Dodaj do ulubionych

Szczecinianie nie chcą już Jurczyka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 05:07
Obstawiałem wczoraj , po zapowiedzi zaskakujących wyników sondażu, że ta
niespodzianka w badaniach polega na utrzymaniu się popularności Jurczyka i
jego szansach na reelekcję.
Nie ma zaskoczenia.To dobrze. Najlepsze wyniki mają Nitras, Piechota,
Lubińska. To akurat nie jest zaskakujące chociaż dla niektórych być może
silna pozycja Piechoty jest zaskakująca, dla mnie nie.
Cieszę się , że zadziałała nauczka wynikająca ze szczecińskiej lekcji
demokracji czyli osttanich wyborów w Szczecinie. Nauczka tzn , że Jurczyk
jest na ostatnim miejscu. To dobry prognostyk co do trafności wyboru w tym
roku i dobry prognostyk dla Szczecina.
Napiszę tak. Sondażowi najsilniejsi kandydaci : Nitras, Piechota i Lubińska
pozwalają patrzyć optymistycznie na rozwój Szczecina , po negatywnej bez
wątpienia kadencji Jurczyka. Kadecja Jurczyka przydała się dla podniesienia
świadomości szczecinian i bardziej dojrzałych wyborów, mniej emocjonalnych w
sensie oddanych głosów przeciw, po Jurczyku
Obserwuj wątek
    • Gość: Stefcio Praktykant Komuchy nadal silne. IP: *.icpnet.pl 07.04.06, 06:38
      Mimo faktu, że dla Szczecina ex-komuchy (np. prez. Stojewicz; v-ce prez. Pan
      Poranek, Pani Malinowska) nic nie zrobiły a raczej mu zaszkodziły.
      Przyczyniając się do upadku stoczni, budowy hipergarażu w centrum miasta i
      sprowadzenia wielkiego konia z jeźdzcem. Obywatele naszego szacownego miasta
      niczym, opisywana przez Pana Cukierka chołota z kieleckiego, głusują na tych co
      piękniejsi, przystojniejsi lub po prostu gadają najwieksze bzdury. Życzę
      powodzenia temu miastu i jego obywatelom ale ja chyba się oddalę w bardziej
      cywilizowane rejony naszego kraju.
      • Gość: Opus Dei Spieprzaj Tereska! IP: *.pam.szczecin.pl 07.04.06, 07:37
        W Szczecinie nie lubimy PiSu i kaczkopodobnych:)
        • Gość: g Re: Spieprzaj Tereska! IP: 193.19.146.* 07.04.06, 12:46
          Ale PIS wojewodę u nas ma ok, może Robert Krupowicz powinien kandydować, anie
          ciągle te same gębusie polityczne
    • Gość: Stefcio Praktykant GALOTY! Potrzeba nam lokalnego patrioty. IP: *.icpnet.pl 07.04.06, 06:51
      Galoty, nie zgadzam się z Tobą, że Nitras, Lubińska czy Piechota pozwalają
      patrzeć optymistycznie na przyszłość Szczecina. Uważam, że prezydentem i
      radnymi powinni zostawać ludzie zaangażowani na rzecz społeczności lokalnych.
      Tacy którzy wykazali się juz jakimiś zdolnościami menedżerskimi, działaniem w
      praktyce i dla dobra swojego lokalnego środowiska. Pod tym kątem przeanalizujmy
      czołową trójkę. 1. Nitras - karierowicz, teoretyk. Czym może się pochwalić? Coś
      zrobił dla naszego miasta? Niczym. 2. Piechota - dużo chciał, nic nie wyszło.
      Skoro jako ministrowi nie udało mu się ściągnąć do Szczecina najprostrzej
      inwestycji zagranicznej to czy uda mu się jako prezydentowi? Co więc zrobił dla
      Szczecina? Nic. 3. Lubińska - teoretyk, w życiu marchewki nie sprzedała więc
      tym bardziej nie zna się na zarządzaniu. Dla Szczecina też nic nie zrobiła.

Obserwując od kilku lat lokalną scenę polityczną widzę osobę która na prawdę
      kocha nasze miasto i chce mu słuzyć. To poseł Litwiński. Problem polega na tym,
      że w PO nie jest w pierwszym szeregu, nie bardzo się tam pcha i na
      prezydenturę nie ma szans. A szkoda.
      • Gość: to ja Re: GALOTY! Potrzeba nam lokalnego patrioty. IP: *.asternet.pl 07.04.06, 07:15
        GALOTY !!!! obiema rękami podpisuję się pod tym co napisałeś.
        • Gość: too ja Re: GALOTY! Potrzeba nam lokalnego patrioty. IP: *.asternet.pl 07.04.06, 07:18
          CHODZIŁO MI O STEFCIA PRAKTYKANTA -przepraszam. STEFCIU PRAKTYKANCIE !!!!!
          obiema rękami podpisuję się pod tym co napisałes.
        • Gość: ja Re: GALOTY! Potrzeba nam lokalnego patrioty. IP: 193.19.146.* 07.04.06, 12:44
          Ja bym głosował na Krupowicza, dlaczego centroprawica nie zaproponuje mu
          startu, jeden dobry kandydat, a nie politycy. Wojewoda działa,a nie gada.I nie
          jest politykiem, potrzeba nam pozytywny ludzi do pracy.
      • Gość: Galoty Re: Stefciu! Potrzeba nam kreatywnego manadżera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 07:30
        Stefciu. Stosujesz negację a nic nie proponujesz. Zgadzam się z Tobą. Poparłbym
        Litwińskiego ale Arek nie chce i jak twierdzisz ma małe sznase. Więc zaproponuj
        coś realnego zamiast pisać , że :
        "Uważam, że prezydentem i
        > radnymi powinni zostawać ludzie zaangażowani na rzecz społeczności lokalnych.
        > Tacy którzy wykazali się juz jakimiś zdolnościami menedżerskimi, działaniem w
        > praktyce i dla dobra swojego lokalnego środowiska. "
        Z ta zasadą się zgadzam ale ........ kogo masz na mysli bo równie dobrze można
        powiedzieć, że niezły byłby Chuck Norris
        • Gość: Stefciu Praktykant GALOTY! Jest mi przykro. Brak nam takich ludzi. IP: *.icpnet.pl 07.04.06, 08:39
          Galoty. Jest mi niezmiernie przykro. Poza Litwińskim który nie ma szans z uwagi
          na fakt, że nie jest szeroko znany masom, i nie jest dość medialny, brak jest
          takiego człowieka w Szczecinie. Niestety masz rację, nie jestem w stanie
          zaproponować alternetywy dla trójcy Nitras, Piechota, Lubińska. To smutne bo
          znowu będziemy głosować na "mniejsze zło".
          • Gość: fryzjerczyk Re: GALOTY! Jest mi przykro. Brak nam takich ludz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.06, 10:18
            Od kiedy to Nitras jest medialny? Pan Nitras to postać, która na siłę wykreowała
            się w poprzednich wyborach parlamentarnych. Gdyby startowała z miejsca
            Litwińskiego to przepadłby z tzw. kretesem. Jego poglądy (jedyne i słuszne)
            można określić jedynie jako "bełkot". Ten facet nie wie o czym mówi. Jego wizja
            uprawiania polityki oparta jest na przeświadczeniu, że trzeba mówić więcej i
            głośniej od swoich adwersarzy. Obecna pozycja Pana Nitrasa świadczy tylko o
            jednym, że obecna szczecińska PO jest miałka i sypka jak piasek na pustyni. Ale
            czemu się dziwić - toż to wyłącznie żołnierze Nitrasa oraz ci, którzy za miejsce
            na liście poparliby i słonia. Naszym nieszczęściem jest to, że ludzie którzy
            mają chociażby odrobinę przyzwoitości nie bardzo garną się do kandydowania. Nad
            osobą Pana Piechoty proponuję spuścić "zasłonę milczenia". Dość już tego
            harcerstwa.A tak na marginesie, przypomniało mi się pewne stwierdzenia dotyczące
            ludzi w harcerstwie: Nic nie umie robić, talentów ma niewiele (poza udawactwem)
            to niech idzie do harcerstwa, oczywiście tego czerwono-pomarańczowego. Zaś Pani
            Lubińskiej należy tylko przypomnieć, aby zastosowała się do własnego
            przemyślenia z ostatnich wyborów. Było tam coś o politykach, którym już dziękujemy.
        • Gość: Ola Krupowicz na Prezydenta IP: 193.19.146.* 07.04.06, 12:48
          Trzeba namówić Roberta Krupowicza, żeby kandydował byłaby szansa na szerokie
          poparcie
      • Gość: mirek Re: GALOTY! Potrzeba nam fachowca. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 12:46
        prezydentem powinna byc osoba która przede wszystkim zna sie na samorządzie i
        postepowaniu administracyjnym. Podstawowym zadaniem prezydenta jest sprawne
        wydawanie decyzji administracyjnych umożliwiające działanie przedsiebiorców i
        działanie ułatwiające życie mieszkańcom Szczecina. Niestety wybory prezydenta
        Szczecina będą kolejnym festiwalem postaci uprawniających demagogie i populizm
        a naiwni mieszkańcy znowu dokonają słusznego wyboru.
        Nam nie jest potrzebny błyskotliwy polityk lecz rzetelny fachowiec, który
        będzie wiedział co może zrobic dla naszego miasta. Taki fachowiec nie
        podpisałby umów za które teraz musimy płacić milionowe odszkodowania.
      • Gość: marzyciel Re: GALOTY! Potrzeba nam lokalnego patrioty. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 00:36
        Na prawicy LITWIŃSKI na lewicy ROMERO i moglibyśmy wybierać, ale nie tylko nie
        dopchali się do WYBIÓRCZEJ ale i we własnych partiach im nie idzie. SZKODA !!!
    • ohne.zucker analiza sondazu - obiektywna ja wybiorcza... 07.04.06, 06:56
      --------------------------------------------------------------------------------
      Wyjatkowy szmatlawiec musial to pisac.... a najlepsze jest o tym braku
      powiazan z zadna LSD-owska afera..... noz w kieszeni sie otwiera czytajac
      tekie bzdety.

I jak tu nie wierzyc w "uklady" ??? - toz caly ten sondaz wyglada jakby na
      specjalne zamowienie Slonca Gospodarki byl robiony ....

"...Jacek Piechota niezależnie od notowań lewicy cieszy się bardzo wysokim
      poparciem wśród szczecinian. W ostatnich wyborach parlamentarnych miał dobry
      wynik. Mimo słabych notowań SLD on ciągle ma dobrą markę w Szczecinie. Nie
      przylgnęła do niego żadna eseldowska afera, a jako minister gospodarki w
      przeciwieństwie do Lubińskiej nie robił głupich błędów."
      • Gość: Galoty Re: analiza sondazu - obiektywna ja wybiorcza... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 07:31
        Z faktami chcesz polemizować ?
        • ohne.zucker Re: analiza sondazu - obiektywna ja wybiorcza... 07.04.06, 07:34
          Gość portalu: Galoty napisał(a):

> Z faktami chcesz polemizować ?

a co w cytowanej wypowiedzi jest faktem ? - oswiec mnie...
          chyba, ze inaczej definujemy te slowo...
          • Gość: Galoty Re: analiza sondazu - obiektywna ja wybiorcza... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 08:06
            Faktem jest wynik sondażu Pentora omawiany w tym wątku.
        • Gość: marian paździoch Re: analiza sondazu - obiektywna ja wybiorcza... IP: *.chello.pl 07.04.06, 08:53
          Gość portalu: Galoty napisał(a):

> Z faktami chcesz polemizować ?

ha ha ha ha ha ha! to najlepsza wypowiedź.
          Galoty jesteś po wyborach?

pozdrawiam serdecznie!mp
          • Gość: sqmbrie w tomacie Re: analiza sondazu - obiektywna ja wybiorcza... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.06, 12:13
            No Marian, chyba czas się powoli pakować!
    • Gość: kali Re: Szczecinianie nie chcą już Jurczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 07:54
      Margines błędu w badaniach Pentor określa na 4,4 proc.

• Gość: Lex Re: Szczecinianie nie chcą już Jurczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 08:06
        90% ankietowanych wybory spedzi na zielonej trawce...4/4% bledu 25% nie mialo
        zdania(podobno)...Polacy to ludzie,ktorzy bija czolem w kosciele a potem ida na
        czyn partyjny i wymachuja gozdzikami przed trybuna..= Wygra Jurczyk!
        • olwoj Re: Szczecinianie nie chcą już Jurczyka 07.04.06, 08:16
          Oczywiście wygra ktoś z poza tej "plejady". Ktoś kto skupi elektoraty PiS i PO oraz tych, którzy najczęściej czekają z wyborem do ostatniej chwili. Nie bedzie to działacz PO ani PiS. Nie zostanie zaakceptowany żaden funkcjonariusz partyjny. Obie partie sa w permanentnym klinczu. Zostaję więc "ktoś trzeci" !
    • Gość: sae Re: Szczecinianie nie chcą już Jurczyka IP: 62.233.145.* 07.04.06, 08:17
      litwinski byłby lepszy ale może jak nitras wygra to go zrobi zastępcą i popnie
      trochę inwestycje mam nadzieję że jurczykowe buraki zostaną w domu lub pod
      budką z piwem i w ten jeden dzień daleko będą od urny.
      • Gość: urzedasek emeryt Re: Szczecinianie nie chcą już Jurczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 08:22
        Jakie Jurczykowe buraki. Toż to tylko kilku facetów a reszta Jurasów to
        czerwnońcy z SLD wraz z dziećmi działaczy prawicy w tym PO i PiS
      • Gość: leon Re: Szczecinianie nie chcą już Jurczyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.06, 08:57
        to forum jest już tak polityczne jak cała GW (organ partyjny PO) żałość bierze
        patrząc na te "sondarze" - widzę ten sam błąd co w wyborach parlamentarnych.
        Proszę posłuchac co się mówi w zakładach pracy i w rozmowach towarzyskich. mam
        nadzieję jak też i kilka osób z tego forum że na własne potrzeby PO robi lepsze
        sondaże i nie wystawi nitrasa jeżeli zależy im na realnym sukcesie wyborczym
        tylko litwińskiego który nie ma tak negatywnego elektoratu. Pierwsza odzywka
        cwaniakowatego nitrasa w mediach i nawet działacze PO na niego nie zaglosują!!!
        • Gość: fuzzy Re: Szczecinianie nie chcą już Jurczyka IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 07.04.06, 09:06
          No to piszcie listy poparcia na Arka Litwińskiego na serwer PO !!!
          Tutaj to sobie Liberum Veto tylko możecie pokrzyczeć ...
          a i tak tylko echo wam odpowie.
        • Gość: fryzjerczyk Re: Szczecinianie nie chcą już Jurczyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.06, 10:27
          Święte słowa. Jedyne co się udaje Panu Nitrasowi to skutecznie rozwalać
          szczecińską PO. Za chwilę zostaną w niej jedynie "dworzanie" i różnego
          autorymentu postacie spod ciemnej gwiazdy.
    • Gość: rem Re: Szczecinianie nie chcą już Jurczyka IP: 87.207.62.* 07.04.06, 09:09
      Moim zdaniem jedyną rozsądną kandydaturą jest - Piotr Krzystek. Potrafiłby
      zjednoczyć wszystkie opcje polityczne.
    • Gość: copy. STOP! PO stać na o niebo lepszego kandydata! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 10:02
      takie są fakty :-)
      • Gość: wrocławianin Taaak? ale jakby za tydzień było referendum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.06, 10:08
        decydujące czy Jurczyk ma zostać czy nie, to znów byście nie poszli głosować,
        co? A Jurczyk by się cieszył, bo przy znikomej frekwencji takie referendum nie
        ma mocy prawnej.

Lenistwo!
        • Gość: Ekspans Re: Taaak? ale jakby za tydzień było referendum IP: 83.168.120.* 07.04.06, 10:31
          OD OGNIA GŁODU WOJNY PIECHOTY I LUBIŃSKIEJ UCHROŃ NAS PANIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • krokus5 Re: Szczecinianie nie chcą już Jurczyka 07.04.06, 10:29
      Czy TW Świętego ma zastąpić TW Robert?To już nie chodzi o to że to
      nieudacznik.Jakie moralne prawo istnienia na płaszczyznie polityki ma komuch
      przez lata utrzymujący się na powierzchni w każdym ustroju kiedyś propagujący
      jedyną słuszną drogę? To ma być zbawienie dla tego miasta?
    • Gość: Piechota NIE! Re: Szczecinianie nie chcą już Jurczyka IP: *.natpool.mwn.de 07.04.06, 11:07
      Czy ludzie sa slepi, dlaczego glosujecie na Jacka Piechote!
      • Gość: crn NIE dla Piechoty i Lubinskiej IP: *.natpool.mwn.de 07.04.06, 11:09
        4 lata zmarnowanych szans w obu przypadkach
    • Gość: pajo Moze Piotrowski IP: *.ie.com.pl 07.04.06, 11:21
      A moze Krzysztof Piotrowski ?
      Pokazał juz, że walczy za Szczecin i ma gdzies warszawke !
      • kiciara11 Re: Moze Piotrowski 07.04.06, 11:42
        a kto to jest?
        • Gość: pajo Re: Moze Piotrowski IP: *.ie.com.pl 07.04.06, 11:48
          walczacy Prezes Porty Holding
          • kiciara11 Re: Moze Piotrowski 07.04.06, 11:50
            malo czasu ma na promocje nazwiska i osiagniec
            • Gość: pajo Re: Moze Piotrowski IP: *.ie.com.pl 07.04.06, 12:17
              a inni to sie wypromowali, ze ho ho .. np p.Lubinska
              • kiciara11 Re: Moze Piotrowski 07.04.06, 12:27
                jakos tam sie wypromowala
                • Gość: pajo Re: Moze Piotrowski IP: *.ie.com.pl 07.04.06, 12:45
                  mysle o jej karierze w Rzadzie : bezradnosc , belkot, glupie nieuzgodnione pomysly
                  "nie" dla inwestorów , zadnych wlasnych inicjatyw , brak zaplecza itd
                  • kiciara11 Re: Moze Piotrowski 07.04.06, 12:50
                    nawet na tym nazwisko wypromowala. Przyjrzyj sie badaniom pentora - za lubinska
                    jest duza czesc niewyksztalconych ludzi - a takich jest wiecej w naszym miescie.
                    • Gość: pajo Re: Moze Piotrowski IP: *.ie.com.pl 07.04.06, 13:11
                      Powiedz mi prosze, dlaczego uparliśmy sie na kogos z jakiejs "partii'
                      dlaczego nie szukamy kogos "innego" normalnego, bez układów i zobowiazań krycia
                      kryminalnych praktyk kolegów. "innego" który nie patrzyłby tylko aby spiep...
                      do warszawy albo brukseli.
                      • kiciara11 Re: Moze Piotrowski 07.04.06, 13:20
                        powiem, ze wprost mierzi mnie kazda kandydatura z "partii" dlatego
                        powiedzialam, ze Piotrowski musi sie spieszyc z promocja nazwiska bo przy
                        wyborach prezydenckich ludzie glosuja na osobe.
                        Ponizej padla kandydatura Krupowicza - uwazam ze to ciekawa propozycja bo nasze
                        miasto potrzebuje swiezej krwi a im tak swieza krew jest bardziej zrownowazona
                        i rozsadna tym lepiej.
                        • Gość: wert Re: A może Sochański IP: 62.233.145.* 07.04.06, 14:37
      • Gość: nikt Re: Moze Piotrowski IP: *.utp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.06, 12:06
        Krzysztof Piotrowski jest facetem, który walczy o swe dobre imię m.in.z takim
        człowiekiem jak Jacek Piechota. Należy mu się szacunek, że podjął walkę i że
        przynajmniej w sądzie obnaża kryminalną gębę Harcerza. Oby zwyciężył. Myślę
        jednak, że jest zbyt mądry, aby kandydować na fotel prezydenta takiego miasta
        jak Szczecin. Tu wygrywają konfidenci, kłamcy lustracyjni, polityczni
        gangsterzy. Tu się wybiera albo swojaka (Jurczyk), albo cwaniaka (Nitras,
        Piechota). Ani Piotrowski, ani Litwiński nie mieszczą się w tych kategoriach.
        Dobrze, że się nie mieszczą. Natomiast szkoda, że Wyborcza lansuje tylko takie
        swojacko-cwaniackie typy. Mam nadzieję, że znów się pomyli.
    • Gość: urzędnik A może Krupowicz IP: 193.19.146.* 07.04.06, 12:54
      Cholera nie ma już nikogo poza Nitrasem, Lubińską i Piechotą wszysscy do bani.
      Ja Wojewodzie dałabym stołek Prezydenta, mógłby coś zrobić dla miasta, bo temu
      jeszcze się chce.
      • kiciara11 Re: A może Krupowicz 07.04.06, 12:57
        ciekawa propozycja - z pewnoscia by troche zamieszala
        • Gość: mis Re: A może Krupowicz IP: 193.19.146.* 07.04.06, 13:01
          Sądzę, że sporo by namieszała w tym sondażu, Pis i PO musiałby się wtedy
          dogadać, ciągle brak nowych ludzi w tych sondażach. Może powinno się zapytać
          ludzi o wskazanie nazwisk.
    • Gość: andreas bo to tak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.06, 13:14
      kazdy człowiek, a juz na pewno polityk,
      ma pewne niedoróbki czy wady zeby nie powiedziec grzechy!
      Ale wybrańca musi byc sam powoedzmy dobry, ale i miec zaplecze!
      Niestety, jedna osoba nie zdziała zbyt wiele!

Ja bym naparwde widział na prezydenta kogos typu pan R. Kluska!
      Ale czy w Szczecinie mamy taka postac?

Znam osoby mniej czy bardziej godne, ale one deklaruja,
      ze polityka ich nie interesuje...
      a niestety prezydent to polityk, czy chce czy nie!
    • Gość: WitchKing Re: Szczecinianie nie chcą już Jurczyka IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.06, 13:21
      To było do przewidzenia. Moim zdaniem najlepiej, gdyby wygrał Nitras (miałby
      popacie w Radzie Miasta) albo Piechota (chociaż lewica nie ma dużej
      reprezentacji w RM). Tereska Lubińska może już z Warszawy nie wracać, i tak
      nikt jej w Szczecine nie chce (zresztą jej awersja do hipermarketów i centrów
      handlowych jest zwyczajnie niebezpieczna), albo prościej: spieprzaj.
      Arlukiewicza (czy jakoś tak) nawet nie znam, a Szkodnik Jurczyk nie ma szans
      (jego kilkuletnie dwukadencyjne rządy bardziej zaszkodziły miastu niż II wojna
      światowa). Wiele jednak zależy od kampanii wyborczej, a ten kabaret kłamstw
      rozpocznie się już wkrótce.
      • Gość: molo Re: Szczecinianie nie chcą już Jurczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 18:38
        Mogę cię zapewnić że Lubińska w Szczecinie chcą i to bardzo, o vzym przekonasz
        się w wyborach. Bo te badania oraz analiza elektoratu jasno pokazuje że
        Lubińska wygra.
    • Gość: WitchKing Re: Szczecinianie nie chcą już Jurczyka IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.06, 13:28
      A tak w ogóle to najlepszy byłby człowiek uczciwy i nieskazitelny, zdecydowany,
      a jednocześnie czuły i odpowiedzialny, a przy tym przedsiębiorczy i
      nieprzejmujący się porażkami, tylko wyciągający z nich lekcję i więcej nie
      popełniający tych samych błędów - ogłaszam, że drogą dedukcji doszedłem do
      wniosku, że najlepszy kandydat to (uwaga, uwaga): Rysio z Klanu!!! Albo Chuck
      Norris.
    • Gość: andreas a moze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.06, 14:00
      a moze Szczecinianie nie chca juz w ogóle prezydenta!
      • psychol_ogia Re: a moze 07.04.06, 14:43
        Gość portalu: andreas napisał(a):

> a moze Szczecinianie nie chca juz w ogóle prezydenta!

I to jest pomysł godny przedyskutowania.
    • Gość: skonfudowany Re: Szczecinianie nie chcą już Jurczyka IP: *.univ.szczecin.pl 07.04.06, 14:56
      Mam mala rozterke. myslalem ze na tym forum nalezy dzielic sie opiniami a nie
      kasliwa krytyka - tej juz chyba wystarczy. Mysle ze kandydatury egzotyczne typu:
      pan Kulka (a to kto?), pan Krupowicz (ktory jako fachowiec tylko na stanowisko
      wojewody nie zebral wsrod fachowcow zbyt wysokich not) nie powinni byc brani pod
      uwage bo po prostu rady sobie nie dadza i znowu balagan na 4 lata w szczecinie?
      Jesli idzie o sensowne kandydatury z "nierankingowych" to postac Piotra Krzystka
      zdecydowanie zasluguje na aprobate na stanowisko prezydenta miasta - ma
      doswiadczenie w materii i nie dal sie skundlic Jurczykowi i jego przyjaciolom,
      prawnik, duze doswiadczenie z zakresu samorzadu terytorialnego, rozsadny i
      perspektywicznie patrzacy administrator.
      Jesli rozpatrujemy rankingowe nazwiska to Nitras jest optymalna opcja.
      Najprawdopodobnie szerokie poparcie w radzie ,doswiadczenie w polityce, ambitny,
      sprawny, zdrowy - nie ulegalbym histeri nt jego kariery - to ze ja robi nikogo
      nie uprawnia do okreslania go w sposob pejoratywny "karierowiczem" (chyba ze
      lepiej stawiac na miernoty), poza tym jest z PO a tam podobno gospodarka to
      sprawa priorytetowa i z tym w szczecinie mamy najwiekszy klopot.
      Pozdrawiam
      • Gość: andreas pan KLUSKA IP: *.centertel.pl 07.04.06, 15:22
        pan Kluska, załozyciel i były własciel Optimusa...
        próbowano go zniszczyc przez skarbówke, ale w sadzie wygrał!

Bardzo dobry biznesmen i manager!
    • Gość: redaktor Re: Szczecinianie nie chcą już Jurczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 18:42
      Wyniki badania opinii publicznej jasno wskazują, że wygra pani Lubińska.
      Wystarczy przeanalizować elektorat oraz 4,4 % błędu. Nitras to szczyl bez
      jakiegokolwiek doświadczenioa w czymkolwiek poza mieszaniem w partiach (SKL,PO)
      a Piechota to stary, wyniszczony układami i nieczystymi sprawami komuch.
      • Gość: ABA Re: Szczecinianie nie chcą już Jurczyka IP: *.serwerek.com / *.astro.net.pl 07.04.06, 18:52
        Szczecinianie nie chcą już magazynierka i bardzo dobrze wreszcie przejżeli na
        oczęta.
    • Gość: Justyna Re:Marian wracaj do stoczni na W-4 dośc wstydu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 21:42
      Wstydzę sie że tu mieszkam i burak tu rządzi cofnał nas o 50 lat.Strasznie to
      boli kiedy człowiek ma tylko jedno zycie.
    • Gość: Piotr Re: Czemu Pan sie dalej nad nami znęca??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 21:44
      My już naprawde mamy Pana dosyć i pana doradców pseudo zbawicieli.
    • Gość: ponton Re: Maniek to magazynier ciekawe ile zna języków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 21:47
      Wstyd panie Maniek cos ty zrobił temu miastu poza tym ze brałes nasze pieniadze.
      • Gość: jujek Re: Maniek to magazynier ciekawe ile zna języków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 21:51
        Piechota i Nitras też nie zna języków...
    • Gość: mały Re: Ale zarabia 10tys. naszych pieniedzy a ty co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 21:48
      mam juz tego wszystkiego dosyć
    • Gość: siwy dym Re: Krzysztof Zaremba na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 21:56
      Panie Krzysztofie tu naprawde trzeba posprzątać.
      • Gość: pikuś Re: Krzysztof Zaremba na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 22:08
        Na szczęście najpierw sprzątnięto Zarembę.
        • Gość: marian paździoch Re: spokojnie pieski IP: *.chello.pl 07.04.06, 22:14
          pani wam zaraz da papuni.
          przestańcie ujadać.
          cieniasy:(

mp
          • maku.muszkila Re: spokojnie pieski 07.04.06, 22:37
            Gość portalu: marian paździoch napisał(a):

> pani wam zaraz da papuni.
            > przestańcie ujadać.
            > cieniasy:(
            >
            > mp

Marian a na ktorym miejscu wyladowal twoj pan co cie karmi ???
            :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
            • Gość: olo Re: spokojnie pieski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 22:38
              Na kuncu korytarza :)))))))))
              • kiciara11 Re: spokojnie pieski 07.04.06, 22:39
                ja bym tam nie lekcewazyla zadnej kandydatury;)
                • Gość: olo Re: spokojnie pieski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 22:43
                  Nikt nikogo nie lekceważy oprócz pani Kowalewskiej która ma wyjątkowy talent do
                  fałszowania rzeczywistości. Ale to już jej problem i jej sumienia lub braku
                  takowego
                • Gość: marian paździoch Re: spokojnie pieski IP: *.chello.pl 07.04.06, 22:48
                  w sondażach G.W. wygra zawsze ten co w/g jej powinien.
                  tylko,ze gazeta to jeszcze nie Szczecin.

mp.

głosowali tak tak jak chcieli,
                  a wybrali kogo trzeba.
                  Jan Pietrzak
    • mamoniowa303 Re: Szczecinianie nie chcą już Jurczyka 07.04.06, 22:45
      coz za wnikliwa analiza autorki tekstu
    • Gość: 321 Re: Szczecinianie nie chcą już Jurczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 00:46
      Ludzie NITRAS to pieniacz ! i to ma być ta mądrość ! Kto znał tego faceta z
      pytanych ? Wyborcza nie podała jak brzmiało pytanie - czy przy nazwisku podano
      ugrupowanie. W jaki sposób typowano kandydatów do sondażu ? Pani Kowalewska ? A
      gdzie Zaremba, Litwiński, Romero? Ich partie nie określiły jeszcze
      kogo "wystawią" do boju o prezydenurę ! Wyborcza wie wszysko ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka