Dodaj do ulubionych

Kaczyński wjechał po pijaku w płot

22.05.06, 15:59
Hehe, piękny wątek z tytułem wzorowanym na portalach internetowych i prasie
pewnego typu. :)

wiadomosci.onet.pl/1326635,11,item.html

-------------------------------------------------------
Każda akcja wywołuje co najmniej równy i skierowany przeciw niej krytycyzm
Obserwuj wątek
    • szpilkaa1 Re: Kaczyński wjechał po pijaku w płot 22.05.06, 16:05
      "We wtorek Gosiewski wystąpi z oficjalnym wnioskiem o wydalenie Kaczyńskiego z
      klubu - wynika z oświadczenia Biura Prasowego klubu PiS przesłanego PAP."

własciwie to powyzszy tekst wystarczylby aby info pokazalo sie na pierwszych
      stronach gazet;)

• korfi Re: Kaczyński wjechał po pijaku w płot 22.05.06, 16:09
        Ciekawe czy to nie jest jakiś trzeci bliźniak :)

• absztyfikant Re: Kaczyński wjechał po pijaku w płot 22.05.06, 16:11
          Facet pozazdroscil slawy starostom z SLD. Chociaz w tym trojmiejskim PiS to
          alkoholizm jest chyba jakas plaga. W zeszlej kadencji wiceprezes PiS niejaki
          Strzelczyk byl tak nawalony jak wracal z St. Petersburga, ze zaliczyl glebe na
          plycie lotniska i samolot przez niego nie odlecial...
          • szpilkaa1 Re: Kaczyński wjechał po pijaku w płot 22.05.06, 16:16
            sam bys tyle pil z tej depresji jakbys sie nazywal Kaczynski;)
          • xyz-xyz Re: Kaczyński wjechał po pijaku w płot 22.05.06, 16:24
            Absztyf nie uprawiaj gosiewszczyzny! Starostowie BYLI PASAŻERAMI. Nie prowadzili
            autokaru. Można im najwyżej zarzucić brak talentów wokalnych:)) PiSowiec
            popełnił przestępstwo zagrożone dwoma latami odsiadki. Przeliterować?
            • absztyfikant Re: Kaczyński wjechał po pijaku w płot 22.05.06, 16:27
              Ja tam w szczegoly nie wchodze. Ale czekaj XYZ, starostowie spiewali jaks
              sprosna piosnke... Jak to bylo? Chodz tu do mni emoja mala, bo mnie swedzi moja
              pala? I to zdaje sie uczniowie XIII LO byli przymusowym audytorium ich wokalnych
              wystepow:) Zapominasz tez o Bronku, z Krakowa, ktory jechal z choinka na dachu
              pod prad. Nie chodzi mi o Wildseina, tylko o Cieslaka vel Borewicza:)

Do czego zmierzam?:) ALKOHOLICY ZDARZAJA SIE W KAZDEJ PARTII...
              • xyz-xyz Re: Kaczyński wjechał po pijaku w płot 22.05.06, 16:32
                Zgadza się. Ale tylko Śledzińska-Katarasińska z PO był na tyle durna by wjechać
                w ciężarówkę posła Misztala:))))) Poza tym, przecież PiSowcy mieli być niemal
                święci!! A tu proszę "swoje chłopy";) A co do wokalnych przewag starostów. Niech
                się uczniowie z XIII LO tak nie gorszą. Bywało się na różnych biwakach, Wierzaj,
                że młodzież licealna zna bardziej sprośne piosenki:))))
                • absztyfikant Re: Kaczyński wjechał po pijaku w płot 22.05.06, 16:37
                  Noblesse oblige!!!!!!!

Sledzinska-Katarasinska nie jest lepsza, zreszta jej radosna tworczosc w 1968 r.
                  sprawila, ze mam od dawna o niej wyrobione zdanie...
                  • xyz-xyz Re: Kaczyński wjechał po pijaku w płot 22.05.06, 16:45
                    Mnie zaś śmieszy "moralność" PO. W 1997r., kiedy wyszły na jaw jej „dzieła”,
                    odsunęli ją na bok. Ale już w roku 2005 wróciła do gry. Rozumiem, że te teksty z
                    1968 r. przestały istnieć?
                    • absztyfikant Re: Kaczyński wjechał po pijaku w płot 22.05.06, 16:46
                      W 1997 r. odsunela ja jeszcze nieboszczka UW rzucajac Wnuk-Nazarowa na odcinek
                      kultury...
    • xyz-xyz Zaczepialski, gdzie jesteś? 22.05.06, 16:21
      Napisz coś o starostach z SLD:))))
      • absztyfikant Re: Zaczepialski, gdzie jesteś? 22.05.06, 16:22
        Ja go wyreczylem:)
        • xyz-xyz Re: Zaczepialski, gdzie jesteś? 22.05.06, 16:25
          Gosiewszczyznę uprawiasz.
    • korfi Cholera, to miał byc dowcip sytuacyjny :) 22.05.06, 16:31
      A wy tu zaraz wpadniecie w dyskusje o problemie alkoholizmu w Polsce na
      przestrzeni ostatniego stulecia.

PS Poza tym wszystkich którzy tu źle piszą o PiSie ostrzegam, że prawdopodobnie
      winna jest PO.

• absztyfikant Re: Cholera, to miał byc dowcip sytuacyjny :) 22.05.06, 16:37
        ZYDZI tez!!!!
        • szpilkaa1 Re: Cholera, to miał byc dowcip sytuacyjny :) 22.05.06, 16:40
          i masoni
          • absztyfikant Re: Cholera, to miał byc dowcip sytuacyjny :) 22.05.06, 16:40
            No i GEJE!!! I Bank Swiatowy! I Miedzynarodowka Filatelistyczna!!!
            • beatrix13 Re: Cholera, to miał byc dowcip sytuacyjny :) 22.05.06, 16:41
              o cyklistach zapomnieliście
              • xyz-xyz Re: Cholera, to miał byc dowcip sytuacyjny :) 22.05.06, 16:46
                He he he. I tak wiadomo, że winne jest SLD.:)))))))))))) Więc się nie kłóćcie:)))
    • korfi I jak tu przeżyć w poselskiej delegacji?? 22.05.06, 22:56

"Prezydium Sejmu postanowiło, że wyśle pismo do przewodniczących komisji z
      przypomnieniem, że na wyjazdowych posiedzeniach komisji obowiązuje zakaz picia
      alkoholu. Marszałkowie rozmawiali też nt. wymiany kierownictwa komisji kultury
      fizycznej i sportu. "

I to z tak błahego powodu:

"Na wyjazdowym posiedzeniu członków sejmowej komisji kultury fizycznej i sportu
      w Augustowie posłowie pobili swoisty rekord, który trudno nazwać sportowym. O
      kulturze, nie tylko fizycznej, też nie może być mowy. Do trzeciej nad ranem
      trwała suto zakrapiana alkoholem poselska impreza, która mogła skończyć się
      tragedią, gdy pijany do nieprzytomności protokolant komisji stoczył się ze
      skarpy nad brzeg jeziora, w którym zapragnął się wykąpać. Zapał protokolanta
      ostudzili reporterzy "Faktu", którzy najwyraźniej uratowali mu życie. "

To gdzie ci biedni posłowie mają pić?

• konrad.jasinski Gdzie sie szwendasz czerwona gnido?? 24.05.06, 16:23
      Pan nowe wiesci przyniosl:

Znany kamieński polityk lewicy prowadził auto po pijanemu - twierdzi
      prokuratura. Miał zwymyślać funkcjonariuszy i grozić im wyrzuceniem z pracy. W
      jego krwi stwierdzono 3,2 promila alkoholu.

Chodzi o 51-letniego Zdzisława B., wiceprzewodniczącego SLD w Kamieniu. Sprawę
      utrzymywano w tajemnicy, choć do zdarzenia doszło kilka tygodni temu.
      Prokurator postawił mu już zarzut jazdy po pijanemu i znieważenia
      funkcjonariuszy. Zdzisław B., z zawodu weterynarz, został zatrzymany przy ul.
      Wilków Morskich w Kamieniu. Według policji kierował swoim fordem pijany.

Podejrzany zaprzecza. Przyznaje, że tego dnia był pod wpływem alkoholu, ale
      twierdzi, że policjanci zatrzymali go gdy siedział w swoim garażu. A jego
      fordem miał kierować kolega.

- Nie chcę tego komentować. Jestem niewinny, a policjanci potraktowali mnie w
      sposób skandaliczny - powiedział reporterowi „Glosu” Zdzisław B. Do czasu
      wyroku sądu będzie musiał powstrzymać się od polityki.

- Poinformował nas o tym zdarzeniu i zawiesił swoje członkostwo w partii do
      wyjaśnienia zarzutów - mówi Ryszard Mróz, szef kamieńskiego SLD.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka