Gość: XXL IP: *.globalconnect.pl 05.08.06, 21:08 Urlop w Sudetach to wspaniała sprawa. Wróciłwm wymęczony a zarazem wypoczęty :-) Pogodę miałem wspaniałą i te knedliczki w Pradze:-) Polecam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oktomvre Re: Sudety 05.08.06, 21:15 A ja wróciłam znad Bałtyku. 2 dni przed planowanym końcem, nie lubię deszczu w pipidówkach, nic na to nie poradzę. Acha, też zmęczona, wypocznę w domu :) Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Sudety 05.08.06, 21:18 A ja planuję na druga połowę sierpnia albo Sudety albo Kazimirzez albo 3miasto. Kwestia pogody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Sudety IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 05.08.06, 21:26 nie to jak dwa tygodnie w gorach skalistych, nie uwazacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Sudety IP: *.globalconnect.pl 05.08.06, 21:37 Ja też uwazałem ale niektórzy nie:-) Wybierać się na Szrenicę i w kierunku Snieżnych Kotłów lub Wielkiego Szyszaka w szpilkach to przesada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Sudety IP: *.globalconnect.pl 05.08.06, 21:40 Polecam Szklarską Porębę ,świetna baza wypadowa. Byłem prawia dwa tygodnie i aby mnie deszcz nie wygonił to jeszcze bym został ,jest tyle miejsc do zwiedzenia Odpowiedz Link Zgłoś