stawia w
            centrum publicznej debaty tego typu wartości, a z uprzedmiotowionych laseczek
            robi wzorce osobowe,
            to woła to o pomstę do nieba. Możesz obserwowac przecież promowanie "osobowości"
            typu Doda, czy Mandaryna jako gwiazdy i wzorce dla młodziezy. Zauważ nikt nie ma
            nic przeciwko, ale jak PiS powie o
            wzorcach, ale nie a'la Doda, to jest krzyk...
            A czym się różnia jedne od drugich?
            Tym ze jedne promują materializm, hedonizm, zaweżają doświadczenie ludzkie do
            materializmu i hedonizmu przez co łatwiej ludźmi sterować, a drugie chca nadac
            życiu godność i majestat.
            Mam propozycję idź do kina na Wyznania Gejszy i porównaj majestat zachowań
            choćby nieszczęsnych gejsz i zachowania "wolnych" Amerykanów.
            Będziesz wiedziała o co i chodzi.
            Po prostu trzeba zerwac kurtynę, zniszczyć pop kulturowego matrixa! Inaczej ta
            nieszczęsna cywilizacja doprowadzi się do upadku szybciej niz myślimy i padnie
            łupem choćby Muzułmanów...
          • ja_aska Bilu 01.03.06, 14:38
            problemem naszego społeczeństwa jest wtącanie się w życie innych i jego
            ocenianie. mnie nie obchodzi komu i gdzie ta dzewczyna pozuje. nikomu nie
            zrobiła krzywdy a została ukarana.
            • hsps Re: Bilu 01.03.06, 14:40
              No wiesz co Aśka - jak to nie zrobiła krzywdy ? Ruja i poróbstwo, Sodomia i
              Pogoria, i na pewno raz w roku w Skiroławkach wszyscy z wszystkimi... :-)
              • ja_aska Re: Bilu 01.03.06, 15:14
                no i co z tego? moja du..a , moja sprawa.
                :-)
                • swarozyc Dziewczyny! zamiast strzepic jezorem po proznicy 01.03.06, 15:17
                  pokazcie wlasne cycki!
                  Dzisiaj taka przykra atmosfera na forum..
                  • ja_aska Re: Dziewczyny! zamiast strzepic jezorem po prozn 01.03.06, 15:18
                    tobie bym pokazała a bilowi nie, jeszcze by dostał zawału:-)
                    • swarozyc Re: Dziewczyny! zamiast strzepic jezorem po prozn 01.03.06, 15:19
                      ja moze tez..
                      wiesz jak jestem wrazliwy na piekno..
                      :-))
                      • ja_aska Re: Dziewczyny! zamiast strzepic jezorem po prozn 01.03.06, 15:28
                        ty to prawdziwy chłop jesteś:-)
                  • beatrix13 Re: Dziewczyny! zamiast strzepic jezorem po prozn 01.03.06, 15:28
                    a dlaczego przykra
                    i dlaczego do grzechu nas namawiasz?
                    • swarozyc Re: Dziewczyny! zamiast strzepic jezorem po prozn 01.03.06, 15:31
                      Grzechem to jest cyckow nieogladanie..
                      • beatrix13 Re: Dziewczyny! zamiast strzepic jezorem po prozn 01.03.06, 15:35
                        nasze społeczeństwo chyba zacznike na obrazkach przedstawiających rajską parę
                        Ewie dorysowaywać górę od kostiumu figowego
                        • swantevit Re: Dziewczyny! zamiast strzepic jezorem po prozn 01.03.06, 15:41
                          Tobie Becia chlopcy chyba nic nie beda zaslaniac..
                          :-))
                        • ja_aska Re: Dziewczyny! zamiast strzepic jezorem po prozn 02.03.06, 08:10
                          aniołkom w kaplicy sykstyńskiej juz domalowali.
        • dusza16 Re: cenzurka? 01.03.06, 12:55
          ja_aska trafiłaś w sedno, kobiety w naszym kraju nie mogą robić co chcą z
          własnym ciałem,patrz aborcja. Zasada 3K (kirchen-kutchen-kinder)
          • ja_aska Re: cenzurka? 01.03.06, 14:41
            a nawet gorzej:) do tej pory mnie nie interesowało zycie innych i mam nadzieję,
            że moje innych też nie interesuje.
            • beatrix13 ciekawe czy 01.03.06, 15:00
              >dyrektor szkoły "Playboya" prenumerował (lub kupował) na szkołę czy prywatnie
              i co na to jego żona moherowa?
              > się obślinił oglądając zdjęcie uczennicy?

my naprawdę w jakimś ciemnogrodzie żyjemy
              jak tak dalej pójdzie to zakaz noszenia mini wprowadzą
              albo nakaz noszenia kwefów
          • andreas.007 Duszko 01.03.06, 18:57
            dusza16 napisał:

> ja_aska trafiłaś w sedno, kobiety w naszym kraju nie mogą robić co chcą z
            > własnym ciałem,patrz aborcja. Zasada 3K (kirchen-kutchen-kinder)
            =================================

Kobiety w naszym kraju moga robic co chca ze swoim ciałem!
            Patrz okolice Płoni!
            Bede dzis w Trezorze i potem na prywatce... wierz mi robia co chca,
            ze swoim ciałem!
            Kolega dzieli kobiety na kury domowe i te mądre...
            Pierwsze sa w domu, a drugie ... korzystaja z ciała i zycia!
    • the.bill1 Czy te oczy mogą kłamać?? Ależ skąd...... ;-))) 01.03.06, 15:49
      img.interia.pl/wiadomosci/nimg/NOMMen_omen_947777.jpg
      • Gość: nitka 72 Re: Czy te oczy mogą kłamać?? Ależ skąd...... ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 18:45
        Oczywiście że to prywatna sprawa tej laski komu i gdzie chce się pokazywać w
        końcu jest pełnoletnia - nie mylić z mądrością i odpowiedzialnością. W sumie
        nieżle na tym wyszła bo gazeta zapłaci czesne w prywatnej szkole. Dla rodziców
        to niewatpliwie porażka wychowawcza. No ale cóż - hormony. Za moich czasów szło
        się na wagary lub w skrajnych przypadkach uciekało z domu. Teraz rozbieraja się
        w gazetach - takie czasy.
        • Gość: s Re: Czy te oczy mogą kłamać?? Ależ skąd...... ;-) IP: *.bazapartner.pl 01.03.06, 18:53
          NIe ma takie czasu. Trzeba to złapać za morde i zaprowadzic LIBERALIZM!
          • Gość: nitka 72 Re: Czy te oczy mogą kłamać?? Ależ skąd...... ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 18:57
            Dokąd zaprowadzić?
            • the.bill1 Re: Czy te oczy mogą kłamać?? Ależ skąd...... ;-) 01.03.06, 19:37
              Złapac za morde i liberalizm zaprowadzić. WOlnośc znaczy się
      • ja_aska bilu 02.03.06, 08:13
        k..wa a co to?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka