Gość: Dodo IP: 62.244.139.* 19.12.02, 22:01 Dziennikarzu! Zanim napiszesz - pomyśl."W tym roku tegoroczna" impreza sylwestrowa - gratuluję stylu "masła maślanego" :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czytel NIK "- Będzie skromniej - mówił Cichy" - do głuchego? IP: *.visp.energis.pl 19.12.02, 22:50 to brzmi jak z niezłego kabaretu. A może to Wyborcza spowodowała, że obcięto budżet? Przecież po dzisiejszej nagonce na PORT i Wodociągi, trudno bedzie znaleźć frajera, aby wyłożył złotówke na porządną imprezę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: '- Będzie skromniej - mówił Cichy' - do głuch IP: *.visp.energis.pl 20.12.02, 00:18 Gość portalu: czytel NIK napisał(a): > po dzisiejszej nagonce > na PORT i Wodociągi, trudno bedzie znaleźć frajera, aby wyłożył > złotówke na porządną imprezę. Za to z całą pewnością bez problemu kolejne wadze SLD znajdą wielotysięczną rzeszę frajerów aby podwyższyć im podatki i opłaty! Odpowiedz Link Zgłoś
moja_prawa_noga Re: '- Po rozpuście Będzie skromniej 20.12.02, 11:35 Gość portalu: czytel NIK napisał(a): > to brzmi jak z niezłego kabaretu. A może to Wyborcza > spowodowała, że obcięto budżet? A czy już zapomniałeś kto przed rokiem wypuszczał z dymem przez pół godziny ponad 100 tysięcy miejskich pieniędzy w powietrze? Takich fajerwerków nie robią nawet afrykańscy kacykowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Miejski sylwester na pl. Lotników IP: *.szcz.gazeta.pl 20.12.02, 10:39 Gość portalu: Dodo napisał(a): > Dziennikarzu! Zanim napiszesz - pomyśl."W tym roku tegoroczna" > impreza sylwestrowa - gratuluję stylu "masła maślanego" :))) Lepszy taki styl niz zaden;-) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: Miejski sylwester na pl. Lotników 20.12.02, 11:11 Gość portalu: ja napisał(a): > Gość portalu: Dodo napisał(a): > > > Dziennikarzu! Zanim napiszesz - pomyśl."W tym roku tegoroczna" > > impreza sylwestrowa - gratuluję stylu "masła maślanego" :))) > > Lepszy taki styl niz zaden;-) .. to jest wlasnie ten ... ZADEN ... styl !!! Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś