IP: 83.168.124.* 23.04.06, 19:29
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: zeneris Re: KKondomy-padlinę żre AIDS... IP: *.orange.pl 23.04.06, 19:34
      A na inny temat masz coś do powiedzenia? To w końcu forum Szczecin.
      • swantevit [...] 23.04.06, 19:36
        • Gość: cut Re: KKondomy-padlinę żre AIDS... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.06, 09:41
          podobnie jak ostateczne rozwiązanie kwestii żydowskiej?
          • Gość: czarna mamba Re: KKondomy-padlinę żre AIDS... IP: *.adnet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.06, 09:45
            Daj spokój, to przecież koleś chory z nienawiści. Pokornieje, jak sie mu dokopie.
          • zona.pijaka Re: KKondomy-padlinę żre AIDS... 24.04.06, 14:40
            Re: KKondomy-padlinę żre AIDS...

Ciekawe z czym się adminowi zydowskiego pochodzenia kojarzy "kkondomy".
            Mnie z Kościołem Katolickim, czymś co narusza moje dobra osobiste.
            Może kedyś się spotkam z tym przygłupem w realu, to mu wytłumaczę - że śmiać to
            się może z własnej matki ale nie z mojej wiary. Do ciebie mówię przygłupie!!
      • Gość: sromotnik bezwstyd Szczecin ? -padlinę żre AIDS... IP: 83.168.124.* 23.04.06, 19:53
        Zeneris,proszę ,Szczecin na talerzu !
        "NA Oś. Majowym ksiądz znowu molestuje religijnie !
        Autor: em-biz ☺
        Czy na to nie ma mocnych?! Było kilka dni spokoju a dzisiaj w słoneczny dzień,wolny od pracy nie można było otworzyć okna,bo cały
        dzień ksiądz nadawał przez megofon swoje "zaśpiewy".
        Czy tym miastem jeszcze ktoś rządzi czy to już jest KLECHLAND ?!
        Jurczyk,po co pierdzisz w stołek?"
        Za szczekanie psa w korytarzu straż miejska karze mandatami, a za wycie baranim głosem na pół osiedla- pokorne bicie się w piersi
        przez gwardię "prezydenta"?
        Zeneris,więcej i aktualniej w "kto nami rządzi" !
        • Gość: hihihaaaaa Re: Szczecin ? -padlinę żre AIDS... IP: 83.168.124.* 23.04.06, 20:27
          (...)!!!
          • Gość: zeneris [...] IP: *.orange.pl 24.04.06, 00:57
            • Gość: sromotnik bezwstyd [...] IP: 82.160.249.* 24.04.06, 12:52
    • Gość: czarna mamba Zapraszamy na... IP: *.adnet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.06, 00:40
      ... kolejny seans nienawiści do KK.
      • zona.pijaka [...] 24.04.06, 07:35
        • Gość: Fugazi Re: Zapraszamy na... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.06, 10:52
          > sromotnik bezwstyd + swarożyc + admin = 3 żydy
          A ja?
          Nie zapominaj o mnie...

Pozdrawiam
          Fugazi

p.s. jak tam lektura?
          • Gość: er Re: Zapraszamy na... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 11:00
            Ty to nawet na Żyda nie pasujesz.
            • Gość: Fugazi Re: Zapraszamy na... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.06, 11:06
              > Ty to nawet na Żyda nie pasujesz.

Bo ja bracie mój Er na podobieństwo Pana twojego sklecon (Rdz 1,27).

Pozdrawiam
              Fugazi
              • Gość: sqmbrie w tomacie Re: Zapraszamy na... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.06, 13:21
                zdaje się ze w nazwie sromotnik bezwstyd ów bezwstyd dotyczy bezwstydnego
                mnożenia ników.
    • Gość: er No nie!! No nie!! Admini tego forum!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 15:58
      Chylę czoło!!
      Kłaniam sie czapką do ziemi, po polsku!!!
      • Gość: er Re: No nie!! No nie!! Admini tego forum!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 16:00
        PS. Buzi!!!
        • swantevit Swietny watek, bez naglowka! 24.04.06, 16:33
          to tak jak jezdziec bez konia..
          • henio56 kk - kiełbasa krakowska 24.04.06, 21:12
            kondom, to osłonka. Pijaczka ma urojenia, wszystko na 'k' kojarzy się jej z
            sektą
            • Gość: elis Re: kk - kiełbasa krakowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 22:02
              Henio!!Ty też kojażysz mi się na "k".
              Kulturalny kurdupel.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka