Dodaj do ulubionych

Feministki utopiły marzana w Rusałce

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 18:46
chlopa wam potrzeba!!
Obserwuj wątek
    • ja_aska Re: Feministki utopiły marzana w Rusałce 05.03.06, 19:56
      chyba nie siebie masz na myśli? bo to juz byłaby patanoja.
      • swantevit Re: Feministki utopiły marzana w Rusałce 05.03.06, 20:00
        Witaj Asiu..
        bylas na tej imprezie?
        • psychol_ogia Re: Feministki utopiły marzana w Rusałce 05.03.06, 20:02
          Aska nareszcie:))), gdzie byłas jak cie nie było ?, w ciepłych krajach ?
          • ja_aska psycho 05.03.06, 20:03
            byłam na urlopie i to w strefie zimna:)
            • Gość: Kszycho Re: psycho IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.06, 20:55
              To w Izraelu jest jeszcze zima?
        • ja_aska Re: Feministki utopiły marzana w Rusałce 05.03.06, 20:02
          ależ oczywiście swarku.
          PS równiez witaj kochanie.
      • Gość: kanibalistyk Re: Feministki utopiły marzana w Rusałce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 21:10
        mala prowokacja i zawsze jakas sie wysypie:)))
    • chaperone Re: Feministki utopiły marzana w Rusałce 05.03.06, 20:35
      myslisz, ze jak kobieta przespi sie z takim super chlopem jakim niewatpliwie jestes ty, to uzna, ze np. przemoc wobec kobiet jest wspaniala, ze narzucanie kobietom rodzenia za wszelka cene, bo ksiadz tak kaze, tez jest strasznie fajne, a w ogole to od razu rzuci prace i bedzie ci w zebach przynosic kapcie, bo przekona ja do tego stosunek seksualny z toba czy z innym mezczyzna? Moze tak myslec tylko skonczony idiota. Wiec daruj sobie te durne, oklepane hasla, bo sie kompromitujesz w oczach tych, ktorzy mysla glowa, a nie czlonkiem.
      • anna_maria Re: Feministki utopiły marzana w Rusałce 05.03.06, 20:38
        chaperone napisała:

> myslisz, ze jak kobieta przespi sie z takim super chlopem jakim niewatpliwie
        je
        > stes ty,

niech mnie, kto tu się z kim przespał i który taki super ???????
        • Gość: e.beata Re: Feministki utopiły marzana w Rusałce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 20:54
          nie wiem kto z kim, ale autor wątku uważa, że ma patent na problemy tego
          świata. Najwidoczniej baby mu trzeba.
          • anna_maria Re: Feministki utopiły marzana w Rusałce 05.03.06, 20:55
            Gość portalu: e.beata napisał(a):

> nie wiem kto z kim, ale autor wątku uważa, że ma patent na problemy tego
            > świata. Najwidoczniej baby mu trzeba.

a może jednak chłopa ?:)))
    • Gość: marian paździoch Re: Feministki utopiły marzana w Rusałce IP: 87.207.54.* 05.03.06, 20:51
      Gość portalu: kanibalistyk napisał(a):

> chlopa wam potrzeba!!

*
      niektórym tak.
      więkrzości manifestek to raczej nie.
      ciekawe,ze czym starsza z tym większą zajadłością walaczyła, tylko o co?

mp.
      najśmieszniejsze było jak dziadkowie domagali sie prawa do przerywania ciąży.
      • anna_maria Re: Feministki utopiły marzana w Rusałce 05.03.06, 20:53
        > mp.
        > najśmieszniejsze było jak dziadkowie domagali sie prawa do przerywania ciąży.

wiesz, równie śmieszne są moherowe babcie krzyczące ;precz z aborcją
        • Gość: marian paździoch Re: Feministki utopiły marzana w Rusałce IP: 87.207.54.* 05.03.06, 21:00
          nawet bardzo, i nie znajdziesz tu wielu, którzy by chcieli zanegować.
          w pewnym wieku jednak nie wypada.

mp
          • ja_aska Re: Feministki utopiły marzana w Rusałce 05.03.06, 22:00
            może ci starsi za zamierzchłych czasów byli prześladowani za poglądy i teraz
            doceniają wolność?
            • Gość: kobieta Re: Feministki utopiły marzana w Rusałce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.06, 23:06
              Utopiły marzana- kaczana i zaraz im się lepiej zrobiło, idiotkom. Szczeniara darła paszczę o demokrację, bo ona, biedna już prześladowana, cyrk.
              Pokrzyczały baby, pohuczały i polazły do domów.
              Na większość z nich nikt nie czekał.
              • ja_aska Re: Feministki utopiły marzana w Rusałce 05.03.06, 23:08
                maleńka w większości polazłyśmy z facetami do knajp. my mamy dłuższy łańcuch.
                • Gość: kobieta Re: Feministki utopiły marzana w Rusałce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.06, 23:22
                  ja_aska napisała:
                  my mamy dłuższy łańcuch.

Taak...jak krowy. Tylko mleka nie dajecie. Nawet na mięso się nie nadajecie.
                  • ja_aska Re: Feministki utopiły marzana w Rusałce 06.03.06, 09:10
                    podoba mi się ta "kobieta". niczym typowa, polska przedstawicielka gatunku ma
                    ciekawe porównania i jest pełna szacunku dla rolnictwa i polityki społecznej
                  • Gość: Troll Re: Feministki utopiły marzana w Rusałce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 12:23
                    I tak zwraca się kobieta do kobiety, nie pierwszy raz z resztą na tym forum -
                    niesamowite. U nas troli tego nie ma.
              • Gość: współorganizatorka Re: Feministki utopiły marzana w Rusałce IP: *.zol.univ.szczecin.pl 06.03.06, 01:13
                tak się składa, że na wiekszość z nas czekały rodziny - jak to bywa w
                niedzielę: obiadek, dzieci, wspólne byczenie się weekendowe, spacery etc. (był
                tez i dobry seks wieczorny) więc nie narzekamy, gdy juz pomanifestujemy:)
                • Gość: andreas hehe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.06, 13:23
                  to co z Ciebie za feministka...
                  ja znam jedna feministkę, to nie ma takich bzdur...
                • Gość: ekolog Re: Feministki utopiły marzana w Rusałce IP: *.chello.pl 06.03.06, 18:27
                  A ładnie tak zanieczyszczać jezioro? Co na to obrońcy środowiska?
                  • ja_aska Re: Feministki utopiły marzana w Rusałce 07.03.06, 11:34
                    utopiły i po chwili wyciągnęły. wsród kobiet jest duża świadomość ekologiczna.
                    • Gość: marian paździoch Re: Feministki utopiły marzana w Rusałce IP: *.chello.pl 07.03.06, 12:34
                      napisz prawdę królewno.
                      nie utopiły, bo umiał pływać, bo miał głowę kaczora na karku.
                      gdyby miał liczyć na te swiadomośc którą imputujesz,
                      to rany julek!

pozdrawiam serdecznie! mp
                      • ja_aska Re: Feministki utopiły marzana w Rusałce 07.03.06, 12:40
                        łeb miał dziurawy i pusty a przy dupie sznurek za który go wyciągnęli.
                        • Gość: marian paździoch Re: Feministki utopiły marzana w Rusałce IP: *.chello.pl 07.03.06, 12:42
                          łeb miał dziurawy i pusty

tak jak jego oprawcy.
                          :)

mp
                          • ja_aska Re: Feministki utopiły marzana w Rusałce 08.03.06, 08:44
                            jak pierwowzór:)
                            • Gość: marian paździoch Re: Feministki utopiły marzana w Rusałce IP: *.chello.pl 08.03.06, 08:59
                              dziś wyjątkowo masz rację:)

mp
                              • ja_aska Re: Feministki utopiły marzana w Rusałce 08.03.06, 09:38
                                dzień jak co dzień:)
                                • Gość: marian paździoch Re: Feministki utopiły marzana w Rusałce IP: *.chello.pl 08.03.06, 09:57
                                  wyjątkowo mroźny jak na 8 marca.
                                  mimo to "Miłego i Ciepłego Dnia Kobiet"

mp
                                  • ja_aska Re: Feministki utopiły marzana w Rusałce 08.03.06, 09:59
                                    dziękuję bardzo. jaka szkoda, że to tylko jeden dzień w roku:-(
                                    • Gość: marian paździoch Re: Feministki utopiły marzana w Rusałce IP: *.chello.pl 08.03.06, 10:02
                                      wystarczy.
                                      a kiedy mój dzień?
                                      dzień świra?

mp
                                      • swarozyc Re: Feministki utopiły marzana w Rusałce 08.03.06, 10:09
                                        Gość portalu: marian paździoch napisał(a):
                                        a kiedy mój dzień? dzień świra?
                                        ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
                                        Dzien swira trwa w polsce caly rok..
                                        nie ustaje Nawet w trakcie swiat koscielnych..
                                      • ja_aska maniuś 08.03.06, 10:26
                                        co dzień:-)
                                        • Gość: marian paździoch Re: maniuś IP: *.chello.pl 08.03.06, 10:46
                                          no to idę świrować.
                                          jak święto to święto.
                                          :)

mp
                                          • ja_aska Re: maniuś 08.03.06, 11:10
                                            baw się!!!!!!
              • Gość: labatt Re: Feministki utopiły marzana w Rusałce IP: *.hsd1.fl.comcast.net 06.03.06, 05:06
                Cztery zdania...trzy inwektywy / idiotka,szczeniara,baba/.Niezla srednia dla
                prymitywnego faceta / typ:piwo,bek,rzyg,sprzataj szmato.../przystalo...
    • Gość: masculinista Jak takie szykanowane to same powinny tam wskoczyć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.06, 23:10
      .
      • ja_aska labat 06.03.06, 09:12
        prawdziwa kobieta wyzwisk się nie boi. ale staram się nie używać.
        • Gość: marian paździoch Re: Ja_aska IP: *.chello.pl 06.03.06, 09:26
          jesteś bardzo delikatna w wyrażeniach, fakt:)

mp
          • ja_aska maniuś 06.03.06, 09:49
            a co ci się ostatnio nie podoba w moich wpiasach?
            • Gość: kanibalistyk chlopa wam trzeba!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 11:27
              mial to byc zart i cytat z sexmisji ale po waszych wypowiedziach to akurat
              strzal w 10tke:)))
              PS. Jak tam drogie feministki zrownalyscie juz czas pracy do emerytury
              normalnym kobietom? one was za to kochaja, krzykiem o macicy nic nie
              nadrobicie:)
              • swantevit chlopa wam trzeba!! 06.03.06, 11:55
                Dlaczego panny sa szczuplejsze od mêżatek?
                Bo panna wraca do domu, patrzy co ma w lodówce i idzie do łózka.
                Mêżatka wraca do domu, patrzy co ma w łóżku i idzie do lodówki...
              • ja_aska kanibalku 06.03.06, 12:00
                zrównywać to akurat chcą ci prawdziwi mężczyźni zazdroszczący krótszej
                statystycznej.
                • swantevit Coś dla feministek? 06.03.06, 12:09
                  I don't understand. After the last child was born, she told me we had to
                  cut back on expenses - I had to give up drinking beer. I was not a big
                  drinker, maybe a 12-pack on weekends.

Anyway, I gave it up but I noticed the other day when she came home from
                  grocery shopping the receipt included 45 quid in makeup.

I said, "Wait a minute I've given up beer and you haven't given up
                  anything!"

She said, "I buy that makeup for you, so I can look pretty for you."

I told her, "f *k off, that's what the beer was for!"
                • Gość: kanibalistyk Re: kanibalku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 13:16
                  a czego tu zazdroscic jak juz wam feministki zalatwily dluzsza tyrke? niech te
                  dewoty lepiej zajma sie obrona praw kobiet w biurach gdzie pedaly zarabiaja o
                  20% wiecej niz dziewczyny a wykonuja ta sama prace. Te glupie lochy umieja
                  tylko wpieprzac sie w sprawy ktore ich nie dotycza jak np mozliwosc pracy
                  kobiet w... gornictwie. o to ci chodzi? to popieraj te "moherowe inaczej" dalej.
        • Gość: labatt Re: labat IP: *.hsd1.fl.comcast.net 06.03.06, 13:41
          Ja zawsze leciutko drze przed czyms -czego nie znam...A co
          do 'prawdziwosci'....sama sie zastanawiam ,co to oznacza...
    • Gość: andreas prowokacja! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.06, 13:25
      Czy feministki to jeszcze kobiety czy juz faceci?
      • ja_aska Re: prowokacja! 06.03.06, 13:36
        chcesz pomacać?
        • Gość: andreas Re: prowokacja! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.06, 13:42
          nie dziekuje nie lubie u kobiet macać ... jadra!
          • Gość: Troll Re: prowokacja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 14:59
            Andy, chyba nie myślisz, że jaaśka, no nie. Przecież to kobieta jak się patrzy,
            nieuważnie czytałeś na forum. Fertyczna, z krwi i kości nie jakaś nawiedzona
            nimfomanka, z którą lubisz czasami pogadywać.
            • Gość: andreas Re: prowokacja! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.06, 15:06
              nimfomanki mnie podniecaja!
              • swantevit Re: prowokacja! 06.03.06, 15:08
                Gość portalu: andreas napisał(a):
                nimfomanki mnie podniecaja!
                Zaczaj sie na szpilke!
                • szpilkaa1 Re: prowokacja! 06.03.06, 15:59
                  ja jestem zbyt zimna na nimfomanke, podsun mu inna propozycje bo po co ma sie
                  na mnie przejechac;)
          • ja_aska Re: prowokacja! 06.03.06, 15:06
            tego nie znajdziesz ale możesz spróbować.
            • Gość: andreas Re: prowokacja! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.06, 15:21
              to jak to jest z tymi feministkami...
              jeszcze kobiety czy juz faceci...?

A moze nie udawajmy kogos kim nie jestesmy i badźmi kim jestesmy?
              • ja_aska Re: prowokacja! 06.03.06, 15:32
                ja jestem zdecydowanie kobietą pod każdym względem.
    • gradus2004 Symptomatyczne... 06.03.06, 15:14
      "...przywrócenie biura pełnomocnika rządu ds. równego statusu kobiet i mężczyzn
      oraz utrzymanie jego wojewódzkich przedstawicielek..."

hehe swietne... mogly od razu mowic, ze walcza o swoje miejsca pracy... :))

Jedna rzecz mnie jeszcze zastanawia... biuro ds. rownego statusu kobiet i
      mezczyzn a ma tylko przedstawicielki... :)
      • ja_aska Re: Symptomatyczne... 06.03.06, 15:15
        bo nas jest więcej.
        • Gość: andreas Re: Symptomatyczne... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.06, 15:18
          a zachowujecie sie jak by było Was mniej,
          no nie przymierzajac jak te homoseksy...
        • gradus2004 Re: Symptomatyczne... 06.03.06, 15:20
          ja_aska napisała:

> bo nas jest więcej.

jeszcze jedna rzecz by mi nie dawala spokoju gdybym byl walczaca feministka...

oraz utrzymanie jego wojewódzkich przedstawicielek..."

a konkretnie to:
          "...utrzymanie jego wojewódzkich ..."

O ile lepiej by to brzmialo:

oraz utrzymanie jej wojewódzkich przedstawicielek..."

a raczej tak:

"...przywrócenie biura pełnomocniczki rządu ds. równego statusu kobiet i mężczyzn
          oraz utrzymanie jej wojewódzkich przedstawicielek..."
          • Gość: andreas Re: Symptomatyczne... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.06, 15:22
            co czwarta kobieta wolałaby byc kobieta?
            Wsród feministek pewnie ten odsetek wiekszy jest...
            stad takie utozsamianie sie...
            • ja_aska Re: Symptomatyczne... 06.03.06, 15:33
              nie wyraźnie coś mówisz.
              • Gość: kanibalistyk Re: Symptomatyczne... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 15:54
                ja_aska napisała:

> nie wyraźnie coś mówisz.
                jestem tylko facetem i pewno sie czepiam ale nie z przyslowkami piszemy razem
                • ja_aska Re: Symptomatyczne... 06.03.06, 15:57
                  ale nie niewyraźnie ale nie wyraźnie.
                  • Gość: andreas Re: Symptomatyczne... IP: *.centertel.pl 06.03.06, 16:15
                    A TERAZ... okulary Asiu, okulary!!!
                    • ja_aska Re: Symptomatyczne... 06.03.06, 16:17
                      mam
                      • Gość: andreas Re: Symptomatyczne... IP: *.centertel.pl 06.03.06, 16:24
                        powyzej starałem sie wyraźnie napisać, byś Ty była kobietą,
                        a ja mężczyzną... moze nie idealnymi, ale niech tak zostanie!!
                        I moja psyche nie ma nic naprzeciw temu!
                        • ja_aska Re: Symptomatyczne... 06.03.06, 16:42
                          ani moja psyche ani nikt inny (chyba) nie ma nic przeciwko twojej i mojej płci.
                          ja jestem kobietą ty jesteś mężczyzną. i koniec. feminizm nie ma nic przeciwko
                          mężczyznom.
                          • Gość: marian paździoch Re: jiii tam IP: *.chello.pl 06.03.06, 16:51
                            to nie feministki chyba.
                            szczeniara jakś plotła 3po3 para 16.
                            i pare piepszniętych starych bab.
                            oraz kilku starców co niemogło dotrzymać kroku.
                            w Gdyni to choć jajami i śnieżkami dostały.
                            a tu ludzie się odsuwali jak od trendowatych.
                            jiii tam

mp
                            • szpilkaa1 Re: jiii tam 06.03.06, 16:57
                              marian, a po cos Ty tam w ogole poszedl?;)
                              • beatrix13 Re: jiii tam 06.03.06, 17:00
                                może chciał jajem dostać
                              • Gość: marian paździoch Re: jiii tam IP: *.chello.pl 06.03.06, 17:00
                                chciałem Aśkę zobaczyc.
                                • Gość: andreas Re: jiii tam IP: *.centertel.pl 06.03.06, 17:19
                                  i cos ujrzał Marianie....
                                  czy ona to jedna z tych rozwrzeszczanych nastolatek
                                  czy raczej zakwalifikowałeś do grona staruszków, co nie nadążali...
                                  albo raczej te babska krzyczące o aborcji?
                                  • Gość: marian paździoch Re: jiii tam IP: *.chello.pl 06.03.06, 17:26
                                    zrobiłem parę zdjęc.
                                    jak będę miał trochę czasu,
                                    poszukam na fotkach.
                                    i ci zapodam, dobra?
                                    • Gość: andreas Re: jiii tam IP: *.centertel.pl 06.03.06, 17:35
                                      znaczy udokumentowałeś....
                                      no no
                                      • beatrix13 Re: jiii tam 06.03.06, 17:36
                                        jak szpieg z krainy deszczowców
                                        • Gość: marian paździoch Re: jiii tam IP: *.chello.pl 06.03.06, 17:44
                                          było fotografistów wielu,
                                          na moje oko z 15 moich znajomych.

mp
                                          • beatrix13 Re: jiii tam 06.03.06, 17:45
                                            czyli równowaga sił została zachowana
                                            • Gość: marian paździoch Re: jiii tam IP: *.chello.pl 06.03.06, 18:04
                                              możesz jaśniej?
                                              • beatrix13 Re: jiii tam 06.03.06, 18:12
                                                fotografów i demonstrantów
                                                • Gość: marian paździoch Re: jiii tam IP: *.chello.pl 06.03.06, 18:33
                                                  moim zdaniem to 1/4nawiedzinych
                                                  1/4 fotografistów i kamerzystów
                                                  reszta to spacerowicze, no i policyja
                                                  w tym kilku na koniach.
                                                  acha i Ja_aska jako ozdoba

mp
                                                  • szpilkaa1 Re: jiii tam 06.03.06, 18:36
                                                    marian, a chociaz zglaszales jakos swoj sprzeciw tak jak tutaj to robisz?
                                                  • Gość: Fugazi Re: jiii tam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 18:43
                                                    Maniek jako i ja choruje z tęsknoty.
                                                    U mnie choroba objawia się pociągiem do katoli a Mańka ciągnie do dewiantów i
                                                    feministek.
                                                    Każdy ma jakiś krzyż.

Pozdrawiam
                                                    Fugazi
                                                  • Gość: e.beata Re: jiii tam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 20:37
                                                    coś w tym jest ;-)
                                                    paździoch faktycznie jak nie o homo, to w obronie Jurczyka, to napada na
                                                    feministki ale fotki cyka... samoumartwianie się?
                                                  • Gość: marian paździoch Re: jiii tam IP: *.chello.pl 06.03.06, 20:55
                                                    jestem zupełny świr, niewiedziałaś

mp
                                          • Gość: Nimfa Re: jiii tam IP: *.chello.pl 06.03.06, 18:35
                                            sami fotoreporterzy
                            • ja_aska Re: jiii tam 06.03.06, 16:57
                              nikt się nie odsuwał a nawet wprost przeciwnie.
                            • Gość: Troll Re: jiii tam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 17:19
                              To jaaska jest stara !!!!!??????
                              • beatrix13 Re: jiii tam 06.03.06, 17:23
                                ty troll takiego wszystkowiedzącego udajesz,a tu proszę jaka zagadka,jaka jest
                                ja aśka
                                • Gość: Troll Re: jiii tam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 17:27
                                  Jak każda interesująca kobieta - intrtguje.
                              • ja_aska troll 06.03.06, 21:06
                                młoda dupa jestem. w kwiecie wieku.
                          • Gość: andreas Re: Symptomatyczne... IP: *.centertel.pl 06.03.06, 17:00
                            a niektóre panie chyba mysla, że feminizm to przeciw mężczyznom jest...
                            • Gość: kanibalistyk Re: Symptomatyczne... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 17:11
                              a potem popadaja w bezbozny onanizm...
    • szpilkaa1 Marian 06.03.06, 18:39
      Gość portalu: marian paździoch napisał(a):

> zrobiłem parę zdjęc.
      > jak będę miał trochę czasu,
      > poszukam na fotkach.
      > i ci zapodam, dobra?

Marian, juz wiem!
      Ty nie jestes radny Slowacki - tylko radny Trzos:-)) On teraz namietnie robi
      zdjecia do kroniki:-))
      • Gość: marian paździoch Re: Marian IP: *.chello.pl 06.03.06, 18:50
        trzos, to kochanie to często u mnie pusty,
        gdy nad ranem wracam na leże.

mp
        • szpilkaa1 Re: Marian 06.03.06, 18:58
          ale da;lej mi nie odpowiedziales na pytanie - to jestes TEN trzos czy nie?;)
          • Gość: marian paździoch Re: Marian IP: *.chello.pl 06.03.06, 19:04
            Szpileczko, p. Trzos to poważny facet.
            ja jestem tylko śmiesznym forumowiczem o ksywce marian paździoch.
            mam paść na kolana, abyś uwierzyła?

mp
            • szpilkaa1 Re: Marian 06.03.06, 19:06
              tak! poprosze:-))
              • Gość: marian paździoch Re: Marian IP: *.chello.pl 06.03.06, 19:14
                no to masz.

m
                • szpilkaa1 Re: Marian 06.03.06, 19:31
                  juz? to ok - przekonales mnie:-)
    • Gość: erni zostawcie je w spokoju! Nie dość, że skundlone, to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 20:27
      jeszcze zlesbijczone życiem:)))
      • Gość: e.beata Re: zostawcie je w spokoju! Nie dość, że skundlon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 20:40
        jakże odkrywcze i pełne głęboich przemyśleń stwierdzenie.
        Faktycznie wyższyś wasć nad feministki.
        Tylko nie z tej strony.
        • Gość: marian paździoch Re: zostawcie je w spokoju! Nie dość, że skundlon IP: *.chello.pl 06.03.06, 20:57
          to mój kumpel.

mp
        • ja_aska emi 06.03.06, 21:07
          pewnie, że jestem skundlona. i jestem z tego dumna.
    • Gość: emka07 Re: Feministki utopiły marzana w Rusałce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 11:25
      nie badz śmieszny
    • tad9 Re: Feministki utopiły marzana w Rusałce 07.03.06, 21:13
      szowinizm!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka