Gość: the.bill IP: *.bazapartner.pl 20.04.06, 10:49 Jaka sytuacja najdobitniej uprzytomniła Wam to, że się starzejecie? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shako_mako Re: Idzie wiosna. Może pomówimy o przemijaniu? 20.04.06, 10:54 lustro... Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Idzie wiosna. Może pomówimy o przemijaniu? 20.04.06, 11:03 Kiedy mój malutki synek mówi,że idzie na kurs na prawko..., patrzę a on ma 1,98 cm... Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 Re: Idzie wiosna. Może pomówimy o przemijaniu? 20.04.06, 11:07 Odwiedziłem kiedyś moją miłość z podstawówki i otworzyła mi drzwi jej córka, która chodzi do... piątej klasy podstawówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sqmbrie w tomacie Re: Idzie wiosna. Może pomówimy o przemijaniu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.06, 12:13 Długo musieli wietrzyć! Odpowiedz Link Zgłoś
kiciara11 Re: Idzie wiosna. Może pomówimy o przemijaniu? 20.04.06, 12:18 im wiecej wiosen tym dluzej musze przed lustrem siedziec zanim sie pokaze innym;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złotówa Re: Idzie wiosna. Może pomówimy o przemijaniu? IP: *.biot.ar.szczecin.pl 20.04.06, 12:41 Swiateczne życzenia - jesteś stara !!!! powiedział mąż przemijanie ? chyba wszystkich nie dotyczy a ja ciągle jestem młoda, zgrabna, atrakcyjna i już Odpowiedz Link Zgłoś
kiciara11 Re: Idzie wiosna. Może pomówimy o przemijaniu? 20.04.06, 12:45 Gość portalu: złotówa napisał(a): > a ja ciągle jestem młoda, zgrabna, atrakcyjna i już a rozumu z wiekiem tez nie przybywa?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złotówa Re: Idzie wiosna. Może pomówimy o przemijaniu? IP: *.biot.ar.szczecin.pl 20.04.06, 12:54 kiciara 11 napisała "a rozumu z wiekiem też nie przybywa' przybyawa zapomniałam dodać i "mądra" :) Odpowiedz Link Zgłoś
kiciara11 Re: Idzie wiosna. Może pomówimy o przemijaniu? 20.04.06, 13:12 > przybyawa zapomniałam dodać i "mądra" :) na klopoty z pamiecia dobra jest lecytynka;)) Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 Re: Idzie wiosna. Może pomówimy o przemijaniu? 20.04.06, 13:32 Kiciara, jesteś złośliwa czy mi sie wydaje?;-) Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labatt Przemijanie na wesolo... IP: *.hsd1.fl.comcast.net 20.04.06, 13:42 Kilka lat temu - przy zakupie alkoholu...Sprzedawca nie sprawdzil mojego ID,a pakowacz zaproponowal,ze wozek wypcha na parking -bo pewnie mi za ciezko..Zamiast sie cieszyc - nabzdyczylam sie...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kiciara11 Re: Idzie wiosna. Może pomówimy o przemijaniu? 20.04.06, 13:49 the.bill1 napisał: > Kiciara, jesteś złośliwa czy mi sie wydaje?;-) > Pzdr. ja??? a skad Ci to do glowy przyszlo?;) Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 Re: Idzie wiosna. Może pomówimy o przemijaniu? 20.04.06, 20:10 Może masz rację. Ja za dużo GW poczytam, to potem myślę, że wszyscy są złośliwi... Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: Idzie wiosna. Może pomówimy o przemijaniu? 20.04.06, 20:13 the.bill1 napisał: > Może masz rację. Ja za dużo GW poczytam, to potem myślę, że wszyscy są złośliwi > ... bilu źle z Tobą, ...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kiciara11 Re: Idzie wiosna. Może pomówimy o przemijaniu? 20.04.06, 22:08 the.bill1 napisał: > Może masz rację. Ja za dużo GW poczytam, to potem myślę, że wszyscy są złośliwi to po co czytasz jak Cie tak meczy?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złotówa Re: Idzie wiosna. Może pomówimy o przemijaniu? IP: *.biot.ar.szczecin.pl 20.04.06, 13:41 lecytynka o tak, też o niej zapomiałam ale te przymiotniki które wimieniłam to prawda i już pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeneris Re: Idzie wiosna. Może pomówimy o przemijaniu? IP: *.orange.pl 20.04.06, 20:17 Przemijanie kojarzy mi się raczej z jesienią... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Idzie wiosna. Może pomówimy o przemijaniu? 20.04.06, 21:03 czasem myśle o wyjeździe a potem ze strachem myśleż, że może juz za późno na takie decyzje. Odpowiedz Link Zgłoś
shako_mako Re: Idzie wiosna. Może pomówimy o przemijaniu? 20.04.06, 21:07 ja_aska napisała: > czasem myśle o wyjeździe a potem ze strachem myśleż, że może juz za późno na > takie decyzje. Do Poronina nigdy za pozno!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Idzie wiosna. Może pomówimy o przemijaniu? 20.04.06, 21:10 do poronina tylko z tobą. myslałam o dalszej podróży Odpowiedz Link Zgłoś
shako_mako Re: Idzie wiosna. Może pomówimy o przemijaniu? 20.04.06, 21:11 Moskwa, Moskwa... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Idzie wiosna. Może pomówimy o przemijaniu? 20.04.06, 21:12 Vegas,Vegas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeneris Re: Idzie wiosna. Może pomówimy o przemijaniu? IP: *.orange.pl 20.04.06, 21:38 W małym mieście Poroninie siedzi Aśka na kominie?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Idzie wiosna. Może pomówimy o przemijaniu? 20.04.06, 21:40 ..przemijanie poczułem gdy moja córka załapała się na pierwszą miesiączkę Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska zeneris 20.04.06, 21:41 komin mi się nie podoba. złe skojarzenia. znajdź cos innego. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Idzie wiosna. Może pomówimy o przemijaniu? 20.04.06, 21:40 zbyt dużo ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Idzie wiosna. Może pomówimy o przemijaniu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 21:58 Zostań. Tu nie jest tak źle. Widziałem różne, ale takiej wiosny jak TU nia ma nigdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Przychodzimy, odchodzimy... 20.04.06, 21:44 Przychodzimy, odchodzimy leciuteńko na paluszkach Szczotkujemy wycieramy Buty nasze twarze nasze Żeby śladów nie zostawić Żeby śladów nie zostało Miasta nasze domy nasze Na uwięzi się kołyszą Tuż nad ziemią ledwo ledwo Jak wiatr mały to nie widać A jak wielki wiatr się zdarzy Wielka bieda puszczą cumy Zatrzepocą się zatańczą Miasta nasze domy nasze I polecą w stratosferę Przygarbionych w pustym polu Bez oparcia bez osłony Bez niteczki choćby coby Przytwierdzała nas do ziemi Wiatr nas porwie i poniesie Za kołnierze podniesione Porozrzuca gdzieś w przestrzeni Nam to nic przeczekamy A jak skończy jak ucichnie To wstaniemy otrzepiemy klapy nasze rączki nasze Żeby śladu nie zostało Od początku zbudujemy Miasta nasze domy nasze Sprzęty nasze lampy nasze Żeby wiatr miał czym kołysać Słowa J. Jęczmyk Muzyka Z. Konieczny Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit widocznie dawno nie byliscie w Poroninie.. 20.04.06, 21:46 Tam teraz jest muzeum regionalne.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exman Re: Przychodzimy, odchodzimy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 21:51 To ulubiona piosenka mojego 10-letniego syna....trafiłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Przychodzimy, odchodzimy... 20.04.06, 21:56 Wypada Ci pogratulowac, ze wychowujesz syna na dorobku PpB. W dzisiejszych czasach to rzadkosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exman Re: Przychodzimy, odchodzimy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 21:57 Bo my takie rzadkie sraczki jesteśmy...pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Przychodzimy, odchodzimy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 23:21 "żeby wiatr miał czym kołysać" - dosyć trudno mi sie czyta. Za to proponuję Jasce (chyba jest po osiemnastce?) Zostań z nami, zostań tutaj. Nie wygłupiaj się, nie putaj Nie wyjeżdżaj gdieś nad Synaj. Tu jest Polska, tu jedyna taka strona gdzie sie wiedzie Czy przy forsie, czy też w biedzie. Tutaj wiatr kwietniowy niesie ptasich śpiewów pełną kiesę. Latem znów wakacje, plaże. Będzie można się obnażać czy w Chałupach, czy też w Pcimiu. Będzie można pochlać ginu Z Pepsicolą albo z Cocą. Znów jesienią - hen wysoko Fruną gęsi i żurawie. Na pożółkłej staniesz trawie ciepłym pledem otulona, znów pomyślisz gdzież ma strona.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the.bill1 6 ciekawych odpowiedzi na tytułowe pytanie IP: *.bazapartner.pl 20.04.06, 22:01 Na pytanie: Jaka sytuacja najdobitniej uprzytomniła Wam to, że się starzejecie? zebrało się kilka ciekawych odpowiedzi: 1. Kiedy mój malutki synek mówi,że idzie na kurs na prawko.., patrzę a on ma 1,98 cm... 2. Odwiedziłem kiedyś moją miłość z podstawówki i otworzyła mi drzwi jej córka, która chodzi do... piątej klasy podstawówki. 3. im wiecej wiosen tym dluzej musze przed lustrem siedziec zanim sie pokaze innym;) 4. Kilka lat temu - przy zakupie alkoholu...Sprzedawca nie sprawdzil mojego ID 5. czasem myśle o wyjeździe a potem ze strachem myśleż, że może juz za późno na takie decyzje. 6. przemijanie poczułem gdy moja córka załapała się na pierwszą miesiączkę Niektóre specyficzne, ale większość jest chyba "uniwersalna". Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: 6 ciekawych odpowiedzi na tytułowe pytanie 20.04.06, 22:03 "witaj brzusiu, zegnaj kusiu".. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the.bill swan IP: *.bazapartner.pl 20.04.06, 22:06 Zalecenie: Jogging, rowering;), plywanie, medytacja lub modlitwa (do kogo sobie życzysz - byle Dobry:) Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Kicius.. 20.04.06, 22:14 Raz pochylilem sie nad Toba jakbym mial sie modlic, ale sie potknelem i zgniotlem te owoce.. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Kicius.. 20.04.06, 22:20 kiciara11 napisała: lamaga!;) ''''''''''''''' Krzywdy Ci nie zrobilem.. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Kicius.. 20.04.06, 22:17 tutaj wiosna najpiękniejsza na świecie ale czy ja wiem? ludzie niektórzy jacyś tacy mało wiosenni. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Kicius.. 20.04.06, 22:19 To chcesz abym tak obcesowo zapytal Cie czy pojdziemy w krzaki..?! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exman Re: Kicius.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 22:23 To ja mam taką laterenkę, jakby co pożyczę za free Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: swar 20.04.06, 22:35 Alez Beatko.. Jezus kochal cala ludzkosc, to ja pieciu slicznotkom chyba dam rade.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś