plavusa 03.03.06, 12:18 Witam! Ponieważ wiem, że ta kasa działa w Szczecinie, chciałabym poznać opinie. Czy jesteście zadowoleni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pismak Re: Prywatna kasa chorych - Medimax IP: *.gprspla.plusgsm.pl 04.03.06, 19:48 Szukaj ich w Poznaniu. pismak_logowany@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
plavusa Re: Prywatna kasa chorych - Medimax 04.03.06, 21:18 Interesują mnie opinie szczecińskich pacjentów. W Poznaniu ta kasa rozpoczyna działalność. Myslę o zapisaniu się, ale chciałabym wiedzieć jak to działa w praktyce. Czy się sprawdza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: Prywatna kasa chorych - Medimax IP: 62.69.202.* 04.03.06, 23:09 To chyba nie jest prywatna kasa chorych, a raczej przychodnia. Zapisalam do niej mame i poki co, po uplywie roku jest zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Prywatna kasa chorych - Medimax IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.06, 13:30 Oczywiście, że to jest prywatna kasa chorych. Miejsc, gdzie przyjmują zakontraktowani lekarze jest kilkanaście. Jest ok. Tylko ta ich linia telefoniczna działa mi na nerwy, jakieś głupie dziewczę tam siedzi i głosikiem gąski Balbinki tłumaczy gdzie i jak wpłacić "pieniążki". Jak słyszę te "pieniążki", to mam ochote tam jechać i trzepnąć półgłówka... Odpowiedz Link Zgłoś
plavusa Re: Prywatna kasa chorych - Medimax 05.03.06, 21:29 A czy wymagają wpłaty kaucji? I czy faktycznie krótko czeka się na wizytę u specjalisty? Odpowiedz Link Zgłoś