Dodaj do ulubionych

sklepy z zabawkami????

04.12.02, 09:31
zachowaly sie jeszcze jakies?
czy wszystko przenioslo sie do hipciow?

szukam jakiegos zestawu typu "maly inzynier", "mlody elektryk" albo "piroman
sadysta"
zeby dzieciak mogl cos poskrecac, popodlaczac, zapalic, zbudowac - no ogolnie
zeby rodzina miala przez jakis czas troche spokoju
Obserwuj wątek
    • franekkk Re: sklepy z zabawkami???? 04.12.02, 09:32

mi się ostatnio spodobał młody genetyk
      co ty tak tworzysz wątki i tworzysz???
      • skuter^ Re: sklepy z zabawkami???? 04.12.02, 09:34
        franekkk napisał:

>
        > mi się ostatnio spodobał młody genetyk

i co jestes juz dziewczynka?

> co ty tak tworzysz wątki i tworzysz???

czekam na jakis odzew
        • franekkk Re: sklepy z zabawkami???? 04.12.02, 09:37

nie chodziło mi o rudego transwestytę tylko o takiego szczyla co z nudów tworzy
          chodzące uszy albo gadające nosy w dodatku z własną świadomością i osobowością
          jak we wściekłych psach no słyszysz mnie czy nie
          • skuter^ Re: sklepy z zabawkami???? 04.12.02, 09:40
            slyszec ale nie rozumiec

a taki chodzace uszy to trzeba na spacer wyprowadzac?

• franekkk Re: sklepy z zabawkami???? 04.12.02, 09:45

wszystko zależy od inwencji genetyka z miękkim zarostem

mogą np chodzić lub latać (nie pływają ze względów laryngologicznych:) mogą się
              klamotać parami a może jak marsjanie by stworzyć zaróź musi być pięcioro (każde
              innego rodzaju jesu że ja to muszę tłumaczyć) mogą mieć wzrok termowizyjny albo
              okrężnicę na głowie (lewej)
              • skuter^ Re: sklepy z zabawkami???? 04.12.02, 09:47
                to gdzie ten zestaw daja?
                • franekkk Re: sklepy z zabawkami???? 04.12.02, 09:54

słyszałem że na broniewskiego jest niezły
                  a jeśli wg twojego gustu wybór zbyt skromny to tylko autem do gorzowa
                  choć ostatnio słyszałem że tam już młodych genetyków przestali przyjmować

ciekawe czy są zestawy typu młody prezydent: możesz się bawić w szczerzenie
                  albo przeganianie świńskich blondynów zza odry możesz debatować i kłamać itd

skuter!!!! poddałeś się reklamom??? pszesz (stettiner-wiem jak to napisać:) do
                  świąt jeszcze cała kupa

jak tak dalej pójdzie to się o gwiazdce w czerwcu będziemy dowiadywać
                  • skuter^ Re: sklepy z zabawkami???? 04.12.02, 10:01
                    kupa to bedzie jak dwa dni przed gwiazdka bede ganial po sklepach:(
                    • franekkk Re: sklepy z zabawkami???? 04.12.02, 10:07

to kup na zapas na 10 lat
                      może was też będzie dwa razy więcej
                      tych minut
                      • skuter^ Re: sklepy z zabawkami???? 04.12.02, 10:10

> może was też będzie dwa razy więcej
                        > tych minut

no nie komora dla takiego berbecia to przesada:(
                        mysl dalej
                        • franekkk Re: sklepy z zabawkami???? 04.12.02, 10:14

nie chodziło mi o komórkę dla szkodnika tylko że jak nakupisz na dziesięć lat
                          do przodu to już jakaś miła ci może do tego czasu ze dwa skuteroklonki wydać

jeśli problem jest poważny to pomyślę

a gryźć lubi???
                          • skuter^ Re: sklepy z zabawkami???? 04.12.02, 10:16

> jeśli problem jest poważny to pomyślę

pewnie , ze powazny
                            prezenty gwiazdkowe to najwiekszy stres w roku

> a gryźć lubi???

nooo jednego zeba juz zlamal wiec prosze bez eksperymentow
                            • franekkk Re: sklepy z zabawkami???? 04.12.02, 22:51

chodziło mi o takie kostki co psy się nimi zajmują kilka godzin :)))

zabrakło podstawowej informacji: a ile skuterzydło ma zamiar wydać???
                              • jottka Re: sklepy z zabawkami???? 05.12.02, 01:55
                                po pierwsze - podobno 'bambo' czy jak to się nazywało, na wojska polskiego,
                                funkcjonuje nadal?

po drugie - dla młodych szkodników to są klocki duplo i lego i są w
                                superhipermarketach, ale one chyba nie są najtańsze

po trzecie - a nie można jakiejś gry mu kupić? w tym wieku to i tak nie ma co
                                liczyć na to, że się samotnie zajmie podpalaniem firanek, musi mieć osobę
                                podziwiającą
                                • franekkk Re: sklepy z zabawkami???? 05.12.02, 09:18

pomysł w sumie nie głupi jak ma komp to gierkę jak nie ma to klops

a może książkę??? taką bez obrazków
                                  • jottka Re: sklepy z zabawkami???? 05.12.02, 12:08
                                    są jeszcze gry planszowe do rozkładania na stole albo podłodze - siostrzeniec w
                                    wyspę skarbów i jakieś odmiany pchełkochińczyka grywał, wystarczyła
                                    jednoosobowa delegacja ze świata dorosłych
                                    • skuter^ Re: sklepy z zabawkami???? 05.12.02, 12:13
                                      wczoraj obejszlem sklepy i teraz siem zastanawiam czy lepiej mi bedzie pograc w
                                      pilkarzykow, pojezddzic kolejka czy moze zdalnie sterowany samochodzik
                                      poprowadzic?
                                      • jottka Re: sklepy z zabawkami???? 05.12.02, 12:18
                                        KOLEJKĄ!!!

kolejki są fajne, dziecko zamykamy w drugim pokoju, żeby nie popsuło, a sami
                                        układamy tory
                                        • skuter^ Re: sklepy z zabawkami???? 05.12.02, 12:25
                                          ja wiem, ze kolejka jest fajna ale mozna wpasc w nalog
                                          a co gorsze dziecko tez moze dojsc do wniosku, ze kolejka jest fajna
                                          • jottka Re: sklepy z zabawkami???? 05.12.02, 12:27
                                            dziecku kupujemy lizaka i pozwalamy być zawiadowcą
                                            • skuter^ Re: sklepy z zabawkami???? 05.12.02, 12:30
                                              no to jeszcze czapke trza kupic
                                              • jottka Re: sklepy z zabawkami???? 05.12.02, 12:36
                                                widzisz? i po problemie
                                                • skuter^ Re: sklepy z zabawkami???? 05.12.02, 12:42
                                                  jak to po problemie?
                                                  trzeba zrobic makiete, kupic wieksze mieszkanie coby sie zmiesila, wyprowadzic
                                                  gdizes zone...
                                                  • jottka Re: sklepy z zabawkami???? 05.12.02, 12:45
                                                    nie marudź - ale za to dziecku wystarczy kupić lizaka i czapkę
                                                  • Gość: Aśka Re: sklepy z zabawkami???? IP: 111.111.26.* / 111.111.31.* 05.12.02, 12:48
                                                    wal dwa w jednym i kup dla potomstwa jakiś strój na bal przebierańców. W
                                                    karnawale cały czas sa jakieś obowiązkowe kinderbalangi. Po co nowe wydatki?
                                                    Kup teraz i masz spokój w przedszkolu, żłobku, zakładzie pracy itd
                                                  • skuter^ Re: sklepy z zabawkami???? 05.12.02, 13:02
                                                    to sama czapka nie starczy?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka