Gość: the.bill1 IP: *.bazapartner.pl 08.05.06, 20:34 Tego nie znajdziesz w mediach układu, które chcą zamknąć usta prawdzie. www.radiomaryja.pl/audycje.php?id=1953 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Praszczur Re: Jacek Kurski: "medialny atak na rząd" IP: 212.244.189.* 09.05.06, 09:00 W Sevres pod Paryżem są przechowywane wzorce metra,kilograma a powinien być dodatkowo wzorzec sk.....nia.Byłby nim odlew Jacka Kurskiego w g...nie.Ocenzurowałem się sam przeciw nieobyczjności, ale i tak nie znalazłem słów dostatecznie obrzydliwych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 cóż to za persona ten Kurski ? IP: *.comnet.krakow.pl 09.05.06, 09:10 zwykły burak Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 Re: cóż to za persona ten Kurski ? 09.05.06, 23:35 Jest dobry w tym co robi i w sam raz na szuje kierujące Michnixem. Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 Re: cóż to za persona ten Kurski ? 09.05.06, 23:40 Pamiętacie J&S z afery Orlenowskiej - wg. PiS element układu. Nie widzicie niczego dziwnego w tym, że ta firma będąca w swej dziedzinie MONOPOLISTą!!!!!!! zamieszcza w Wyborczej reklamy na całą szpaltę???? Czy to nie sponsorowanie Gazety i jej antyrządowych artykułów. GW nie odpowiedziała na taki zarzut ze strony Kurskiego. Ciekawe prawda? No cóż firma, która nie musi sie reklamowac daje takie reklamy... Stać ją - wyprowadza z Polski miliard dolaró rocznie.... Odpowiedz Link Zgłoś
tuner Re: cóż to za persona ten Kurski ? 10.05.06, 00:21 the.bill1 napisał: > Czy to nie sponsorowanie Gazety i jej antyrządowych artykułów. oczywiście, że nie. Niezależność gazety polega także i na tym, że nawet Thebil może zamieścić w niej ogłoszenie (oczywiście, jeśli nie łamie prawa, itp.),np. o treści"jestem idiotą". Do tego byłaby to szczera prawda. > GW nie odpowiedziała na taki zarzut ze strony Kurskiego. Ciekawe prawda? właśnie niespecjalnie... > No cóż firma, która nie musi sie reklamowac daje takie reklamy... otóż thebilu, zakonotuj sobie w główce- nie ma takich firm ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: cóż to za persona ten Kurski ? IP: *.bazapartner.pl 10.05.06, 00:25 Firma ktora ma wyłacznośc w Polsce na handel ropą z ROsji reklamuje sie w polsce na CAłEJ STOPRNIE wlasnie w GW???? Puknij sie w głowę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: cóż to za persona ten Kurski ? IP: *.chello.pl 10.05.06, 07:45 the.bill1 napisał: > Pamiętacie J&S z afery Orlenowskiej - wg. PiS element układu. > Nie widzicie niczego dziwnego w tym, że ta firma będąca w swej dziedzinie > MONOPOLISTą!!!!!!! zamieszcza w Wyborczej reklamy na całą szpaltę???? > Czy to nie sponsorowanie Gazety i jej antyrządowych artykułów. > GW nie odpowiedziała na taki zarzut ze strony Kurskiego. Ciekawe prawda? > No cóż firma, która nie musi sie reklamowac daje takie reklamy... > Stać ją - wyprowadza z Polski miliard dolaró rocznie.... Albo jesteś idiotą, albo nieudacznym manipulatorem. Jedno nie wyklucza drugiego. W tym samym czasie J&S reklamowało się także m.in. w Rzepie i Newsweeku. Pewnie to też twoim zdaniem sponsorowanie antyrządowych artykułów w "Rz"? No chyba, że J&S dla zmylenia armii przenikliwych thebilli i innych d.mateckich wykupił szpalty w innych gazetach, choć chodziło wyłącznie o zasponsorowanie antyrządowej GW... Ale żeby pomyśleć to: - trzeba mieć czym, - trzeba mieć też minimalną znajomość podstaw marketingu (o kampaniach wizerunkowych słyszał?) - trzeba mieć odrobinę dobrej woli i nie wietrzyć wszędzie spisku, - trzeba nie być idiotą. ty nim najwyraźniej jesteś. Wyzwij mnie teraz od komuchów, na pewno ci ulży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: cóż to za persona ten Kurski ? IP: *.chello.pl 10.05.06, 07:49 Swoją drogą, większej gnidy niż Kurski, w polskiej polityce obecnie nie ma. A do programów publicystycznych go nie zapraszają, bo mało kto spoza PiSu chce z nim wspólnie występować w studiu. Odpowiedz Link Zgłoś
ergie Kurski - kłamca i krętacz ??? 10.05.06, 07:56 kliniczny przykład - 'ciemny lud wszystko kupi'. wyparł się własnych słów brnąc dalej w krętactwie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawiedliwy Re: cóż to za persona ten Kurski ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.06, 14:16 Przecież kurskiemu nawet ręki prawie nikt nie podaje. Koledzy z własnej parii nie chcą faceta znać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisica Re: Jacek Kurski: "medialny atak na rząd" IP: *.orange.pl 09.05.06, 09:17 To prawda. Trudno o rówie odrażającą postać jak Kurski - idol The Billa1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: układ??????? Re: Jacek Kurski: "medialny atak na rząd" IP: 217.153.6.* 09.05.06, 09:58 -niech bedzie pochwalony nijaki jacekkurski największy kłamca wśród posłów RP - -teraz i zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawiedliwy Re: Jacek Kurski: "medialny atak na rząd" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.06, 15:59 A toś sobie thebillu autorytet obrał. Odpowiedz Link Zgłoś
dariusz.matecki Re: Jacek Kurski: "medialny atak na rząd" 09.05.06, 23:55 Mogę śmiało powiedzieć, że Jacek Kurski jest jednym z tych ludzi - których całkowicie popieram. Człowiek ten elokwencją potrafił zagiąć nawet szanownego Jana Marię Rokitę, nie wspominając o Lis'ku, który przy każdej rozmowie z Kurskim, aż się gotował, jak nie znajdywał argumentów przeciw PiSowi :) Dlatego też Jacek nie jest już praktycznie zapraszany do programów telewizyjnych, ponieważ dziennikarze wiedzą, że program z Kurskim to program po którym popularność PiSu wzroście :) Nie dziwi zatem fakt, że Kurski jest najbardziej znienawidzoną osobą przez lewaków, co zresztą widac na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: er Re: Jacek Kurski: "medialny atak na rząd" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 00:07 Racja. Racja. Racja. Popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 A to ja byłem naiwny 10.05.06, 00:10 A to ja byłem naiwny, bop myślałem, że lewakom chodzi o to, że Kurski jest dla nich moralnie podejrzany, a oni go po prostu nie lubią, bo jest skuteczny! Naprawe lewica jest tak cyniczna? Może to samo powiecie jeszcze o innych lewicowcach? Może Piechota też jest cyniczny co? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tuner Re: A to ja byłem naiwny 10.05.06, 00:25 the.bill1 napisał: > A to ja byłem naiwny, bop myślałem, że lewakom chodzi o to, że Kurski jest dla > nich moralnie podejrzany, a oni go po prostu nie lubią, bo jest skuteczny! > Naprawe lewica jest tak cyniczna? > Może to samo powiecie jeszcze o innych lewicowcach? Może Piechota też jest > cyniczny co? ;-) No pewnie, że piechota jest cyniczny! A wracając do kurskiego...naprawdę wierzysz w to, że trzeba być "lewakiem" żeby nie lubić sku...syństwa? Odpowiedz Link Zgłoś
tuner Re: Jacek Kurski: "medialny atak na rząd" 10.05.06, 00:22 dariusz.matecki napisał: > Mogę śmiało powiedzieć, że Jacek Kurski jest jednym z tych ludzi - których > całkowicie popieram. A to współczuję serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Jacek Kurski: "medialny atak na rząd" IP: *.bazapartner.pl 10.05.06, 00:24 Sobie współczuj, bo widzisz świat jakbys przedawkował Wyborczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty Re: Jacek Kurski: "medialny atak na rząd" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 14:18 a kogo Tobie tuner współczuć :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tuner misia gogo. 11.05.06, 01:23 Gość portalu: Galoty napisał(a): > a kogo Tobie tuner współczuć :-) Nie można współczuć "kogo", można co najwyżej "komu". Na wagary się chodziło, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziuwa Re: Jacek Kurski: "medialny atak na rząd" IP: *.iscnet.pl 10.05.06, 14:41 Noooo skoro J.Kurski tak mówi i to w radiu z ryjem to tak musi być . Odpowiedz Link Zgłoś