Dodaj do ulubionych

Słuchajcie, jak kto ma jaki pomysł dla mnie...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.06, 19:36
Prosze, jak kto ma jaki pomysł dla mnie...
na robote, na zycie...
ku.. kolejny cały dzień przed kompem... oczy mnie juz bola!
Błagam o pomoc!

Prosze nie przenosic tego do ogłoszeń!
TO WAZNA ZYCIOWA SPRAWA!
A poza tym mielibyście spokój ze mną....

Ide sie nachlać!
Obserwuj wątek
    • zona.pijaka Re: Słuchajcie, jak kto ma jaki pomysł dla mnie.. 18.04.06, 19:58
      Weż się ku.. za giełdę. Zwłaszcza ostatnio jak wszystko tak wysoko na granicy
      wytrzymałości gwintu. Emocje gwarantowane, dzień bez giełdy to dzień stracony.
      • psychol_ogia Re: Słuchajcie, jak kto ma jaki pomysł dla mnie.. 18.04.06, 20:02
        Może znajdz sobie KOBIETĘ, nie będziesz miał czasu na filozofię, zmyjesz
        podłogę, wyniesiesz śmieci i jak znajdziesz chwilkę to wypijesz piwko.
        • Gość: H56 Re: Słuchajcie, jak kto ma jaki pomysł dla mnie.. IP: *.comnet.krakow.pl 18.04.06, 20:04
          puść totolotka
          • Gość: andreas lotto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.06, 20:08
            puszczałem i nic...
            raz tylko miałem trójke czy czwórke w systemie,
            ale pani w kiosku nie chciało to przejśc przez maszynę,
            no nie umiała chyba!
            I machnęłem reką, ale sprawdziłem .... 3 lub 4 była!
            Nie lotto, nie!

Zreszta mi chodzi o cos na zycie, anie na chwile!
        • Gość: andreas kobieta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.06, 20:06
          Kobiete mam!
          to tylko problemy...
          A to sie rozstajemy, a to sie schodzimy, a to...
          a to nie ten film, a to ...
          • psychol_ogia Re: kobieta 18.04.06, 20:12
            Gość portalu: andreas napisał(a):

> Kobiete mam!
            > to tylko problemy...
            > A to sie rozstajemy, a to sie schodzimy, a to...

To trzeba jeszcze 3 lub 4 dzieci, to nie ma czasu na rozchodzenie się, trzeba
            wykarmić , wykształcić , nauczyć jeździć na rowerze, wytrzeć nos i życie zleci,
            a geny zostaną.
            • Gość: andreas Re: kobieta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.06, 20:21
              ale to jest spsoób bardziej na zapomnienie w zaganianiu i problemach!
              To juz wole zapalic maryhe czy sie napic
              tez głowa boli i o niczym nie mozesz mysleć!
              • psychol_ogia Re: kobieta 18.04.06, 20:22

> ale to jest spsoób bardziej na zapomnienie w zaganianiu i problemach!
                > To juz wole zapalic maryhe czy sie napic
                > tez głowa boli i o niczym nie mozesz mysleć!

Ale geny to życie wieczne, tylko geny się liczą.
                • Gość: andreas Re: kobieta IP: *.centertel.pl 19.04.06, 00:41
                  geny ludzkie to teraz nawet karpie maja,
                  tak wiec z tymi genami, to lepiej nie rozwazać tak...
                  bo jak w genach sie dopatrzysz czlowieka.,
                  to uwazaj z ta genetycznie modyfikowana zywnoscia...
      • Gość: andreas Re: Słuchajcie, jak kto ma jaki pomysł dla mnie.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.06, 20:05
        Giełda chyba nie dla mnie...
        zastanawiałem sie nad tym..
        ale patrzac po Twoich nerwowych postach,
        to raczej stresowe bardzo!
        • zona.pijaka Re: Słuchajcie, jak kto ma jaki pomysł dla mnie.. 18.04.06, 20:17
          > Giełda chyba nie dla mnie...

Boś dupa. Kiedyś na początku były sytuacje ze mi cisnienie czasami szło na
          180/120. Z czasem wszystko kalkuluje na chlodno. Co z tego ze czasami utopisz.
          Weż np tylko dzisiejsze notowania niektórych funduszy. Od 5 do 20% w ciągu
          jednego dnia.
          Na gieldzie nic nie robisz, parę pyknięć myszką dajesz dyspozychę, enter.
          Dyspozycha przyjęta i popijasz sobie goudę - czekając.
          Wyobraż sobie, twoja nieruchomość łącznie z taksówką warta jest bankę. Tylko
          dziś mógłbyś trafić dwie stówy. Mało? Nawet w Szwecji, tamtejsi żydzi tyle nie
          zarabiają.
          • Gość: andreas Re: Słuchajcie, jak kto ma jaki pomysł dla mnie.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.06, 20:19
            kolega mnie namawiał na inwestycje jakies amerykańskie...
            nie pamietam czy na giełdzie amerykańskiej...

Ale mnie chodzi, zeby sie zajac czymś!
            Zeby paska jaka czy cos zastepczego do celu w oczekiwaniu na smierć...

Klikam myszka i teraz i tez ryzykuje... zyciem, sam wiesz... groziłes mi!
            • zona.pijaka Re: Słuchajcie, jak kto ma jaki pomysł dla mnie.. 18.04.06, 20:23
              > kolega mnie namawiał na inwestycje jakies amerykańskie...

Jest taki fundusz "Latin America", ale ja też na razie nie ryzykuje tam:
              www.open.pl/nano/index.jsp?place=Menu2&news_cat_id=263&layout=3&tduid=71cc2e159312cccaf7706e8965993297&affI
              d=1042733&frdt=yes
    • Gość: kos Re: Słuchajcie, jak kto ma jaki pomysł dla mnie.. IP: *.globalconnect.pl 18.04.06, 20:31
      Myślałeś już o waleniu konia?
      • zona.pijaka Re: Słuchajcie, jak kto ma jaki pomysł dla mnie.. 18.04.06, 20:34
        Gość portalu: kos napisał(a):
        > Myślałeś już o waleniu konia?

Zdrowie byka, siłę słonia
        Da ci tylko bicie ...
      • Gość: andreas nudne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.06, 20:53
        robie to czasami przez 24 godziny bez przerwy...
        staje sie nudne...
        • Gość: labatt Re: nudne IP: *.hsd1.fl.comcast.net 19.04.06, 00:29
          Wspominales kiedys o checi podrozowania.Mowiles,ze zaimponowaly Tobie
          dziewczyny,ktore z plecakiem przemaszerowaly wzdluz Ameryki Poludniowej...Pakuj
          plecak...
          • Gość: andreas Re: nudne IP: *.centertel.pl 19.04.06, 00:37
            wiesz spotakałem takiego kolega niedawno,
            non teraz starszy gościu, duzo starszy ode mnie...
            i opowiadał, ze jak był młodszy to z plecakiem kupe swiata zwiedził!
            Byłem zaskoczony, bo to taki dystangowany i zawsze biznessclass...

A w Gazecie na necie niedawno był artkuł o Małogosi i Bartku,
            co zrezygnowali z intranych i dobrych posad, sprzedali co mieli
            i pojechali na Krete restauracje prowadzić...
            ale przeszkodzili mi i nie doczytałem, jak sie skończyło!!
            Ale pozazdrosciłem im!!!!

Ciagnie mnie tak pojechac...
            ale ja to taki towarzyski jestem, ze samemu mi sie nie chce!

A tun ku.. cały dzien tylko przed kompem,
            a tera spac pójde in jutro znowu komp...
            • Gość: labatt Re: nudne IP: *.hsd1.fl.comcast.net 19.04.06, 00:41
              Czytalam...
              • Gość: labatt Re: nudne IP: *.hsd1.fl.comcast.net 19.04.06, 00:43
                Lubie podrozowac w samotnosci...
                • Gość: andreas Re: nudne IP: *.centertel.pl 19.04.06, 00:48
                  nie w samotnosci to nie to!
                  nawet fajny widok czy cos,
                  to wtedy razem sie mozna cvieszyc...
                  tak sie razem przezywa!

zapraszaja mnike znajomy na wspólne wypady,
                  ale wiesz to takie po hotelach... nawet koszty minimalne.
                  Ale mnie rajcowałoby takie z plecakiem troche, takie na poznawanie...

Teraz czytałem, że Martna gdzies tam w górach uwieziona przez sniezyce...
                  i pozazdrosciłem...

Kurde sa ludzie co nie tylko wiedzą, jakie decyzje powinni podjąc,
                  ale je podejmuja...
                  • Gość: labatt Re: nudne IP: *.hsd1.fl.comcast.net 19.04.06, 00:51
                    Podsumowujac...w samotnosci - nie...Z towarzystwem - tez nie...
                    Moze - po prostu - czytaj o podrozach... - bo widze,ze to Cie cieszy.
                    • Gość: andreas Re: nudne IP: *.centertel.pl 19.04.06, 00:56
                      w towarzystwie tak!
                      ale te moje towarzystwo to juz takie wygodne sie porobiło...
                      hotelik, sniadanko, nie zmeczyc sie...
                      łazieneczka...

A ja jak jade w góry to zasuwam!
                      Łazienka jest, to OK,
                      nie ma to szkoda, ale nie boli!

W tym roku jade w góry z plecakiem...
                      W tym roku jade autem po campingach do Hiszpanii lub Włoch!

a teraz jade do domu, to bedzie przerwa na zmiane miejsca...

• Gość: labatt i Ty mowisz,ze nudzisz sie;)))) IP: *.hsd1.fl.comcast.net 19.04.06, 00:58
                        Jedz wolno...Dobranoc.
                  • Gość: labatt Re: nudne IP: *.hsd1.fl.comcast.net 19.04.06, 00:56
                    A jak zapiszesz sie do SLD -to i pojezdzisz sobie ;))
            • Gość: andreas Re: nudne IP: *.centertel.pl 19.04.06, 00:43
              zreszta zone poznał w czasie jednej takiej eskapady z plecakiem...
              • Gość: labatt Re: nudne IP: *.hsd1.fl.comcast.net 19.04.06, 00:45
                No widzisz -ile pozytku mozna wyniesc z podrozy.
        • beatrix13 Re: nudne 19.04.06, 15:03

> robie to czasami przez 24 godziny bez przerwy...
          > staje sie nudne...

>a podobno kobiete masz;-)
    • xyz-xyz Re: Słuchajcie, jak kto ma jaki pomysł dla mnie.. 19.04.06, 09:27
      Hmmm.. możesz uruchomić burdel...
      możesz dla odmiany uruchomić szpital dla dzieci...
      możesz codziennie odwiedzać dzieci chore na nowotwory i opowiadać im o naszym forum
      możesz założyć stowarzyszenie bądź partię polityczna i spróbować dobyć władzę...
      wprowadzisz wtedy w życie soją wizje gospodarki (uprzedź bym zawczasu dał nogę)...
      możesz pójść z pieszą pielgrzymką do Jerozolimy, albo na Wall Street (popłyń
      statkiem będziesz mógł chodzić po pokładzie) albo do Mauzoleum Lenina...
      możesz napisać sztukę i wystawić ją na Jasnych Błoniach...
      możesz też spieniężyć cały swój majątek i przepić wszystko z żulami (chętnie się
      przyłączę)... a jak przeżyjesz, to zacząć zarabianie od nowa (wtedy się okaże
      jaki z ciebie businessman)...
      Nie marudź więc bo masz miliony możliwości na spędzenie czasu...:)
    • Gość: bazyl Re: Słuchajcie, jak kto ma jaki pomysł dla mnie.. IP: *.speed.planet.nl 19.04.06, 09:31
      Andreas, jezeli osiagnales juz stan materialnego dobrobytu i uczuciowej
      stabilizacji, powiekszac swojego imperium nie chcesz, a zachowania czysto
      konsumpcyjne typu podroze, zakupy nowej fury czy komory juz Cie nudza, to moze
      skierujesz swoja aktywnosc tam, gdzie mozesz zrobic cos dla innych ludzi? Nie
      na zasadzie wplaty jakiejs tam kwoty na konto, ale faktycznego zaangazowania
      sie w dzialalnosc np. ktorejs z organizacji pozarzadowych - nie wiem, takiej,
      ktora osobiscie Cie porusza. Niepelnosprawne dzieci, zdolni ale biedni
      uczniowie, ekologia, dzialania na rzecz lokalnej spolecznosci?
      Sam musisz wybrac, co Cie interesuje, ale w momencie kiedy zetkniesz sie z
      innym kregiem ludzi i ich problemami, moze przestaniesz zadowalac sie erzatzem
      w postaci kontaktow wirtualnych?
      Dzialalnosc partyjna moim zdaniem zmierzi Cie dosc szybko...
      • Gość: bazyl Re: Słuchajcie, jak kto ma jaki pomysł dla mnie.. IP: *.speed.planet.nl 19.04.06, 14:16
        Albo... Juz wiem Andreas - na prezydenta! Od obecnego mozesz byc tylko lepszy,
        a od Lubinskiej, Piechoty czy Nitrasa - na pewno nie gorszy. Poza tym, ktoras z
        forumowiczek jakis czas temu pisala, ze wrozka jej przepowiedziala, ze wygra
        kandydat nieznany wczesniej i niebrany pod uwage - wiec wygrana niejako masz w
        kieszeni!
        A jak wygrasz, to na pewno juz nie bedziesz narzekac na nude...
        • xyz-xyz Re: Słuchajcie, jak kto ma jaki pomysł dla mnie.. 19.04.06, 14:43
          > A jak wygrasz, to na pewno juz nie bedziesz narzekac na nude...

Taaaa:)))) Będziemy jeździć po Tobie, jak po burej suce:)))))
          • Gość: wizytka Re: Słuchajcie, jak kto ma jaki pomysł dla mnie.. IP: 213.172.179.* 19.04.06, 15:00
            A Ty Andeasku znowu jak mały chłopczyk, przytupujesz sobie nóżką, piasek na
            boki z nudów w piaskownicy rozsypujesz, nabzdyszysz się troszkę ...
    • beatrix13 Re: Słuchajcie, jak kto ma jaki pomysł dla mnie.. 19.04.06, 15:08
      imprezę forumowę zorganizuj z nudów
      • Gość: andreas to chodzi IP: *.centertel.pl 19.04.06, 15:20
        to nie chodzi o nude to chodzi o cel zycia!

mój, Wasz...

Zyjemy, pracujemy... zeby zapomniec ...

Co pieniadze wazne, co zeby przezyc, co zeby wazne stanowisko miec...
        zeby miec pieniadze, żeby co...
        • beatrix13 jesteś jak ta dziewica 19.04.06, 15:22
          co chciałaby a boi się;
          a to takie proste
          określ cele
          zrób plan działania
          i realizuj chłopie
          od zaraz
        • xyz-xyz Re: to chodzi 19.04.06, 15:23
          Co żeby poględzic na forum...:)
          • Gość: andreas Re: to chodzi IP: *.centertel.pl 19.04.06, 15:25
            chodzi o to zeby właśnie nie gledzic,
            a miec swiadomośc że podążamy ku szczęściu i radosci...

• xyz-xyz Re: to chodzi 19.04.06, 15:40
              Hmmm.. możesz uruchomić burdel...
              możesz dla odmiany uruchomić szpital dla dzieci...
              możesz codziennie odwiedzać dzieci chore na nowotwory i opowiadać im o naszym forum
              możesz założyć stowarzyszenie bądź partię polityczna i spróbować dobyć władzę...
              wprowadzisz wtedy w życie soją wizje gospodarki (uprzedź bym zawczasu dał nogę)...
              możesz pójść z pieszą pielgrzymką do Jerozolimy, albo na Wall Street (popłyń
              statkiem będziesz mógł chodzić po pokładzie) albo do Mauzoleum Lenina...
              możesz napisać sztukę i wystawić ją na Jasnych Błoniach...
              możesz też spieniężyć cały swój majątek i przepić wszystko z żulami (chętnie się
              przyłączę)... a jak przeżyjesz, to zacząć zarabianie od nowa (wtedy się okaże
              jaki z ciebie businessman)...
              Nie marudź więc bo masz miliony możliwości na spędzenie czasu...:)
            • Gość: bazyl Re: to chodzi IP: *.speed.planet.nl 19.04.06, 15:59
              No juz co jak co, ale stan swiadomosci to juz tylko i wylacznie od Ciebie
              zalezy...
    • mariuszmat Re: Słuchajcie, jak kto ma jaki pomysł dla mnie.. 02.02.19, 22:19
      Mam również inny program w którym jestem od ponad roku. Zarobek jest na poziomie 1 % dziennie od wpłaconej inwestycji. Jedynym obowiązkiem jaki mamy codziennie jest kliknięcie w 10 reklam gdzie po tych kliknięciach jesteśmy zakwalifikowani do prowizji. Minimalna inwestycja to 10 $. Niestety na 10 $ nie zarobimy kokosów i trzeba będzie doinwestować lub zaprosić znajomych którzy zainwestują, wtedy Ty będziesz miał pieniądze na to żeby wykupić kolejne pakiety.
      Pakiety ważne są ok 120 dni, przyjmując 1 % dziennie, np. na 100 $, po tym czasie mamy zarobione 20 $. Znajdź mi bank w którym lokując swoje środki dostaniesz takie pieniądze. Ja na dziś dzień codziennie mam zwrotu 16 $, co około 3 dni kupuję 1 pakiet za 50 $, by za kolejne dni wypłacić 50 $, w miesiącu jest to około 250 $ do wypłaty. Nie wiele ale zawsze coś. Oczywiście gdybym doinwestował było by więcej zwrotu, ale wolę na spokojnie sobie dorabiać.

Jeśli się zarejestrujesz i zainwestujesz te 10 $, kolejne 10 $ dostaniesz ode mnie.

Dodatkowym plusem tego programu jest to że jeżeli masz swoje własne programy i chciałbyś je gdzieś rozreklamować to to jest najlepsze miejsce do tego, ponieważ możesz to zrobić w tym programie, wtedy inni będą wyświetlać Twoje reklamy.

adblast.alternet.com/r/DecoJola

----------------------------------------------

Mogę Wam również polecić udział w projekcie SolarGroup, jest to rosyjski StartUp technologiczny, jest to sprawa przyszłościowa, dziś 3 akcje można kupić za nie całego grosza, docelowo po wejściu na giełdę wartość 1 akcji może przekroczyć 1 $. Wejście na giełdę w 2020 roku. Można zainwestować i czekać, minimalna inwestycja 500 $ płatna w comiesięcznych ratach po 50 $. Za tą kwotę otrzymujesz 157500 akcji, wyobraź sobie co zrobisz z pieniędzmi jak sprzedasz akcje po 1 $ lub drożej. Jest opcja że nie musisz inwestować. Wystarczy rozwijać swoją grupę poleconych, nowi inwestorzy pozwolą Tobie na opłacenie rat, a nawet jeśli wpływy zostaną przekroczone będziesz mógł wypłacać pieniądze na własne konto.
      Rejestracja nie jest zobowiązująca do zapłaty, zapoznasz się z projektem. Jeśli się zarejestrujesz skontaktuj się ze mną, zaproszę Cię do grupy na SKYPE, tam jak będziesz miał pytania wszystkiego się dowiesz.
      reg.solargroup.pro/evd044

Po rejestracji napisz do mnie: mam33@wp.pl
      w temacie pisząc Adblast lub SolarGroup

P.S.
      Prowadzę osobiście LottoGrupowe, jeśli chcesz zagrać Zapraszam, inwestycja 30 zł na tydzień. A wszyscy wiedzą jak duże są główne wygrane i ile można wygrać
      lottogrupowe.blogspot.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka