Dodaj do ulubionych

filmik z Kazimierą S.

08.09.06, 06:58
www.youtube.com/watch?v=sRiV3E3SMCE&eurl=
Obserwuj wątek
    • Gość: baba ( stara ciut) Re: filmik z Kazimierą S. IP: 213.155.169.* 08.09.06, 08:28
      Dla mnie bomba :). Przywitanie z Sławomirem Zielińskim też rewelacyjne ;))))

Dla mnie Szczuka jest jedną z piekniejszych postaci pojawiających się w
      telewizji, co wcale nie oznacza, że podzielam wyrażane przez nią poglądy i że
      nie irytuje mnie czasami.
      • xyz-xyz Re: filmik z Kazimierą S. 08.09.06, 09:10
        Argumenty Kazi bywają zwalające z nóg:))) Żeby tak Jacka Kurskieg do rozmowy
        zaprosiła:)))))
    • Gość: zapomniałam nicka Re: filmik z Kazimierą S. IP: *.um.szczecin.pl 08.09.06, 09:29
      Kazaia jest i będzie absolutnym number one. o ile nadęte media jej nie
      oszlifują.
      • Gość: nick Re: filmik z Kazimierą S. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 12:36
        wspaniała kobieta, mozna się z nią nie zgadzać, ale nie mozna jej nie zauważyć
        • absztyfikant Re: filmik z Kazimierą S. 08.09.06, 15:06
          Brawo Kazia!!!!
          • Gość: Gregor Re: filmik z Kazimierą S. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.06, 16:20
            Filmik pokazuje poziom tego babsztyla, bardzo pomysłowa prowokacja :)
            • piotr33k2 Re: filmik z Kazimierą S. 08.09.06, 21:28
              poziom któremu mało kto dorównuje ,a juz napewno nie ten pytający i prowokujacy
              szczawik który wyszedł na całkowitego głupka ,a chciał byc taki dowcipnie
              cwany ,he he, brawo kazia!.
              • Gość: Gregor Re: filmik z Kazimierą S. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.06, 09:16
                No raczej wątpię, że reakcją na tę prowokację popisała się, bardzo dziwne jest
                to, że wielu ludzi składa pokłony tym którzy są inteligentni (Kazimieła co by o
                niej nie mówić taka jest),sama inteligencja nie wystarcza, wiele bydlaków jest
                inteligentnych i co z tego, a ta Pani oprócz tego niczym innym się nie
                wykazuje, choć jak było widać w tym filmiku tutaj nie użyła swoich szarych
                komórek żeby zbombardować prowokatora celną ripostą tylko zachowała się
                poprostu jak babsztyl pokroju Beger, Chojarskiej czy Senyszyn, to ogólnie ta
                sama liga.
                • beatrix13 Re: filmik z Kazimierą S. 09.09.06, 09:56
                  a ten prowokator z wszechpolaków pewnie,bo jego poziom i język pasuje do nich
                • absztyfikant Re: filmik z Kazimierą S. 09.09.06, 16:44
                  Hojarska;) Piekny opis poza tym, jak ulal pasuje do pewnej tlenionej golfistki;)
              • Gość: piotr33k3 Re: filmik z Kazimierą S. IP: *.globalconnect.pl 09.09.06, 14:33
                > poziom któremu mało kto dorównuje ,
                Poziom agresji, piotrze33k2 (zapomniales dodac wiec zrobilem to za ciebie)
    • boszorkany Re: filmik z Kazimierą S. 09.09.06, 13:46
      hehehe...czasami trzeba krakać tak jak inne wrony skoro się obraca w ich
      towarzystwie...
      dup..ek sam sobie jest winny...jaki poziom taka odpowiedź..czasami inaczej się
      do takich ludzi nie dotrze..
    • absztyfikant Re: filmik z Kazimierą S. 09.09.06, 15:53
      Facet ja ewidentnie napastowal i nie chcial sie odsunac. A Kazia jak to Kazia -
      pokazala, ze ma jaja.
      • Gość: blue Re: filmik z Kazimierą S. IP: *.globalconnect.pl 09.09.06, 17:10
        Oj jaka biedna ta Kazia, prawie że ją zgwałcił:)

• Gość: Gregor Re: filmik z Kazimierą S. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.06, 17:39
          Absztyfikant, jeżeli nieznajomość litery na którą zaczyna się nazwisko posłanki
          samoobrony traktujesz jako powód do dyskredytacji mojej wypowiedzi to świadczy
          to tylko o twoim poziomie, ciekaw jestem czy ludzie chwalący Kazimiełę tak samo
          chwaliliby analogiczne zachowanie np. posłanki LPR Konopczyny czy jakoś tak (w
          każdy bądź razie ta sama liga co Panie powyżej)wobec jakiegoś prowokatora,
          szczerze wątpię to świadczy tylko o braku obiektywizmu.
          • Gość: tak to jest Re: filmik z Kazimierą S. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 20:22
            Gość portalu: Gregor napisał(a):

> Absztyfikant, jeżeli nieznajomość litery na którą zaczyna się nazwisko
            posłanki
            >
            > samoobrony traktujesz jako powód do dyskredytacji mojej wypowiedzi to
            świadczy
            > to tylko o twoim poziomie, ciekaw jestem czy ludzie chwalący Kazimiełę tak
            samo
            >
            > chwaliliby analogiczne zachowanie np. posłanki LPR Konopczyny czy jakoś tak
            (w
            > każdy bądź razie ta sama liga co Panie powyżej)wobec jakiegoś prowokatora,
            > szczerze wątpię to świadczy tylko o braku obiektywizmu.

a może świadczyć też o chamstwie i głupocie
            • baba_w_oknie Re: filmik z Kazimierą S. 09.09.06, 20:25
              Kazia - Zydowka z urojenia.
              Moliere
    • deus.ex.machina No coz... 09.09.06, 23:56
      Z Jej postawy i wielu Waszych wypowiedzi konstatuje jedna smutna rzecz -
      stoujecie podwojna moralnosc... Kreowana na intelektualistke Kazimiera Szczuka,
      skarzaca sie w USA na antysemickie przesladowania jakie dotykaja Ja i Jej
      srodowiska w istocie okazala sie reprezentowac soba to co zwyczajowo przypisuje
      sie ogolonolbym bezszyjnym burakom z MW...
      Przykre to...
      I Absztyfikant Ona nie ma jaj i nigdy ich miec nie bedzie po prostu jest
      stereotypowa femina ktora obciaza faceta odpowiedzialnoscia za nieudany zwiazek
      zaslaniajac sie feministycznym belkotem...
      • beatrix13 Re: No coz... 10.09.06, 01:04
        deus.ex.machina napisał:

> ... Ona nie ma jaj i nigdy ich miec nie bedzie po prostu jest
        > stereotypowa femina ktora obciaza faceta odpowiedzialnoscia za nieudany
        zwiazek zaslaniajac sie feministycznym belkotem...

.........................................................................
        a gdzież to widziałeś/słyszałeś? w jej programie n/t książek? przewrażliwiony w
        temacie chyba jesteś
        • Gość: labatt Re: No coz... IP: *.hsd1.fl.comcast.net 10.09.06, 01:12
          Musze przyznac,ze niechetnie czytalam o Twojej profilaktyce antyarabskiej.....W
          nas - czytajacych - pewnie zostaje to dluzej....Swoja droga...potrafie
          zrozumiec....Istnieje strach ' blizszy ' i 'dalszy'....
        • deus.ex.machina Re: No coz... 10.09.06, 01:46
          To zawarte jest na stronach ktore prowadzi Kazimiera Szczuka, jej portal jest
          ogolnodostepny, tam mozna zapoznac sie z wieloma jej wypwiedziami, dochodzi do
          tego jej tworczosc literacka...
          Moj ogolny odbior tego co tam znalazlem jest ze w gruncie rzeczy Pani Kaziemira
          Szczuka nie jest szczesliwa osoba... byc moze to nadinterptacja ale uwazam ze
          niebezpodstawna.
    • Gość: labatt Re: No coz... IP: *.hsd1.fl.comcast.net 10.09.06, 00:02
      Lubie Szczuke....W tym przypadku - nie rozumiem Jej zachowania....Jak nie
      rozumiem - tlumaczyc tez nie bede....:)
      • deus.ex.machina Ja rozumiem i o tym pisze... 10.09.06, 00:10
        I nawet sie dziwe ze jajcarz tak latwo obnazyl falsz i hipokryzje "warszafki".
    • Gość: IAMX Jak mawia moj nauczyciel ZEN o Szczuce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 00:03
      Ta kobieta - czyli Szczuka - przezywa prawdziwy i gleboki orgazm dopiero wtedy
      jak lezacy obok niej albo pochylajacy sie nad nia mezczyzna ma klopoty ze
      wzwodem i zbiera mu sie na lzy. Pozdro dla Deusa.
      • deus.ex.machina Re: Jak mawia moj nauczyciel ZEN o Szczuce 10.09.06, 00:19
        Nie wiem i nie chce wnikac czy Kazimiera Szczuka satysfakcji seksualnej doznaje
        upokarzajac mezczyzne - wazne jest ze Kazimiera Szczuka posluguje sie metodami
        ktore tak donosnie krytykuje w swoich wypowiedziach - jesli MW posluguje sie
        takimi metodami to znaczy ze sa to faszysci, brunatni mordercy itd. Jesli Kazia
        bije w morde z piesci to co najwyzej ponioslo ja...
        Jesli od kogos oczekuje sie pewnych standardow to samemu trzeba te standardy
        stosowac podwojnie czy nawet potrojnie... samemu trzeba byc w porzadku bo to
        daje przewage etyczna...
        Jesli PiS mowi o patriotyzmie to premier patriota nie ma prawa do bledow w stylu
        "obiat", tak samo Kazimiera Szczuka mowiac o tolerancji i gloszac hasla wolnosci
        wypowiedzi nie ma prawa bic w morde, jesli czula sie dotknieta wypowiedzia
        powinna byla dochodzic sprawiedliwosci w sposob zgodny z prawem i co wazniejsze
        w sposob zgodny z tym co glosi...
        To zachowanie tak naprawde zabilo gloszone przez Nia idealy, idealy mi bliskie i
        stad moja ogromna niechec do Kazimiery Szczuki po tym zdarzeniu...
      • deus.ex.machina Re: Jak mawia moj nauczyciel ZEN o Szczuce 10.09.06, 00:22
        Gość portalu: IAMX napisał(a):

>... Pozdro dla Deusa.

Rowniez pozdrawiam!
    • deus.ex.machina Re: No coz... 10.09.06, 00:07
      Tnij cytaty tego wymaga netykieta a nie stosowanie jej chluby Ci nie przyniesie
      - naprawde brac przyklad z politykow szczycacych sie swa niewiedza i
      ignoranctwem to zly pomysl.
      • Gość: IAMX Re: No coz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 00:25
        Szczuka to typowy przedstawiciel michnikowszczyzny. Ci ludzie zwlaszcza
        pochodzenia zydowskiego (a Szczuka jest Zydowka) maja powazne zaburzenia
        emocjonalne. Zwlaszcza dotyczy to tych, ktorych rodzice czy tez dziadowie
        dzialali w strukturach UB. To sa sprytni psychopaci, tacy sa najgrozniejsi.
        • Gość: IAMX ...a jej program zwlaszcza w TVP "ssie pauke" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 00:28
          i kropka. W TVPw zasadzie "ssal pauke", teraz "ssie pauke" w TVN. Dobrze ze
          bierze w nim udzial Pan Profesor. Szkoda, ze nie ma opcji w telewizorze "tylko
          profesor" - zeby wycinalo Szczuke.
          • Gość: labatt Re: ...a jej program zwlaszcza w TVP "ssie pauke" IP: *.hsd1.fl.comcast.net 10.09.06, 00:31
            Dociekliwa jestem...Jeszcze raz obejrzalam filmik...Moze 'glupek' klepnal Kazie
            po 'tyle'?Tez tak bym zareagowala....:)
            • deus.ex.machina Re: ...a jej program zwlaszcza w TVP "ssie pauke" 10.09.06, 00:47
              Obok stal policjant - nie widze powodu by nie ustalic danych osoby i nie
              wystapic do sadu z oskarzeniem.
              Nie dla podwojnych standardow moralnych.
              I mysle ze nie bylo zadnego kontaktu jaki sugerujesz labatt - po prostu Pani
              Kazimiera Szczuka zareagowala spontanicznie...szkoda ze w tak daleki od
              gloszonych idealow sposob.
              • Gość: labatt Re: ...a jej program zwlaszcza w TVP "ssie pauke" IP: *.hsd1.fl.comcast.net 10.09.06, 00:59
                Sa jednak wzorce zachowan...Przykladajac matryce - tak to mogloby/!/
                wygladac....
                • deus.ex.machina Re: ...a jej program zwlaszcza w TVP "ssie pauke" 11.09.06, 20:17
                  To napewno takim wzorcem nie jest bicie z piachy tylko z liscia.
                  Piesc jest "silowa" i przynalezy meskim, szowinistycznym swiniom.
        • beatrix13 Re: No coz... 10.09.06, 01:06
          Gość portalu: IAMX napisał(a):

> Szczuka to typowy przedstawiciel michnikowszczyzny. Ci ludzie zwlaszcza
          > pochodzenia zydowskiego (a Szczuka jest Zydowka) maja powazne zaburzenia
          > emocjonalne. Zwlaszcza dotyczy to tych, ktorych rodzice czy tez dziadowie
          > dzialali w strukturach UB. To sa sprytni psychopaci, tacy sa najgrozniejsi.
          ..............................................................................

to straszne co piszesz,
          przeczytaj jeszcze raz i zastanów się nad pokładami swojej pogardy i nienawiści
          do ludzi o innych poglądach niż twoje
          • deus.ex.machina Re: No coz... 10.09.06, 01:40
            Pisze brutalna prawde - tak wlasnie to wyglada... - nie wydaje mi sie by w tych
            slowach byla wieksza pogarda i nienawisc niz w slowach Adama Michnika ktore
            czasem mial okazje wypowiedziec w sprawach dotyczacych Polski...

Ogolnie stalo sie tak ze nie mozna powiedziec niczego kontestujacego pewien
            uklad - uklad ludzi zgromadzonych wokol pewnego srodowiska ktorego nieformalnych
            przywodca jest Adam Michnik.
          • deus.ex.machina Re: No coz... 10.09.06, 01:43
            Nie dostrzegam ani pogardy ani nienawisci w tej wypowiedzi...
    • Gość: młody poeta Zajefanie! IP: *.eranet.pl 10.09.06, 01:46
      chcę więcej tych autorytetów III RP ssauł pałków
      • absztyfikant Watek skierowany do Panow 10.09.06, 04:59
        Wyobrazcie sobie, ze do Waszej zony/kobiety/dziewczyny/sympatii zwraca sie we
        wlasnie taki sposob taki gnojek. I co?:)))))))))
        • Gość: Repeat Re: Watek skierowany do Panow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 06:07
          Poczytaj swoje wpisy na temat Jacyny i Lubińskiej . I co ??? Jesteś taki sam
          cham i prostak jak ten na filmie tyle , że ten na filmie ronił to publicznie i
          pokazał twarz a nie tak jak Ty szujo.
          To jeszcze nie koniec !!!
        • Gość: Absztyfikant Ogłoszenie. Zapraszam serdecznie na Polską Imprezę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 06:10
          Polska Impreza

Polska imprza dla gejów, lesbijek i przyjaciół

Party odbędzie się 16.09.2006r. Pt, od 22.00 w Ackerkeller, Bergstr. 68, Berlin-
          Mitte.

Czekają na Was Tyskie i Żywiec >>> 0,5l 1,50 euro i ja absztyfikant, kurdefelek
          i wielu wielu innych a wszyscy będziemy siedzieć na jednym krześle.

Polska muzyka spotyka niemiecką muzykę ale oczywiście będzie muzyka
          filharmoniczna

Wstęp: 1,50 euro

Zapraszamy!!!!

Kontakt / Info : Ackerkeller Bergstr. 68 10115 Berlin-Mitte E-mail : thomas-
          o2@o2.pl
        • Gość: młody poeta Re: Watek skierowany do Panow IP: *.eranet.pl 10.09.06, 12:53
          w twoim przypadku chłopca/narzeczonego/męża
      • deus.ex.machina Autorytety IV RP juz pokazaly swoje spontaniczne 10.09.06, 13:25
        reakcje...ciszej nad ta trumna...

Uwazam ze powinienes bardziej powsciagliwe wyrazac sie w tej kwestii.
        Nie bedac sympatykiem PO musze stwierdzic ze ich spot z placzacym dzieckiem
        jasno pokazuje jezyk jakim posluguja sie formacje odpowiedzialne za IV RP.
        I cieszy mnie ze PO odrobilo lekcje, po tym co zaprezentowal PiS w trakcie
        kampanii wyborczej PO przestalo byc chlopcem do bicia i dobrze...
        I pisze te slowa nie bedac sympatykiem zadnej partii w Polsce, co najwyzej moge
        sympatyzowac z pojedynczymi politykami... No ale z nich nie uzbieraloby sie
        nawet obsady prezydium Sejmu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka