Dodaj do ulubionych

Jacek Kurski: "medialny atak na rząd"

IP: *.bazapartner.pl 08.05.06, 20:34
Tego nie znajdziesz w mediach układu, które chcą zamknąć usta prawdzie.
www.radiomaryja.pl/audycje.php?id=1953
Obserwuj wątek
    • Gość: Praszczur Re: Jacek Kurski: "medialny atak na rząd" IP: 212.244.189.* 09.05.06, 09:00
      W Sevres pod Paryżem są przechowywane wzorce metra,kilograma a powinien być
      dodatkowo wzorzec sk.....nia.Byłby nim odlew Jacka Kurskiego w
      g...nie.Ocenzurowałem się sam przeciw nieobyczjności, ale i tak nie znalazłem
      słów dostatecznie obrzydliwych.
      • Gość: H56 cóż to za persona ten Kurski ? IP: *.comnet.krakow.pl 09.05.06, 09:10
        zwykły burak
        • the.bill1 Re: cóż to za persona ten Kurski ? 09.05.06, 23:35
          Jest dobry w tym co robi i w sam raz na szuje kierujące Michnixem.
          • the.bill1 Re: cóż to za persona ten Kurski ? 09.05.06, 23:40
            Pamiętacie J&S z afery Orlenowskiej - wg. PiS element układu.
            Nie widzicie niczego dziwnego w tym, że ta firma będąca w swej dziedzinie
            MONOPOLISTą!!!!!!! zamieszcza w Wyborczej reklamy na całą szpaltę????
            Czy to nie sponsorowanie Gazety i jej antyrządowych artykułów.
            GW nie odpowiedziała na taki zarzut ze strony Kurskiego. Ciekawe prawda?
            No cóż firma, która nie musi sie reklamowac daje takie reklamy...
            Stać ją - wyprowadza z Polski miliard dolaró rocznie....
            • tuner Re: cóż to za persona ten Kurski ? 10.05.06, 00:21
              the.bill1 napisał:

> Czy to nie sponsorowanie Gazety i jej antyrządowych artykułów.

oczywiście, że nie. Niezależność gazety polega także i na tym, że nawet Thebil
              może zamieścić w niej ogłoszenie (oczywiście, jeśli nie łamie prawa, itp.),np.
              o treści"jestem idiotą". Do tego byłaby to szczera prawda.

> GW nie odpowiedziała na taki zarzut ze strony Kurskiego. Ciekawe prawda?

właśnie niespecjalnie...
              >
              No cóż firma, która nie musi sie reklamowac daje takie reklamy...

otóż thebilu, zakonotuj sobie w główce- nie ma takich firm !

• Gość: a Re: cóż to za persona ten Kurski ? IP: *.bazapartner.pl 10.05.06, 00:25
                Firma ktora ma wyłacznośc w Polsce na handel ropą z ROsji reklamuje sie w polsce
                na CAłEJ STOPRNIE wlasnie w GW????
                Puknij sie w głowę...
            • Gość: M. Re: cóż to za persona ten Kurski ? IP: *.chello.pl 10.05.06, 07:45
              the.bill1 napisał:

> Pamiętacie J&S z afery Orlenowskiej - wg. PiS element układu.
              > Nie widzicie niczego dziwnego w tym, że ta firma będąca w swej dziedzinie
              > MONOPOLISTą!!!!!!! zamieszcza w Wyborczej reklamy na całą szpaltę????
              > Czy to nie sponsorowanie Gazety i jej antyrządowych artykułów.
              > GW nie odpowiedziała na taki zarzut ze strony Kurskiego. Ciekawe prawda?
              > No cóż firma, która nie musi sie reklamowac daje takie reklamy...
              > Stać ją - wyprowadza z Polski miliard dolaró rocznie....

Albo jesteś idiotą, albo nieudacznym manipulatorem. Jedno nie wyklucza drugiego.
              W tym samym czasie J&S reklamowało się także m.in. w Rzepie i Newsweeku.
              Pewnie to też twoim zdaniem sponsorowanie antyrządowych artykułów w "Rz"?
              No chyba, że J&S dla zmylenia armii przenikliwych thebilli i innych d.mateckich
              wykupił szpalty w innych gazetach, choć chodziło wyłącznie o zasponsorowanie
              antyrządowej GW...
              Ale żeby pomyśleć to:
              - trzeba mieć czym,
              - trzeba mieć też minimalną znajomość podstaw marketingu (o kampaniach
              wizerunkowych słyszał?)
              - trzeba mieć odrobinę dobrej woli i nie wietrzyć wszędzie spisku,
              - trzeba nie być idiotą. ty nim najwyraźniej jesteś.

Wyzwij mnie teraz od komuchów, na pewno ci ulży.
              • Gość: M. Re: cóż to za persona ten Kurski ? IP: *.chello.pl 10.05.06, 07:49
                Swoją drogą, większej gnidy niż Kurski, w polskiej polityce obecnie nie ma.

A do programów publicystycznych go nie zapraszają, bo mało kto spoza PiSu chce z
                nim wspólnie występować w studiu.
                • ergie Kurski - kłamca i krętacz ??? 10.05.06, 07:56
                  kliniczny przykład - 'ciemny lud wszystko kupi'.
                  wyparł się własnych słów brnąc dalej w krętactwie ;-)
                • Gość: sprawiedliwy Re: cóż to za persona ten Kurski ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.06, 14:16
                  Przecież
                  kurskiemu nawet ręki prawie nikt nie podaje. Koledzy z własnej parii nie chcą
                  faceta znać.
      • Gość: lisica Re: Jacek Kurski: "medialny atak na rząd" IP: *.orange.pl 09.05.06, 09:17
        To prawda. Trudno o rówie odrażającą postać jak Kurski - idol The Billa1.
    • Gość: układ??????? Re: Jacek Kurski: "medialny atak na rząd" IP: 217.153.6.* 09.05.06, 09:58
      -niech bedzie pochwalony nijaki jacekkurski największy kłamca wśród posłów RP -
      -teraz i zawsze
      • Gość: sprawiedliwy Re: Jacek Kurski: "medialny atak na rząd" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.06, 15:59
        A toś sobie thebillu autorytet obrał.
    • dariusz.matecki Re: Jacek Kurski: "medialny atak na rząd" 09.05.06, 23:55
      Mogę śmiało powiedzieć, że Jacek Kurski jest jednym z tych ludzi - których
      całkowicie popieram. Człowiek ten elokwencją potrafił zagiąć nawet szanownego
      Jana Marię Rokitę, nie wspominając o Lis'ku, który przy każdej rozmowie z
      Kurskim, aż się gotował, jak nie znajdywał argumentów przeciw PiSowi :) Dlatego
      też Jacek nie jest już praktycznie zapraszany do programów telewizyjnych,
      ponieważ dziennikarze wiedzą, że program z Kurskim to program po którym
      popularność PiSu wzroście :)

Nie dziwi zatem fakt, że Kurski jest najbardziej znienawidzoną osobą przez
      lewaków, co zresztą widac na tym forum.
      • Gość: er Re: Jacek Kurski: "medialny atak na rząd" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 00:07
        Racja. Racja. Racja.
        Popieram.
        • the.bill1 A to ja byłem naiwny 10.05.06, 00:10
          A to ja byłem naiwny, bop myślałem, że lewakom chodzi o to, że Kurski jest dla
          nich moralnie podejrzany, a oni go po prostu nie lubią, bo jest skuteczny!
          Naprawe lewica jest tak cyniczna?
          Może to samo powiecie jeszcze o innych lewicowcach? Może Piechota też jest
          cyniczny co? ;-)
          • tuner Re: A to ja byłem naiwny 10.05.06, 00:25
            the.bill1 napisał:

> A to ja byłem naiwny, bop myślałem, że lewakom chodzi o to, że Kurski jest dla
            > nich moralnie podejrzany, a oni go po prostu nie lubią, bo jest skuteczny!
            > Naprawe lewica jest tak cyniczna?
            > Może to samo powiecie jeszcze o innych lewicowcach? Może Piechota też jest
            > cyniczny co? ;-)

No pewnie, że piechota jest cyniczny! A wracając do kurskiego...naprawdę
            wierzysz w to, że trzeba być "lewakiem" żeby nie lubić sku...syństwa?
      • tuner Re: Jacek Kurski: "medialny atak na rząd" 10.05.06, 00:22
        dariusz.matecki napisał:

> Mogę śmiało powiedzieć, że Jacek Kurski jest jednym z tych ludzi - których
        > całkowicie popieram.

A to współczuję serdecznie.
        • Gość: a Re: Jacek Kurski: "medialny atak na rząd" IP: *.bazapartner.pl 10.05.06, 00:24
          Sobie współczuj, bo widzisz świat jakbys przedawkował Wyborczą.
        • Gość: Galoty Re: Jacek Kurski: "medialny atak na rząd" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 14:18
          a kogo Tobie tuner współczuć :-)
          • tuner misia gogo. 11.05.06, 01:23
            Gość portalu: Galoty napisał(a):

> a kogo Tobie tuner współczuć :-)

Nie można współczuć "kogo", można co najwyżej "komu". Na wagary się chodziło,
            co?
    • Gość: dziuwa Re: Jacek Kurski: "medialny atak na rząd" IP: *.iscnet.pl 10.05.06, 14:41
      Noooo skoro J.Kurski tak mówi i to w radiu z ryjem to tak musi być .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka