Gość: maniana22 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.03, 21:16 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: byly radny Re: CZY PRZYBEDZIE EZECHIEL???????????????? IP: *.espol.com.pl 09.02.03, 21:18 Picie skraca zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniana22 Re: CZY PRZYBEDZIE EZECHIEL???????????????? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.03, 21:20 jajakobyły to przestan pic bedziesz mial dluzsza emeryture Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly radny Re: CZY PRZYBEDZIE EZECHIEL???????????????? IP: *.espol.com.pl 09.02.03, 21:35 Matko boska elektryczna ! Czy to ja oczekuje zejscia aniola na ziemski padol ? Wypij moje zdrowie. I nie pal trawy, to dobre dla malolatow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ezechiel Re: CZY PRZYBEDZIE EZECHIEL???????????????? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.03, 21:41 OTO JESTEM CZCIGODNY MENELIKU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniana22 Re: CZY PRZYBEDZIE EZECHIEL???????????????? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.03, 21:44 byly radny czy on uwierzy ze zaledwie po tygodniu przybyl jednak do mnie EZEchiel?!??!??!??witam CIe i zapytam forumowiczow czy Rujowicz idzie do ZUSU Odpowiedz Link Zgłoś
menel1 Re: CZY PRZYBEDZIE EZECHIEL???????????????? 09.02.03, 21:44 co je kurva? menel to ja, i na dodatek 1.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly radny Re: CZY PRZYBEDZIE EZECHIEL???????????????? IP: *.espol.com.pl 09.02.03, 21:44 zaczynasz odgrywac przed soba scenki? hehe, to ty moze juz nie pij tylko umow sie na terapie do psychoterapeuty ? pozdrawiam szczerze ubawiony jakbys moczyl sie w nocy to sie nie przejmuj, moze to normalne w twoim wieku ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniana22 Re: CZY PRZYBEDZIE EZECHIEL???????????????? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.03, 21:47 O dzięki CI jaja ko byly radny za troske twą szczerą,nie piję bo biore leki ale nie psychotropy!ale jak bede pivkoval to zrobimy to via forum,Twoje Zdrowie,bos nie jest zly czlowiek! Odpowiedz Link Zgłoś