johngotti1940 11.05.06, 12:30 Zastanawia mnie od momentu zamkniecia Oczki, Goryli itd. kto na dzien dzisiejszy jest szefem szczecinskiego polswiatka ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beatrix13 Re: Kto szefem szczecinskiej Mafii ???? 11.05.06, 12:33 a nie,bo ja, ty jesteś wice Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Kto szefem szczecinskiej Mafii ???? 11.05.06, 12:35 Sio! Od moich biznesow wara! Nasle na Ciebie paru swoich grubasow i sie skonczy !:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Kto szefem szczecinskiej Mafii ???? 11.05.06, 12:36 Wy tow. absztyfikant nie ściemniajcie. Wy jesteście szefem Układu! Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Kto szefem szczecinskiej Mafii ???? 11.05.06, 12:37 Moje zbojeckie prawo grac jednoczesnie na kilku fortpianach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty Re: Kto szefem szczecinskiej Mafii ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 15:46 Wiedziałe ! Od razu wiedziałem, że to Ty absztyfikancie. Ile wynosi haracz za ochrone przed xyz i jego bandą :-) Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Galoty 12.05.06, 12:28 Z tym priv, to uważaj. Czasami te privy pojawiają się na forum;) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Galoty 12.05.06, 12:33 Rozczuliles mnie do lez. Idzie Ci zapewne o to jak niegdys prosiles mnie bym powstrzymal Twoich krytykantow, co zrobilem apelujac o zawieszenie broni, a Ty uznales to za zlamanie tajemnicy korespondencji. Inna sprawa to kwestia mozliwosci - ja moge odpowiadac tylko za siebie. Pokretna logika. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Galoty 12.05.06, 12:51 Winny? Sad kapturowy? No, no - intrygujace, zaprawde powiadam Wam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Kto szefem szczecinskiej Mafii ???? 12.05.06, 12:27 xyz-xyz jest miłą osóbką. Nie ściąga haraczy. Powiem więcej. Przez umyślnego przekazywałem absztyfowi Kozela. Niestety umyślny obalił browara tuż przed końcem ważności. Absztyf się nie zgłosił:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas pytanie jest inne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 12:44 czy jest mafia w Szczecinie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: pytanie jest inne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 12:52 nie myl mafii z grupka przestepcza... Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: pytanie jest inne 11.05.06, 12:58 Podsluch w hotelu "Park" ci to powie.. ...Oczywiscie jezeli cos bedzie slychac przez smiech Beci i Andreasa baraszkujacych na lozku wodnym w podziemiach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: pytanie jest inne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 13:04 nawet nie wiesz Swar, jak pierwsze słowa postu Twojego podniosło mi cisnienie... wow.... nawet nie wiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty Re: pytanie jest inne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 15:59 :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtexc Re: Kto szefem szczecinskiej Mafii ???? IP: *.crowley.pl 11.05.06, 16:03 > Zastanawia mnie od momentu zamkniecia Oczki, Goryli itd. kto na dzien > dzisiejszy jest szefem szczecinskiego polswiatka ??? MAGAZYNIER!!!!!!!!! :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty Ja wiem kto jest baronem :-) ale nie powiem nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 16:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gregor Re: Ja wiem kto jest baronem :-) ale nie powiem IP: *.utp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 16:40 A kto odpowiada za płonące knajpy w Szczecinie ? Czyżby pan G ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty Re: Ja wiem kto jest baronem :-) ale nie powiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 16:48 Dak sobie pass z panem G. Pan G. prowadzi porządne i duże interesy i gdyby tak było jak piszesz to to forum byłoby już w realu zdziesiątkowane. Chociaż może i szkoda bo Szczecin straciłby (bez żalu) kilku zawistnych wobec skutecznych biznesmenów, komuchów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gregor Re: Ja wiem kto jest baronem :-) ale nie powiem IP: *.utp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 17:05 Póki co dziesiątkowane są knajpy, które nie idą na uklad z załogą G, wieści takie krążą po mieście a jak wiadomo nie biorą się onie z nikąd. Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: Ja wiem kto jest baronem :-) ale nie powiem 11.05.06, 17:08 Gość portalu: Gregor napisał(a): > Póki co dziesiątkowane są knajpy, które nie idą na uklad z załogą G, wieści > takie krążą po mieście a jak wiadomo nie biorą się onie z nikąd. .. to dlaczego niektóre knajpy działaja nielegalnie tzn, nie mają do końca załatwionych zezwoleń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas wierz mi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 23:40 wierz mi, to jest nieprawda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: Kto szefem szczecinskiej Mafii ???? 11.05.06, 16:56 johngotti1940 napisał: > Zastanawia mnie od momentu zamkniecia Oczki, Goryli itd. kto na dzien > dzisiejszy jest szefem szczecinskiego polswiatka ??? .. a ja pyta z kim ta mafia współpracuje z jakimi politykami. czy może mylisz pojęcia. Domyślam, że współracuje z niektórymi adwokatami i przez to i sędziami, a politykami to puść farbę. Bo jężeli nie to nie jest mafia. I jej w Szczecinie nie ma. a półświatek to nie jest mafia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Nonckiewicz !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 19:22 tak własnie myślę Odpowiedz Link Zgłoś