Gość: wojtas IP: 213.155.185.* 07.03.06, 17:36 Taką wiadomość podała własnie TELEWIZJA GRYF ['] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Szczecinianka Re: Łukasz Borowiecki zmarł IP: *.internet.v.pl 07.03.06, 18:42 Słucham w TV Gryf piosenki "Żyłem jak chciałem". Nie znałam Pana Borowieckiego, ale jego telewizja często gości w moim domu. Składam szczere kondolencje rodzinie i pracownikom. Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Łukasz Borowiecki zmarł 07.03.06, 18:53 Łukasz z EUROTRADE????:-((((((((((((....... [*] Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Łukasz Borowiecki zmarł 07.03.06, 19:06 szpilko, a kto to był? przyznam,że w ogóle nieznany mi człowiek i po ilości wpisów internautom też nie, może napisz coś o nim Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Łukasz Borowiecki zmarł 07.03.06, 19:09 moj znajomy... wlasciciel TV GRYF... Odpowiedz Link Zgłoś
anna_maria Re: Łukasz Borowiecki zmarł 07.03.06, 19:11 szpilkaa1 napisała: > moj znajomy... wlasciciel TV GRYF... tyle znajomości w świecie mediów Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: Łukasz Borowiecki zmarł 07.03.06, 19:12 no to w ładnym towarystwie sie obracałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Łukasz Borowiecki zmarł 07.03.06, 19:13 materialy na mnie zbierasz G.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas [*] IP: *.centertel.pl 07.03.06, 19:18 czyś biedny czyś bogaty czyś ustosunkowany czyś... choroba powali każdego! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: [*] 07.03.06, 19:21 właśnie zobaczyłam logo tv gryf z kirem, a to nie przypadkiem ktoś z rodziny rzecznika MOPR Przemysława Borowieckiego? Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: [*] 07.03.06, 19:27 Dziwny zeń był gość, przynajmniej jednak robił coś i coś po sobie pozostawił. Nie mówię tu o TVG bo to nie na moje nerwy jest akurat. RIP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gregor Re: Łukasz Borowiecki zmarł IP: *.utp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.06, 20:40 Wielka szkoda, choć nie znałem osobiście moim zdaniem TVG to jeden z niewielu pozytywnych przedsięwzięć w Szczecinie o ostatnim czasie. [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaktus Re: Łukasz Borowiecki zmarł IP: 62.69.202.* 07.03.06, 21:35 zmarł człowiek który coś zrobił w szczecinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Statystycznie dzis w Szczecinie ... IP: 87.207.254.* 07.03.06, 21:54 zmarło ok 20 osób. Między innymi p. Borowiecki, każdy z nich był człowiekiem i każdy czymś się zasłużył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pismak Re: Łukasz Borowiecki zmarł IP: *.gprspla.plusgsm.pl 07.03.06, 23:10 To smutne. Nie znałem p. Łukasza, ale z prawdziwą ciekawością kibicuję rozwojowi TV GRYF, bo jest naprawdę szczecińska. Ciekawa propozycja programowa, jakieś ambicje, bardzo proszczeciński kurs. Już od jakiegoś czasu miałem sygnały, że GRYF powoli rozchodzi się w szwach z powodu choroby p. Borowieckiego. Teraz obawiam się, że przedsięwzięcie się rozsypie zupełnie. Ludzie i tak szukali już sobie pracy, więc teraz... Może Piotr Lichota to pociągnie? Pociągniesz Piotrze? Szkoda Człowieka, szkoda jego pracy. ["] pismak_logowany@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Łukasz Borowiecki zmarł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.06, 23:22 Sorry, że pytam w takiej chwili: czy on zajmował się kiedyś fotografią? Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: Łukasz Borowiecki zmarł 08.03.06, 02:15 a ty szpilko co ty go znasz aż tak, zwierzał ci się, ho ho, co go Gryfa tylko tajkie pasmo dostał, chciał wiecej , ale mu nie pryznali, ale to róznie chodziło, ale czy to ważne, było minęło karawana dalej jedzie, a pieski szczekaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labatt Re: Łukasz Borowiecki zmarł IP: *.hsd1.fl.comcast.net 08.03.06, 02:56 Ciiii.../za te 20 osob,ktore dzisiaj zmarly/...pranie moze poczekac....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labatt Re: Łukasz Borowiecki zmarł IP: *.hsd1.fl.comcast.net 08.03.06, 03:04 Dzisiaj zmarla tez Dana Reeve ....wielka szkoda.Tylko 44 lata... Odpowiedz Link Zgłoś
kurde.felek R.I.P. 08.03.06, 08:32 Wlaśnie z czasów jego fascynacji fotografią Go znałem, potem gdy działał w branży reklamy, w końcy telewizji Żegnaj Łukasz, będzie mi Ciebie brakowało... Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: Łukasz Borowiecki zmarł 08.03.06, 08:20 .. TVG .. wczoraj nie nadawala z przyczyn niezaleznych jak pisalo na planszy .. smutne .. bo nie tego akurat chcialby ten ktorego juz nie ma ... [i] Enancjo PS: .. TVG:jak maja klopoty .. to moze trzeba by ruszyc z jakims pomyslem na ich dalszy rozwoj !!! Nie chcialbym by znikli.. !!! Odpowiedz Link Zgłoś
tobeornottobe Re: Łukasz Borowiecki zmarł 08.03.06, 08:56 Z inego żrodła na necie : "- Telewizja nie może dalej działać - mówi Piotr Lichota, redaktor naczelny. - Koncesja na nadawanie była imienna. Jeżeli spadkobiercy nadal będą chcieli prowadzić telewizję, muszą wystąpić o nową koncesję. Przebrnięcie przez formalności może trwać ponad pół roku." Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: Łukasz Borowiecki zmarł 08.03.06, 09:06 .. hmm, ale w firmie musi byc jakis prokurent, Zarzad, ktory przewidujac rozne scenariusze, musial sie jakos zabepieczyc.. .. ot jak ktos jest wlascicielem samochodu i nagle odeszedl to nie znaczy ze rodzina nie moze nim jezdzic .. .. a w tym wypdaku chodzi o firme, ludzi tam zatrudnionych itd .. czyzby znow jakis kiks prawny .. .. np ktos moze miec kilka akcji i np nagle zejdzie z tego Swiata .. to chyba nie oznacza, ze firma natychmiast zamyka dzialanosc i czeka az spadkobiercy cos zalatwia .. Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miłka Re: Łukasz Borowiecki zmarł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 09:07 Wspaniały człowiek, cudowny ojciec, niezapomniany mąż, przyjaciel na dobre i na złe. Fachowiec w każdej dziedzinie życia. Odważny i wiecznie młody człowiek. Wzór dla wielu osób. Będzie go bardzo brakowało. Wierzę, że od życia dostał to, co najlepsze, i na co długo czekała - rodzinę - Żonę i Dzieci, na której zawsze mógł polegać i która do końca była razem z nim. Nikt i nic, nawet śmierć, nie odbierze im chwil spędzonych razem. Odpowiedz Link Zgłoś
jahve Re: [`] [`] [`] 08.03.06, 09:34 kiepełe do interesów to miał, zarabiał i dał zarobić. Obywatel tego miasta. Shalom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theo_matz a Niebie casting wśród anielic... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 09:53 Miłka napisała wszystko... Dziękuje Łukaszu w imieniu tych, którzy Ci tak wiele zawdzięczają przyjdziemy Cie pożegnac, odmówimy kadish i RIP Theo Matz i Najpiękniejsze Pomorzanki Odpowiedz Link Zgłoś
yosemity Re: Łukasz Borowiecki zmarł 08.03.06, 09:49 Żal mi, zwyczajnie mi żal - Łukasza Borowieckiego, ludzi z telewizji i samej telewizji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgosia Re: Łukasz Borowiecki zmarł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 12:30 O zmarłych nie mówi się żle. Składam kondolencje, ale.....ja go znałam od całkiem innej strony. Piszecie o nim w samych superlatywach, aż nie chce mi się wierzyć że mówimy o tej samej osobie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miłka Re: Łukasz Borowiecki zmarł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 13:42 Łukasz był jedyny i niepowtarzalny, więc to z pewnością ta sama osoba. I zawsze będę o Nim myśleć w najlepszy z możliwych sposobów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość spokojny dość no właśnie Małgosiu IP: 213.155.163.* 08.03.06, 15:49 też jestem zadziwiony jaki to On był "krystaliczny" ale żal tiwi i ludzi :( trzymajcie się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: no właśnie Małgosiu IP: *.szczecin.mm.pl 08.03.06, 21:15 no tak czy to istotne czy byl "krystaliczny" czy "ametystowy"???? czy nawet smierci czlowieka nie mozecie uszanowac??? tylko sobie geby zmarlym wycieracie?? naprawde zenada, a no i gratuluje nie wiedzialam ze tylu "znawcow" lukasza jest ehh ['] ['] ['] ['] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikrusek Niestety tu przyznam rację... IP: 212.14.59.* 10.03.06, 14:39 Też znam Pana Łukasza z innej strony, jako człowieka poniżającego i nie szanującego innych ludzi zwłaszcza swoich pracowników. Sadzę że wiele osób może o tym zaświadczyć. Pan Borowiecki był nastawiony przede wszystkim na zarabianie pieniędzy, nie widział w swoim życiu problemów innych ludzi. Liczyły się tylko kasa. Niemniej współczuje najbliższej rodzinie i pracownikom.... Odpowiedz Link Zgłoś
linka1313 Re: Łukasz Borowiecki zmarł 08.03.06, 21:40 Szkoda Dobrze by było gdyby Gryf znów ruszył, ....jedyna prawdziwie lokalna telewizja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kera Re: Łukasz Borowiecki zmarł IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.03.06, 22:20 TVG nie ruszy - żona nie otrzymała pozwolenia kontynuacji koncesji - pzrykro mi. czy będzie miała siłę walczyć ? ponoć TVG przynosiła straty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miłka Re: Łukasz Borowiecki zmarł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 07:22 Pani Borowiecka jest silną i dzielną kobietą. Z cała pewnością podejmie słuszne decyzje, jakiekolwiek by one nie były. My możemy jedynie wesprzeć rodzinę dobrą myślą i ciepłym słowem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theo_matz Pożegnanie Łukasza Borowieckiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 17:05 Do tych co chcą Go pożegnać Jutro Najpiękniejszy z parków Szczecina Kaplica Główna Południe ... i nie mówcie/piszcie że nie możecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miłka Re: Pożegnanie Łukasza Borowieckiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 17:38 Będę na pewno W podziękowaniu za to, że był Żeby swoją obecnością Jego Żonie i Dzieciom dodać otuchy i nadziei na najbliższe dni, miesiące, lata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inny Re: Łukasz Borowiecki zmarł IP: *.chello.pl 12.03.06, 15:34 Nie rozumiem , dlaczego usunieto mojego wczorajszego posta? Cenzura?? Mam prawo ustosunkowac sie do stwierdzenia ,jakoby p.Borowiecka byla "silna kobieta"!Otoz znalem te Pania z hmmm...ciemnej strony i zamieszczam posta w celu dodania zdrowej przeciwwagi do wyzej zamieszczonego cwierkania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miłka Ostatnia droga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 15:22 Spokojnego snu, Łukaszu ... Sprawuj opiekę nad swymi Najbliższymi... Żegnaj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Łukasz Borowiecki zmarł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 01:47 Łukasz był dość kontrowersyjną Osobą i wiem, że nie wszyscy po nim płaczą... Tym niemniej niech wie, że w Warszawie też smutno się zrobiło po Jego odejściu. Żal mi kilku osób, które związały się z Nim i mają problemy... Żegnaj, nie wiem kiedy walniemy sobie bum, bum... tak jak w Dźwirzynie przy basenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryffan Re: Łukasz Borowiecki zmarł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 13:04 wirtualnemedia.pl/document,,825766,Koszmar_pracownikow_TV_Gryf.html Odpowiedz Link Zgłoś