neonatus51 29.05.06, 19:04 Które mamy jeszcze?Ile już po terminie,jak się czujecie,kiedy do szpitala? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gabi683 Re: Po terminie! 29.05.06, 19:40 Powinnas sie zglosic w dniu kiedy masz termin do szpitala i Oni stwierdza czy bedziesz je zdzić co dwa dni na KTG czy zostawia CIe w szpitalu.Na takich badaniach kontrolnych sprawdzaja czytosc wod plodowych.Wiem ze to po terminie jest dosc frustrujace ,bo czlowiek nie moze sie doczekac tej maleńkiej istotki:) Pozdrawim i zycze wytrwałosci jeszcze troszke:) Pozdrawiam Gabi Odpowiedz Link Zgłoś
neonatus51 Re: Po terminie! 30.05.06, 14:50 6 dni po!Nie dałam się zamknąć w szpitalu,ale niestety już jutro muszę tam jechać:/ Wszystkie badania OK!Oby rzeczywiście było jeszcze troszkę:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: Po terminie! 30.05.06, 19:09 Odbierz pocztę.Napisałam na priv. Pzdr.Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
martasap83 Re: Po terminie! 30.05.06, 19:16 hej nie łam sie ciąza zawsze sie kiedyś kończy :) a tak poważnie mi pozwolili chodzic 10 dni po terminie a jak w koncu 11 kwietnia zostałam w szpitalu to 12 kwietnia urodziłam, przebili mi pęcherz płodowy :) Odpowiedz Link Zgłoś