laura74 21.10.01, 17:16 Stanisław Wziątek z Połczyna Zdroju jest nowym wojewodą zachodniopomorskim. Co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: enancjo Re: Nowy wojewoda IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.10.01, 17:45 Jak kazdemu... powodzenia, moze jako ze z zewnatrz ruszy troche region, albo jest to dowod, ze region jest aktywniejszy od Centrum. Z koleji ciekawe co zdecydowalo o takim rozdaniu. Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irek Re: Nowy wojewoda IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.01, 20:45 Gratulacje!! A co będzie zobaczymy!!To bardzo ciekawy wybór! Połczyn będzie miał swoje 5 minut. Oby to trwało dłużej. Obawiam się, że to jakaś szutka. Gratuluję i zazdroszczę Połczyniakom!Lauro odezwę się!!By!!Irek ze Świdwina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZetKa Re: Nowy wojewoda IP: *.robotics.ntua.gr 22.10.01, 14:56 > Stanisław Wziątek z Połczyna Zdroju jest nowym wojewodą zachodniopomorskim. Co To ten Polczyn w Kotlinie Klodzkiej? Ten Pan chyba nie zauwazyl, ze zach.pom. to nie je go region? I takiego inteligenta ktory tego nie zauwazyl, mamy za wojewode? Mam nadzieje, ze nie bedzie promowal schronisk gorskich? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re: Nowy wojewoda 22.10.01, 15:31 Gość portalu: ZetKa napisał(a): > > Stanisław Wziątek z Połczyna Zdroju jest nowym wojewodą zachodniopomorskim > . Co > To ten Polczyn w Kotlinie Klodzkiej? > Ten Pan chyba nie zauwazyl, ze zach.pom. to nie je go region? > I takiego inteligenta ktory tego nie zauwazyl, mamy za wojewode? > Mam nadzieje, ze nie bedzie promowal schronisk gorskich? ;) ZetKa, ty se popatrz na mapę gdzie ten Połczyn jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lookashh Re: Nowy wojewoda IP: *.asternet.pl 22.10.01, 15:42 Ludzie czy wy nie rozumiecie ze niejaki Jacus Piechota chcial obsadzic na tym stanowisku kogos slabego nieznnanego kto mu bedzie lizal i czyscil buty robiac wszystko czego wielmozny pan minister sobie zazyczy ? I obudzcie sie SLD i Leszek Miller to to samo co Samoobrona i ten cham lepper tylko ze ci pierwsi sa upudrowani i icharakteryzowani na partie demokratyczna, ktora do jasnej cholery nie sa !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: javal Re: Nowy wojewoda IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.10.01, 16:11 Gość portalu: lookashh napisał(a): > Ludzie czy wy nie rozumiecie ze niejaki Jacus Piechota chcial obsadzic na tym > stanowisku kogos slabego nieznnanego kto mu bedzie lizal i czyscil buty robiac > wszystko czego wielmozny pan minister sobie zazyczy ? > I obudzcie sie SLD i Leszek Miller to to samo co Samoobrona i ten cham lepper > tylko ze ci pierwsi sa upudrowani i icharakteryzowani na partie demokratyczna, > ktora do jasnej cholery nie sa !!!!!! Gwoli ścisłości wojewodowie podlegają Janikowi, a nie Jacusiowi. To tyle Narazka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lookashh Re: Nowy wojewoda IP: *.asternet.pl 22.10.01, 16:15 > > Gwoli ścisłości wojewodowie podlegają Janikowi, a nie Jacusiowi. > To tyle > Narazka A widzisz roznice? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soldier Re: Nowy wojewoda IP: 62.233.138.* 23.10.01, 19:30 Gość portalu: lookashh napisał(a): > Ludzie czy wy nie rozumiecie ze niejaki Jacus Piechota chcial obsadzic na tym > stanowisku kogos slabego nieznnanego kto mu bedzie lizal i czyscil buty robiac > wszystko czego wielmozny pan minister sobie zazyczy ? > I obudzcie sie SLD i Leszek Miller to to samo co Samoobrona i ten cham lepper > tylko ze ci pierwsi sa upudrowani i icharakteryzowani na partie demokratyczna, > ktora do jasnej cholery nie sa !!!!!! Z tresci emocjonalnej wypowiedzi wnosze, ze wypowiadajacy sie byl zaangazowany w kampanie wyborcza i jakos mu nie poszlo ( badz jego ugrupowaniu ). Sorry, moze to troche zlosliwe stwierdzenie. Ale tak juz na powaznie - dlaczego SLD nie jest partia demokratyczna? Dlatego, ze "wywodzi sie z przegbrzydlej nomenklatury PZPRowskiej? Dajmy sobie wreszcie spokoj z tymi bzdetami, szkoda czasu. Zatem, moze SLD jest niedemokratyczne, gdyz ma silnego, zdecydowanego, niwatpliwie nieco cynicznego i niekiedy bezczelnego lidera, ktory realnie trzyma te gigantyczna ( jak na polskie warunki ) partie w kupie ? Ktory potrafi "chwycic za morde" jesli zajdzie taka potrzeba, ale jednoczesnie, jesli wypowiada sie w sprawie partii - wie, co mowi i wie na co ma wplyw ? Czy nie sa to cechy lidera politycznego ? Czy o taka wlasnie "niedemokratycznosc" SLD chodzi ? Ciesze sie, ze wojewoda zostaje czlowiek spoza Szczecina, z dawnego koszalinskiego ( moj region ), bo dzieki temu moze rzeczywiscie zachodnia czesc wojewodztwa przypomni sobie o tej koszalinskiej, dla wspolnego dobra Naszego zachodniopomorskiego. Notabene: radzilbym najpierw postarac sie kogos poznac, nieco mu sie przyjrzec, a dopiero pozniej wdawac sie w sady nad ta osoba ( vide: nowy wojewoda ). Pozdrawiam. Soldier Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Staniław Re: Nowy wojewoda IP: *.szczecin.uw.gov.pl 22.10.01, 15:38 Serdecznie dziękuję za gratulacje. Mam nadzieję, że wybór mojej osoby skłoni niektórych uczestników forum do bliższego zapoznania się z historią i geografią naszej pieknej zachodnipomorskiej ziemi. Mam nadzieję że stanie się to bodźcem do odwiedzenia uroczego miasteczka położonego w przepięnej kotlinie pomorskiej, nazwanego przez naszych przodków Połczynem Zdrojem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZetKa Re: Nowy wojewoda IP: *.robotics.ntua.gr 22.10.01, 16:05 > Mam nadzieję, że wybór mojej osoby skłoni niektórych uczestników forum do > bliższego zapoznania się z historią i geografią naszej pieknej o jejku, pomerdaly mi sie miasta tylko za szybko wcisnalem "wyslij" i teraz mi wszyscy beda wypominac :( Tak to bywa jak sie za duzo czasu spedza w okolicach, gdzie co wioska to zdroj ;) (prosze nie patrzec na aktualnego URL-a... chodzi o sytuacje sprzed dwoch-trzech miesiecy)... btw ze mamy prawdziwe gory to wiedzialem, ale kotlina? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZetKa Re: Nowy wojewoda IP: *.robotics.ntua.gr 22.10.01, 16:09 btw zapomnialem dodac... ze jezeli przedpisca jest naprawde wojewoda, to chwali mu sie, ze sie zainteresowal internetowa opinia publiczna... UM jakos olal forum Wybiorczej... Za to na pl.regionalne.szczecin nie ma wojewody :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wadza Re: Nowy wojewoda IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.01, 16:59 Gość portalu: ZetKa napisał(a): > przedpisca jest naprawde wojewoda, to chwali > mu sie, ze sie zainteresowal internetowa opinia publiczna... > UM jakos olal forum Wybiorczej... ZetKa - mylisz pojęcia lub piszesz bez pojęcia! Mandat Wojewody pełni się poprzez Urząd Wojewódzki - to wadza państwowa. Urząd Miejski to wadza samorządowa. Może zacznij to rozróżniać? > Za to na pl.regionalne.szczecin nie ma wojewody :( Za to jest wiele młodzieży ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZetKa Re: Nowy wojewoda IP: *.robotics.ntua.gr 23.10.01, 09:48 > > przedpisca jest naprawde wojewoda, to chwali > > mu sie, ze sie zainteresowal internetowa opinia publiczna... > > UM jakos olal forum Wybiorczej... > Mandat Wojewody pełni się poprzez Urząd Wojewódzki - to wadza państwowa. > Urząd Miejski to wadza samorządowa. Wiem... a jaki to ma wplyw na to, ktora z tych wladz jest na ktorym forum? Czy jest jakis przepis, ze wladza samorzadowa ma prawo byc na pl.regionalne.szczecin, a panstwowa na forum Gazety? > > Za to na pl.regionalne.szczecin nie ma wojewody :( > Za to jest wiele młodzieży ... ??? Do ilu lat definiujesz mlodziez? Czesc osob jest wspolna (ja, Grogreg, skuter) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enancjo Re: DO ... nowy wojewoda IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.10.01, 22:21 Gość portalu: Staniław napisał(a): > Serdecznie dziękuję za gratulacje. > Mam nadzieję, że wybór mojej osoby skłoni niektórych uczestników forum do bliższego zapoznania się z historią i geografią naszej pieknej > zachodnipomorskiej ziemi. Mam nadzieję że stanie się to bodźcem do odwiedzenia uroczego miasteczka położonego w przepięnej kotlinie pomorskiej, nazwanego przez naszych przodków Połczynem Zdrojem. Pozdrawiam. Przepraszam, ale ciezko stwierdzic ze jest Pan akurat wojewoda a nie kims podstawionym,natomiast jezeli Pan nim jest to proste pytanie dlaczego chcial Pan i dlaczego nim zostal ? Polczyn, rzeczywiscie fajne miasteczko i warto mu troche czasu poswiecic,okolicom tez. Dziekuje(my)za zainteresowanie Forum i mam nadzieje ze bedzie Pan to nadal w jakis ciekawy sposob wykorzystywal. Moze jakas propozycja w tym zakresie ? pozdrowienia Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zagłoba Re: Nowy wojewoda IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.10.01, 21:35 Czy ktoś jest mi w stanie powiedzieć coś więcej o tym człowieku. Słyszałem że całkiem niedawno wstąpił do SLD? Ktoś może go zna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kimo Re: Nowy wojewoda IP: 62.233.138.* 25.10.01, 13:44 Gość portalu: Zagłoba napisał(a): > Czy ktoś jest mi w stanie powiedzieć coś więcej o tym człowieku. Słyszałem że > całkiem niedawno wstąpił do SLD? Ktoś może go zna? Zapowiada się całkiem w porządku. Dobry administrator, zna jezyki. Nie bedzie na pewno chłopczykiem do bicia. To mu dobrze wróży. Odpowiedz Link Zgłoś
pakuz Re: Nowy wojewoda 25.10.01, 14:04 za samo to , ze czyta to forum - juz go lubie Odpowiedz Link Zgłoś
bbury Re: Nowy wojewoda 25.10.01, 15:24 pakuz napisał(a): > za samo to , ze czyta to forum - juz go lubie Grunt to pozytywne myślenie pakuza ;)) Odpowiedz Link Zgłoś