Gość: KP IP: 213.155.166.* 23.07.06, 10:38 Jest zamieszy w afere benzynowa :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: felek Re: Rutkowski zatrzymay! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 10:43 szczal do dystrybutora? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TW Zabunia Re: Rutkowski zatrzymay! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 10:46 pszepraszam szczelal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyc Re: Rutkowski zatrzymay! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 21:59 Tak, a potem sprzedawał jak benzynę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endy Re: Rutkowski zatrzymay! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 12:39 a co się źle dzieję? że zatrzymują przekrętacza? Odpowiedz Link Zgłoś
kiciara11 Re: Rutkowski zatrzymay! 23.07.06, 12:42 nie, ze dochodzi do przekretow Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Rutkowski zatrzymay! 23.07.06, 10:58 należało mu się, za 3 narzeczone naraz;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kiciara11 Re: Rutkowski zatrzymay! 23.07.06, 11:04 jestes jedna z nich czy zazdroscisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: dziwne IP: *.chello.pl 23.07.06, 11:04 jakież dziwne rzeczy sie dzieja. ludzie zdawało by się nietykalni, już są tykalni. mp Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: dziwne 23.07.06, 11:07 no chyba oszalałaś od upału kitka, a niby czego zazdrościć im miałabym? a być jedna z nich? może tobie Rutkowski przypadł do gustu, ja tak mizernego nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
kiciara11 Re: dziwne 23.07.06, 11:22 kiedys widzialam taki fajny obrazek kosciotrupa siedzacego na laweczke z dopiskiem, ze to kobieta czekajaca na swojego ksiecia. Rozejrzyj sie becia a moze dostrzezesz w zwyklym mezczyznie tego nadzwyczajnego. Co do Rutkowskiego to nie powiem... ma cos w sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: dziwne 23.07.06, 11:26 de gustibus .... żal mi cie kitka ,jak tylko na złośliwość stać cie od rana, a zblazowany detektyw cie podnieca, współczuję ci Odpowiedz Link Zgłoś
kiciara11 Re: dziwne 23.07.06, 11:28 a mi ciebie jakos nie zal;) masz to na co zasluzylas;)) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: dziwne 23.07.06, 11:34 wibrator,który kupiłas chyba sie nie sprawdza, bo gorzkniejesz z dnia na dzień, a twoja mitomania osiąga apogeum, no i monotonnie coś,bo brak nowego na forum,na którego byś zswoje macki zarzucała,a starym już się znudziły twoje żałosne amory; szpilkokiciaro idź na spacer,może znajdziesz swoją żabę, nie zapomnij pocałować Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: dziwne 23.07.06, 11:42 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3501945.html Odpowiedz Link Zgłoś
kiciara11 Re: dziwne 23.07.06, 11:44 zastanawia mnie dlaczego tak latwo idzie ci obrazanie innych osob, czy to brak argumentow czy jakies kompleksy? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: dziwne 23.07.06, 11:47 wylej jeszcze trochę żółci szpilkokiciaro,może ci ulży, skoro na nic innego od rana cię nie stać Odpowiedz Link Zgłoś
kiciara11 Re: dziwne 23.07.06, 11:52 nie becia, moze jestem zlosliwa ale nie obrazam ludzi jak ty to robisz. Wydaje mi sie, ze to wszystko co zarzucasz innym znajdujesz u siebie. To nie ja jestem mitomanka, gwiazdeczka, godna pozalowania, bez gustu, z wylewajaca sie zolcia itp. jak to swobodnie o mnie mowilas w roznych watkach. Zauwaz, ze wiele osob tobie to przypisuje na tym forum - czy to przypadek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: dziwne IP: *.chello.pl 23.07.06, 11:54 że wam się chce tak się podniecać w taki gorąc? mp Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: dziwne 23.07.06, 11:59 szpilkokiciaro , wydaje mi się,ze bardzo przejęłaś się, idź na spacer, żebys ty bidulo wiedziała,co tobie przypisują, ale nie będę cię wyprowadzać z twojego narcyzmu, tkwij w nim dalej, naprawdę nudza mnie jałowe pogawedki z toba, więc nie pisz juz do mnie, a jak masz coś prywatnie,to jest mail, nie zachowuj sie jak pracownica magla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Beate IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 11:54 zobacz ile zamieszania i nerwów i sporów intelektualnych wyzwala jedno zdanie z informacji podane bez źródła, a w formie czasami komentarza!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Beate 23.07.06, 11:56 o brak linka powinieneś mieć pretensje do autora wątku, podałam link,w którymś poście, przeczytaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Beate IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 12:05 masz racje, ale ja sie odnosze do Twoich watków! Zobacz ile niepotrzebnego zamieszania i błednych interpretacji!! Teraz i Ty padłas "ofiara" takiej manipulacji wraz z Kiciara! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Beate 23.07.06, 12:07 specjalnie dla Ciebie, od tej pory będę załączać w formie aneksu linki, a teraz podnieś serek i daj jakiejś myszce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Beate IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 12:11 bardzo dziekuje, bardzo... Serek niech lezy, na pamiatke tego wydarzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Beate 23.07.06, 12:13 przewróciło się, niech leży jak u Sienkiewicza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas przez Was drogie panie spadł mi taki dobry serek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 11:59 z papryką!!! Ale to jedyny watek godny uwagi dzis - dzieki WAM! Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: zaraz zaraz 23.07.06, 12:29 kiciara11 napisała: > a o jakim Rutkowskim mowimy? detektywie? Zatrzymany przez ABW znany detektyw i b. poseł Samoobrony Krzysztof R. jest podejrzewany o pranie brudnych pieniędzy, powoływanie się w zamian za korzyści majątkowe na wpływy w instytucjach państwowych oraz poświadczanie nieprawdy hmmm, tajemnicza postac z tego zatrzymanego ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Rutkowski zatrzymay! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 11:34 zara zara, ale który za przeproszeniem pan Rutkowski.... bo z wymiany zdań pań zorientowałem sie, ze to detektyw... Rety kudzie podawajcie źróło, link informacji... bo jak nie ma linka, to sugeruje lokalna wiadomość! Odpowiedz Link Zgłoś
kiciara11 Re: Rutkowski zatrzymay! 23.07.06, 11:36 ale ja nie mialam na mysli detektywa tylko becia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egzegeza Re: Rutkowski zatrzymay! IP: *.chello.pl 23.07.06, 11:38 Krzysztof R. został zatrzymany. Podało TVN24. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas ciekawe czy pokaża w TVN jak go AMW zbierała... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 14:07 powinni pokazac, jak wpadaja, kłada go na ziemie... kajdany i do wozu! Przy tym oczywiscie wybuch na jego posesji lub kawiarni, połozyli pewnie na glebe z lufa do skroni cała rodzine i gosci... Wywalili drzwi, no tak w stylu pana R. A potem relacje z aresztu, jak grypsuje z kolesiami... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 pokazali w tvn 24 23.07.06, 14:11 jako główny news w informacjach, ale go rzucili na ziemię, jak on kiedyś innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przybysz Re: ciekawe czy pokaża w TVN jak go AMW zbierała. IP: 213.155.174.* 23.07.06, 14:11 Właśnie przed chwilą pokazywali materiał operacyjny ABW z zatrzymania Krzysztofa Rutkowskiego!Położyli detektywa na glebę..... Swoją drogą jestem w szoku.....idol tysięcy ludzi w Polsce! I komu tu teraz wierzyć w tym kraju! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: ciekawe czy pokaża w TVN jak go AMW zbierała. IP: *.chello.pl 23.07.06, 22:07 Ja wierzę teraz kolej na Wachowskiego, Piskorskiego i innych preudo deputowanych piątą kolumnę Polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewus Re: ciekawe czy pokaża w TVN jak go AMW zbierała. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 14:13 pokazali, pokazali. na glebe, kajdanki itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Praszczur Re: Rutkowski zatrzymay! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 14:22 No to mu pod celą zrobią z d..y jesień średniowiecza. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 a może w związku z tym? 23.07.06, 14:37 fakty.interia.pl/fakty_dnia/news/Baron_paliwowy_%22sypie%22,503988,2943 Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: a może w związku z tym? 23.07.06, 14:39 kto będzie następny? jutro? pojutrze? a może zdążą wyjechać? swoją drogą dziwne,że żaden z informatorów detektywa nie uprzedził go o aresztowaniu Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: a może w związku z tym? 23.07.06, 15:08 pewnie teraz niejeden sie spocil i to wcale nie z powodu upalu! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 a i jeszcze to 23.07.06, 14:44 fakty.interia.pl/fakty_dnia/news/Jak_Giertych_z_baronem,600979,2943 Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Rutkowski zatrzymay! 23.07.06, 23:27 za bardzo za wysoko zaczął "kozaczyć" ,w pewnym momencie uwierzyl że jest święta krową nie do ruszenia . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Wasserman , media, sukces PiS-u , jak w PRL-u IP: 195.150.112.* 24.07.06, 06:51 Rutkowski nie ukrywał sie przed wymiarem sprawiedliwości, był obecny w mediach, ma prowadzone postępowanie prokuratorskie w związku z nielegalnym zatrzymaniem. Mozna go było zatrzymać podczas przesłuchania, ale nie byłoby medialnego sukcesu skompromitowanego Wassermana /nie zapłacona usługa za podłaczenie wanny,oskarżenia wykonawcy o zamach na jego życie, nielegalna rura gazowa zainstalowana do jego posesji/ który tęsknił do publicznych wystąpień. Kto zezwolił na ujawnienie materiałów filmowych /operacyjnych/ z zatrzymania mediom ? no chyba ,że na zatrzymanie Rutkowskiego w światłach kamer zaproszono stacje telewizyjne. Takie medialne zatrzymania, to cyrk, co będzie jeżeli Rutkowski sie obroni ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Henryku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 12:06 Henryku, komu jak komu, ale Tobie nie musze tłumaczyc, ze pana Rutkowskiego musiały brac antki... A tu zasady i reguły sa jedne... Nie ma innych... nie sprawdzaja czy drzwi otwarte... wchodza przez drzwi! Dostali zlecenie i wykonali, jak ich uczono! Natomiast, co by było, gdyby wysłano pismo nakazujace sie stawic, a pan R. by znikł... byłby krzyk, ze należało go brac znienancka! Sa pewne zasady, których łamac nie powinno... minęły czasy, gdy zamiast broni w kaburze spokojnie nosiło sie... kanapki! Co do medialnej prezentacji, to jest jawnośc i pan Rutkowski, tez sobie filmy krecił i pokazywał swoje akcje z bronia w reku i eksplozjami! Wszyscy jestesmy równi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Planksi dlaczego zaraz jak w PRL-u ? IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 24.07.06, 14:33 Toż to za Millera został aresztowany pokazowo Modrzejewski, były vceministre MON z okresu AWS , Kluska . Dlaczego zaraz PRL ? Toż to było parę lat temu ale pan Henryk jakoś z pamięcią ma kłopoty. Malutkie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carewicz Re: Rutkowski zatrzymay! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 13:13 Podobno największe przekręty miał dopiero zrobić na inwestycjach w porcie. Centrum nielogiczne, Osranów Grabowski, Trzcinowo Katowickie oraz sprzedaż udziałów Świnoujścia i Drobnicy. Biedaczek nie zdążył. Walnęli go na glebę i skuli ręce zamiast gęby, jakby cokolwiek umiał nimi robić. Teraz szukają joysticka , którym był sterowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michu Re: Rutkowski zatrzymay! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 14:23 ..zatrzymac zawsze mozna.. znajdzie sie jakies dowody... tylko trosze czasu potrzeba... Odpowiedz Link Zgłoś
kiciara11 no to w koncu o ktorym Rutkowskim mowimy ? 24.07.06, 14:31 Krzysztofie czy Dariuszu? Wszystkim sie myli... andreas mial racje - jak ktos daje newsa to niech pisze go w calosci albo podaje link do zrodla;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michu Re: no to w koncu o ktorym Rutkowskim mowimy ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 14:33 ... na Dariusza tez sie cos znajdzie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Planksi Re: no to w koncu o ktorym Rutkowskim mowimy ? IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 24.07.06, 14:50 a co telefony się rozdzwoniły ? Strasznie się zdenerwowałaś :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kiciara11 Re: no to w koncu o ktorym Rutkowskim mowimy ? 24.07.06, 15:02 psycholog netowy? Odpowiedz Link Zgłoś