Dodaj do ulubionych

tylko FAKTY a "arkadiusz litwinski" *

IP: 217.153.6.* 09.04.06, 23:42
Postanowilem fakty zwiazane z Panem A Litwinskim przytoczyc, a to dla tego
miedzy innymi ze glosowalem na niego skuszony nie tylko zelaznym usciskiem
dloni.

1.Fakt jest poslem
2.Fakt pobiera diete poselska
3.Fakt zniknal (prawie) z mediow
4.Fakt nie przedstawia nam zadnych faktow
5.Fakt nie okreslil sie po ktorej stronie stanal w sporze Nitras/Zaremba
6.Fakt nie kandyduje na prezydenta miasta Szczecina - dlaczego?
7.Fakt nie krytykuje (zajadle) M Jurczyka co wczesniej czynil.
8.Fakt nie wiadomo z kim obecnie lobbuje
9.Fakt stosunku do PiS nie zdradza
10.Fakt zeszla cala jego drapiezna (demagogiczna) konsekwencja np taka jaka
prezentowal w walce o poselski fotel

Ps.Inne fakty zwiazane z Panem A Litwinskim mozna dopisywac

* Imie i nazwisko Pana Arkadiusza napisalem celowo z malej litery chcac
zwrocic uwage ze takie ow Pan mial haslo/slogan
wyborczy ...."arkadiuszlitwinskitylkofakty"

Prawda, dla czlowieka jest tym,co czyni z niego czlowieka.
Obserwuj wątek
    • Gość: leon Re: tylko FAKTY a "arkadiusz litwinski" * IP: *.internet.v.pl 10.04.06, 01:12
      a ty kolego to kogo w ten sposób reklamujesz nitrasa czy zarembe - tez piszę z
      małej litery- celowo!
    • Gość: iska wiadomo... :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 08:26
      "8.Fakt nie wiadomo z kim obecnie lobbuje"

dosyć nieoczekiwanie dla niektórych zalicza się chyba do pokolenia JP3.
      cokolwiek to znaczy :)
      • Gość: gryfusek Re: wiadomo... :) IP: *.chello.pl 10.04.06, 09:16
        Odnoszę wrażenie ,że pytania zadawał wielki przegrany i zawistny piotr muszyński
    • xyz-xyz Re: tylko FAKTY a "arkadiusz litwinski" * 10.04.06, 09:57
      11. Fakt, spłacał długi swoich przodków głosując za wpompowaniem państwowej kasy
      w Piramidę Glempa.
      12. Fakt, głosował za pompowaniem państwowej kasy w katolickie 'uczelnie".

Liberał z niego pełną gębą:))) Broń nas Wielki Sokocie przed takimi liberałami!
      • swantevit Re: tylko FAKTY a "arkadiusz litwinski" * 10.04.06, 10:01
        mi nie wolno nic pisac o cherubinku liberalizmu szczecinskiego, bo mnie albert
        znow wytnie..
        • xyz-xyz Re: tylko FAKTY a "arkadiusz litwinski" * 10.04.06, 10:04
          To pisz o sierotce Areczce:) Może nożyczki Alberta dadzą się nabrać:) Napisz, że
          sierotka Areczka zaniosła Dziadziusiowi Józefowi 20 milionów cukierków, z
          państwowego magazynu:)
          • zona.pijaka Re: tylko FAKTY a "arkadiusz litwinski" * 10.04.06, 14:05
            Sierotka Areczka zaniosła dziadziusiowi Józefowi 20 milionów cókierków. To boli
            wilka z dużymi czerwonymi oczami czychającego pod krzakiem. Jednakże ten sam
            wilk nie widział jak czerwony komuszy kapturek przez wiele lat nosił złej
            czarownicy wiele miliardów cókierków, jak w czasie jego rządów wybudowano 10000
            domków na kurzej łapce, kazdej z krzyżem.
            • zona.pijaka Re: tylko FAKTY a "arkadiusz litwinski" * 10.04.06, 14:06
              cókierków. Och te "ó"
              • Gość: ciekawy sierotka Arusia lepiej brzmi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 19:57
                Widocznie Litwinski lasi sie do czarnych i ma w tym jakis interes
            • xyz-xyz Re: tylko FAKTY a "arkadiusz litwinski" * 10.04.06, 14:23
              ak w czasie jego rządów wybudowano 10000
              >
              > domków na kurzej łapce, kazdej z krzyżem.

Masz na myśli altankę ogródkowego dziadka? Nieładnie żonie...;)
        • albert_c Re: tylko FAKTY a "arkadiusz litwinski" * 10.04.06, 20:00
          nie klam!

----

swantevit napisał:

> mi nie wolno nic pisac o cherubinku liberalizmu szczecinskiego, bo mnie albert
          > znow wytnie..
          >
          • swantevit Re: tylko FAKTY a "arkadiusz litwinski" * 10.04.06, 20:23
            albert_c napisał:

> nie klam!
            >
            > ----
            Uwazaj co mowisz..((:-!
            Wyciales mnie jak cherubinka nazwalem swinia..
            • albert_c Re: tylko FAKTY a "arkadiusz litwinski" * 10.04.06, 20:55
              a fakt.
              przepraszam i glowke sypie popiolem.
    • korfi Re: tylko FAKTY a "arkadiusz litwinski" * 10.04.06, 13:53
      A może po prostu w tym sejmie pracuje? Nie wiem. Wiem tylko, że gdy np w
      Polityce czytam rózne podsumowania z ocenami pracy posłów, to okazuje się że
      uznanie w oczach dziennikarzy-fachowców zyskują w większości posłowie, których
      mało widać i słychać. trzeba tez zwrócić uwagę na to, że klub PO ze wzgledu na
      swoją wielkość i nie ma co się czarować hierarchiczność daje małe mozliwości
      wypłynięcia nowicjuszom. Rzeczywiście mało głosu Litwińskiego słychać w
      lokalnych mediach, ale niech dziennikarze się wysilą i popytają. Ja jakos nie
      jestem specjalnie ciekaw (bo wydaje mi się że wiem) co sądzi teraz o Jurczyku,
      Nitrasie czy Zarębie. Podejrzewam też, że kandydowanie na prezydenta będąc w PO
      to nie jest tylko osobista decyzja. Ja chciałbym żeby raczej pracował naprawdę
      na swoim kawałku w sejmie. Inna sprawa że trudno tę pracę ocenić. Myślę że ten
      post, to trochę demagogia Gryfie.

-------------------------------------------------------
      Każda akcja wywołuje co najmniej równy i skierowany przeciw niej krytycyzm
      • Gość: Franek Re: tylko FAKTY a "arkadiusz litwinski" * IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 14:24
        A może Gryf zaniepokoił się faktem, iż gdzie dwóch się bije może zwycięży ten
        trzeci. Cóź, kochany Gryfie życze nam aby słowo ciałem się stało. Może twój głos
        należy także odczytać, że Nitrasek się troszeczkę przestraszył faktu, że tak
        niewielu z nas go lubi i bardzo nie szanuje. A pomysł z jego kandydowaniem uważa
        za poroniony i bardzo szkodliwy.
        • xyz-xyz Re: tylko FAKTY a "arkadiusz litwinski" * 10.04.06, 14:35
          A pomysł z jego kandydowaniem uważ
          > a
          > za poroniony i bardzo szkodliwy.

Wręcz przeciwnie:))) Uważam, że to najlepszy pomysł Sławka:) Będę na niego
          głosował!
          • Gość: Franek Re: tylko FAKTY a "arkadiusz litwinski" * IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 15:43
            Cóź każdy zasługuje na to aby jego mażenia się kiedyś spełniły.
    • Gość: ciekawy Re: tylko FAKTY a "arkadiusz litwinski" * IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 19:53
      Arek zostal wyciety przez Nitrasa
      • Gość: robi Re: tylko FAKTY a "arkadiusz litwinski" * IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 21:46
        A skąd został wycięty?z jakiejś okładki i Nitras powiesił go nad łóżkiem na
        słomiance?Nitras jest pracowity i nabija PO swoimi kolesiami żeby głosowali tak
        jak on chce.Normalka w partii,każdy tak robi.Kolesie Litwińskiego widocznie są
        za cwani żeby się dać wciągnąć na członków PO,czekają na rozwój sytuacji.Poprą
        każdego w kim będą widzieli swój interes.
    • piotr33k2 Re: tylko FAKTY a "arkadiusz litwinski" * 10.04.06, 23:00
      Gość portalu: Gryf napisał(a):

> Postanowilem fakty zwiazane z Panem A Litwinskim przytoczyc, a to dla tego
      > miedzy innymi ze glosowalem na niego skuszony nie tylko zelaznym usciskiem
      > dloni.
      >
      > 1.Fakt jest poslem
      > 2.Fakt pobiera diete poselska
      > 3.Fakt zniknal (prawie) z mediow
      > 4.Fakt nie przedstawia nam zadnych faktow
      > 5.Fakt nie okreslil sie po ktorej stronie stanal w sporze Nitras/Zaremba
      > 6.Fakt nie kandyduje na prezydenta miasta Szczecina - dlaczego?
      > 7.Fakt nie krytykuje (zajadle) M Jurczyka co wczesniej czynil.
      > 8.Fakt nie wiadomo z kim obecnie lobbuje
      > 9.Fakt stosunku do PiS nie zdradza
      >
      >
      faktem jest też teraz to że nie ma czasu na forumowe pierdoły .
      • Gość: Alkohole Świata Re: tylko FAKTY a "arkadiusz litwinski" * IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 14:09
        a jednak ma czas piotrusiu
        • piotr33k2 Re: tylko FAKTY a "arkadiusz litwinski" * 12.04.06, 00:43
          Gość portalu: Alkohole Świata napisał(a):

> a jednak ma czas piotrusiu
          nie za bardzo jak widać .
    • absztyfikant Żadnych haseł. Fakty. 11.04.06, 06:22
      www.litwinski.com.pl/
      Troche malo przejrzysta ta strona. Co do zawartosci nie wypowiadam sie, bo
      dopiero ja zglebiam...
      • absztyfikant Aj aj aj ! 11.04.06, 06:30
        Bida z nyndzom... Posel Litwinski na swojej stronie zamiast pisac o sobie
        cytuje teksty z 'Ozonu' o 'pozornych zmianach na lewicy'. To juz naprawde pan
        posel nie ma o czym pisac, ze pisze o SLD?:)

Panie posle! Wolam z tego miejsca, z glebi forumowej otchlani: wynajmij pan
        zmyslnego informatyka, ktory ucywilizuje te strone! Poza tym zawartosc,
        zawartosc, zawartosc! Przez sympatie do pana zmilcze.

NOBLESSE OBLIGE!!!
        • Gość: Galoty Re: Aj aj aj ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 06:59
          Wypowiem się co do programu.
          Zgadzam się z nim i dodam, że jest mieszanką obecnych tendencji zarówno w PO
          jak i w PiS.
          www.popsit.com/litwinski/wybory.htm
        • sobiepan1 Re: Aj aj aj ! 11.04.06, 07:16
          Rzeczywiście. Grafika tej stronki, jak i zawartość...
          No, nie zachęcają...
          trudno się nie zgodzić z opinią Absztyfikanta.
        • arkadiusz_litwinski Re: Aj aj aj ! 11.04.06, 08:47
          absztyfikant napisał:

> Bida z nyndzom... Posel Litwinski na swojej stronie zamiast pisac o sobie
          > cytuje teksty z 'Ozonu' o 'pozornych zmianach na lewicy'. To juz naprawde pan
          > posel nie ma o czym pisac, ze pisze o SLD?:)
          >
          > Panie posle! Wolam z tego miejsca, z glebi forumowej otchlani: wynajmij pan
          > zmyslnego informatyka, ktory ucywilizuje te strone! Poza tym zawartosc,
          > zawartosc, zawartosc! Przez sympatie do pana zmilcze.
          >
          > NOBLESSE OBLIGE!!!

Co do zasady zgoda.Od jakiegoś czasu myślę o zasadniczej zmianie co do formy, a
          także pewnych modyfikacjach treści (pierwotnie zakładałem, że praa w sejmie
          odbywała się będzie - delikatnie mówiąc - w nieco innej atmosferze niż ta
          aktualna, którą trudno komentować bez narażenia się na zarzut podważania
          zaufania do instytucji państwa;).Informatyk pozostanie ten sam, tyle że jego
          aktualne możliwości są znacznie bogatsze .To młody człowiek, który dopiero co
          rozpoczął studia w Niemczech.Moja aktualna strona była jedną z jego pierwszych
          poważnych prac, mam nadzieję że latem znajdziemy trochę więcej czasu.Pozdrawiam
          Wielkanocnie.
          >
          • zona.pijaka Re: Aj aj aj ! 11.04.06, 09:04
            Zauważcie ze Litwiński był tu cacy. Wszyscy forumowi PO-srańcy zachwycali się
            nim. Co się stało ze tak nagle forumowe menelstwo uznało go za, ze tak powiem -
            świnię brudzącą do koryta PO-srańców.? Tylko jeden fakt - ze Litwiński stanął
            ponad podziałami w sprawie Swiątyni.
    • Gość: krak Re: tylko FAKTY a "arkadiusz litwinski" * IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 07:53
      Biedulek aż nóżkami przebiera żeby zostać prezydentem.Do działania w sejmie się
      nie nadaje,bo za chudy w uszach żeby tam lobbować a na naszym zgniłym
      podwóreczku szczecińskim zawsze łatwiej,szczególnie jak ma się układzik z
      Piechotą.A teraz to prwaie równy - jak poseł z posłem :)
    • Gość: stufka Re: tylko FAKTY a "arkadiusz litwinski" * IP: *.range86-131.btcentralplus.com 11.04.06, 14:59
      no i cholera znow nic nie rozumiem. Musze powiedziec ze z wyborow na wybory
      (niewazne czy lokalne czy panstwowe) coraz wieksza mam zagwostke, isc czy nie i
      na kogo oddac glos. Z ostatnich obserwacji tego forum rowniez nie wynika nic
      konstruktywnego co do kandydatow, jak juz o kims mysle pozytywnie, ktos zaraz
      go obsmaruje ;). Najbardziej mnie przeraza ze jak znow zostanie jakis
      mlotek/oszust/zlodziej/... prezydentem to ja sie wyprowadzam, ile mozna! Czas
      leci a Szczecin sie cofa ...

Pozdrawiam.
      • Gość: agata Re: tylko FAKTY a "arkadiusz litwinski" * IP: *.chello.pl 11.04.06, 15:04
        Arek Litwiński jest jednym z najuczciwszych posłów jakich znam. A ze Szczcecina
        znam ich wszystkich. I nie jestem członkiem jego rodziny, partii czy zakochaną
        fanką. Byłoby dobrze gdyby to on rząrzdził tym miastem. No cóż niestety ludzie
        znowu zagłosują na nazwisko lub wybiorą tzw. mniejsze zło.
        • Gość: stufka Re: tylko FAKTY a "arkadiusz litwinski" * IP: *.range86-131.btcentralplus.com 11.04.06, 15:13
          Mam nadzieje ze tym razem nie. Juz tyle razy glosowali beznadziejnie ze czas
          sie nauczyc. Problem moze jednak lezec gdzie indziej. Z tego co jest pisane,
          nie wiadomo czy w ogole zostana jacys sensowni kandydaci wystawieni. Zobaczymy.

Pozdrawiam.
        • Gość: rami Re: tylko FAKTY a "arkadiusz litwinski" * IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 17:45
          A na czym polega uczciwość posła i jak wielu posłów znasz?bo może pjęcie
          uczciwości w stosunku do posłów inaczej rozumiemy i znamy różnych posłów? Ja
          bym za uczciwość Litwińskiego jako posła nie dał nawet 5 gr.Uczciwość w moim
          rozumieniu.
          • Gość: Galoty Re: tylko FAKTY a "arkadiusz litwinski" * IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 17:52
            a to ciekawe ? Uczciwość w moim rozumieniu. Powinieneś przybrać nick "Kali". No
            bo Kali tak jakby uważał jak Ty
            • Gość: kali Re: tylko FAKTY a "arkadiusz litwinski" * IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 19:10
              Ok.mówisz i masz Kali. Uczciwość w moim rozumieniu to niezależność od czyjejś
              kasy, uczestnictwo w życiu publicznym na zasadzie odpowiedzialności za wolność,
              którą mamy;umiejętność rozmowy z każdym i kompromisu w sprawach mało istotnych
              a zdecydowanej postawy w sprawach zasadniczych.Szacunek do wszystkich ludzi,bo
              dla każdego jest miejsce i nie dzielenie świata na: my-lepsi i oni-
              gorsi.patrząc na działaczy partyjnych typu Napieralski,Piechota,Nitras,Wijas,
              Litwiński,Zaremba,Wiechecki,Piskorski itp. odnoszę wrażenie,że mamy inne
              pojęcie o uczciwości politycznej.
              • Gość: Galoty Re: tylko FAKTY a "arkadiusz litwinski" * IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 19:14
                Ja też chcę aby wszyscy byli bogaci, szczęśliwi i zdrowi oraz aby zyli
                przynajmniej po 100 lat. Nawet xyz !
                • Gość: kali Re: tylko FAKTY a "arkadiusz litwinski" * IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 19:22
                  ty dopuszczasz przymykanie oka na łajdactwa i układowość czyli jesteś
                  hipokrytą,a ja nie.Dosyć już mam gnojków którzy swoją siłę czerpią z
                  rozdawnictwa i układów.Dlatego nie będę głosował na aparatczyków partyjnych,
                  choćby nie wiem jakie gładkie mordki mieli i mowy wstawiali.widocznie jeszcze
                  jesteś młody i łatwo dajesz się nabrać na te bzdety
            • Gość: radzik Re: tylko FAKTY a "arkadiusz litwinski" * IP: *.chello.pl 11.04.06, 19:11
              Pis nie wystawi nikogo ciekawego. Powinni dogadać się lokalnie z PO
              I Litwiński wygrywa w cuglach,. Ma klasę doświadczenie i młodość.
              Nitrasek działa nerwowo , a miasto to nie ruletka.
              • Gość: Galoty Re: tylko FAKTY a "arkadiusz litwinski" * IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 19:13
                Dodam jeszcze, że chyba tylko Litwiński może wygrać z Piechotą. Nitras
                przeciętnie wypada w mediach.
                • Gość: remi Re: tylko FAKTY a "arkadiusz litwinski" * IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 19:18
                  Z Piechotą może wygrać tylko Lubińska. Z Piechotą i Nitrasem czy Litwińskim, bo
                  to jedno byleco.
                  • Gość: Galoty Re: tylko FAKTY a "arkadiusz litwinski" * IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 20:33
                    To jest Twój pogląd. Zmartwię Cię ale niestety Lubińska przegrałaby z Piechotą.
                    • Gość: remi Re: tylko FAKTY a "arkadiusz litwinski" * IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 21:01
                      A ja zmartwię ciebie. Lubińska z Piechotą wygrywa 70:30. Możemy się założyć.
                      W listopadzie po wyborach odezwę się. Stawka: ujawnienie się na forum.
                      Przyjmujesz?
                      • Gość: Galoty Re: tylko FAKTY a "arkadiusz litwinski" * IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 21:25
                        To są moje przewidywania a nie sympatie. U Ciebie natomiast nie jest to
                        przewidywanie ale sympatia.
                        • Gość: remi Re: tylko FAKTY a "arkadiusz litwinski" * IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 22:38
                          Nie ważne czy przewidywania, czy symaptie , czy antypatie. Może u mnie jest to
                          sympatia do Lubińskiej bo jest urzeczywistnieniem mojego wyobrażenia o
                          uczciwości politycznej, a u ciebie jest to antypatia do Lubińskiej bo wywodzisz
                          się ze środowiska tzw. układu z którego z pewnych powodów cię wykluczono, a nie
                          rozumiesz, że można funkcjonować inaczej. To nie jest istotne.
                          Istotne jest to, że ja jestem pewien, że Lubińska wygrywa z Piechotą 70:30 i
                          swoje założenia opieram na analizie sytuacji politycznej i społecznej w
                          Szczecinie. Jeżeli uważasz inaczej, to przyjmij zakład.
                          Ale stawką jest ujawnienie się na forum po wyborach. Cykorzysz?
                          • Gość: Galoty Re: tylko FAKTY a "arkadiusz litwinski" * IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 07:06
                            Nie ma u mnie żadnej antypatii do Lubińskiej a wręcz przeciwnie. Jest tylko
                            chłodna (być może mylna) ocena sytuacji.
                            Denerwuje mnie jedynie Twoja postawa szkodliwa dla Lubińskiej jako Twojego typu
                            wyborczego ,którą określiłbym znaną historycznie zasadą, która
                            reprezentujesz: "kto nie jest z nami ten jest przeciwko nam". Nic bardziej
                            mylnego.
                            Więc nie definiuj mnie jako przeciwnika Lubińskiej. Świat nie dzieli się na
                            zwolenników i przeciwników Lubińskiej czy Piechoty czy .....
                            Nigdy nie byłem w żadnym środowisku, które można by nazwać układem. Coś lub
                            kogoś mylisz.
                            Gdybym miał wybierać między Jurczykiem a Lubińską to oczywiście wybrałbym
                            Lubińską. Porównanie z Litwińskim u mnie jest już na niekorzyść Lubińskiej
                            zaówno pod względem poglądów jak i szans wyborczych.Zakład ? Bardzo prosze
                            tylko sprecyzuj co byłby jest przedmiotem takiego zakładu.
                            • Gość: remi Re: tylko FAKTY a "arkadiusz litwinski" * IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 19:31
                              Ja twierdzę, że Lubińska w I turze będzie wśród 2 pierwszych a w II turze
                              wygrywa z każdym.
                              Jako stawka - ujawnienie się po II turze na forum z imienia i nazwiska, w
                              zależności od tego, czy wygram ja czy ty.
                              Jeżeli nikt z nas nie wygra, to zakład nieważny. Może się zdarzyć, że Lubińska
                              np. nie wystartuje.
                              Dla mnie Lubińska jest jedynym kandydatem nie wywodzącym się z żadnego ukłądu i
                              nie mającym powiązań mafijnych.
                              • Gość: Galoty Re: tylko FAKTY a "arkadiusz litwinski" * IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 19:39
                                OK przyjmuję. Tak jak napisałeś nie będzie .
                                Bardzo prawdopodobne jednak, że nie wystartuje w tych wyborach jeżeli PiS jej
                                nie zarekomenduje a nie zarekomenduje.
                                • Gość: remi Re: tylko FAKTY a "arkadiusz litwinski" * IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 19:58
                                  Oj ty znawco polityki, intencji PiS-u i konsekwencji w działaniu P.
                                  Lubińskiej...
                                  Rozumiem, że tak się przekomarzasz ze mną... :)
                                  Ok. Zakład przyjęty, czekamy na listopad.
                                  A w międzyczasie życzę ci, żebyś otrząsnął się z wpływów komunistycznego,
                                  układowo-mafijnego spojrzenia na świat które ograniczają twoje widzenie i
                                  wypłynął na ocean niezależności, wolności i związanej z nią odpowiedzialności.
                                  • Gość: Razem Damy Radę Re: tylko FAKTY a "arkadiusz litwinski" * IP: 83.168.96.* 23.04.06, 00:45
                                    Dajmy Lubińskiej szansę
                                    • Gość: marian paździoch Re: tylko FAKTY a "arkadiusz litwinski" * IP: 87.207.54.* 23.04.06, 00:48
                                      dostała przecież?
                                      i zmarnowała.

mp
                      • Gość: Galoty PS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 21:29
                        W jednym przypadku byłoby to możliwe. Lubińska jest kandydatem PO i PiS.
                        Wątpliwe.
                        • Gość: marian paździoch Re: boicie sie Jurczyka, trzęsidupy IP: *.chello.pl 11.04.06, 21:46
                          Lubińska, Nitras, Piechota, nie mają szans
                          jeżeli, pan Marian Jurczyk
                          zrezygnuje z kandydowania,
                          wygra Litwin.
                          ja wam to mówię.

mp
                          • Gość: Galoty kibol Mariana ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 21:51
                            Marian. Bierzesz cos ? Czy to tylko (albo aż) taki fanatyzm typu Pogoń
                            najlepsza jest.
                            • Gość: marian paździoch Re: kibol Mariana ? IP: *.chello.pl 11.04.06, 22:07
                              chyba zapiszę sie na rozmowę z panem prezydentem,
                              aby zdopingować go do walki.
                              żeby mi tu jakiś 'cfaniaczek' typu koćmo-rujnowicz
                              sie nie wpie..ł, a jest ich coraz więcej.

mp
                              • Gość: Galoty Re: kibol Mariana ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 13:59
                                Marian
                                Wymieniłeś (Runowicz) jednego z wielkich przyjaciół prezydenta.
                                • Gość: marian paździoch Re: kibol Mariana ? IP: *.chello.pl 12.04.06, 19:59
                                  nie wiem kto jest przyjacielem prezydenta.
                                  mim w zadnym razie nie jest.

mp
                          • Gość: rawin Re: boicie sie Jurczyka, trzęsidupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 22:32
                            A co, Litwiński jak za tobą siedział w ławce RM to obiecał ci, że cię z ISPY
                            nie wywali na zbitą mordę i teraz się pucujesz?
    • Gość: agata Re: tylko FAKTY a "arkadiusz litwinski" * IP: *.chello.pl 11.04.06, 22:39
      jeszcze raz powtarzam że Litwiński jest dobrym kanydatem na ten urząd.
      Natomiast czy wystartuje to już inna para kaloszy. Pewnie nie. Bo na kampanię
      trzeba kasy.
      • Gość: wojak Re: tylko FAKTY a "arkadiusz litwinski" * IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 22:50
        Cześć marian paździoch, sobiepan1 lub inaczej Juliusz Słowacki! Jakie ciepłe
        słowa o panu Litwińskim, podpisz się imieniem to będzie pocałunek śmierci.widać
        od razu ten układ:dzisiaj Marian mnie i moim kumplom, jutro ja Marianowi i jego
        kumplom.
        • Gość: PO-papraniec Re: tylko FAKTY a "arkadiusz litwinski" * IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.06, 12:05
          Mam nadzieję, że z treścią wypowiedzi zamieszczonych zapoznał się Pan Nitras.
          Nadzieją moją jest, że dokona właściwego procesu myślowego i najzwyczajniej w
          świecie przyjmie trochę pokory. Panie Nitras wybij Pan sobie z głowy
          kandydowanie na prezydenta miasta - Pan się zwyczajnie nie nadaje, Pan się
          zwyczajnie (a wynika to z obserwacji Pańskich wystąpień)na niczym nie zna -
          głośno krzyczeć, przerywać rozmówcom nie oznacza posiadania racji. Może swoje
          założenie oparł Pan na założeniu, że po Marianie Jurczyku to już każdy burak
          może, to i Pan da radę.
          Ponadto, Pańskie pomysły, kolesiostwo podparte tzw. zespołem ciśnienia na
          władzę, zapewne doprowadzą do ostatecznego rozłamu w szczecińskiej platformie i
          to w przededniu wyborów samorządowych.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka