exman 22.07.06, 20:42 Nie wiem dlaczego ale często mnie uwodzi w takie wieczory jak ten dzisiejszy...Phil miał nosa, chude laski kręcą jak diabli. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
exman Re: Chuda Elka 22.07.06, 20:53 piękna muza. dzisiaj w zalewie playlistowej szmiry, szacunek Ci się należy. A u mnie ciągle Chuda E. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Chuda Elka 22.07.06, 21:04 teraz "After the love has gone" i "Glory of love"; a Lizzy przyjemnie kiedys się słuchało,ale nic obecnie u siebie nie mam; no i nie mogę znaleźć soundtracku z Twin Peaks z muzą Angelo Badalamenti Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Chuda Elka 22.07.06, 21:07 Jakby co, mam płytkę Julee Cruise (wokalistka) z tematami z Twin Peaks i takimi tam innymi nutami Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Chuda Elka 22.07.06, 21:30 kojarzę ją,taka eteryczna blondynka; a kto jeszcze pamięta Mike'a Oldfielda, tylko najstarsi górale pewnie Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: Chuda Elka 22.07.06, 21:37 nie przesadzaj Bea, on nie pochodzi z epoki lodowcowej:) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Chuda Elka 22.07.06, 21:39 ale my tak;-) nie mów kochana o lodzie, bo za zima zacznę tęsknić Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Chuda Elka 22.07.06, 21:40 Panie pozwola że podsypię panie lodem, kruszonym... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Chuda Elka 22.07.06, 21:45 ja poprosze o pare kostek, przerzucam się na muzykę z "Closer" Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: Chuda Elka 22.07.06, 21:47 A ja zapodalam sobie Acoustic Alchemy, lekko i jakos tak przewiewnie... Exmanie , w obecne sytuacji lod moze byc nawet zbrylony !!! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Chuda Elka 22.07.06, 21:52 owszem,lekko dołujemy i wariujemy ces't la vie, a może teraz "Nicht stirb vor mir" Rammstein? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oktomvre Re: Chuda Elka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 21:57 a może... hmm... Aria na strunie G? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Praszczur Re: Chuda Elka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 22:25 Co prawda nie wiem kto to jest Chuda Elka ale z doświadczenia wiem,że chuda kobieta jest jeszcze gorsza niż ciepłe piwo.Ale de gustibus non disputandum est jak ponoć mawiali starożytni.Gdybym zacytował żle,to wybaczcie starmu bo łacina nie była mym ulubionym przedmiotem w odległych czasach edukacji.Nie wyobrażam sobie anorektyczki wykonującej taniec brzucha. Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: Chuda Elka 22.07.06, 22:34 w jednej z komedii , facet mowi do odchudzajacej sie kobiety :" Moja mama zawsze mi powtarza, abym unikal kobiet na diecie, one sa zawsze w zlych humorach " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Praszczur Re: Chuda Elka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 22:51 Prawdziwa kobieta powinna zimą dostarczać wiele ciepła,a latem zapewniac dużo cienia.Nie znaczy to,że mają być Moby Dickami ale też nie Twiggy.Pamętam tę panienkę,wyglądała smutno jak Królewna Snieżka po siedmiu skrobankach z przeproszeniem za ten niepolityczny zwrot.A taka Jane Mansfield,że o Bardotce nie wspomnę wyglądały nad wyraz apetycznie będąc żródłem pięknych snów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exman Re: Chuda Elka IP: *.chello.pl 22.07.06, 22:53 ożesz, jak miło się zrobiło...dancing in the moonlight...czerwone, półwytrawne, zimne...zatańczymy ? Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: Chuda Elka 22.07.06, 22:56 tylko mnie popros do tanca tralalalal :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Praszczur Re: Chuda Elka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 23:02 To znaczy niekoniecznie ze mną,ale była w 50-tych latach taka piosenka Dancing in the Moonlight,a w 40-tych Glenn Miller odmierzał Moonlight Serenade nie mylić z Moonshine co było i jest synonimem bimbru.Ludzie mieli więcej czsu na taniec,picie i chędożenie,choć potem opisywali ich jako element antysocjalistyczny/Socjalno opasnyj element/,że wiodą hulaszczy tryb życia.Ale warto było życ. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Chuda Elka 24.08.06, 18:39 Właśnie zabieram się do lektury :"Phil Lynott - the Rocker" pióra Marka Putterforda, kilka dni temu Phil skończył 55 lat, a ja dostałem w prezencie jego biografię, no to leci płyta "Jailbreak" na początek...nikr tak dzisiaj nie potrafi grać jak Chuda Elka. Odpowiedz Link Zgłoś