Gość: czarna mamba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.06, 00:12 Adam, z tymi szybkimi karierami, znów zalewasz; a za wiarę w- umiejętność uczenia się czegokolwiek- polskich przestępców, należy Ci się gram haszu za darmo... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: obserwator Re: 14 lat więzienia dla Zbigniewa Filipiaka "Gor IP: *.qld.bigpond.net.au 01.07.06, 01:12 Tak czytam juz od dluzszego czasu te twoje posty, Czarny... I w koncu sie wkur....lem i czas zeby cos ci odpisac na te twoje "ataczki" na Adama i ogolne brednie...Twoja "kariera" sie skonczyla jak sie rozprules i sprzedales swoich kumpli (zreszta, w wiekszoci frajerow takich samych jak i ty)... Masz racje Polak nic sie nie uczy, a podstawowa cecha Polskiego charakteru jest "bezinteresowna zawisc" ktora ty tak ladnie okazujes - chiciaz w twoim przypadku, to moze ta zawisc nie jest calkowicie bezinteresowna, jako ze widocznie ten ciezar caly czas jescze na sobie nosisz. Piszesz te posty bo brak ci (nie)slawy i czujesz zal do Adama, ktory twoje frajerskie wyczyny tak dokladnie kilka lat temu opisywal. Ze ty w ogole masz czelnosc komentowac charakternych chlopakow, ktorzy po tym jak ty sprzedales swoich kolegow i wasza cala frajerska "organizacje" z pastorami w czolowce i dzieki twoim zeznania skazali, "Goryle" byli w stanie zaprowadzic porzadek w tym naszym miescie i zrobic to po "gentelmesku"... jezeli ty wgole wiesz o co chodzi, kiedy slowo i honor sie liczy - glupie pytanie - to rzeczy dla ciebie zupelnie obce. Puszysz sie tutaj na tych postach, po Adama artykulach, zamiast wpeznac pod ten kamien pod ktorym powinienes - cicho - zostac do konca swoich dni. Widzisz, ja tez bylem w srodku tego wszystkiego (musi cie w tym momencie rozwalac ciekawosc o moja tozsamosc), ale jak przejzalem na oczy, po tym jak moji bliscy przyjaciele padali od kul a inni niewinnnie dostaja dozywocie (sprawa Cisonia)... postanowilem ze nie warto dla tego miasta umierac i zniknalem - nie musialem nikogo sprzedawac aby miec wolnosc - po prostu zniknalem i tak od kilku lat z dystansu obserwuje szczecinska scene - na ktorej i ty przez plomyk czasu tez sie pojawiles... Siedz cicho i nie produkuj wiecej tych twoich zenujacych komentarzy, a na twoim miejscu jako skazany handlarz narkotykow haszu tez bym nikomu, nawet za darmo nie oferowal... Moral tego taki: Kto frajerem sie rodzi, ten kanarkiem nie umrze... znikaj rafalku....chyba ze tak pragniesz tej (nie) slawy to bierz kij w lape i lec na miasto (w koncu ponoc teraz wolne, a ty tak wiele sie przeciez przez ten czas nauczyles) i pokaz co potrafisz - artykuly masz gwarantowane - w gazecie i na policji...badz, tak jak juz wczesniej radzilem, siedz cicho i nie komentuj tego czego nie masz najmnieszego prawa komentowac...bo jedyne co sie tobie nalezy to..... ty juz sam wiesz dokladnie co... Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro Re: 14 lat więzienia dla Zbigniewa Filipiaka "Gor 01.07.06, 03:24 przystojni dryblasy,ciekawe czy we wiezieniu dadza sie wspolwiezniom w celu wyc....wac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas a ja tak zastanawiam sie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.06, 10:06 tak zastanawiam sie czy przez te 10-14 lat da sie utrzymac kondycje i z jaka kondycja sie wychodzi po tylu latach.... 14 lat, to tyle co mam firme i wydaje mi sie, ze to całe moje zycie! To duzo tyle lat... to tyle lat! Czasami zastanawiam sie czy to warto i tekst powyzszy Obserwatora nabiera innego kształtu, a właściwie jego decyzja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woźny Re: 14 lat więzienia dla Zbigniewa Filipiaka "Gor IP: *.chello.pl 01.07.06, 10:08 Niestety nie znam tych Panów , nawet do podstawówki z żadnym z nich nie chodziłem, jestem szary i anonimowy i nie liczę się w eleganckim świecie biznesu i polityki. Ale ciekawy jestem co to za klub nocny "R" to taka nazwa? Czy 600 zł haraczu miesięcznie dla nocnego klubu rozrywkowego to dużo ,czy mało? To chyba napiwek. .Adwokaci mięśniaków jacyś tacy smętni ze spuszzonymi głowami, chyba się nie wstydzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S Re: 14 lat więzienia dla Zbigniewa Filipiaka "Gor IP: 217.153.6.* 15.07.06, 12:22 Rocker pub Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas ciekawy temat poruszyłes...Obserwatorze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.06, 10:19 dośc ostro ganisz kolege, ale tak mnie zastanowiło czy w obecnych grupach mozna mówic o gentelmenstwie i grze fair? Filmy z Arsenem Lupinem juz dawno nie nadaja... Nie wiem czy jest jakis kodeks honorowego postepowania, bo w obecnych filmach wyglada, ze nie ma! Oczywiscie zapewne zawsze jest lojalność i kolezeństwo, ale jak sie okazuje do pewnych granic... Ciekawe co wyznacza te granice? I czy te osoby sa rzeczywiscie przyjaciółmi czy tez jak w działalnosci gospodarczej grupom osób dążących do osiagnięcia tych samych celów... gospodarczych bądź innnych? A po osiagnieciu celu bądź w przypadku wpadki (rozwiazanie spółki) staja sie obcymi sobie czy nawet wrodzy.... Czy tez zostaja przyjaciółmi na śmierc i zycie? Te osoby, które ja znam raczej wykazuja sie duzym zaufaniem wobec siebie i opiera sie w duzej mierze na przyjaźni i kontaktach kolezeńskich.... Bo przeciez prowadzenie nawet normalnej działalnosci w atmosferze braku zaufania nie jest mozliwe, a co dopiero .... Pytam o to Obserwatorze, bo odwołujesz sie do poczucia honoru i gentelmeństwa... pytanie czy w tych grupach mozna o tym mówic w dzisiejszych czasach i organizacjach liczących po 300 osób? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm5 Re: ciekawy temat poruszyłes...Obserwatorze IP: *.chello.pl 01.07.06, 10:54 Andreasie! Cenię większość Twoich opinii, ale ci gentelmeni mogą być raczej "grupą" a nie "grupom"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas przepraszam! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.06, 10:58 przepraszam, masz racje jak pisałem, to własnie chwile mi tu cos nie pasowało... ale to było przed śniadaniem! Czasami robie specjalnie taki błedy, ale tym razem... przepraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi. Re: IP: *.ny325.east.verizon.net 02.07.06, 06:18 Powinni ich wyslac, do Ruskich na Syberie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnamamba Re: do obserwatora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.06, 13:44 Przez chwilę pomyślałem, że to Adam Zadworny jest tak miły i postanowił się odegrać za kilkadziesiąt (mam nadzieję) irytujących postów. Ale to niemożliwe, by Adam miał dla mnie tyle sympatii... i dał mi temat do "zmasakrowania". Zanim dam upust swoim niskim instynktom i zacznę się pastwić nad Tobą obserwator, muszę zadbać o to, by przeciętny forumowicz zrozumiał sens tego co napisałeś, oraz tego co jest zawarte w mojej odpowiedzi. Słowo "charakterny" to stare złodziejskie określenie dzisiejszego "git". A więc "charakterny" oznacza min. kogoś kto utożsamia się z złodziejskim lub bandyckim życiem, nie kapuje, nie wchodzi w żadne układy z policją, nie zadaje się z frajerami- cokolwiek to oznacza, nie toleruje homoseksualizmu (chyba, że z odpowiedniej perspektywy...). W więzieniu to określenie przywłaszczyli sobie grypsujący, tak więc merytorycznie "charakterny" może być jedynie ten, który grypsuje- przynajmniej według git-ludzi. A teraz o wspomnianej "charakterności" "Goryla" i jego ekipy: czytając akt oskarżenia w ich sprawie, najbardziej podobało mi jak ci "charakterni" gangsterzy "porządkujący" miasto, wypękali Stasia Janerki i jego sportowców, ochraniających burdele. Janerki, który nie dosyć, że jest starym milicyjnym instruktorem sportowym, to jeszcze dokładnie w tamtym czasie "rozpruł się" (że użyję obserwator Twojego określenia) do sprawy "Oka", jako świadek oskarżenia. Dla prokurator Zapaśnik jego zeznania miały o wiele większą wartość procesową niż np. wyjaśnienia "Tuły"; wiem bo czytałem. Innym dowodem na "charakterność" "Goryla" jest osoba Krzysztofa P. jednego z jego dalekich podwładnych. Krzysztof P. wcześniej zeznawał przeciwko mnie w śledztwie, o czym "charakterny" "Goryl" wiedział. Ale "porządkując" miasto, chyba aż takimi drobnostkami nie zawracał sobie głowy. Dlatego kilka lat póżniej Krzysztof P. był tak miły i zakapował w jednym z procesów również "Goryla" i jego "charakterną" ekipę. Do legendy "charakterności" "Goryla" powinno również przejść jego zachowanie w sprawie, dotyczącej nieudanego zamachu na jego życie. Gdzie niedoszła ofiara potwierdziła fakt zamachu; czego jako "charakterna" jednostka, zrobić nie mogła. Dlaczego? Obserwator -znawco, podpowiedz! Tak, tak! Ponieważ to frajerstwo i kapowanie, dające policji formalne podstawy do wszczęcia śledztwa, "charakternego śledztwa";) O "charakterności dnia dzisiejszego "Goryla" oraz jego ekipy", z szacunku dla czytelników tego postu, też muszę napisać. Nasz główny bohater to w więzieniu par excellence frajer. Tak więc według git nomenklatury, którą obserwator, tak nieumiejętnie się posługujesz, nie ma większej różnicy między mną: kapusiem, a twoim "charakternym" "porządkowym miasta". Wielu jego ludzi, to również więzienni frajerzy z odbytych w przeszłości wyroków. Przy tej okazji można jeszcze napisać kilka słow o "realnej wartości bojowej tej bandy dyskotekowych gangsterów- kulturystów". Gdy "porządkowy miasta Szczecina" trafił do pudła, grypsował; więc według git- bajery jego charakterność była niejako dyplomowana. Jednak miał wrogów, jak to w życiu "gentelman'ów" bywa. Jednym z nich był niejaki Remi. Remi wraz z kolegami "Picka" (zanim ten, też został pozbawiony swojej "charakternośći", lecz to inna historia) wykastrowali to długie słowo na "ch" "porządkowemu miasta", ponieważ ten ostatni, będąc na wolności, w ramach walki z Remim, zabronił komuś, posyłać mu paczki do więzienia. Tak więc "Goryl" został frajerem przez kilka artykułów spożywczych... Wiem, iż przeciętny człowiek nie jest w stanie pojąć debilizmu polskich przestępców, ale to już inna bajka. Powracając do meritum; mimo aresztowania "Goryla", część jego ludzi pozostawała na wolności. Znając losy szefa, postanowiła- ta część- dopaść Remiego (cokolwiek to znaczy). Okazja nadażyła się dość szybko, bo Remi wyszedł na przepustkę. Nie miał za sobą żadnej ekipy, nie mial broni (chciał dopiero kupic), nic, absolutnie nic. "Nic" też mu się oczywiście nie stało, bo poza strefę " słownych reklamówek", "charakternych chłopaków" nie wypuścił ich strach. Nie byłbym sobą, gdybym nie doniósł o "charakternych spiskach" naszej "Małpki". Mam kilka listów, od kilku kryminalistów, w których opisują oni, jak to "gentelman" namawiał ich do kapowania na Sylwestra O, prawej ręki "Oka". Swojego rywala w "porządkowaniu grodu gryfa". Inny pogromca konfidentów, "genialnie charakterny porządkowy" "Bados" po zatrzymaniu sypnął zanim dojechał do prokuratury. Ale koledzy mu wybaczyli, bo odwołał... Co w sądzie i tak nie miało znaczenia... Obserwator, nie powinieneś sobie, aż tak bardzo schlebiać i tym, że męczę swoje nieliczne szare komórki nad zagadką Twojej tożsamości, jak i tym, że "byłeś w środku tego wszystkiego". Po tym co piszesz, wiem, że nie byłeś. Adam Zadworny wie więcej od Ciebie... (Adam, to obelga...) Powinieneś również zauważyć, że moja stara "frajerska" ekipa to, na dzień dzisiejszy, szczyt możliwości tego miasta w dziedzinie zorganizowanej przestępczości. Przy Marku Medwesku ps. "Oczko" ten " 300 osobowy wirtualny odprysk wyobrażni policjantów, prokuratorów,sędziów, dziennikarzy i kilku kapusiów" nie jest nawet rozwolnieniem. Moja ekipa składała się z kilku podstarzałych kryminalistów (napewno nie jesteś jednym z nich) i mnie nastolatka :), a i tak, Ty i Tobie podobni marzyliście by kiwnąć nam "cześć" w dyskotece. Naturalnie byliśmy frajerami, jednak nie z powodów o których Ty myślisz. Nie jesteś w stanie tego pojąć, poniewasz napisałeś coś o "umieraniu za miasto". Tak więc jesteś idiotą; i całe szczęscie, nic mnie tak nie bawi, jak odpisywanie na posty nieświadomych swoich "uzdolnień" baranów. Wiesz dlaczego kapowałem i dziś jest we mnie tyle tupetu? Powodów jest kilka, ale jeden pasuje do pojemności Twojego dysku: miałem świadomość, że w Szczecinie "porządki robią tacy charakterni jak "Goryl", przy pomocy takich jak Ty..." PS. A propos "honoru". O tym co jest honorowe, a co nie jest, nie decydujesz ani Ty, ani ja, a tym bardziej nam podobni. Większość. Mówi Ci to coś? Większość, pod postacią Społeczeństwa określa, w zależności od czasów w których funkcjonuje, co jest honorowe, a co nie jest. Dla ułatwienia wszystkim życia, honorowe zachowanie, czy raczej konsekwencje jego braku, zostały spisane min. w kodeksie karnym. A więc jako przestępca nie mam honoru i za nim nie tęsknię. Tak jak pies nie tęskni do smyczy. Mam też drobną przewagę nad takimi przestępcami jak Ty, nie maskuję swoich kompleksów przy pomocy gładkich dla ucha oraz potencjalnych słuchaczy hasłami typu "honor", "zasady" itd. Wyleczyłem się po rozmowie z pedofilem, ktory powiedzial mi, że on też ma zasady i swój honor. Napastował jedynie dziewczynki z bogatych domów, bo te z biednych i tak mają przeje... życie. Obserwator, na koniec chciałem Ci podziękować za post. Odkąd Adam mnie konsekwentnie olewa, nie mogę poradzić sobie z "moim ciężarem". A tak jeden głupek z klawiaturą i życie nabrało sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeneris Re: do obserwatora IP: *.orange.pl 01.07.06, 17:28 Rafał, jesteś pospolitym kapusiem, twoi adwersarze również...co za różnica? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnamamba Re: do zeneris IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.06, 20:57 Dowcip ukryłeś w słowie "kapuś" czy przymiotniku "pospolity"? A co za różnica? Ja jestem przystojny, inteligentny i mam fajny rower... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeneris Re: do zeneris IP: *.orange.pl 01.07.06, 21:05 Rower rzeczywiście masz fajny. Chłopaki potwierdzają żeś przystojny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnamamba Re: do zeneris IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.06, 21:14 "Chłopaki potwierdzają ześ przystojny"- spotkaliśmy się na Paradzie Równości? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnamamba Re: do funkcjonariusza zeneris IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.06, 23:45 Następnym razem jak użyjesz w stosunku do mnie przymiotnika "pospolity", pójdę na skargę do komendanta wojewódzkiego. Będziesz pilnował sądowej toalety, w ramach kary za ujawnianie informacji niejawnych... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: do funkcjonariusza zeneris 01.07.06, 23:49 Mamba, ty sie na tym forum marnujesz. Idz do telewizji!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeneris Re: do funkcjonariusza zeneris IP: *.orange.pl 02.07.06, 10:39 Akutat to żeś kapuś pospolity, jest informacją jawną i wszystkim znaną, ale to wyłącznie twoja sprawa i sumienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnamamba Re: do funkcjonariusza zeneris IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.06, 14:08 "Sumienie" ? Chyba pomyliłeś stronę barykady, po której stoisz i zaczynasz lekko belkotać. Ale to charakterystyczne dla wielu polskich policjantów. Nie za bardzo potraficie odnależć swoje miejsce w społeczeństwie; dlatego przyjmujecie wiele od nas- bandytów, np. słownictwo czy lekceważący stosunek do drugiego człowieka i jego praw. Przykład to twoje wypowiedzi. A powinniście np. mi, być wdzięczni na dwójnasób. Po pierwsze, dzięki takim kiepskim bandytom jak ja czy np. "Goryl", możecie odgrywać w oczach społeczeństwa rolę bohaterów, bez ryzyka, że np. przyjdziemy do was w nocy i wyrżniemy razem z rodziną. Po drugie, dzięki takim kapusiom jak ja czy moi dawni kompani, możecie liczyć na trochę mniej głodową pensję i wyższe słupki wykrywalności. Ponieważ bez kapowania wykrywalność spadłaby wam, przynajmniej o 50%. Generalnie ja też jestem za tym by konfidentom podżynać gardła. Choć gdybyście Wy policjanci zaczęli od swoich szeregów, przeżyłby chyba co dziesiąty stójkowy. Zwracając Ci uwagę na przymniotnik "pospolity", chciałem byś uszanował pamięć Waldka H. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeneris Re: do funkcjonariusza zeneris IP: *.orange.pl 02.07.06, 23:50 Z Waldkiem masz rację. Mylisz się jednak...nie jestem policjantem. A ten wywód już gdzieś słyszałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzepliński Re: do obserwatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 14:22 Jestem zainteresowany spotkaniem z Panem. Przygotuję ksiażkę o więźniach długoterminowych. prof. Andzrej Rzepliński Uniwersytet Warszawski ul. Podchorążych 20 00-721 Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas czyli nie ma honoru, to znaczy że nic nie ma IP: *.centertel.pl 03.07.06, 15:28 nie ma honoru, nie ma zasad, ani przyjaźni... czy to wszystko doraźne i czasowe, taka spółka akcyjna.... wspólny biznes i spadamy, a jak co to nie licz na mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tedesco Koniec kolejnego śmiecia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 14:07 Brawo! Skończyła się kariera kolejnego śmiecia. Ludzie, współpracujcie z policją, współpracujcie z państwem w zwalczaniu tego kału. Państwo jest miliardy razy silniejsze od każdego osiłka. Nie bójmy się tych, co nie są ludźmi, lecz jak wyżej powiedziałem - kałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naiwny Re: 14 lat więzienia dla Zbigniewa Filipiaka "Gor IP: *.server.ntli.net 01.07.06, 15:44 Czy to ma oznaczać,że nie ma już w mieście zorganizowanych bandytów? O zgrozo!To zapanuje teraz chaos....nic dobrego to nie przyniesie! Gó..arze z mlekiem pod nosem poczują się "twardzielami" i będą rozrabiać! A wszyscy wiemy,że porządek musi być bez względu na ustrój.... .... także po drugiej stronie mocy!!!!Pozdrawiam.Naiwny. Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro wyjda za lat siedem.... 01.07.06, 17:19 we wiezieniu sobie pofolguja.Moze im jakiegos malolata to celi wsadza, aby im zycie erotyczne urozmaicic.Wyjda okaleczeni psychicznie goryl i kompania. Na smierc sie zapija.Dobrze im tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kim Re: wyjda za lat siedem.... IP: *.3.14.vie.surfer.at 01.07.06, 17:28 a co sie stalo z arizona.............ktos wie? nikt.roman iwaniuk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeneris roman?????? IP: *.orange.pl 01.07.06, 23:02 Nie wiesz o czym piszesz, szpiro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lehoo Re: 14 lat więzienia dla Zbigniewa Filipiaka "Gor IP: *.globalconnect.pl 01.07.06, 22:38 Panu Filipiakowi życzę pełnej resocjalizacji po przebyciu 14 lat Po Tamtej Stronie Odpowiedz Link Zgłoś
marek.gor Re: 14 lat więzienia dla Zbigniewa Filipiaka "Gor 02.07.06, 01:21 Ciekawe jest to że personalia skazanych zostały ujawnione (za zgodą sądu) a pewnie za jakieś 2-3 miesiące wszystko wróci do normy i "Goryl" ze Zbigniewa Filipiaka znów stanie się Zbigniewem F. Tak było już w kilku głośnych "mafijnych" (cudzysłów nieprzypadkowy) procesach i zawsze mnie to dziwiło. A jeśli chodzi o obecność Pana czarnamamba w TV to przecież był i to parokrotnie (ostatnio "Świadek") z niezłym efektem ;) A te posty też uwielbiam czytać choć Panie Rafale mam wrażenie że po red. Zadwornym trochę za mocno Pan jeździ. Ale to moja opinia, nie musi Pan jej brać do siebie. Pozdrawiam przy okazji :) Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro Re: 14 lat więzienia dla Zbigniewa Filipiaka "Gor 02.07.06, 05:03 oj beda bolaly zwieracze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 opadła mi kopara IP: 195.150.112.* 02.07.06, 07:20 karamba, kim jest czarna mamba ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kera Re: opadła mi kopara IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.06, 09:32 H 58 a po co Ci to wiedzieć, a może to jest tylko zwykły padalec ??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: opadła mi kopara IP: 195.150.112.* 02.07.06, 10:01 bo ten padalec podaje się za księdza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnamamba Re: do H 56 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.06, 14:15 Funkcjonuję pod wieloma postaciami, ale w tym przypadku nastąpiła pomyłka. Tamta "czarna mamba" to nie ja. Ów ex-ksiądz powrócił do swojego pierwszego niku "czarna żaba" (za co mu dziękuję). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psychiczna żaba Re: do H 56 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 20:43 A dlaczego ex? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: do H56 IP: 195.150.112.* 02.07.06, 21:09 czyżby jednego oszusta mniej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psychiczna żaba Re: do H56 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 21:42 Umarł jakis esbek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnamamba Re: do H 56 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.06, 21:33 Pomyliłem się; powinno być "księdz". Osobę duchowną przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koparamnieopadla Re: opadła mi kopara IP: *.system.szczecin.pl 02.07.06, 12:08 mnie tez kopara opadla bo to chyba Rafcik. Jak bylem maly to widzialem niejedno jako sasiad ale wtedy jeszcze nic nie kminilem- grzebalem sobie patykiem w kaluzy itd ;)Ponoc ktos kto zna 'srodowisko' napisal ciekawa ksiazke na temat tamtych czasow. Czy ktos podpowie tytul or sth? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal från teraz cw....ja pod cela IP: *.swipnet.se 02.07.06, 18:11 szczecinski polswiatek.Marnie smiecie koncza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leonardo di caprio cyrk małpek i kapucynek a nie goryli IP: *.szczecin.mm.pl 02.07.06, 22:13 No i gorylek będzie miał jesień średniowiecza z ...... pewnej części ciała. Ciekawe czy będzie się tak woził pod celą jak na mieście ze swoimi przy.upasami. Ciekawa tylko jestem czy bar SPOKO z pl.Kilińskiego też był wzięty pod lupę prokuratury bo był robiony z brudnej kasy goryla i w celu prania ich machlojów narkotykowo-wymuszeniowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: 14 lat więzienia dla Zbigniewa Filipiaka "Gor IP: 83.168.106.* 02.07.06, 23:45 Czarna malpa sory MAMBA. Mam pytanie do Ciebie. Ciekaw jestem jak z takiego cpuna zrobila sie tak inteligentna osoba. Cale szczescie ze zapisales sie na frajernie bo tak zostal bys nikim. Apropos chetnie obejzal bym jeszcze raz ten Twoj film SWIADEK Moze masz pomysl. Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnamamba Re: do ciekawego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.06, 23:55 Ćpałem trzy razy w tygodniu birol, poprawia krążenie krwi w mózgu. "Frajernia" to obelga czy pochlepstwo, bo aż tak inteligentny nie jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czlowiek Re: 14 lat więzienia dla Zbigniewa Filipiaka "Gor IP: 83.168.106.* 02.07.06, 23:55 Goryl wraz ze swoim bratem dostali juz po pol metra martadeli w srake. No a teraz zjezdzja na karny oj bedzie sie dzialo. Dopchaja po metrze. Mamba miales racje ta martadela to za ciach na rakiety. Spozywka za spozywke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: 14 lat więzienia dla Zbigniewa Filipiaka "Gor IP: 83.168.106.* 03.07.06, 00:02 Sam sobie musisz odpowiedziec na temat tej frajerni. Ale nie wiem czy taka znajdziesz. A co z tym filmem medialny ex gangsterze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnamamba Re: do ciekawego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 00:11 Zaczynam powoli sobie schlebiać, bo ironiczne "medialny" nie przesłoniło dobrego wrażenia wywołanego "ex- gangsterem". Zawsze mogło być gorzej... Dla dodania sobie otuchy, uznam też, że "frajernia" to jedynie skrót myślowy i po film możesz wpaśc do mnie do domu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: 14 lat więzienia dla Zbigniewa Filipiaka "Gor IP: 83.168.106.* 03.07.06, 00:30 Frajernia czy to skrot myslowy nie wiem, ale wiem jedno ze gdybys sie nie rozjebal wyskoczyl bys teraz jako GIT lub cwaniak i nikt by o Tobie nie slyszal. Jak chocby o Januszu znad morza. A tak jestes na forum. Kiedy byla Wasza waga smialem sie z Ciebie ze padles na kolana przed CBSAMI, ale kiedy obejrzalem Swaidka zrozumialem dlaczego to zrobiles. Nawet cwane. Szkoda ze Marek nie wybecalowal ci tego sosu. Nic by to nie zmienilo a pare zloty by bylo.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michalfrånsv do ciekawego IP: *.skane.se 03.07.06, 06:56 ty ciekawy nie masz racji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 ci co cw..ą, to zwykłe pedały IP: 195.150.112.* 03.07.06, 07:22 obrzydliwe środowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: do ciekawego 03.07.06, 07:26 Przyznam, przejrzałam ten wątek z lekkim obrzydzeniem. Są tematy w zyciu ciekawe, nudne, sprośne, erotyczne, bujne - życie jest tak piękne, tak krókie - że szkoda marnować kazdej jego chwilix. Epatowanie się zyciem wieziennym, nocnym podziemnym Szczecinem - pozostawiam ludziom ułomnym, czarnamabopodobnym. Sorry, gardzę wami i Tobą. Nie te klimaty, nie to środowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnamamba Re: do żony pijaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 12:48 Nie musisz mnie przepraszać, pisząc, że gardzisz mną czy podobnymi do mnie. Akurat od czasu do czasu czytam fragnenty Twoich wypowiedzi i muszę stwierdzić, że wolę być celem pogardy takich jak Ty, niż być kimś takim jak Ty i gardzić takimi jak ja... Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: do żony pijaka 03.07.06, 13:36 Gość portalu: czarnamamba napisał(a): > Nie musisz mnie przepraszać... Chyba mnie źle zrozumiałeś. Nikogo tu nie przepraszam, piszę tylko że nie rajcuje mnie pływanie w szambie. Po co żyć w ciągłym strachu, na granicy zawału - człowiek inteligentny może żyć normalnie, bez piętna strachu pojścia do pierdla na wiele lat. Mówie ci mamba, pierdyknij to wszystko, weź się za jakąś normalną robotę, załóż słuchawki na uszy, ciesz się życiem. Będzisz miał mniej ale bedziesz spokojnie spał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnamamba Re: do żony pijaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 14:08 Niektórzy z nas lubią zapach siarki, inni udają, że lubią. A strach jest właśnie motorem wszystkiego. Choć muszę przyznać, że do tych którzy udają, argumenty, którymi sie posłużyłeś, przemawiają bardzo szybko- po pierwszym pocie... Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: do żony pijaka 03.07.06, 14:38 Namiastką siarki mogę by, jak kto chce - najróżniejsze sporty ekstremalne. Np spróbuj wejść na Ewerest bez maski. Lub skoki z otwarciem spadochronu 100 m nad ziemią. Dlatego uważam miłość do zapachu siarki, grożący dożywociem - za przejaw debilizmu. Sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: do żony pijaka 03.07.06, 14:44 No, ale tak myslę ze niektórych rajcuje trzymanie odbezpieczonego nagana w kieszeni. Ma się wtedy świadomość bycia panem życia i śmierci wsszystkich naokoło. Lecz jakżesz blisko od tej przyjemności do prowokacyjnego zachowania, szukania zaczepki wobec normalnych ludzi. Dla mnie jest to zbydlęcenie człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
wladekr Re: do żony pijaka 03.07.06, 15:29 Czy więc zbydlęceniem nie jest wyciąganie nawet atrapy nagana, by wymusić haracz od przedsiębiorcy? Wszak jest on z definicji "normalnym człowiekiem". Przynajmniej w założeniach naszego ustroju. Jeśli tak, to cała Twoja „profesja” trąci zbydlęceniem. Nie chcesz chyba powiedzieć, że „interesy” załatwiałeś wyłącznie z przedstawicielami Twojej „branży”? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: do żony pijaka IP: 217.153.6.* 04.07.06, 18:33 kicz i banał panie czarna waanna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga do czarnej pchelki IP: 217.153.6.* 04.07.06, 18:48 jestem ciekawa co nato czarna pchelka czy zdradzi gdzie sie podziewa czy jej blizej do ziemi czy jej blizej do nieba papa aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xylop pchla czarna szachrajka IP: 217.153.6.* 04.07.06, 18:59 mysle ze juz do niego dotarlo kim jest a teras rozdziawiony z tepa miną patrzac przed siebie ze łzą w oku myśli kim bedzie i w cichej modlitwie prosi boga o to aby zmienil cos w jego tepej glowie a zarazem w jego zasranym zyciu mafiozy literata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnamamba Re: do ciekawego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 13:16 "Goryl" Paweł M. po procesie, na którym atrakcją była Lilka, żona Sylwka O. odsiedział niewielką część kary i pomiędzy jedną a drugą przerwą w trakcie jej odbywania, dostał warunkowe zwolnienie . Z moich rachunków wyszło kiedyś, że niezgodnie z przepisami, ale ja mam tylko zawodówkę, więc mogłem coś pomylić. Spotykałem go na bokserskich treningach, ale- chyba w ramach pogardy dla mnie- zawsze cwiczył w drugim końcu sali i nie patrzył mi w oczy, co uwiera moje ego do dziś... Jakieś 12-14 miesięcy temu został w "Galaxy" zatrzymany przez policję za wymuszenie. Ile przebywał w areszcie, nie wiem. Naturalnie warunkowego zwolnienia mu nie odwiesili, jak to ma mniejsce w takich sytuacjach. Dziś jest na wolności, pokazuje się u "Kata" na sprawie w nadzieji, że dostanie zgodę na widzenie. Uniknięcie roli oskarżonego w procesie "Oka"- jak mówią nasi dawni koledzy z ekipy- podobno zawdzięcza planom prokuratury, w których typowany był na świadka koronnego, ale z nieznanych szerzej powodów, nic z tego nie wyszło. Niestety nie mogę się pod tym podpisać, znając metody pracy prokuratury i tamte realia, to kolejna bujda. Lecz jego nagłe pojawienie się u "Kata" na procesie, można sobie tłumaczyć reakcją CBŚ na artykuły Ewy Ornackiej, że policja nie wie co w trawie piszczy... i wzięła się do roboty. Żart. Tak na marginesie, ani dosłownie ani w przenośni, w CBŚ nie oczekują padania na kolana. Handel rozgrywa się przy biurku i to prokuratorskim, bo ci pierwsi nie mają żadnej władzy. To tak na przyszłość, gdybyś chciał spróbować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: do ciekawego IP: 217.153.6.* 04.07.06, 10:58 czytajac twoje wypowiedzi odnosze wrarzenie czarna mambo..czarny..ze troszeczke jestes tepawy i ulomny psychicznie usilnie starasz sie to zamaskowac lecz to widac golym okiem miales swoje piec minut i co bez pieniedzy bez przyjaciol po wielu latach wiezienia rżniesz psychoterapelte spolecznego z recepta na zycie a tak naprawde jestes zidjocialym rozgoryczonym z pretesjami do zycia czlowiekiem ktory nie zawsze wie co sie wokol jego dzieje.belkoczesz stary Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: do ciekawego 04.07.06, 11:04 widzę, że znalazł się odważny wiertualnie chcący dowalić c? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnamamba Re: do jana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 12:01 nie licz na odpowiedz, limit na kontakty z "zidjociałymi" forumowiczami w tym miesiącu - wyczerpany. Weź numerek i ustaw się w kolejce na przyszły miesiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: do jana IP: 217.153.6.* 04.07.06, 17:19 czesc janie w pelni zgadzam sie z twoja djagnoza nasz czarny kolega przez tak wiele lal nie zauwazyl a ma do tego prawo ze era dinozalrow typu oko dawno juz minela bezpowrotnie a on bedac pchlą na jajkach dinka oka po ugryzieniu musial odejsc ciekawe na czyim jajku dzisiaj siedzi nasza mala czarna pchelka Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska plemnik 05.07.06, 08:22 pragnę cie poinformować, że pomimo zman nicków za każdym wpisem to każdorazowo pojaweia się twoje IP po którym każdy z nas wie, że to ty pisujesz głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan do czarnego IP: 217.153.6.* 04.07.06, 10:59 czytajac twoje wypowiedzi odnosze wrarzenie czarna mambo..czarny..ze troszeczke jestes tepawy i ulomny psychicznie usilnie starasz sie to zamaskowac lecz to widac golym okiem miales swoje piec minut i co bez pieniedzy bez przyjaciol po wielu latach wiezienia rżniesz psychoterapelte spolecznego z recepta na zycie a tak naprawde jestes zidjocialym rozgoryczonym z pretesjami do zycia czlowiekiem ktory nie zawsze wie co sie wokol jego dzieje.belkoczesz stary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: do czarnego IP: *.chello.pl 04.07.06, 13:15 jan mozesz byc pewny ze czarny nie mial przyjaciol nigdy, chodzilem z nim do podstawowki. czytajac jego teksty widze iz nic sie nie zmienil, ale gdyby nie byl zejety "innymi" sprawami napewno zostalby psychoterapelta z korzyscia dla ciebie, zalecam wizyte u jakiegos. ty chyba jestes jakims bandyta o niespelnionych ambicjach bo sam belkoczesz jak potluczony, zazdroscisz mu tamtej slawy czy spodobal sie twojej dziewczynie/? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: do czarnego IP: 217.153.6.* 04.07.06, 16:30 mily marku czarna mambo bambo itp urzywajac tak wielu roznych nikow wprowadzasz mnie w zaklopotanie gdzie mam odpisac przepraszam ze cie urazilem lecz piszac dzis rano do ciebie moja intecja byla pomoc rozczaruje cie nie jestem przestepca niczego ci nie zazdroszcze napewno karjery jak to cos okreslasz i nie mam dziewczyny zastanawiam sie po co ty na wielu forum dyskujesz sam z soba usilnie starasz sie papowac balon nad wlasna osoba uzywajac wielu nikow dyskutujesz sam z soba brakuje ci tej niby slawy?czy budujesz ten mit ze strachu przed kapanami rowniesz przyglupami..to mnie zastanawia a co do fikcyjnego marka to prawda mogles z mamborambo chodzic do szkoly podstawowej poniewaz na tym zakonczyl swoja edukacje.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnamamba Re: do Adama jana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 18:49 Adam, wiem, że w szkołach uczyć o mnie nie będą, ale nie wstyd Ci, że uciekasz się do tak tandetnych sposobów (jan, adam, elff- ten sam adres IP...), by się na mnie odegrać? _Poczułem sie lekko urażony oskarżeniami o "wielonikowość" czy "dyskusje sam ze sobą". O jakiej "sławie" wspominasz? Przecież jesteś jednym z tych, którzy dla taniej sensacji, ogłupiając swoich czytelników, tworzył te "sławy". Nie przywiązywałbym też zbyt dużej wagi do możliwości wykreowania się na tym forum; bo przed kim? Kilkunastoma- w większości- głupkami? (Tutaj mam na myśli niektóre osoby, komentujące np. ten wątek) Na teksty z "jajkami" bym uważał. Po pierwsze. "oko" ich nie miał i nie ma. Ty żyjesz, ja żyję... Po drugie, dziewczyny plotkują... Adam. A dinozaury nadal fascynują... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnamamba Re: do Adama Zadwornego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 18:58 Adam, chyba przesadziłem i wyciągnęłem zbyt pochopne wnioski. Wycofuję każde słowo, które mogło Cię urazić. To niemożliwe byś był takim idiotą i użył kilku nick'ów (jan, adam, elff, aga) i nie logując się, pisał z tego samego komputera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: do Adama Zadwornego IP: 217.153.6.* 04.07.06, 19:10 mamy w akademiku jeden komputer powiec szczerze w jakim procencie sie mylilem to jest moja praca ocena osobowosci bardzo prosze o odpowiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnamamba do:jan, elf, aga, adam, xylop, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 22:08 Maciek,jak wytrzeźwiejesz, zadzwoń, przyjmę Cię z powrotem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan black tors IP: 217.153.6.* 04.07.06, 22:14 przemily kolego cos cie uzarlo w dupe czy straciles wene tworczą jesli pojechalem za ostro to sorki czy uznales ze na tym polu nie powalczysz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: 14 lat więzienia dla Zbigniewa Filipiaka "Gor IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.06, 08:16 Mamba, ty tak dużo wiesz o wszystkich - więc pytam, co się dzieje, albo co się stało z tym drugim gorylem Pawłem M co on własciwie teraz robi , z czego zyje zresocjalizował się ??? Odpowiedz Link Zgłoś
zilbeer Re: 14 lat więzienia dla Zbigniewa Filipiaka "Gor 03.07.06, 08:36 Po ostatnim łomocie, jaki Adaś zebrał na forum, naczialstwo zapewne zakazało mu uczestnictwa. A może sam się zląkł? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: 14 lat więzienia dla Zbigniewa Filipiaka "Gor 03.07.06, 11:16 może wysłali adasia wreszcie na studia bądź kursy dziennikarskie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy Re: 14 lat więzienia dla Zbigniewa Filipiaka "Gor IP: 213.155.174.* 03.07.06, 23:37 A tak a propos Czarny,powiedz-oczywiście jeśli to nie tajemnica-czym Ty się aktualnie zajmujesz,by na chleb zarobić?To tak na marginesie. A konkretnie to chciałem powiedzieć Twoim adwersarzom,tak chętnie wydającym wyroki pod Twoim adresem(notabene pewnie każdy z nich jest na tyle "kryształowy",że mógłby pierwszy rzucić kamieniem!),że absolutnie nie macie pojęcia(bo i skąd)czym powodowane były Jego wcześniejsze decyzje życiowe czyt. "gangsterka",a czym późniejsze tj."układ". Wiem jednak,że w tamtych czasach "bandyta" to jednak był to ktoś ze specyficznym,ale jednak społecznie akceptowalnym honorem(tu nie chce wywołać burzy,ale tak było!),a dziś niestety w przestępczym światku nie ma godności,honoru,bandyta przekręca bandytę i jeszcze na niego donosi!Jest to społecznie akceptowalne,a czasem mam wrażenie,że oczekiwane przez społeczeństwo! Więc atak pt."Ty kapusiu" nie powinien funkcjonować jako obelga czyż nie? Teraz zapewne głos podniosą "charakterni" i pewnie mi się oberwie! Lecz nim to się stanie,powiem,że dziś(co było nie do pomyślenia 20 lat temu!)w wielu polskich kryminałach nie rządzą "grypsujący",a właśnie chłopcy z udowodnioną PZ-tką,gdzie większość z nich dawno nosi miano "frajera"!Mają kasę,wpływy,układy i siłę,tak dużą,że "ludzie" im w niczym nie przeszkadzają,a zdarza się,że wykonują dla nich różne zlecenia!Ot taki to własnie "swojski folklor"!Pozdrawiam serdecznie.Tygrys(Ci co wiedzą,to wiedzą...) Aha!Bym zapomniał....hmmm,na jakiej podstawie twierdzicie,że Czarny kiedyś nie był,a teraz jest inteligentny....hmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnamamba Re: do znajomego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 01:02 Przysięgam zatkało mnie! Muszę się z tym przespać, bo nie wiem co odpowiedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy Re: do znajomego IP: *.sysnet.pl 04.07.06, 19:21 Pospałeś?To skrobnij coś,bo taki zaniedbany się czuję!To był żart Czarny.... Pozdrawiam.Tygrys. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnamamba Re: do znajomego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 22:13 Mam prawie, że legalny interes. Nie chcę podawać szczegółów, sam rozumiesz. Ale na dzień dzisiejszy to lepszy interes niż narkotyki. Naturalnie biorąc pod uwagę, wszystkie za i przeciw... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy Re: do znajomego IP: *.sysnet.pl 04.07.06, 22:27 Jasne....ja rozumiem,a inni coś krzyczą o "gilotynie",bo wiesz,w myślach to robią gorsze rzeczy niż Ty i ja razem wzięci....bo do "realu" trzeba mieć spodnie!Pozdrawiam.Tygrys. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnamamba Re: do znajomego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 22:36 Wiem, wiem, ale ja jestem odporny, do pierwszego razu... Żart. W "tej" sprawie nigdy nie miałem obaw, myślę, iż to kwestia instynktu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy Re: do Czarnego IP: *.sysnet.pl 04.07.06, 22:39 Popatrz,Czarny po moim wywodzie,myślałem,że mi małolaci nawrzucają.... a tu....cisza! Bo po pierwsze-to nie wiedzą z kim tańczą, a po drugie,wiedzą,że to co pisałem,jest jednak prawdą! Pozdrawiam....także "twardzieli".Tygrys Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnamamba Re: do znajomego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 22:47 Na tym forum, bardzo rzadko wypowiadają się ludzie bezpośrednio znający nasze klimaty. Jeśli już, to chaotycznie i wulgarnie. Jak stanowię drobny wyjątek od tej reguły, sam prowokuję w postach, nie ukrywam też swojej tożsamości. Dla różnych ludzi, moja wirtualna wersja to atrakcyjny cel. To drobna słabość, wynikająca z mojej próżnośći :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: do znajomego IP: 217.153.6.* 04.07.06, 22:53 ja dziekuje ale zenada umow sie jeszcze z tygryskiem na wąchanie pupy i lizanie ogonka w soim klimacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnamamba Re: do jana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 22:57 Umówiłbym się z Tobą; przyjdziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan intelektualista IP: 217.153.6.* 04.07.06, 23:08 ooooo piszesz w stylu tygryska chcesz pokazac jakim jestes ostrym chlopem BIEDNY TYGRYSEK JAK TO CZYTA W CIEMNOSCI NAPEWNO ZACZOL JUZ SSAĆ PALCA OD STOPY A CO DO SPOTKANIA Z TOBĄ TO CHETNIE PODAJ MI SWOJ ADRES PODJADĘ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnamamba Re: adres IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 23:11 Ten sam od 10 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAN Re: adres IP: 217.153.6.* 04.07.06, 23:18 TO JEST DOWOD NA TO ZE ŁATWO DAJESZ SIE WYPROWADZAC Z ROWNOWAGI JAK DZIECKO DALEŚ SIE SPROWOKOWAĆ PONIOSŁO CIE JAK TEGO TYGRYSKA CZASAMI I CO W FAZIE KONCOWEJ W PUŁAPCE OBAWIASZ SIE PODAC ADRES CO SIE STAŁO Z TYM BEZWZGLEDNYM OSTRYM I PEWNYM SIEBIE RAFAŁEM ZŁAMAL CIE STARY W TYM MAMŻE I DZIŚ PRZERARZONY NICZYM KOCIAK RRZNIESZ TYGRYSA W NECIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnamamba Re: adres IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 23:28 Ty Freud, to że dla sportu robię z siebie na forum głupka, odpisując takim anonimowym "psychologom" jak ty, nie oznacza wcale, iż zgłupiałem do końca. Moja bezwzględność uzależniona jest od okoliczności "procesowych", ty tego nie zrozumiesz, ale ze względu na okoliczności, faktycznie możesz to olewać. Od czasu do czasu zmień nick, będzie weselej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan koza z nosa sory nostra IP: 217.153.6.* 04.07.06, 23:50 ty mafjozo myślałem ze robienie z siebie na forum glupka masz we krwi czytajac twoje wczesniejsze bełkoty struganie leona zawodowca robisz za drobną oplatą normalny człowiek napewno za darmo nie strugał kozy w pończochach i wykrzykiwałze jest koza nosta bardziej włoskA od włocha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnamamba Re: koza z nosa sory nostra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 23:57 Jasie,gdzie twój dowcip, skończyła się psychoanaliza i zaczął rynsztok? Witamy w klubie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan mamba IP: 217.153.6.* 05.07.06, 00:03 strasznie delikatny jestes kolego niczym kwiatek na wietrze wybacz mi jeśli cie zgorszylem ty napewno gardzisz rynsztokiem ale zapominasz ze ty go krztałtowałes i jestes jego ambasadorem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnamamba Re: do jana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 00:18 Ambasadorze?! jasiu, od dzisiaj jesteś moim najlepszym przyjacielem! Tylko nie przesadzaj z tymi pończochami, bo pomyślą, że jeden z twoich nick'ów "aga" to nie przypadek. Dla mnie najlepszy był "elff"- pychota! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan chszciciel Re: mamba IP: 217.153.6.* 05.07.06, 00:19 dobranoc mafjo, miłych snów, niech wam sie przysni, zbrodnia doskonała, polska uległa cała ,characz na characzu,mafjozo bogaczu miłych snow ci życze,niech choć w śnie ,rzemioslo twoje jak w realu , nie będzie kiczem. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnamamba ....? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 00:23 Jasiu, "characz" to coś z psychologii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan bosie mądry i wspaniały IP: 217.153.6.* 05.07.06, 00:26 to wierz dla ciebie ktory pozwoliłem na pretce sklecić dla ciebie to poezja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnamamba Re: bosie mądry i wspaniały IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 00:30 janeczku, ty mnie przeceniasz. Ja naprawdę nie nadążam za twoim freudowskim umysłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ats press vienna o czym tu mowa IP: *.3.14.vie.surfer.at 08.07.06, 19:05 mam tylko jedno patanie? to mafii...........no prawie,ile przez ciebie placze dzieci i zon? to sa wasze zasady? interesujace na gruncie szczecinskim lub lobezkim.chcesz maslaku isc przez zycie na garbie innych.cbs powinno odstrzelic was jak kiedys ...........romana .znasz to ? nieznasz .piszesz tu i niby odkrywasz karty........to twoja gra i zabawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy Re: intelektualista IP: *.sysnet.pl 04.07.06, 23:14 Janek!Czy Ci czegoś brakuje?Czy próbujesz mi cokolwiek insynuować? Powiedz,czy mamusia Twoja Szanowna nie uczyła Cię,że gdy dorśli rozmawiają, to się nie przerywa,a jeśli już,to trzeba poprosić o pozwolenie? Przemyśl swoje zachowanie,jak starczy Ci rezonu to przeproś za obelgi i brzydkie zachowanie i szybciutko idź spać!Dobranoc.Tygrys. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnamamba Re: intelektualista IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 23:16 Niezłe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy Re: do Czarnego IP: *.sysnet.pl 04.07.06, 22:59 Krzykacze tu występujący,to gów...rze,którzy coś tam słyszeli,coś tam opowiedział starszy kolega co posiedział 48h na "dołku",wchodzą w świat, który zapewne nie jest dla nich,którego tak naprawdę nigdy nie zrozumieją! Oni naprawdę myślą,że kropka pod okiem to jest to po co warto żyć! Szkoda mi ich....bo i cynkwajsa nikt im nie da,i przy najbliższej okazji z byle powodu ktoś z nimi pojedzie jak ze ścierwem!Nieważne czy w realu czy za murem!Pozdrawiam.Tygrys Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnamamba Re: do znajomego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 23:09 Ale to właśnie jest internet; w realnym życiu większośc z zabierających tu głos zachowuje się całkiem inaczej. Wulgaryzmy, brak szacunku do drugiego człowieka, przemoc- choćby słowna- wyparowują wraz z anonimowością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa prosba o info,do bedacych w temacie IP: *.vtx.ch 04.07.06, 23:26 wjakiej puszce jest goryl,chodzi mi o miasto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnamamba Re: prosba o info,do bedacych w temacie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 23:36 Nie znam odpowiedzi. Ale w grę wchodzą jedynie areszty w Szczecinie, Nowogardzie lub Goleniowie. Stawiam na Goleniów; powód: oddział dla "niebezpiecznych" na wysokim poziomie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa dzieki czarnamambo IP: *.vtx.ch 05.07.06, 19:26 dzieki za odpowiedz,pozdrowienia aaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy Re: do Jana IP: *.sysnet.pl 04.07.06, 23:27 Janek!Serduszko!Powiedz....czy Ty by wyrazić Swoją myśl musisz być wulgarny? Na dodatek wulgarny w stronę homoseksualną? A może Ty sam "kochasz inaczej"? Jeśli tak to daj sobie spokój,bo ja jestem heteryk do szpiku kości! Pozdrawiam.Tygrys. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FREUD tygrysek IP: 217.153.6.* 04.07.06, 23:40 JEDYNE CO MASZ CENNEGO I MĄDREGO W SOBIE TO TWOJ PSELDONIM NADANY POMYŁKOWO .JAKIŚ OBROTNIŚ POD CELĄ GDY CI GO NADAWAŁ WYPOWIEDZIAŁTE WSPANIALE SLOWO TYGRYS A POWINIEN TRY..EL TĘPY NIE WIEM CZY WIESZ O CZYM PISZE ALE TO NIC POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy Re: tygrysek IP: *.sysnet.pl 04.07.06, 23:46 Janek!Jak już wcześniej pokazałeś nie wiesz o czym piszesz-mówisz! Tylko Tu możesz sobie pofolgować!Więc,wszystkiego najlepszego! Mało tego,że Ci wybaczam chłopcze,to jeszcze życzę Ci wszystkiego dobrego! Pozdrawiam.Tygrys. P.S.Pamiętaj!Nie wolno wchodzić między wódkę a zakąskę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnamamba Re: do Tygrysa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 23:47 Chyba nam jasia wkur..łeś.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy Re: do Czarnego IP: *.sysnet.pl 04.07.06, 23:49 Mam tylko nadzieję,że nie dostanie polucji nocnych z tego powodu! Pozdrawiam.Tygrys. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: do Czarnego 04.07.06, 23:53 Gość portalu: znajomy napisał(a): Mam tylko nadzieję,że nie dostanie polucji nocnych z tego powodu! > Pozdrawiam.Tygrys. ''''''''''''''''''''''''''''' Pseprasam Pana bandyte, ale nocne to ma sie zmazy. Polucje sa calodobowe.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnamamba Re: do swarożyca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 23:58 Mądrego to i głupim miło posłuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnamamba do swantevita oczywiście IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 00:13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy Re: do Swarożyca IP: 213.155.174.* 05.07.06, 00:48 Kolego Szanowny!Nie znasz mnie,a mi ubliżasz! Możliwe,ze to mieści się w Twojej naturze,ale pilnuj się, bo na tym forum ludzie Cię szanują!Nie zawiedź ich! Pozdrawiam Tygrys Odpowiedz Link Zgłoś
zilbeer Re: do Swarożyca 05.07.06, 08:05 "Przepraszam Pana bandytę" to, jak dla mnie, wesoły tekst:) Nie doszukiwałbym się tu żadnej obelgi:))) A co do meritum postu swara, to warto wziąć go pod uwagę. Swar jest w tej materii ekspertem:))))) Lump spod bramy Zilbeer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan tygrysek czarny IP: 217.153.6.* 05.07.06, 09:35 tygrysku przemiły jeśli cie uraziłem to bardzo cie przepraszam troszke mnie wczoraj poniosło przy okazji ciebie mambo rambo tez przepraszam nigdy bym nie przypuszczał ze nasz regjonalny ex kwiat przestepczy taki jest delikatny jeszcze kilka lat temu za 30złdłogu młodym ludziom palce łamali a dziś na forum ludzi szanują , kolego szanowny powiadają z podziwu wyjśc nie moge ooooo wiwat resocjalizacja ona czyni cuda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnamamba Re: do jana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 09:52 Rozumiem, że "akademik" ci otworzyli, misiu:) Za 30 zł? Młodym ludziom? To już lepiej stawiam mi, te swoje "pasjanse". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy Re: tygrysek czarny IP: 213.155.174.* 05.07.06, 09:56 Janie Szanowny!Po pierwsze Twoje przeprosiny zostały przyjęte-przeze mnie-nie wiem jak tam Czarny zareaguje! Po drugie w pewnych chwilach sprawiasz wrażenie kogoś,komu właśnie resocjalizacja by się przydała! Po trzecie jakkolwiek coś tam o Czarnym słyszałeś,tak mnie nie znasz w ogóle, a bardzo konkretnie mnie zaszufladkowałeś!O zgrozo!A może ja z Twojego środowiska się wywodzę....tego do głowy nie dopuściłeś,prawda? Na koniec mam prośbę....staraj się czytać ze zrozumieniem,ok? Pozdrawiam.Tygrys Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnamamba Re: tygrysek czarny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 10:10 Janek, ty mnie nie przepraszaj, bo ja palcę łamię za darmo- obecnie dość rzadko. Dlatego mam poczucie humoru, tym bardziej na anonimowym forum internetowym. Poza tym zaglądając mi wirtualnie do duszy, nadałeś mojej egzystencji inny wymiar, pisząc, że miałem pieniądze, przyjaciół, modlę się do boga. Nazwałeś mnie mafiozo, wymknęło ci się również "literat". Czas przeszły rajtuzy i poniewierkę ignoruję. W końcu wszyscy jesteśmy pokolemie JP2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: tygrysek czarny IP: 217.153.6.* 05.07.06, 10:25 ciesze sie ze jesteśmy w kąplecie tygrysku napewno nie wywodzisz sie z mojego środowiska i tak przyznaje zaszuflatkowałem cie mam do tego prawo drodzy koleedzy jest to moj ostatni list do was chciałbym wam podziekować za miłą zabawe cel mojej zabawy był bardzo prosty usilnie starałem sie wyprowadzić was z rownowagi wiem ze niejednokrotnie mi sie to udawało oczyma wyobrazni widziałem pama czarną mambe gdy ze spietą dupą ze złosci wybauszonymi oczami i parą idącą mu z uszu starał sie zachować zimną krew nocą łamał sobie głowe nad tym kim jestem i czy mie zna a moja skromnaosoba na jego chmurcem byla obiektem wielu tortur. z trzesącą sie wargą czytał kolejne pytania pana jana i starał sie elokwentnie i miło na nie odpowiadać choc nie jest to w jego naturze a natury rafciu nie oszukasz bawiłem sie świetniemoze jeszcze jakaś rada na koniec rafał jestes naprawde nie głupi chłop zamknij ten rożdziałswojego życia stworz cos nowego z dzika roskoszą bede to śledzić nie osiadaj na lałrach nie zawieszaj sie zapomnij i ic dalej moze los da ci nowego szefa wogle bez oka wtedy miałbys pole do poposu co trzymaj sie pozdrawiam ciebie i wszystkich obecnych ciebie tygrysek tez cz..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy Re: tygrysek czarny IP: 213.155.174.* 05.07.06, 10:36 Nie obiecuj,że nie wrócisz,bo potem będziesz musiał "odszczekiwać"! Naturalnie,że nie wywodzisz się zmojego środowiska,gdyby tak było, potrafiłbyś dobrze czytać i pisać!No ale nie można mieć w życiu wszystkiego! Pozdrawiam Cię Janie i zdrowia życzę!Tygrys Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnamamba Re: tygrysek czarny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 17:26 Janek, rozumiem, że Freud, że psychoanaliza czy wiersze o mnie lub dla mnie, ale z tym "kąpletem" i "ic" (zamiast "idź") przesadziłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnamamba Re: zakończenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 22:12 Janek, tak na zakończenie, bo wcześniej nie miałem czasu; przeceniasz swoje możliwości w wpływaniu na mój nastrój. Najbardziej bawi mnie ta charakterystyczna dla internetowych głupków, pewność siebie, wynikająca z pozornej anonimowości. Złudzenie, że ja, obiekt twoich ataków, nic innego nie robię, tylko cyt. "ze spiętą dupą ze złości wybauszonymi oczami i parą idącą mu z uszu (...) łamał sobie głowę nad tym kim jestem (...)" Mojemu poczuciu humoru zawdzięczasz, iż traktuję cię błaźnie pobłażliwie i nie poczułem się obrażony. Obrażony i np. zastraszony na tyle, że nie złożyłem do prokuratury wniosku o wszczęcie postępowania przeciwko osobie piszącej pod twoim nickiem, z twojego komputera. Prokurator olewając mnie z góry, musiałby chcąc nie chcąc, ustalić dane własciciela komputera, to jest, najpewniej twoje; bo orłem w zacieraniu śladów, raczej nie jesteś. Musiałby przynajmniej spróbować ustalić, co piszący "te" słowa miał na myśli. Korzystając z przysługujących mi praw, ja również poznałbym twoje dane. W tym momencie, to ja olałbym prokuratora i już jego sprawę... Ciekawe co Freud powiedziałby o twojej spiętej dupie... Odpowiedz Link Zgłoś
zilbeer mamba 06.07.06, 09:41 Ja się tam nadmiernie nie znam, ale moja zapijaczona głowa coś mi o groźbach karalnych podpowiada:)))) Folgujcie chłopaki... A Berg już 79 groszy:))))) To jest ważne, a nie forumowe podsrywki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas czyli półswiatek jest taki sam jak swiatek... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 01:21 widac z tej dyskusji, ze półswiatek i swiatek sie specjalnie nie różnia, szybko sobie ublizaja i jedynie groźby rekoczynów nie padły... a nawet wrecz odwrotnie wybaczanie... Czyli tacy sami jestesmy tylko niektórzy bardziej! Odpowiedz Link Zgłoś
0rhplus Re: czyli półswiatek jest taki sam jak swiatek... 05.07.06, 06:21 Osobiście czekam na wypowiedzi Tuły - dopiero będzie wesoło... Odpowiedz Link Zgłoś
zilbeer Re: czyli półswiatek jest taki sam jak swiatek.. 05.07.06, 08:07 W samej rzeczy. Ty chciałeś iksowi lusterka kraść i twarz mu obijać:) A "bandyterka" przebacza:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas az mi sie głupio zrobiło...masz racje Zilbeer! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 10:16 Tylko róznica moze byc ta, co tu juz wspomniano miedzy wierszami, że ja sobie gadam, a koledzy jak powiedza, to.... Stad byc moze ważenie słów... Co powiedzmy nam przychodzi bywa trudniej! PS. Ale otwarzy Iksa nic nie pisałem!! Tylko lusterko i przesladowanie na drodze wspominałem... Odpowiedz Link Zgłoś
zilbeer Re: az mi sie głupio zrobiło...masz racje Zilbeer 05.07.06, 11:43 Kto wie czy tylko sobie gadasz. Iks ostatnio znikł... P.S. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=34932713&a=35036928 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: az mi sie głupio zrobiło...masz racje Zilbeer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 12:01 ale tam nic nie ma o twarzy Iksa!!!! Ba, nawet to nie groźba, a raczej własnie unikanie, co by nie doszło do konfliktu!!! TY JESTEŚ XYZet, bo tylko ON jest taki skrupulatny!!!??? Jeszcze dodam, iz jest to metoda psycho, rysowanie wizerunku szefa i wyzywanie sie... potem juz człowiek dalej moze sie w pracy usmiechac miło... do przełozonego! Niektórzy jednak robia to w realu... ja na siłowni! Odpowiedz Link Zgłoś
zilbeer Re: az mi sie głupio zrobiło...masz racje Zilbeer 05.07.06, 12:37 Tłumacz się tłumacz. A iksem nie jestem. Kudy mi do niego. Ja zwykły browarek spod bramy. A to, że chcesz bym nim był, to efekt wyrzutów sumienia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas no dobra wzorem kolegów ...wybaczam mu i prosze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 12:43 prosze o wybaczenie! Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Wy tu jeszcze bełkoczecie? 08.07.06, 09:42 Do roboty menele byście się wzieli. Ogródek skopać, pomóc staruszce przejść przez pasy, podłubać w nosie - a nie, inwektywy, straszenie. Czy pan wie kto ja jestem - jest to najgłupsze stwierdzenie w tym wątku. Swiadczace o miałkości intelektualnej adwesarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: 14 lat więzienia dla Zbigniewa Filipiaka "Gor 05.07.06, 12:53 i o czym wy tu rozmawiacie..??? banda frajerow i to wszystko: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3462361.html a jak chcecie choc troche poczytac o charakternych bandziorach to zamiast czytac wywody tego ex-bandyty zajrzyjcie do "Zlego" Tyrmanda lub "Ojca Chrzestnego". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas ale co innego literatura, a co innego zycie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 12:57 zycie, które jest tuz obok nas... na dotkniecie mozna powiedziec! Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: ale co innego literatura, a co innego zycie.. 05.07.06, 13:11 Gość portalu: andreas napisał(a): > zycie, które jest tuz obok nas... > na dotkniecie mozna powiedziec! masz racje, oni sa jak z reklamy Zywca..., prawie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas to nie tak IP: *.centertel.pl 05.07.06, 19:17 to tak jak ogladasz poscig w telewizji... auta grzeja, zakrety pisk opon, przelatywanie nad ciężarówami, skoki z mostów... A w zyciu taka proza... zakret, krawężnik i... koniec koscigu! Wiesz to zycie... prawdziwe! No bez sztucznych ogni, ale z mozliwoscia skrzywienia kręgosłupa, co by pod tym nie rozumieć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczery Re: 14 lat więzienia dla Zbigniewa Filipiaka "Gor IP: *.orange.pl 05.07.06, 22:36 Po pierwsze to fajnie strugać mądralę po tej stronie, czemu rafciu tak na spacerniaku nie filozowałeś? Teraz łatwiej, koledzy nie mają dostępu do netu, bo przecież "n-ki" im załatwiłeś...Każdy co sypnął to ma jakąś legendę, żeby reszta uwierzyła,że nie chciał być kapusiem tylko MUSIAŁ!!! I tak często ją powtarza ,że w końcu w nia wierzy....A teraz jakby ktos chciał rafałka po za Pogodnem spotkać to zapraszam do Oslo!!! Stolica Norwegii dla nie wtajemniczonych, tam nasz mafiosi kręci turystów....kupuje wódkę od frajerów na dworcu i sprzedaje drożej:) To jest ten lepszy biznes od prochów!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczery Re: 14 lat więzienia dla Zbigniewa Filipiaka "Gor IP: *.orange.pl 05.07.06, 23:04 Malaka,TikiTaki i Kasztanki....Halo!!!Głupku straszysz Janka prorokiem??? Przecież juz Cię raz w człona prorok zrobił,jak obiecał 60 tkę ,a odklepałeś 7 lat.....Fajny biznes zrobiłeś,,,Samych takich biznesów do końca życia..:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: 14 lat więzienia dla Zbigniewa Filipiaka "Gor 05.07.06, 23:13 paweł c? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczery Re: 14 lat więzienia dla Zbigniewa Filipiaka "Gor IP: *.orange.pl 05.07.06, 23:31 Halo Asiu,....Jaki Paweł? Jakie koty?....Wiesz.....ja nie jestem bandytą i to nie o to chodzi....ale k....m...ć.....Co to rafciu to Janosik????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: 14 lat więzienia dla Zbigniewa Filipiaka "Gor 05.07.06, 23:35 pytam czy ty jestes paweł c? on też zawsze twierdził, ze nie jest bandytą. a był oczywiście. co do drugiego pytania: wszystkie koty rządzą. co do trzeciego: nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczery Re: 14 lat więzienia dla Zbigniewa Filipiaka "Gor IP: *.orange.pl 05.07.06, 23:43 Asiu...możemy pojechać nad morze....mogę Cie pieścić jak nikt nigdy dotąd nie próbował....choć Cię nie znam obiecam Ci,że potraktuję Cię jak damę....ale nie każ mi traktować frajera serio... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczery Re: 14 lat więzienia dla Zbigniewa Filipiaka "Gor IP: *.orange.pl 05.07.06, 23:35 nie znam się na ip i innych bzdurach,ale czy ja_aśka to nie rafał_ch????? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: 14 lat więzienia dla Zbigniewa Filipiaka "Gor 05.07.06, 23:41 nie maleństwo. inni mnie znają z reala i na rafała to ja nie wyglądam. poza tym jestem zalogowana więc ip nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnamamba Re: następny machobaran IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.06, 07:54 Janek,przeszedłeś szybki kurs maskowania się na necie czy to następny niedoinformowany baran? "Enki im załatwiłeś"- tu przeceniasz moje możliwości. Gdybyś nie odkrył tego forum wczoraj, wiedziałbyś ty nasz macho, że sekret- Norwegia to żadna tajemnica (vide teksty red. Adama Zadwornego). Przeczytałbyś również, że ja nie "musiałem" tylko bardzo chciałem... Aby nie było wątpliwości; frajer to ten pan z cyckami, który cię urodził. (Po cichu liczę na to, że taki nadmorski git-macho jak ty, wraz z moimi byłymi kolegami z bandy, którzy w większości są już na wolności, przyjdzie udowodnić mi jakim ja jestem frajerem...) Janka, przygłupie nie straszę prokuratorem- proszę czytać ze zrozumieniem- bo w przeciwieństwie do ciebie znam się trochę na prawie. Gdy ja znawco kapowałem, art. 60 nie istniał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agaton Re: następny machobaran IP: *.chello.pl 06.07.06, 09:07 Rafal, w pyskowaniu jestes lepszy od Jerzego Urbana,pozdrawiam trzymaj sie.agaton Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnamamba Re: do szczerego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.06, 10:16 Paweł, to ty? Zaczynam podejrzewać Szczery, po jednej z twoich odpowiedzi, że tak jest! Ujawnij się, będzie wesoło, bo po powoli tracę zacięcie do pisania. "Piguła" pogadamy jak kapuś z kapusiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczery Re: do szczerego IP: *.orange.pl 06.07.06, 10:53 Kurczę strasznie mi miło, że specjalnie do mnie napisałeś...Szkoda,że wcześniej pojechałeś mojej matce...Mogliśmy zostać kolegami:)Z Pigułą to ślepy tor...Ja jestem tym kanarem z tramwaju, co jak jechałeś bez biletu i Cię chwyciłem to szarpałeś się i mafią zaczynałeś straszyć:))))))))) Rafał,a tak na poważnie, nie rób z siebie Kuklińskiego zdradziłeś nie mafię czy grupę przesępczą tylko kolegów, ludzi z którym się przyjaźniłeś....Nie boli??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy Re: do szczerego IP: 213.155.174.* 06.07.06, 12:40 Sie masz Szczery!Boli czy nie boli,to myślę sobie to indywidualna sprawa.... ....jak już tu wczesniej pisałem,za cholerę nie wiemy co decydowało o tym, że Czarny podjął taką,a nie inną decyzję!Z twardą oceną tej sytuacji i wydawaniem wyroków też byłbym ostrożny,ponieważ w sytuacjach ekstremalnych, podejmujemy na wskroś różne decyzje,niż w spokojnym życiu codziennym! Chyba się ze mną zgodzisz,że perspektywa odsiadki od 15-20 lat jest sytuacją ekstremalną....byś zrozumiał o czym mówię....posłuchaj prawdziwej historii z naszego podwórka! Zdarzyła się ona ponad 20 lat temu.Czterech przyjaciół(jak później zobaczysz przyjaźń bywa ulotna)postanowiło zrobić skok.Do wzięcia było 8,5 mln w przeliczeniu na dzisiejszą walutę! Pewien mieszkający na Pogodnie homoseksualny pan nauczyciel był skarbnikiem ówczesnych wysoko postawionych ubeków.Panowie z UB nazbierali dużą ilość obcej waluty,z wiadomych względów nie mogli tego trzymać w banku,więc niepozorny pan belfer mieszkający w domu z wielkim poniemieckim sejfem był dla nich świetnym rozwiązaniem! Wracamy jednak do naszej "czwórki"-dla uproszczenia nazwiemy ich A,B,C i D. Tak się złożyło,że B był uczniem pana profesora,a także.......jego kochankiem! Na marginesie dodam,że podczas odsiadki "grypsował"-o zgrozo pedał-gitem! Pewnego dnia po miłosnych igraszkach profesor pochwalił się B zawartością skarbca,ten drugi długo nie myśląc uknuł plan zagarnięcia forsy i pozbycia się pana dobrodzieja.Następnego wieczoru stawił się w domu profesora razem z kolegami A i C,a D zostawił na czatach!Akcja trwała parę godzin,bo twardy pan profesor nie chciał otworzyć skarbca.Lecz pod ilością tortur zadawanych przez A,B i C,złamał się,zresztą krótko przed śmiercią!Po spakowaniu gotówki A wyniósł ją do samochodu,gdzie czekał D,po czym wrócił do domu pomóc kolegom posprzątać (jak się później okazało niezbyt dokładnie,ślady pozostawione wystarczyły,żeby ich skazać).W tym czasie D odjechał z gotówką i zniknął na jakiś czas. Po dwóch tygodniach pojawił się w Komendzie Głównej MO i opowiedział historię, którą niby zasłyszał od kolegów przy wódce.Uwierzono mu i wypuszczono,bo na miejscu zbrodni nie było żadnego śladu,który mógłby go powiązać z tą sprawą! A,B dostali po 25 lat,a C 15 lat do odsiadki. Ktoś mógłby teraz powiedzieć,że D to menda i kapuś!Bynajmniej! D nie miał wyjścia,ponieważ przyjaciele A,B i C mieli swój drugi plan,o którym D dowiedział się od siostry A(notabene niewiasta ta jest żoną D do dzisiaj), panowie po skoku zaplanowali odstrzelić D,tym samym powiększając swoje działki z łupu! Epilog: Przy budce z piwem na rogu B.Śmiałego i 5-tego Lipca stoją dziś A,B i C, mają zniszczone,potatuowane twarze,braki w uzębieniu i stopnie wydziargane na pagonach....obok przejeżdża nowym mercedesem,elegancki pan w średnim wieku ze swoją piękną blondwłosą żoną,a oni.......nawet go nie poznają! Jak widzisz Szczery,to co nam się czasem wydaje nie wykonalne, w sytuacji niecodziennej zmienia się w konieczność! Ja nikogo tutaj nie usprawiedliwiam,ale namawiam do myślenia zdroworozsądkowego! Pozdrawiam.Tygrys. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas to sie trzyma kupy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.06, 12:58 tak czyli nie ma zadnych przyjaźni czy nawet koleżeństwa nie mówiąc o jakiejs lojalnosci... to biznes, w którym jeden chce zrobic drugiego! Bo jak razem robimy kogos, to mozemy i siebie! TO STRASZNE!!! Słuchaj, ja wobec najwiekszego wroga nie zrobie swinstwa.... Wiesz zycie, to nie tylko mercedes i blondyna... ale z tego trzeba sobie zdac sprawe duzo przed "biznesem", bo potem, to juz lecimy z podmuchem... Oczywiscie, masz racje, sytuacje ekstremalne! Tak jesteśmy inni... ale potem moze, moze nachodzą senne zmory...? Po prawdzie ludzie, którzy miewaja wyrzuty sumienia nie zrobiliby TEGO... a potem nastepny krok to juz właściwie po drodze... I właściwie zal tylko straconego zycia... ale swojego jedynie i najbardziej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy Re: to sie trzyma kupy IP: 213.155.174.* 06.07.06, 13:06 Andreasie! Tak, niestety!To straszne! Ale z drugiej strony w sytuacji ektremalnej włącza się nam tzw.system samozachowawczy i nic na to nie poradzimy! A w dodatku gdy skalkulujemy za i przeciw,to wybieramy własne dobro! Nie ma to nic wspólnego z zasadami-to jest po prostu cecha ludzka! Życzę nam wszystkim prostego życia z łatwymi,tylko "prawymi" decyzjami! Pozdrawiam.Tygrys. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: to sie trzyma kupy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.06, 13:21 tak na pewno nie jest to wybór czy różowa czy bezowa bardziej.... Na pewno wybór który powoduje silne pocenie karku i drżenie... a decyzja, kazda, bedzie zła! Bo gdzies na poczatku juz była nie taka... powiedzmy normalna i łatwa! Kazda zła jest... Ja wiem, ze w filmach, to tak fajnie i tylko w filmach, jak jeden poświeca swoje zycie dla przyjaźni... jak kumple mieszaja krew... Ale szkoda, troche szkoda, bo czy bandyta czy policjant jestesmy ludźmi, którzy potrzebuja przyjaciół, a kto zaufa komus kto moze wybrać samozachowawczo.... Nie żałuje mojego wyboru... i nie zazdroszcze innym trudnych wyborów... Raczej powinnismy sobie ułatwiac zycie, a nie komplikować... Brak zasad, to tez zasada! pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas musnęłeś inny watek powiedzmy w temacie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.06, 13:59 Życzę nam wszystkim prostego życia z łatwymi,tylko "prawymi" decyzjami! ================ A cóz to prawe zycie? Czy osoba ukrywajaca podatki jest prawa? Czy jak łamie przepisy drogowe jestem prawy... Czy jak wykorzystując stanowisko czy znajomosci załatwiam, to ... jest prawo? I wreszcie gdy kogos okradne czy wymusze siła fizyczna lub strachem... Bardzo trudno jest zyc prawo! Tylko nasza podwójna moralność, taka Dulska, pozwala nam nie mieć zmor nocnych! Moze nie tylko półświatek dokonuje wyborów samozachowawczych, moze my "prawi" tez nie jestesmy prawi... Kwestia tylko społecznej aprobaty! Bo jak bedac na stanowisku wymusze łapówkę albo bedą silnym czy zdesperowanym zagroże pobiciem i tez wymusze... TO CZY TO SIĘ CZYMS RÓŻNI? Nie chce nikogo usprawiedliwać... W Twoim przykładzie koledzy zabili, ale tez przeciez okradli złodziei! A moze zmierzam w złym kierunku, moze nie wolno otwierac tej furtki, bo sie okaże puszka Pandory... Ale czyz nie to jest podstawa działania grup... Brak zasad, to tez zasada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczurwa Re: do szczerego IP: *.aster.pl 10.07.06, 13:51 Ta historia świetnie się nadaje na scenariusz filmowy, myslę, że nawet dla kina "moralnego niepokoju"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas koledzy tak sobie pozartowali, pofilozofowali... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.06, 04:03 tak sie fajnie zrobiło, lightowo mozna rzec, ale przeciez to byc moze jest i sprawa o ... życie... Przeciez taki, a nie inny wybór... jest akurat w tym wypadku na całe zycie! Pokierowane tak czy inaczej i ....nie chce mi sie wierzyc, by było tak lightowo jak by wynikało z postów.... przepraszam, wybaczam, haha, hihi... Na luzie! Jaka kulturka... panowie czy ja śnie? Czy ja nie te filmy sie naogladałem... albo uwierzyłem nie tym gosciom... Ale przepraszam czy tu juz nie biją? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: koledzy tak sobie pozartowali, pofilozofowali 06.07.06, 08:01 jakos nie słychać o poszkodowanych tzw "dobrych ludziach" istnieje więc mozliwość, że chłopcy załatwiali sprawy w swoim gronie. a to mi wisi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeneris Re: koledzy tak sobie pozartowali, pofilozofowali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 13:30 Taaa asiu, sami sobie sprzedawali narkotyki i we własnym gronie je brali. czasem pomyśl, zanim napiszesz... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: koledzy tak sobie pozartowali, pofilozofowali 06.07.06, 14:02 jakoś nie słyszałąm by kogoś siłą zmuszano do brania drug'ów. pomyśl zanim napiszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: koledzy tak sobie pozartowali, pofilozofowali IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.06, 14:15 ja_aska napisała: > jakoś nie słyszałąm by kogoś siłą zmuszano do brania drug'ów. pomyśl zanim > napiszesz. ============================ To tak troche jak bym jechał po mieście 180... i ktos mi wylezie i go potroncem nie na pasach... I powiem, ze mógł łazić po pasach... Ja złamie przepisy i jego oprócz nałogu nikt nie zmuszał... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: koledzy tak sobie pozartowali, pofilozofowali 06.07.06, 14:24 kotku a co za różnica czy potrącisz nie na pasach z szybkościa 180 czy z dozwoloną w niektórych miejscach 70? tu trup i tu trup. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas to tak samo... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.06, 14:29 ja_aska napisała: > kotku a co za różnica czy potrącisz nie na pasach z szybkościa 180 czy z > dozwoloną w niektórych miejscach 70? tu trup i tu trup. to tak samo jak z drugami.... tylko tłumaczenie takie samo! Nie szedł po pasach... Nie musiał kupować... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: to tak samo... 06.07.06, 14:36 ale ja się z tym zgadzam:-) nie chce nie biorę, nie chcę umierać uważam na drodze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: to tak samo... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.06, 14:49 i prawo mówi, ze czy przechodzień był pijany i wylazł... czy uczen kupił działkę... Winny jest kierowca pedzacy 180 i diler... I zabicie czy pobicie człowieka jest przestepstwem... nawet przestepce...! Nie wiem na jakim poziomie znasz sprzedaz drugów... na poziomie kilogramów czy działek... ale tu chyba nie obowiazuje prawo popytu i podaży... Zasady sa inne i metody marketingowe też specyficzne! Acz niektóre, jak w hipermarketach, szczególnie wobec uczniów...! Znaczy zachecanie do zakupów i promocje! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: to tak samo... 06.07.06, 14:57 znowu kotku wpadasz w przesadę. jakby nie było popytu nie byłoby sprzedazy. koniec i . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: to tak samo... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.06, 15:09 a kontrola rynku nie odbywa poprzez robienie sonadaży... zaś zdobywanie rynku to na pewno nie akcja promocyjno-reklamowa... zas kary za sprzedawanie od innego dostawcy.... Nie, tu na pewno nie da sie zastosowac prawa popytu i podazy! Jeszcze powiedz, ze cene reguluje rynek, a jakosc wymusza klient... Przesadzam, tak przesadzam, ale wszystko tu jest przsadzone! Bo czy to normalne, ze tak sobie tu dywagujemy, jak o wczoraj ogladanym filmie, gdzie łamano palce i kregosłupy, a dobro i mądrość zawsze zwycięża! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: to tak samo... 06.07.06, 15:23 przesadzasz:-) kto nie handlował nie był narażony na "łamanie". a od tej strony patrząc wychodzi, że było to załatwiane w wąskim , własnym gronie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: to tak samo... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.06, 15:28 a na pewno, to nie jest wolny rynek... raczej monopol... a bardziej oligarchia! A grono nie takie wąskie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeneris Re: to tak samo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 15:26 Gdyby się zgodzić z Aśką, handel narkotykami powinien być w pełni legalny. Przecież nikt nie musi kupować. Kompletna bzdura. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: to tak samo... 06.07.06, 15:27 właśnie tek myslę. jak coś jest nielegalne nie można wtedy kontrolowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas 10 proc. ludzi sie narkotyzuje! IP: *.centertel.pl 06.07.06, 16:24 nie wiem czy powinien byc legalny czy nie i najwazniejsze jakich drugów... raczej maryjanna chyba! Ale głównymi odbiorcami drugów są raczej młodzi ludzie, którym byc moze i tak legalnie by były zabronione... Poniekad zreszta te różne speedy i inne legalne sa takimi przeciez little drugami! Nawet w Kolumbii nie mozna sobie ot tak... masz na to tylko weekend, a jak łamiesz, to idziesz karczowac busz.... pod kolejna plantację! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczery gdzie Rafciu???? IP: *.orange.pl 06.07.06, 16:49 Halo...odbiegamy od tematu;) Gdzie nasz Kukliński, czyzby próbował na KWP mnie namierzyć?????? Czy może po prostu drobne się skończyły i właściciel kafejki wypieprzył za drzwi Pana Gangstera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnamamba Re: do szczerego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.06, 17:40 Z mamą może przesadziłem, przepraszam; ale nie powinno zaczynać się od wyzwisk. Chyba, że po grze wstępnej... Ironiczne "(...)drobne się skończyły (...)" odbieram jako pokutę za wycieczki o mamusi. "Pan Gangster" i "Kukliński" wywołały u mnie taką euforię, że od dzisiaj będę płacić za bilety MZK... W KWP to mnie zlewają, a nawet dla Ciebie, nie będę cały dzień siedział przed komputerem. Wiem, iż trudno w to uwierzyć, ale pisanie na forum, to jedynie sport. A propos lustracji, nie wiem skąd te informacje, że wydałem kolegów czy przyjaciół. Owszem, zakapowałem kilku wspólników w mojej działalności przestępczej. Nie zrobiłem tego dla mniejszego wyroku (były inne niż dziś realia procesowe) , choć okruchy dostałem. Zrobiłem to, ponieważ nie miałem z nich najmniejszego pożytku. Finansowo nie pomagali. Zabijać świadków czy konfidentów, nie zabijali, więc władzy nie mieli żadnej. A co najważniejsze nie wzbudzali mojego strachu... Mimo łaski jaką im przez wiele miesięcy okazałem- milcząc, jeszcze położyli łapę na moich drobnych. Jako "uczciwy inaczej", złożyłem im propozycję nie do odrzucenia. Chcieli wojny, to ją dostali. Koniec, kropka. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy Re: do szczerego IP: 213.155.174.* 06.07.06, 17:57 Czarny!Właśnie to próbowałem moją opowieścią szczeremu wytłumaczyć! A propos....czytałeś? Pozdrawiam.Tygrys Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnamamba Re: do znajomego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.06, 18:07 Naturalnie, że czytałem. Tylko gdzie ten skarb? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy Re: do Czarnego IP: 213.155.174.* 06.07.06, 18:24 Skarb podejrzewam jest na zachodzie Europy.... a właściciel czasem wpada do Szczecina na kielicha! No widzisz a "szczery" jeszcze myśli co by mi tu odpisać! Niech myśli i mądrzeje....nigdy nie jest za późno! Tygrys Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnamamba Re: do znajomego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.06, 19:00 Janek nam runął jak stary dach. On chyba mnie pomylił z Ojcem Rydzikiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnamamba Re: do znajomego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.06, 19:04 "Rydzykiem" oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy Re: do Czarnego IP: 213.155.174.* 06.07.06, 19:05 Coś chyba dziś Jankowi nie wyszło, bo strasznym jadem pojechał! Tygrys Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: do Czarnego IP: 217.153.6.* 06.07.06, 19:15 tygrysku nie moge tago pominac co nasz boss tu wygaduje to chyba jakas prowokacja kgb chce nam mafjoze regionalnego osmieszyc sorki ex dziś to mily ciekawy i wziety literat o wysokim q77 moze78 wylewny i sluzący radą pewnie babcie na pasach prowadza i przy tym nie okrada szczecin to ciekawe miasto pełne egzotyki pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan do rambo bambo IP: 217.153.6.* 06.07.06, 18:52 no nie przeczytałem te wypociny i co rozpłakałem sie i postanowiłem złamać moją obietnice i skreslic kilka słow rafałku kretynku co ty tu wygadujesz co ty sie na jakiś kursik czarowania z posredniaka zapisałeś błażnie nie kreuj z siebie wiekszego idjoty niz jesteś ty gagsterze siedzisz jak ten szczur wykastrowany rozpaczasz ze ci kąpani paczek nie wysyłali co niby ci mieli zabrac jak ty nawet swojego mieszkania nie masz siedzisz gdzieś pewnie pokątem i strogasz bossa na wakacjach i dorabiasz te legędy nadal nie wiem w jakim celu najlepiej zrobisz chyba wyjerzdzając do afryki tam mugłbyś czarnych ludzi gangsterki uczyć wszagrze macie zblirzony poziom intelektualny rambo bambo sumujac bełkot twoj jest żenujacy chyba myliłem sie co do ciebie ćwicz wieczorkami pieć minut przd snem bycie meszczyzną . tygrysek tylko krowa zdania nie zmienia mialeś racje napisałem pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: do rambo bambo IP: 217.153.6.* 06.07.06, 19:05 rambo bambo przepraszam za moje błedy dysgrafia to moja przypadłosc wiec nie trac swego cennego czasu na głupie uwagi to nie jest temat naszej debaty dziekuje poz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy Re: do Jana IP: 213.155.174.* 06.07.06, 19:10 Janie tu nie chodzi o Twoje błędy ortograficzne, ale o sens i styl wypowiedzi! Pozdrawiam.Tygrys Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnamamba Re: do janka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.06, 19:21 Janek, naturalnie, że nie będę nazywał cię tępakiem, kretynem czy idiotą, tylko dlatego, że jedna twoja choroba, drugiej twojej chorobie przeszkadza egzystować. Mam jedynie pretensję do siebie, iż raz odpowiedziałem choremu i przyczyniłem się, po raz kolejny, do rozwoju debilizmu w tym kraju. Dziś prosiaczek dostał szału, bo co? Na tabletki nie było? Odpowiedz Link Zgłoś
bool3 do carna mamba 06.07.06, 20:42 Kochani internauci nie marnujcie czasu czarna mamba to kal spuscmy wode pozdrawiam was Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnamamba do babci klozetowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.06, 20:47 Ile za usługę? Odpowiedz Link Zgłoś
wladekr Jan Blood&Honor 07.07.06, 08:09 No i proszę. Z pogromcy "mafii" wylazł pospolity rasista... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy Re: Jan Blood&Honor IP: 213.155.174.* 07.07.06, 11:17 Napisz może o co Ci chodzi,bo nie łapię.... Odpowiedz Link Zgłoś
wladekr Re: Jan Blood&Honor 07.07.06, 11:50 najlepiej zrobisz chyba wyjerzdzając do afryki tam mugłbyś czarnych ludzi gangsterki uczyć wszagrze macie zblirzony poziom intelektualny Ten tekst popełnił niejaki Jan. Człek, który na forum ostro polemizuje z przedstawiciele „grupy towarzyskiej” czarnąmambą. Ów Jan udowadnia swoje moralne przewagi odsądzając „gangstera” od czci i wiary. Coś tam o honorze wspomina itp. A na końcu twierdzi, że „czarni ludzie” są mało inteligentni. A to jest rasizm! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy Re: Jan Blood&Honor IP: 213.155.174.* 07.07.06, 11:55 Aha!Teraz zrozumiałem....Janek rasista....dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan waldekr czy mambo rambo IP: 217.153.6.* 07.07.06, 16:55 ty wiesz mambo bambo dlaczego podałem za przyklad czarny kontynent zaras to wyjasnie nie jestem rasistą nawet meszczyżni żyjascy razem nie stanowią dla mnie problemu i zycze im jak najlepiej chciałem tym porownaniem nawiązać do czasów gdy nasz bohater rafik z tepym wyrazem twarzy uderza nozem młodego studenta o mały włos nie pozbawiając go życia z okrzykiem biała siła a polska dla polakow nasz literat w owym czasie jest jednym z naszych regionalnych skinhedow szczecinskich to były ciekawe czasy jeśli mozesz odnieś sie do tych wydarzeń moze sie myle a moze w przebraniu skinka juz rozpracowywałeś i tą grope swoich przyjacioł ale przy twojej głupocie tak cie poniosło ze skończyłeś karjere tepego skinka z długoletnim wyrokiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: waldekr czy mambo rambo IP: 217.153.6.* 07.07.06, 17:25 zaczynajac od feralnego dnia gdy mlody czlowiek zostaje ugodzony nozem w okolice serca a nasz dowcipniś trafia na kilka lat do wiezienia powinnismy rafał zacząć te rozmowe zachowajmy chronologie wydarzeń twojego przestepczego zycia w tym dniu własnie je rozpoczełes moze chciałbyś wspolnie zemną przejsc przez to na tym forum ponownie bez obłudy kłamstw i naciągania prawdy nie robiac z nikogo idjoty ze kapowac to ty zaczołes bo ci koledzy paczek nie robili bo kapowac zaczoles juz kilka lat wczesniej dlatego tak długo utrzymałes sie na wolnosci jako borzyszcz swiatka przestepczego i diler roku ktorego wiesz sam najlepiej jesli stac cie nato zapraszam poświece ci moj czas prawda ponat wszystkim pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dorka07 Re: waldekr czy mambo rambo 07.07.06, 17:33 Rafał, proszę nie odpowiadaj tym klaocznym mendom jak jan materac bool, bo oni nigdy nie opuszcza tego forum! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan do dorki07 IP: 217.153.6.* 07.07.06, 18:33 miła pani nie wiem na co pani i pan rafał liczyliście w tej debacie jesli waszym zamiarem było pranie ludzią w głowach to przepraszam ze wam zepsułem zamiezony cel podajcie mi prywatnie powod tej szopki to moze odpuszcze i pozwole na dalsze bezkarne bełkoty w nieznanym mi celu a jesli pan rafał chce pokazac prawdziwe oblicze niech podejmie debate i pani prożby pominie milczeniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: do dorki07 IP: *.centertel.pl 07.07.06, 18:41 decyzje popdejmie albo juz podjął sam zainteresowany, ale mnie od poczatku dziwiła ta kulturka, przepraszam, wybaczam... Juz pisałem, to dotyczyło przeciez ludzkiego zycia i zdrowia i nie były to rozmowy biznesmenów... na wolnym rynku! Musimy miec swiadomość tego, acz w wielu filmach bohater negatywny zyskuje przeciez nasza sympatie i sie z nim solidaryzujemy... Wszystko zalezy od bohatera.... jaka ma role. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan do mamby IP: 217.153.6.* 07.07.06, 17:48 z tego wszystkiego miły moj kolego zapomniałem o nagrodzie to bedzie teleturniej z nagrodami jesli postanowisz ze dojrzałes do tego i podejmiesz szczerą debate nie zostaniesz złapany na kłamstwie iwytrwarz do konca postanowiłem ze sie ujawnie nie obawiam sie ciebie kolego tak jak wczesniej sogerowałes mozliwośc podania mnie do prokuratury i uzyskaniem moich danych po czym wymierzenie sprawiedliwości we własnym zakresie jakoś to zniose to ze mi gwożdzikiem auto podrapiesz i nie zostawiajac dowodów procesowych sie oddaliszn to ja jan to zniose a gdyby cie poniosło i postanowisz mnie pobić to walke nawiąze a pewnie po twym zwyciestwie pobity obiecuje( tu przy wszystkich ) na policje nie zgłosze gdyz meszczyzną jestem i swoj honor mam prosze cie o odpowiec pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnamamba Re: do jana IP: *.chello.pl 07.07.06, 18:56 Jasiu, ja mogę tobie łgać jsk najęty, bo po pierwsze, wiedzę, którą się tu posługujesz masz z gazet, a wiadomo "TVP-łże" :). Po drugie, nie będąc w stanie opanować zasad ortografii, ty i to twoje internetowe ADHD, nadajecie się do debaty, jak ja na szefa "Monaru". "Młody student IKF" o którym wspomniałeś, chciał mi, razem z "innymi młodymi studentami", przy pomocy drewnianych pał, dla zabawy rozpie... lić łeb. Musiałem już wtedy wygrac jakiś teleturniej, a to była najpewniej nagroda... "Studentom" nie wyszło, jeden dostał nożem w serce, inni pouciekali z bojowym okrzykiem na ustach "Policja!". Na procesie poszkodowany "młody student" z innymi "młodymi studentami" honorowo mnie zakapował, tak jak na "intelektualistę od szpagatów przystało". Rok póżniej "student" za kradzieże samochodów trafił do pudła, sprzedając innych "studentów" i pracując w więziennym szpitalu, golił chłopom jaja do operacji. Po szczegóły proszę do red. Adama Zadwornego, bo niektórzy, to jego koledzy. Janek, ja wiem, że tobie dwóch chłopów w jednym łóżku nie przeszkadza, to wynika z częstotliwości, z jaką wspominasz tu o męskich pośladkach. Ci łysi, w wojskowych kurtkach, w wysokich czarnych butach, to nie skinheadzi. tobie zaimponowali chłopacy z "Night Falcons". poszukaj w internecie, jak będzie po angielsku, to ci prosiaczku przetłumaczę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnamamba Re: do jana IP: *.chello.pl 07.07.06, 19:01 jasiu, to, że "pozwolisz" chwali ci się najbardziej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan rafałku IP: 217.153.6.* 07.07.06, 22:20 jestes bardzo przewidywalny i lekuchno tepawy powinienes sie zorjetowac juz dawno ze moja płynąca niechec do ciebie jest dosc głeboka a znajomosc twojej osoby napewno nie jest oparta na iformacjach telewizyjnych oraz prasowych gdzie ty wielokrotnie usilnie starałes sie manipulować medjami oskarzajac wielu dawnych ci przyjacioł ktorzy nie chcieli kapowac jak ty albo mieli inne zdanie na twoj temat.widziałem wiele aktow twojej agresji widziałem młodych ludzi katowanych przez ciebie z błachych powodów przewaznie w celu udowodnienia sobie przewagi formy nad treścią wielokrotnie cie opserwowałem i słuchałem no bo skad bym wiedział ze jak sie zamyslisz to opada ci dolna warga i toczy sie ślina co? ty nie jesteś ofiarą ty nie kapowałeś dla jakiej kolwiek idei dla jakiegoś wybujałego powodu ty robiłeś to juz długo glugo wczesniej dla zwykłej kozysci.ty jesteś osoba nie majaca zadnych świetosci typu rodzina koledzy przyjaciele jestes strasznym egoistą z wieloma ułomnościami i wadami ktore usilnie maskujesz jestes osoba bardzo próżną i mało barwną zakąpleksioną i nudną rafał dzis placisz za swoje bezmyślne okrucieństwo dziś gdy czasy nie pozwalają ci bezkarnie krasc katować ty jesteś w pułapce nie potrafisz tak naprawde nic wiecej bez wykształcenia po podstawówce bez zadnego wsparcia ty rafałku nie znaczysz nic tak nic .jest mi ciebie żal podobnie jak żal mim było towich ofiar my dziś na forum rozmawiamy śmiejemy sie kłucimy wieczorem opowiadamy ciekawe historie i anegdoty lecz zapominamy kim ty rafaku jesteś a jesteś rafałku zwykłym zerem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: criscross re czarny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 23:25 Powiedz czy to prawda, że gdy policja nie mogla Cie zmusiec do kapowania wsadzili Cie do celi z kilkoma silnym i roslymi goscmi, ktorzy mieli Cie tak dlugo "obracać" aż zaczniesz mówić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnamamba Re: do criscross'a IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 23:34 Jeśli masz na myśli, to co twój tatuś robił z tobą, gdy miałeś 3 latka, to nie. Tak między nami, to nie był lizak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan fafałek IP: 217.153.6.* 07.07.06, 23:41 co misiu nerwy cie poniosły kolega grzecznie cibie pyta to misiu grzecznie otpowie tu jest ciekawe forum nie rynsztok chyba tak to nazywałes pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: criscross Re: czarnamamba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.06, 08:36 Hehe, najlepszą obroną jest atak. Z wypowiedzi rozumiem, że tak. Nie musisz sie wstydzić - nic nie mogłeś zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnamamba Re:do janka millera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 23:48 Premierze, to pan? :))) Wiedziałem, że mój tekst wyprowadzi cię z równowagi:) Wspomnienie o dysgrafi matole i ADHD, spowodują, że łeb ci pęknie :))) Ale ok.!Gdy masakrowałem te rzeszę biednych młodych ludzi, wzorem innych, mniej lub bardziej znanych sadystów, zakładałem czarne czy czerwone rękawiczki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan do czarownicy IP: 217.153.6.* 08.07.06, 00:26 rafałku oczywiscie czerwone to toj kolorek pamietam kiedys piekną czerwoną apaszke przy twoim nosie gdy ją nosiłeś w swoim lokalu bedac włascicielem klobu bilardowego (to był kabaret) gdy dnia pewnego spacerujac po swych wydzierrzawionych włosciach jako szef gagster iwłasciciel ow speluny natrafiłes na prostego chłopaka mozna powiedziec dla ciebie był robakiem i ten oto robak po krotkiej dyskusj łamie ci jednym ciosem te tandetne okularki co je nosiłeś dla kamuflarzu aby wyraz na buzi debilka maskowac pamietasz gangsterze jak na kolanach z własnej posesj uciekałes całe miasto ze śmiechu plakało jak wtedy nasza gwiazdka sie czuła bolał bardziej nosek czy autorytet zszargany pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy Re: do Czarnego IP: 213.155.174.* 08.07.06, 11:17 Czarny! Coś mi się wydaje,że zostałeś wywołany do tablicy! Tu Janek konkretami wyjechał....hmmm Coś mi się wydaje,że i Ty znasz Janka i ja też! Pozdrawiam.Tygrys Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczery do znajomego i rafcia IP: *.orange.pl 08.07.06, 11:38 Ja też znam janka....i rafcia znam...:)))))) Trudno Czarnemu będzie zostac na tym forum Janosikiem bo znamy jeszcze dużo "fajnych" historii:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy Re: do szczerego IP: 213.155.174.* 08.07.06, 11:57 Jedną z takich historii,specjalnie dla Ciebie opowiedziałem.... ....nie odpisałeś....pewnie Ci się nie spodobała.... Pozdrawiam.Tygrys Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczery Re: do szczerego IP: *.orange.pl 08.07.06, 12:09 historia ciekawa, moze kiedyś ktoś film nakręci;)nie skomentowałem jej bo bezpośrednio nie znam uczestników, przy tym wydaje mi się,że gdyby ktoś skasował skarbnika UB, to nie pomogłoby mu to,że na miejscu nie popełnił śladów przestępstwa raczej panowie dobraliby mu się do dupy nie szukając dowodów...co do wątku miłosnego to jest piękny i ubarwia ponura historię...A propos miłości: Czy dorka07, króra tak apeluje do rafcia o nie odpisywanie na forum jankowi i innym to czasem nie jego żona??? :)))))))))Power of love!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnamamba Re: do szczerego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.06, 12:17 Wal! Z ciekawością poczytam nową wersję "Bolka i Lolka". Z Norwegią ci nie wyszło, ale próbuj dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczery Rafciu pomału ale sprawiedliwie IP: *.orange.pl 08.07.06, 12:28 ha,ha pamięć wybiórcza! Z moich postów naprawdę zapamiętałeś tylko Norwegię??? Przecież było kilka wskazówek,że znamy się osobiście....mało tego, ja na końcu się ujawnię...To jest Rafał Twój problem, Ty pamiętasz to co chcesz pamiętać...Uwierzyłeś we własne urojenia i wymysły, a teraz za pomoca mediów i internetu chcesz żeby inni uwierzyli...Tak łatwo nię będzie....Przypomnij sobie swoje pierwsze kontakty z Policją...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczery Tygrys jaja sobie wygryzł... IP: *.orange.pl 09.07.06, 06:14 Halo,chłoptasie...Dalej nikt nie odpowiada kim jest dorka07, czyli rozumiem ,że jest żoną rafcia jak sugerowałem. :)))))))) Pytanie kim jest Tygrys, taki niby simpatico koleżka co to niby przypadkiem rafałka broni....Artek to TY?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Definicja gangstera 09.07.06, 06:31 Gangster to taki nerwowy przygłup. Chciałby być najbogatszym, mieć od za..ia szmalu ale nie potrafi tego zrobić w normalny sposób. Wszystko go denerwuje a zwłaszcza to że inteligentni ludzie patrzą na takie ścierwa z politowanie. Więc szuka zaczepki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy Re: Tygrys jaja sobie wygryzł... IP: 213.155.174.* 09.07.06, 10:32 Szczery! Już Ci pisałem,że nie bronię tu nikogo ani nie usprawiedliwiam! Myślisz,że jestem "tułą"?A broń Panie Boże-chyba bym z balkonu skoczył, a nie na forum pisał....jak znasz go to powinieneś wiedzieć,że on dobrze pisać nie potrafi!Co do mnie,to mała szansa byś mnie znał,chyba,że jesteś po 40-tce z kawałkiem!Od wielu lat rzadko bywam w Szczecinie!Ale może się widzieliśmy....tą ksywkę mam z 86 roku!Pozdrawiam.Tygrys Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnamamba Re: do znajomego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.06, 12:26 Janek zna jedynie swojego psychiatrę, który wmawia mu raz w tygodniu, że debilizm to nic wielkiego, wielcy też to mieli. Po jego postach wiem, iż nie ma zielonego pojęcia o wydarzeniach na które się powołuje. Myli drobne fakty z plotkami i nieprawdą. Ale jeśli ciebie coś ciekawi, napisz. Mogę odpisać tobie, bo za leczenie półgłówków, NFZ mi nie płaci. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy Re: do Czarnego IP: 213.155.174.* 08.07.06, 12:44 A może Ty zlałeś kiedyś Janka i Szczerego,co? To Ci teraz oddać chcą! Pozdrawiam.Tygrys Nawet jeśli nie znają szczegółów,to takie wrażenie sprawiają! Może to koledzy z podwórka....Ci grzeczniejsi oczywiście! Aha....historia z chłopaczkiem,co Ci okulary miał popsuć...ciekawa, ale czy prawdziwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan jak czarny poznał gang goryla IP: 217.153.6.* 08.07.06, 21:19 tygrys jestesmy na odpowiednim forum hstorja z okularkami i naSZYM bamborambo to początek i inicjacja kilku młodych chłopców paczka kolegow z podworka nie mająca poparcia w miescie (gdyz nie skakalin nikomu po jajkach)postanowili pokazać w miescie lub był to tylko impuls (to wie bambo)jaki to z naszego mafjozy byczek efekt był ciekawy zapraszam do lektury wczesniej to opisywałem.wiedzieli co moze ich spotkać po tym popisie, lecz byli na tyle odwazni ze postawili kropke nad i.temu tez zaprzeczysz rambo bambo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan ultimatum IP: 217.153.6.* 08.07.06, 21:33 moja propzycja jest taka przepraszasz tu na forum wszystkich co krzywdziłeś przestajesz łgać w nadal nie znanym mi celu i oswiadczasz ze wiecej sie to nie zdarzy kupisz jakieś zwieze i jemu bedziesz opowiadał te bełkoty (godzine dziennie ostrzegam bo padnie)to ja zakoncze swoj cykl opowiesci.i tak nasze drogi sie rozejdą na tym forum pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnamamba Re: do jana rośliny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 17:35 Jasiu, prosiaczku od "czerwonej apaszki", coś kiedyś usłyszałeś, może od głupszego od siebie i teraz strugasz "wyzwoliciela ludzkości". Jeśli już tak uparłeś się, by zostać moim internetowym pogromcą, odrób lepiej lekcje. Twoja niewiedza, osłabia mój pęd do pisania, bardziej niż twoja głupota. Wydarzenie, o którym twoja wiedza, to siódma woda po kisielu, miało kiedyś miejsce. Ale ostrzegam, powołując się na nie, robisz krzywdę nie mi :)))), w Podjuchach będziesz miał przejeba.... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczery do rafała IP: *.orange.pl 11.07.06, 23:20 Słuchaj tępa ku.., bawiliśmy się z tobą frajerzyno, ale do czasu, nie obrażaj ludzi takich jak jan, bo daleko ci do nich, oni kolegów szmato nie sprzedali....Jesteś zwykłą kurwą i tak już zostanie...Jesteś głupkiem po podstawówce i to widać, Adasia też nie obrażaj bo obsrajdupo i tak jak starał się opisać Cię z jak najkorzystniejszej strony....Zobacz rafciu....nawet Ornacka i Zadworny cię nie szanują...Bo żony to są w domu, a ku.. stoją za płotem...to stój tam dalej frajerze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczery Re: do rafała IP: *.orange.pl 11.07.06, 23:37 I jeszcze jedno,jak chciałeś się z Kruzlem, policzyć, przepraszam Panem Kruzlem dla ciebie...to trzeba było swoje odklepac i się liczyć, a nie zeznawać na kolegów...na mnie szmato też zeznawałeś, a znamy się od podstawówki...czytałem te akta i nie wiezrzyłem ,że taką kurwę gościłem w domu....a o mnie nigdy nie powiesz ,że chciałem cię okraść czy oszukać...jesteś frajerem i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnamamba do szczerego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 14:36 A miały być kwiaty, autografy i wywiady! Niestety, nie ma nawet tych twoich "opowiadań", którymi tu straszyłeś... Wbrew pozorom, ja kontroluję listę osób, które zakapowałem. Mam dla ciebie smutną wiadomość - nie ma tam nikogo z mojej podstawówki. Ale nie załamuj się, jest was kilku... Spotkałem już paru debili, którzy by połechtać swoją kryminalną próżność (chyba, bo pewności nie mam) rozpowiadali, że ich zakapowałem, choć ja nie miałem pojęcia o ich istnieniu... "(...)nawet Ornacka i Zadworny cię nie szanują(...)" Poskarżę się Panu Kruzlowi; on na pewno posłuchał rady takiego "specjalisty" jak ty, odklepuje swoje i będzie się z pewnością "liczył" :))) Bohatera ci sponiewierałem, to obij mi mordę, czy poczekamy na Pana Kruzla? "Adaś" ?! - Ciekawe za co ty Zadwornego nienawidzisz, że tak fachowo go kompromitujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podjuchy Re: jak czarny poznał gang goryla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.06, 00:50 Janek! Wyjątkowo mętnie się wypowiadasz, zmień styl bo nie jesteś wiarygodny, a masz przecież coś ciekawego do powiedzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska to musi być piguła 10.07.06, 11:40 aż czuć tą teologią, którą studiował jak papa wyciągną go z pudła:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: waldekr czy mambo rambo 10.07.06, 11:20 młody człowiek ugodzony nożem? co ty pieprzysz? to był zwykły bandyta, koleś z układu kaszy i pracownik znanej firmy "windykacyjnej". karateka pełną gęba wraz z kilkoma kolegami karatekami, którzy napadli na idąca parę chłopaka z dziewczyną. KOTY rządzą Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska janku 07.07.06, 08:22 nasz wirtualny , anonimowy bohaterze zwróć prosze uwagę na to co piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas no chyba sie myliłem... tacy sami jak my! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 11:23 no towarzystwo sie rozkreca! No, moze my szybciej przechodzimy do dyskusji bez argumentów i bez dyskusji... za to z przymiotnikami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy Re: do ja_aska IP: 213.155.174.* 08.07.06, 11:14 napisz konkretnie o co Ci chodzi....to zawiłe takie było....Tygrys Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: 10 proc. ludzi sie narkotyzuje! 07.07.06, 08:15 czyli legalizacja z ograniczeniami Odpowiedz Link Zgłoś
zilbeer Re: koledzy tak sobie pozartowali, pofilozofowali 06.07.06, 14:07 Szefostwo Netto musi iść do mamra zeneris!!! Sprzedając Berga po 79 groszy na siłę go we mnie wlewają!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: materac czarna menda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 22:25 podejrzewam ze ta usluga bedzie bardzo droga bo z ciebie jest bardzo duze gowno i potrzebne bedzie duzy szambowoz pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy Re: czarna menda IP: 213.155.174.* 07.07.06, 12:10 ty dużo chyba wiesz....pewnie materacem byłeś....ale twój styl.... co tu kryć....kloaczny-dla ciebie tłumaczę tzn.gó...any! nie pozdrawiam.Tygrys Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Wy tu jeszcze bełkoczecie? 08.07.06, 09:44 Do roboty menele byście się wzieli. Ogródek skopać, pomóc staruszce przejść przez pasy, podłubać w nosie - a nie, inwektywy, straszenie. Czy pan wie kto ja jestem - jest to najgłupsze stwierdzenie w tym wątku. Swiadczace o miałkości intelektualnej adwesarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 karamba ! czarna mamba to jednak ksiądz IP: 195.150.112.* 08.07.06, 20:00 -------------------------------------------------------------------------------- Mam prawie, że legalny interes. Nie chcę podawać szczegółów, sam rozumiesz. Ale na dzień dzisiejszy to lepszy interes niż narkotyki. Naturalnie biorąc pod uwagę, wszystkie za i przeciw... < zapomniała się żabka z nickiem, rozpoczynając wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas mafiosi żyja krótko... IP: *.centertel.pl 09.07.06, 02:12 a gangsterzy maja pokrecone życie... Niewielu sie jakos układa z życiem! Albo strzelaja do nich albo antki wyprowadzaja na dłużej, często nie zdążą zjeść... zamówionego dania! Niewielu ma rezydencje z basenami, częściej maja długi, których i tak nikt nie sciagnie... a i na adwokata nie starcza! Taka ta nasza mafia... Troche jak by nasze autostrady przyrównywac do niemieckich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy Do adwersarzy "adwersarzy"-moich także!!!! IP: 213.155.174.* 09.07.06, 16:06 Spróbuję jakoś ten watek(oczywiście z mojej perspektywy)podsumować! Zaczęło się od przytoczenia artykułu p.A.Zadwornego i jego skrytykowania. Każdy ma prawo do krytyki(nawet Rafał)i do swojego zdania! Krytyka ta w moim mniemaniu nie była arogancka i obraźliwa,nosiła nawet znamiona satyry,co jest dla niej na plus!Genezą jej(tak podejrzewam)był fakt niezbyt rzetelnego podejścia autora do swojej pracy np."pub R. płacił haracz w wysokości 600zł".Bzdura!Zaprzyjaźnione puby nie płacą,niezaprzyjaźnione płacą o wiele więcej!Wiem to ja ,wie i p.Adam! Dlaczego,więc tak napisał?No bo trzeba zarobić na rozkładówce,jak się nie ma konkretów,to się leje wodę!I oto pretensje też mam ja,ponieważ p.Zadworny jako wieloletni dziennikarz śledczy ma bardzo dużą wiedzę na tematy związane z działaniem półświatka(wystarczającą by otrzymać nominację do tytułu Gita Honoris Causa-z całym szacunkiem do jednych i drugich!),dlatego oczekuję rzetelności!Pozdrawiam panie Adamie! Następnie chciałem odpowiedzieć "adwersarzom" także moim,że nikogo w moich wystąpieniach nie broniłem,ani nie usprawiedliwiałem,ale namawiałem Was do myślenia zdroworozsądkowego,czytania ze zrozumieniem oraz niewydawania wyroków-zwłaszcza pochopnych! Pisaliście tu często o Czarnym,że jest menda i kapuś,oburzając się i lżąc go na wszystkie sposoby!Pomyślcie czy to dobrze o Was świadczy?Jesteście przeciwni temu,żeby człowiek,który popełnij błąd "skruszał" i wyjawił prawdę?Przecież ta postawa w zdrowym społeczeństwie(a chyba za takie się uważacie!)jest odpowiednia i oczekiwana!Prawda? Dajecie sobie prawo do bardzo surowych ocen pod jego adresem!A niby to dlaczego? Jesteście tak "czyści",że możecie pierwsi rzucić kamieniem?Jeśli nawet tak, to gdzie jest wasza pokora i miłość do bliźniego,także tego z nomen omen "czarną" przeszłością! Zastanawiałem się także czy temat "Czarnego" nie jest dla Was tematem zastępczym,do wylania swoich teraźniejszych frustracji,związanych z przemocą,przestępczoscią i patologiami!Jeśli tak jest to dajcie sobie spokój, ataki na Czarnego nie poprawią sytuacji w naszym mieście,kraju itd. Nie zgadzacie sie z tym co się dzieje za waszymi oknami,to wyjdzcie na ulice i walczcie z tym,pokażcie,że jeteście mądrym i świadomym społeczeństwem,że patologia to także wasza sprawa! To by było na tyle! Wszystkich serdecznie pozdrawiam,życzę dobrego,uczciwego życia i zdrowia!Tygrys. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Zadworny Re: Do adwersarzy "adwersarzy"-moich także!!!! IP: *.szczecin.agora.pl 11.07.06, 11:47 Nie wiem, co odpowiedzieć. B. dziekuję Panie Tygrysie za to wyróżnienie. Właśnie wróciłem z urlopu, a tu taka niespodzianka. Wie Pan, my tu w gazecie się staramy...Musze jednak coś wyjaśnić - jeśli piszemy, że pub R. płacił haracz w wysokości 600 zł, to dlatego, że takiej treści wyjaśnienia złożył w sądzie Daniel K. Kulfon”. I sąd uznał je za wiarygodne, zawyrokował, jak zawyrokował. Jeśli Pan wie, że w R. płacili więcej, to mogę dać tel. na centralę prokuratury. My trzymamy się faktów, nie wymyślamy. Choć sugeruje to czasami mój sąsiad (jedna dzielnica) Rafał Ch. Czarny”, cichy wielbiciel rubryki sądowej. Używa też regularnie na tyum forum mojego nazwiska mieszając je w jakieś knajackie historie z sobie tylko znanych powodów. Istotnie tenże Rafał Ch. ugodził kiedyś nożem znana mi dobrze osobę - ówcześnie studenta. To nie był jednak student IKF, tylko ekonomii. Był później aresztowany, ale nie za kradzieże. W areszcie był tzw. kalifaktorem (jadło serwował współwięźniom, mógł nabrać gęstego z kotła z zupą), nie pracował w więziennym szpitalu. A osoba ugodzona nożem, o której pisze Ja Aśka, to zupełnie inna ofiara popularnego forumowicza Rafała Ch. Zupełnie nie student. Istotnie, karateka. Z powiązaniami mniej więcej takimi, jak to przedstawiła koleżanka Rafała Ch. Koledzy znów mnie opieprzą, że w ogóle odpowiadam na wątek na tym poziomie. Ale, skoro rozliczamy z rzetelności... PS. Czołówka kolumny, to nie rozkładówka. Pozdrawiam państwa serdecznie. Adam Odpowiedz Link Zgłoś
zilbeer Re: Do adwersarzy "adwersarzy"-moich także!!!! 11.07.06, 12:15 Jeśli Pan wie, że w R. płacili więcej, to mogę dać tel. na > centralę prokuratury. Po co ta ściema Panie Adamie? Wszyscy wiedzą, że mam Pan prywatne komórki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy Re: Do adwersarzy "adwersarzy"-moich także!!!! IP: 213.155.174.* 11.07.06, 12:15 Dziękuję za wyjaśnienia p.Adamie! Mam nadzieję,że nabrał Pan sił na urlopie! Miłej pracy życzę i pozdrawiam.Tygrys. Odpowiedz Link Zgłoś
rpoznan Re: Do Czarnego 23.02.07, 01:53 Hey przyjacielu! Niedługo przylatuję do Polski! Wychylisz ze mną kielicha? To ja...."znajomy". Pisz do mnie na maila....masz go w loginie. Na pochybel....czarnym i czerwonym....śpiesz się przyjacielu....mamy tyzień! Pozdrawiam.Tygrys Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnamamba Re: Do adwersarzy "adwersarzy"-moich także!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 17:19 Adam, jak miło, że miałeś chwilę i wpadłeś. Ja-aśka generalnie się nie pomyliła. Twój kolega- student- złodziej (sugerując, że jest inaczej, jesteś lekko śmieszny), może faktycznie karateką nigdy nie był. Ale razem z wymienionym przez Ciebie "karateką z towarzystwa" grał podczas napadu pierwsze skrzypce. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Do adwersarzy "adwersarzy"-moich także!!!! 12.07.06, 07:56 mareczek był karateką tyle, że cienkim. prowadzał się z resztą szczecińskich bramkarzy i próbował byc "fajny" np atakował idacych ludzi kijem bejsbolowym. ot takie hobby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas czyli rozumiem, ze układ jest piramidalny... IP: *.centertel.pl 12.07.06, 10:26 sa gangsterzy, co zeruja na zdrowym organizmie społeczeństwa... oraz gangsterzy na gangsterów? Czy jakos tak... I Ci dobrzy w zasadzie, to dyscyplinuja tych złych... no ale chyba musza od nich za to dyscyplinowanie pobierac opłate! Tak to jest, jak społeczeństwo musi samo bronic sie przed gangsterami... a policja i straz miejska łapie na radar, bo porzadek na drogach musi być! Ja przepraszam, ze sie wtracam, ale mozna rzec w imieniu społeczeństwa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cichy Re: Do adwersarzy "adwersarzy"-moich także!!!! IP: 83.145.163.* 13.07.06, 13:15 Witaj Rafale-swoja drogą to dziwie się tym wszystkim oszołomą któży teraz tak bardzo nachodzą na Ciebie a kiedyś wiekszość z nich klepała Cie po ramieniu i malo w dupe nie weszła-sory za wyrazenie-ja także kiedyś w tym jak to oni okreslaja w przestępczym procederze uczestniczyłem tylko na Dolnym Sląsku-KARINGTON i spółka-mieszkając w Szczecinie teraz mieszkam gdzies indziej ale popieram Ciebie-aczkolwiek ode mnie CEBEESIE nic nie wyciągneli-dalej bracie do przodu aby tak dalej-pozdro Cichy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kera Re: Do adwersarzy "adwersarzy"-moich także!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.06, 23:55 Cichy, cichy to ty będziesz jak ciebie zamkną na 14 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelniczka Re: Do adwersarzy "adwersarzy"-moich także!!!! IP: 86.56.43.* 12.07.06, 15:18 ide sie wyrzygac Odpowiedz Link Zgłoś
amadeusz25 a co z Tułą? 14.07.06, 11:21 Widuje na miescie niejakiego Tułe, ktory przesiaduje godzinami w Galaxy albo spacerujac z usmiechem po miescie sprawia wrazenie jakby stal sie niesmiertelny. Przeciez to jego zeznania obciazyly chlopakow od Oczki. To u nas nie ma zemsy itd? Ja zwykly szaraczek ogladalem czasem filmy o mafii i bez wzgledu na czas i miejsce akcji kapusie mieli nieciekawie i m usieli sie ukrywac, uciekac itp. Widocznie filmy to jednak gleboka fikcja ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnamamba Re: a co z Tułą? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 12:13 Tuła nie był jedyny, gdybyś wiedział ilu takich jak on chodzi po miescie i się uśmiecha, czesto prowadząc działalność przestępczą, to byś roz...ał telewizor przy najbliższym filmie o mafii.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frog Re: a co z Tułą? IP: *.szczecin.mm.pl 08.08.06, 19:10 A co sie dzieje z czarnamamba , czyzby go przymkneli a moze........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnamamba2 Re: a co z Tułą? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.06, 20:59 czarnamamba kazali przekazać, ze jak się bardziej wysilisz to Ci odpowie... na razie myśli i z dolnej wary toczy ślinę... Odpowiedz Link Zgłoś
carooll2 Re: a co z Tułą? 31.08.06, 21:55 Panie "czarnamamba" uważam Pana za jedną z najbardziej kompetentnych osób piszących na forum.Z zainteresowaniem śledzę Pańskie posty, nasuwa mi się jednak pytanie.Czy nie boi się Pan zemsty ze strony kompanów, że kiedyś zapuka do Pana domu Oczko lub inny? Odpowiedz Link Zgłoś