galoty 08.09.06, 06:58 www.youtube.com/watch?v=sRiV3E3SMCE&eurl= Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: baba ( stara ciut) Re: filmik z Kazimierą S. IP: 213.155.169.* 08.09.06, 08:28 Dla mnie bomba :). Przywitanie z Sławomirem Zielińskim też rewelacyjne ;)))) Dla mnie Szczuka jest jedną z piekniejszych postaci pojawiających się w telewizji, co wcale nie oznacza, że podzielam wyrażane przez nią poglądy i że nie irytuje mnie czasami. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: filmik z Kazimierą S. 08.09.06, 09:10 Argumenty Kazi bywają zwalające z nóg:))) Żeby tak Jacka Kurskieg do rozmowy zaprosiła:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapomniałam nicka Re: filmik z Kazimierą S. IP: *.um.szczecin.pl 08.09.06, 09:29 Kazaia jest i będzie absolutnym number one. o ile nadęte media jej nie oszlifują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nick Re: filmik z Kazimierą S. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 12:36 wspaniała kobieta, mozna się z nią nie zgadzać, ale nie mozna jej nie zauważyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gregor Re: filmik z Kazimierą S. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.06, 16:20 Filmik pokazuje poziom tego babsztyla, bardzo pomysłowa prowokacja :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: filmik z Kazimierą S. 08.09.06, 21:28 poziom któremu mało kto dorównuje ,a juz napewno nie ten pytający i prowokujacy szczawik który wyszedł na całkowitego głupka ,a chciał byc taki dowcipnie cwany ,he he, brawo kazia!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gregor Re: filmik z Kazimierą S. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.06, 09:16 No raczej wątpię, że reakcją na tę prowokację popisała się, bardzo dziwne jest to, że wielu ludzi składa pokłony tym którzy są inteligentni (Kazimieła co by o niej nie mówić taka jest),sama inteligencja nie wystarcza, wiele bydlaków jest inteligentnych i co z tego, a ta Pani oprócz tego niczym innym się nie wykazuje, choć jak było widać w tym filmiku tutaj nie użyła swoich szarych komórek żeby zbombardować prowokatora celną ripostą tylko zachowała się poprostu jak babsztyl pokroju Beger, Chojarskiej czy Senyszyn, to ogólnie ta sama liga. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: filmik z Kazimierą S. 09.09.06, 09:56 a ten prowokator z wszechpolaków pewnie,bo jego poziom i język pasuje do nich Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: filmik z Kazimierą S. 09.09.06, 16:44 Hojarska;) Piekny opis poza tym, jak ulal pasuje do pewnej tlenionej golfistki;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr33k3 Re: filmik z Kazimierą S. IP: *.globalconnect.pl 09.09.06, 14:33 > poziom któremu mało kto dorównuje , Poziom agresji, piotrze33k2 (zapomniales dodac wiec zrobilem to za ciebie) Odpowiedz Link Zgłoś
boszorkany Re: filmik z Kazimierą S. 09.09.06, 13:46 hehehe...czasami trzeba krakać tak jak inne wrony skoro się obraca w ich towarzystwie... dup..ek sam sobie jest winny...jaki poziom taka odpowiedź..czasami inaczej się do takich ludzi nie dotrze.. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: filmik z Kazimierą S. 09.09.06, 15:53 Facet ja ewidentnie napastowal i nie chcial sie odsunac. A Kazia jak to Kazia - pokazala, ze ma jaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue Re: filmik z Kazimierą S. IP: *.globalconnect.pl 09.09.06, 17:10 Oj jaka biedna ta Kazia, prawie że ją zgwałcił:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gregor Re: filmik z Kazimierą S. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.06, 17:39 Absztyfikant, jeżeli nieznajomość litery na którą zaczyna się nazwisko posłanki samoobrony traktujesz jako powód do dyskredytacji mojej wypowiedzi to świadczy to tylko o twoim poziomie, ciekaw jestem czy ludzie chwalący Kazimiełę tak samo chwaliliby analogiczne zachowanie np. posłanki LPR Konopczyny czy jakoś tak (w każdy bądź razie ta sama liga co Panie powyżej)wobec jakiegoś prowokatora, szczerze wątpię to świadczy tylko o braku obiektywizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak to jest Re: filmik z Kazimierą S. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 20:22 Gość portalu: Gregor napisał(a): > Absztyfikant, jeżeli nieznajomość litery na którą zaczyna się nazwisko posłanki > > samoobrony traktujesz jako powód do dyskredytacji mojej wypowiedzi to świadczy > to tylko o twoim poziomie, ciekaw jestem czy ludzie chwalący Kazimiełę tak samo > > chwaliliby analogiczne zachowanie np. posłanki LPR Konopczyny czy jakoś tak (w > każdy bądź razie ta sama liga co Panie powyżej)wobec jakiegoś prowokatora, > szczerze wątpię to świadczy tylko o braku obiektywizmu. a może świadczyć też o chamstwie i głupocie Odpowiedz Link Zgłoś
baba_w_oknie Re: filmik z Kazimierą S. 09.09.06, 20:25 Kazia - Zydowka z urojenia. Moliere Odpowiedz Link Zgłoś
deus.ex.machina No coz... 09.09.06, 23:56 Z Jej postawy i wielu Waszych wypowiedzi konstatuje jedna smutna rzecz - stoujecie podwojna moralnosc... Kreowana na intelektualistke Kazimiera Szczuka, skarzaca sie w USA na antysemickie przesladowania jakie dotykaja Ja i Jej srodowiska w istocie okazala sie reprezentowac soba to co zwyczajowo przypisuje sie ogolonolbym bezszyjnym burakom z MW... Przykre to... I Absztyfikant Ona nie ma jaj i nigdy ich miec nie bedzie po prostu jest stereotypowa femina ktora obciaza faceta odpowiedzialnoscia za nieudany zwiazek zaslaniajac sie feministycznym belkotem... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: No coz... 10.09.06, 01:04 deus.ex.machina napisał: > ... Ona nie ma jaj i nigdy ich miec nie bedzie po prostu jest > stereotypowa femina ktora obciaza faceta odpowiedzialnoscia za nieudany zwiazek zaslaniajac sie feministycznym belkotem... ......................................................................... a gdzież to widziałeś/słyszałeś? w jej programie n/t książek? przewrażliwiony w temacie chyba jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labatt Re: No coz... IP: *.hsd1.fl.comcast.net 10.09.06, 01:12 Musze przyznac,ze niechetnie czytalam o Twojej profilaktyce antyarabskiej.....W nas - czytajacych - pewnie zostaje to dluzej....Swoja droga...potrafie zrozumiec....Istnieje strach ' blizszy ' i 'dalszy'.... Odpowiedz Link Zgłoś
deus.ex.machina Re: No coz... 10.09.06, 01:46 To zawarte jest na stronach ktore prowadzi Kazimiera Szczuka, jej portal jest ogolnodostepny, tam mozna zapoznac sie z wieloma jej wypwiedziami, dochodzi do tego jej tworczosc literacka... Moj ogolny odbior tego co tam znalazlem jest ze w gruncie rzeczy Pani Kaziemira Szczuka nie jest szczesliwa osoba... byc moze to nadinterptacja ale uwazam ze niebezpodstawna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labatt Re: No coz... IP: *.hsd1.fl.comcast.net 10.09.06, 00:02 Lubie Szczuke....W tym przypadku - nie rozumiem Jej zachowania....Jak nie rozumiem - tlumaczyc tez nie bede....:) Odpowiedz Link Zgłoś
deus.ex.machina Ja rozumiem i o tym pisze... 10.09.06, 00:10 I nawet sie dziwe ze jajcarz tak latwo obnazyl falsz i hipokryzje "warszafki". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IAMX Jak mawia moj nauczyciel ZEN o Szczuce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 00:03 Ta kobieta - czyli Szczuka - przezywa prawdziwy i gleboki orgazm dopiero wtedy jak lezacy obok niej albo pochylajacy sie nad nia mezczyzna ma klopoty ze wzwodem i zbiera mu sie na lzy. Pozdro dla Deusa. Odpowiedz Link Zgłoś
deus.ex.machina Re: Jak mawia moj nauczyciel ZEN o Szczuce 10.09.06, 00:19 Nie wiem i nie chce wnikac czy Kazimiera Szczuka satysfakcji seksualnej doznaje upokarzajac mezczyzne - wazne jest ze Kazimiera Szczuka posluguje sie metodami ktore tak donosnie krytykuje w swoich wypowiedziach - jesli MW posluguje sie takimi metodami to znaczy ze sa to faszysci, brunatni mordercy itd. Jesli Kazia bije w morde z piesci to co najwyzej ponioslo ja... Jesli od kogos oczekuje sie pewnych standardow to samemu trzeba te standardy stosowac podwojnie czy nawet potrojnie... samemu trzeba byc w porzadku bo to daje przewage etyczna... Jesli PiS mowi o patriotyzmie to premier patriota nie ma prawa do bledow w stylu "obiat", tak samo Kazimiera Szczuka mowiac o tolerancji i gloszac hasla wolnosci wypowiedzi nie ma prawa bic w morde, jesli czula sie dotknieta wypowiedzia powinna byla dochodzic sprawiedliwosci w sposob zgodny z prawem i co wazniejsze w sposob zgodny z tym co glosi... To zachowanie tak naprawde zabilo gloszone przez Nia idealy, idealy mi bliskie i stad moja ogromna niechec do Kazimiery Szczuki po tym zdarzeniu... Odpowiedz Link Zgłoś
deus.ex.machina Re: Jak mawia moj nauczyciel ZEN o Szczuce 10.09.06, 00:22 Gość portalu: IAMX napisał(a): >... Pozdro dla Deusa. Rowniez pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
deus.ex.machina Re: No coz... 10.09.06, 00:07 Tnij cytaty tego wymaga netykieta a nie stosowanie jej chluby Ci nie przyniesie - naprawde brac przyklad z politykow szczycacych sie swa niewiedza i ignoranctwem to zly pomysl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IAMX Re: No coz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 00:25 Szczuka to typowy przedstawiciel michnikowszczyzny. Ci ludzie zwlaszcza pochodzenia zydowskiego (a Szczuka jest Zydowka) maja powazne zaburzenia emocjonalne. Zwlaszcza dotyczy to tych, ktorych rodzice czy tez dziadowie dzialali w strukturach UB. To sa sprytni psychopaci, tacy sa najgrozniejsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IAMX ...a jej program zwlaszcza w TVP "ssie pauke" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 00:28 i kropka. W TVPw zasadzie "ssal pauke", teraz "ssie pauke" w TVN. Dobrze ze bierze w nim udzial Pan Profesor. Szkoda, ze nie ma opcji w telewizorze "tylko profesor" - zeby wycinalo Szczuke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labatt Re: ...a jej program zwlaszcza w TVP "ssie pauke" IP: *.hsd1.fl.comcast.net 10.09.06, 00:31 Dociekliwa jestem...Jeszcze raz obejrzalam filmik...Moze 'glupek' klepnal Kazie po 'tyle'?Tez tak bym zareagowala....:) Odpowiedz Link Zgłoś
deus.ex.machina Re: ...a jej program zwlaszcza w TVP "ssie pauke" 10.09.06, 00:47 Obok stal policjant - nie widze powodu by nie ustalic danych osoby i nie wystapic do sadu z oskarzeniem. Nie dla podwojnych standardow moralnych. I mysle ze nie bylo zadnego kontaktu jaki sugerujesz labatt - po prostu Pani Kazimiera Szczuka zareagowala spontanicznie...szkoda ze w tak daleki od gloszonych idealow sposob. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labatt Re: ...a jej program zwlaszcza w TVP "ssie pauke" IP: *.hsd1.fl.comcast.net 10.09.06, 00:59 Sa jednak wzorce zachowan...Przykladajac matryce - tak to mogloby/!/ wygladac.... Odpowiedz Link Zgłoś
deus.ex.machina Re: ...a jej program zwlaszcza w TVP "ssie pauke" 11.09.06, 20:17 To napewno takim wzorcem nie jest bicie z piachy tylko z liscia. Piesc jest "silowa" i przynalezy meskim, szowinistycznym swiniom. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: No coz... 10.09.06, 01:06 Gość portalu: IAMX napisał(a): > Szczuka to typowy przedstawiciel michnikowszczyzny. Ci ludzie zwlaszcza > pochodzenia zydowskiego (a Szczuka jest Zydowka) maja powazne zaburzenia > emocjonalne. Zwlaszcza dotyczy to tych, ktorych rodzice czy tez dziadowie > dzialali w strukturach UB. To sa sprytni psychopaci, tacy sa najgrozniejsi. .............................................................................. to straszne co piszesz, przeczytaj jeszcze raz i zastanów się nad pokładami swojej pogardy i nienawiści do ludzi o innych poglądach niż twoje Odpowiedz Link Zgłoś
deus.ex.machina Re: No coz... 10.09.06, 01:40 Pisze brutalna prawde - tak wlasnie to wyglada... - nie wydaje mi sie by w tych slowach byla wieksza pogarda i nienawisc niz w slowach Adama Michnika ktore czasem mial okazje wypowiedziec w sprawach dotyczacych Polski... Ogolnie stalo sie tak ze nie mozna powiedziec niczego kontestujacego pewien uklad - uklad ludzi zgromadzonych wokol pewnego srodowiska ktorego nieformalnych przywodca jest Adam Michnik. Odpowiedz Link Zgłoś
deus.ex.machina Re: No coz... 10.09.06, 01:43 Nie dostrzegam ani pogardy ani nienawisci w tej wypowiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody poeta Zajefanie! IP: *.eranet.pl 10.09.06, 01:46 chcę więcej tych autorytetów III RP ssauł pałków Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Watek skierowany do Panow 10.09.06, 04:59 Wyobrazcie sobie, ze do Waszej zony/kobiety/dziewczyny/sympatii zwraca sie we wlasnie taki sposob taki gnojek. I co?:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Repeat Re: Watek skierowany do Panow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 06:07 Poczytaj swoje wpisy na temat Jacyny i Lubińskiej . I co ??? Jesteś taki sam cham i prostak jak ten na filmie tyle , że ten na filmie ronił to publicznie i pokazał twarz a nie tak jak Ty szujo. To jeszcze nie koniec !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Absztyfikant Ogłoszenie. Zapraszam serdecznie na Polską Imprezę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 06:10 Polska Impreza Polska imprza dla gejów, lesbijek i przyjaciół Party odbędzie się 16.09.2006r. Pt, od 22.00 w Ackerkeller, Bergstr. 68, Berlin- Mitte. Czekają na Was Tyskie i Żywiec >>> 0,5l 1,50 euro i ja absztyfikant, kurdefelek i wielu wielu innych a wszyscy będziemy siedzieć na jednym krześle. Polska muzyka spotyka niemiecką muzykę ale oczywiście będzie muzyka filharmoniczna Wstęp: 1,50 euro Zapraszamy!!!! Kontakt / Info : Ackerkeller Bergstr. 68 10115 Berlin-Mitte E-mail : thomas- o2@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody poeta Re: Watek skierowany do Panow IP: *.eranet.pl 10.09.06, 12:53 w twoim przypadku chłopca/narzeczonego/męża Odpowiedz Link Zgłoś
deus.ex.machina Autorytety IV RP juz pokazaly swoje spontaniczne 10.09.06, 13:25 reakcje...ciszej nad ta trumna... Uwazam ze powinienes bardziej powsciagliwe wyrazac sie w tej kwestii. Nie bedac sympatykiem PO musze stwierdzic ze ich spot z placzacym dzieckiem jasno pokazuje jezyk jakim posluguja sie formacje odpowiedzialne za IV RP. I cieszy mnie ze PO odrobilo lekcje, po tym co zaprezentowal PiS w trakcie kampanii wyborczej PO przestalo byc chlopcem do bicia i dobrze... I pisze te slowa nie bedac sympatykiem zadnej partii w Polsce, co najwyzej moge sympatyzowac z pojedynczymi politykami... No ale z nich nie uzbieraloby sie nawet obsady prezydium Sejmu... Odpowiedz Link Zgłoś