franekkk 11.12.02, 13:57 zwolnienia w magistracie za pisanie na forum www1.gazeta.pl/zielonagora/1,35161,1206083.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jottka Re: przestroga :))) 11.12.02, 14:00 dobra, to teraz zobaczymy, kto się spłoszy i już będziemy wszystko wiedzieć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twarog Re: przestroga :))) IP: Telia:* / *.telia.com 11.12.02, 14:01 mam w d... UM ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania L Re: przestroga :))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.12.02, 14:10 no to sie loguję... Odpowiedz Link Zgłoś
spik Re: przestroga :))) 11.12.02, 14:15 jakby zaszła do was taka sierota w wymiętym garniturze z pięcioostrzowymi maszynkami do golenia ( jedna ekstra w promocji ) to nie wyrzucajcie jej z biura to ja Odpowiedz Link Zgłoś
skuter^ Re: przestroga :))) 11.12.02, 14:20 spik napisał: > to nie wyrzucajcie jej z biura ale nas w tym biurze juz dawno nie ma:( Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: przestroga :))) 11.12.02, 14:25 spik napisał: > jakby zaszła do was taka sierota w wymiętym garniturze do mnie wchodzą dosyć często więc nie zwracam już uwagi no i kiedyś włazi taki i coś tam proponuje i nawija i gadu i gadu a ja nos w monitorze zerkam a tu w garniturze..... spik!!! nie wiedziałem że jesteś afroeuropejczykiem!!:)) gadał najczystszą zachodnipomorszczyzną Odpowiedz Link Zgłoś
spik Re: przestroga :))) 11.12.02, 14:30 to nie byłem ja, tylko mój jednojajowy brat bliźniak :) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: przestroga :))) 11.12.02, 14:34 zostałeś rozszyfrowany: zimbabwijspik Odpowiedz Link Zgłoś
spik Re: Oli???? n/t 11.12.02, 14:42 polacy rasiści, każdy to powie i nikt tu lubi ciarny człowiek a wiecie zie w jednym my muziny mamy duuuuziom pziewage nad wami ? Odpowiedz Link Zgłoś
skuter^ Re: Oli???? n/t 11.12.02, 14:45 spik napisał: > polacy rasiści, każdy to powie > i nikt tu lubi ciarny człowiek olego akurat wszyscy kochamy choc nie rozumiemy > > a wiecie zie w jednym my muziny mamy duuuuziom pziewage nad wami ? latwo wam sie ukryc w ciemnosciach Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Oli???? n/t 11.12.02, 14:47 > spik napisał: > > a wiecie zie w jednym my muziny mamy duuuuziom pziewage nad wami ? możecie się opalać bez przeszkód Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk równowaga 11.12.02, 15:00 apropos przewagi to słyszałem od zaprzyjaźnionej bezpruderyjnej dunki że to mit a co miałeś na myśli pisząc przewagę?? Odpowiedz Link Zgłoś
skuter^ Re: równowaga 11.12.02, 15:04 franekkk napisał: > > apropos przewagi to słyszałem od zaprzyjaźnionej bezpruderyjnej dunki zaprzyjazniona to znaczy, ze masz znizke? Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: równowaga 11.12.02, 15:10 wyobraz sobie zboczeńcu ty kuternogo jedna że czasem istnieje przyjaźń między facetem a kobietą co miałeś na myśli pisząc zniżkę?? Odpowiedz Link Zgłoś
skuter^ Re: równowaga 11.12.02, 15:11 franekkk napisał: > > wyobraz sobie zboczeńcu ty kuternogo jedna że czasem istnieje przyjaźń między > facetem a kobiet oooooo???? tego filmu nie widzilem. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: równowaga 11.12.02, 15:12 poproś frankkka o adres i też się zaprzyjaźnij :) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: równowaga 11.12.02, 15:15 ona woli chińczyków podobno mają przewagę Odpowiedz Link Zgłoś
skuter^ Re: równowaga 11.12.02, 15:16 ee to jakas ekskluzywna przyjazn ja moge sie co najwyzej z kolezanka z bratniego slowianskiego kraju zaprzyjaznic Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny Kara niewspółmierna do czynu 11.12.02, 14:32 franekkk napisał: > > zwolnienia w magistracie za pisanie na forum > > <a href="www1.gazeta.pl/zielonagora/1,35161,1206083.html"target="_blank" > >www1.gazeta.pl/zielonagora/1,35161,1206083.html</a> > Zgadzam się, że zabawa na sprzęcie stanowiącym własność podatnika jest złym postępowaniem. Jednak wypowiedzenie Umowy o Pracę w trybie dyscyplinarnym (bez wypowiedzenia z winy pracownika) jest daleko idącą przesadą. Pracodawcę w zasadzie obowiązuje stopniowanie kar. Być może nagana/upomnienie na piśmie i po premii, ale "dyscyplinarka" pachnie mi zemstą, i to polityczną. Uważam, że w Sądzie Pracy (o ile Pani Forumowiczka z Zielonej Góry) odwoła się od zwolnienia , ma duże, duże szanse być przywróconą do pracy. Czego jej zyczę. Odpowiedz Link Zgłoś