Gość: ELVIZ IP: *.makolab.pl / *.mipro.pl 17.12.02, 14:52 Wesołych Świąt, dużo zdrowia, pomyślności, spełnienia marzeń, śniegu, prezentów i radości - przesyła Forum Łódź!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: ŻYCZENIA Z FORUM ŁÓDŹ!! IP: *.telan.pl 17.12.02, 17:09 My szcecinianie a głównie ja składm życzenia świąteczne i noworoczne. Szampańskiej zabawy, szalonych ekscytujących niezapomnianych wrażeń. A tak wogóle pzryjemnego wtorkowego wieczoru a jutro znów zajrze i "pożyczę" środowego wieczorku ok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: ŻYCZENIA Z FORUM ŁÓDŹ!! IP: *.telan.pl 18.12.02, 16:23 Przyjemnego środowego wieczorku. Zgodnie z obietnicą czynie to znow i ponownie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELVIZ Re: ŻYCZENIA Z FORUM ŁÓDŹ!! IP: *.makolab.pl / *.mipro.pl 20.12.02, 09:48 Aga - jesteś cudowną kobietą. Zajrzyj kiedyś na łódzkie forum:) Buzia dl aciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: ŻYCZENIA Z FORUM ŁÓDŹ!! IP: *.telan.pl 21.12.02, 19:16 O rety-jestem zaskoczona odpowiedzia! I ta buzia dla mnie. Pewnie ze zajze! Ekscytujacych chwil w sobote, wesolych swiat!!! Odpowiedz Link Zgłoś