agnieszka281 10.03.06, 19:50 Witam prosze o informacje na temat ginekologa z MSWiA,doktor Ślazyk jak prowadzi ciaze i jakim jest lekarzem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomcia4 Re: dr.Ślazyk 11.03.06, 18:34 Ja do dra Ślazyka trafiłam chyba 2 razy (przez przypadek)podczas drugiej ciąży. Na wizycie wydawał się sympatyczny,ale na USG nie zrobił na mnie dobrego wrażenia. Moją ciąże prowadził dr Kuligowski,a że jesteś w ciąży,to nie musisz czekać w tych 2miesięcznych kolejkach:). Tyleże w MSWiA często trafia się na innego lekarza przez przypadek,bo akurat ktos ma urlop,albo grafik się zmienił.W mojej drugiej ciąży badało mnie tam 3 lekarzy. Porażka. Nie polecam Studoła(czy jakoś tak). Pozdrawiam. Ada,mama Zuzi(2,9mies) i Szymka(8 mies) Odpowiedz Link Zgłoś
bigmesa Re: dr.Ślazyk 12.03.06, 10:15 Miałam wąpliwą przyjemność poznania Pans dr Ślazyka. Przyjmuje pacjentki w moim zakładzie pracy i powiem szczerze ze za żadne skarby nie wybrałabym sie do niego ponowniee. Sytuacja zmusiła mnie zeby udac sie po zaświadczenie ze jestem w ciązy( akurat nie było mojego lekarza prowadzacego a w pracy pilnie tego potrzebowali. Wróciłam własnie do pracy po 30 dniowym zwolnieniu i kiedy usłyszał byłam na zwolnieniu z powodu ciązy to głośno skomentował, że ciąza to nie choroba i jakim prawem byłam na zwolnieniu!!!Obrzydliwy i chamski gość. Ciekawa jestm czy w podobny sposób traktuje pacjentki przychodzace do niego do prywatnego gabinetu i czy wtedy ciąża nie jest choroba? Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka281 Re: dr.Ślazyk 13.03.06, 11:25 Ja właśnie chodze do niego prywatnie,nie miałam kłopotu ze zwolnieniem wrecz przeciwnie.Jestem w 19 tyg.ciąży i tez zmieniłam lekarza.Pierwszym lekarzem był dr.Kwiatkowski niezbyt miły i sympatyczny gość.Teraz chodze do dr.Ślazyka jak narazie nie narzekam choc słyszałam różne opinie.Teraz po mału zastanawiam sie jaki wybrac szpital bo napewno nie Police chyba ze nie zdążymy:).Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tomcia4 Re: dr.Ślazyk 15.03.06, 16:29 W MSWiA nie ma porodówki,więc na pewno odpada. Ja dwa razy rodziłam w Miejskim(dawny kolejowy)na wyzwolenia. Mi się osobiście podobało,ale różne opinie słyszałam. Dwa razy był poród rodzinny,ale w 2005 już płacilismy(100 zł). Dużo mam poleca Pomorzany,ewentualnie na Piotra SkARGI. Unię Lubelska tak nie bardzo. Pozdrawiam. Na kiedy termin? Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka281 Re: dr.Ślazyk 16.03.06, 19:43 Termin to my mamy na 10 sierpnia a z usg na 29 lipca.Dziś byłam na usg 3d na uni ale lekarz kazała nam przyjechac za 3 tyg.jak podrośnie dzidzia żeby zrobic dokładne badanie.Mam nadzieje ze bedzie ok.A co do szpitala to waham sie właśnie miedzy miejskim a Piotra Skargi.Zobaczymy jak sie sprawy potoczą a może nie dam rady dojechac do Szczecina i zostanie mi szpital w Policach :).Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka281 Re: dr.Ślazyk 03.04.06, 12:08 Witam Panie Doktorze słyszałem ze podobnie jak ja wchodzi Pan na forum,myśle że nie uraziło Pana moje zapytanie jakim jest Pan lekarzem.Moja Żona chodzi do Pana z polecenia ale ja chciałem sie dowiedziec jakie sa opinie.Nie jest to nic złego a wrecz przeciwnie.Chodziliśmy do różnych lekarzy i widziałem jakie było podejście prosze sie nie dziwic.Ja teraz tak pracuje że nie dam rady przychodzic z Żoną do Pana na wizyty choć bardzo bym chciał.Pan o swoją Żonę napewno też dba:)zrobiłem mały błąd mogłem o tym(forum) powiedziec Żonie.Pozdrawiam Sebastian. Odpowiedz Link Zgłoś
edik77 Re: dr.Ślazyk 15.03.06, 21:02 Byłam raz na usg, na poczatku ciąży.Wpychał wizytówkę, wręcz namawiał na wizyty prywatne, na usg nie zmierzył fałdu szyjnego, a powinien był. Nie spodobał mi się, wybrałam sobie innego lekarza i nie żałowałam. Odpowiedz Link Zgłoś