Dodaj do ulubionych

Po 45 roku szczecin zasiedlony zostal przestepcami

16.03.06, 13:50
z bieszczad i widac to do dzis jak przechodzi to z pokolenia na pokolenie
i co sie dziwic jacy ludzie takie miasta i porzadek
Obserwuj wątek
    • Gość: Aminokwas Gorszy jest desant buractwa po 91 roku IP: 217.153.6.* 16.03.06, 15:46
      Tamci w iekszosci nie zyja- Szczecin byłmpieknym miastem do lat 90 tych - kiedy
      to napływowe buractwo zaczeło masowo napływać z terenu i pchac sie wszedzie
      demolujac dokola wszystko- Buraki go home !!@!!
    • Gość: AfrykaDzika Re: Po 45 roku szczecin zasiedlony zostal przeste IP: *.chello.pl 16.03.06, 16:05
      ciekawa teoria historii zasiedlania Szczecina...
      moja babcia wróciła tu z niemiec ,bo wywiezli ją w czasie wojny na roboty, a
      dziadek przyjechał z biednej kielecczyzny, to losy wielu Polaków z całej
      Polski, ale nie znam ani nie słyszałam nigdy o przesiedleńcach z Bieszczad,
      a przestepczość u nas nie większa niz w innych regionach kraju.....
    • kotbehemot6 Re: Po 45 roku szczecin zasiedlony zostal przeste 16.03.06, 16:27
      bzdura jakich mało..moi rodzice przybyli tu po 45 roku i zareczam ci że ani nie z Bieszcad ani przestępcami nie są ani nie byli..mało tego tata barzdo z morzem związany.Na dodatek cała masa znajomych rodziców po 45 roku tu przybyła i ani jednego bandyty z Bieszczad...,
    • kakq Re: Po 45 roku szczecin zasiedlony zostal przeste 16.03.06, 16:38
      BZDURA!!!!!!!!!o takiej bzdurze juz dawno nie słyszałam
      moja babci od srtony mamay przyjechała tutaj po robotach w Niemczech dziadek
      zas po froncie został tutaj by życ a raczwej pzrezyc od strony tatuy wsztscy
      wielkopolska pzdr
    • Gość: perlisty Re: Po 45 roku szczecin zasiedlony zostal przeste IP: *.iscnet.pl 16.03.06, 16:47
      teza absurdalna - aż żal komentować, ale wątek skłaniający do wynrzeń.

moi dziadkowie przybyli do szczecina z warszawskiego, łodzkiego i krzemieńca.
    • nedfan Re: Po 45 roku szczecin zasiedlony zostal przeste 16.03.06, 16:53
      Masz chłopie pojęcie o historii, jak świnia o gwiazdach!

Moi dziadkowie przybyli tu z Wielkopolski i "Warsiawki" (niestety ;))
      • alfredka1 Re: Po 45 roku szczecin zasiedlony zostal przeste 16.03.06, 17:01
        A ja przybyłam z Wilna i przysięgam, że żadnych bandytów z sobą nie
        przywlokłam:))
        • Gość: AfrykaDzika Re: Po 45 roku szczecin zasiedlony zostal przeste IP: *.chello.pl 16.03.06, 22:32
          ...tak, bieszczackim bandytom mówimy zdecydowane NIE !!!!!!
    • Gość: Tomek Wieruszewski Re: Po 45 roku szczecin zasiedlony zostal przeste IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 11:22
      Moi dziadkowie są presiedleńcami z Grodna! Dziadek owszem, w Bieszczadach był.
      ale walcząc z UPA. A przesoiedlńcy z Bieszczad i Beskidu Niskiego trafili racaej
      w okolice Białego Boru i Koszalina. Część jednak powróciła po 1956 r. ! Zanim
      coś powiesz, poczytaj niecvo o zasiedlaniu Szczecian.
      • zona.pijaka Re: Po 45 roku szczecin zasiedlony zostal przeste 18.03.06, 12:03
        A ile polskiej chołoty w ostatnich latach wyjechało do irlandii, anglii,
        szwecji? O bosze, przyłapałam się, że dałam się sprowokować takim idiotycznym
        postem. Jedno co myśle, to to, ze ten nick z "oxfordu", widział oxford - jak
        świnia niebo. Prawda? Świnio z oxfordu?
        • kresen Re: Po 45 roku szczecin zasiedlony kresowiakami 18.03.06, 23:35
          W roku 1945-1946 Szczecin zostal zasiedlony przez ekspatriantow z Malopolski
          Wsch. ,Wilniukow ,Nowogrodzian i Poleszukow -bardzo porzadnych i prawych
          Polakow ,ktorzy wycierpieli przez okupanta sowieckiego i zostali wyrzuceni ze
          swoich malych ojczyzn -sladam poklony przed nimi.
          • Gość: H56 aminokwas IP: *.comnet.krakow.pl 19.03.06, 08:43
            Tamci w iekszosci nie zyja- Szczecin byłmpieknym miastem do lat 90 tych - kiedy
            to napływowe buractwo zaczeło masowo napływać z terenu i pchac sie wszedzie
            demolujac dokola wszystko- Buraki go home

a ja myslę,że Szczecin był pięknym miastem ale do 1945r.
            Wytłumacz mi kogo uważasz za buraków z terenu i co oni zdemolowali ? Nie
            zapominaj ,ze ty też jesteś potomkiem takiego buractwa. Prwdziwym burakiem, to
            ty jesteś, powinni cie jak najszybciej wyrwać, bo nie pasuje aby takie warzywo
            w mieście rosło.
            • ja_aska Re: aminokwas 19.03.06, 09:32
              moja rodzina przyjechała tu z rosji dokąd uciekli przed hitlerowcami. a
              wcześniej mieszkali w Kole.
              • Gość: marian paździoch Re: aminokwas IP: *.chello.pl 19.03.06, 10:27
                a moja rodzina nadal mieszka w Toruniu,
                tylko ja burak jeden przyjechałem tu
                na ten dziki zachód.

mp
            • Gość: kresen Re: aminokwas IP: 83.168.106.* 19.03.06, 10:33
              H 56 - Helmut ur.1956 -jestes potomkiem niemcow tutejszuch i wszystkich
              obrazasz i masz pretensje do osob zasiedlajacych do Szczecina
    • Gość: xx Re: Po 45 roku szczecin zasiedlony zostal przeste IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.06, 11:03
      taak...Z Bieszczad. I z Marsa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka