Dodaj do ulubionych

CZY PRZYBEDZIE EZECHIEL????????????????

IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.03, 21:16
Obserwuj wątek
    • Gość: byly radny Re: CZY PRZYBEDZIE EZECHIEL???????????????? IP: *.espol.com.pl 09.02.03, 21:18
      Picie skraca zycie.
      • Gość: maniana22 Re: CZY PRZYBEDZIE EZECHIEL???????????????? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.03, 21:20
        jajakobyły to przestan pic bedziesz mial dluzsza emeryture
    • Gość: byly radny Re: CZY PRZYBEDZIE EZECHIEL???????????????? IP: *.espol.com.pl 09.02.03, 21:35
      Matko boska elektryczna ! Czy to ja oczekuje zejscia aniola na ziemski padol ?

Wypij moje zdrowie. I nie pal trawy, to dobre dla malolatow.
    • Gość: Ezechiel Re: CZY PRZYBEDZIE EZECHIEL???????????????? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.03, 21:41
      OTO JESTEM CZCIGODNY MENELIKU
      • Gość: maniana22 Re: CZY PRZYBEDZIE EZECHIEL???????????????? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.03, 21:44
        byly radny czy on uwierzy ze zaledwie po tygodniu przybyl jednak do mnie
        EZEchiel?!??!??!??witam CIe i zapytam forumowiczow czy Rujowicz idzie do ZUSU
      • menel1 Re: CZY PRZYBEDZIE EZECHIEL???????????????? 09.02.03, 21:44
        co je kurva? menel to ja, i na dodatek 1.!
      • Gość: byly radny Re: CZY PRZYBEDZIE EZECHIEL???????????????? IP: *.espol.com.pl 09.02.03, 21:44
        zaczynasz odgrywac przed soba scenki? hehe, to ty moze juz nie pij tylko umow
        sie na terapie do psychoterapeuty ? pozdrawiam szczerze ubawiony

jakbys moczyl sie w nocy to sie nie przejmuj, moze to normalne w twoim wieku ?
        • Gość: maniana22 Re: CZY PRZYBEDZIE EZECHIEL???????????????? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.03, 21:47
          O dzięki CI jaja ko byly radny za troske twą szczerą,nie piję bo biore leki ale
          nie psychotropy!ale jak bede pivkoval to zrobimy to via forum,Twoje Zdrowie,bos
          nie jest zly czlowiek!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka