Gość: Remislaw IP: 10.144.25.* 06.11.01, 15:17 Jezeli chcecie zobaczyc, jak inni "naturalnie" zwiekszaja liczbe postow, radze zajrzec na forum Gorzowa na post "zwiekszamy tempo"... Jak wrazenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ZetKa Re: Jak rosnie liczba postow IP: *.robotics.ntua.gr 07.11.01, 12:01 > Jezeli chcecie zobaczyc, jak inni "naturalnie" zwiekszaja liczbe postow, radze > zajrzec na forum Gorzowa na post "zwiekszamy tempo"... Jak wrazenia? Az z ciekawosci wszedlem na Gorzow, wpisalem zeby mi znalazlo slowo tempo i... NIC!!! Mozesz wkleic linka? Odpowiedz Link Zgłoś
gregus Re: Jak rosnie liczba postow 07.11.01, 12:31 post nosi nazwę "odrabiamy straty" - doprawdy, imponujące.. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bbury Re: Jak rosnie liczba postow 07.11.01, 12:35 szczeciniacy nie gęsi swoje forum mają ;))) Parafrazując : "wolniej, szybciej - zawsze do przodu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZetKa Re: Jak rosnie liczba postow IP: *.robotics.ntua.gr 07.11.01, 12:57 > Jezeli chcecie zobaczyc, jak inni "naturalnie" zwiekszaja liczbe postow, radze > zajrzec na forum Gorzowa na post "zwiekszamy tempo"... Jak wrazenia? A co ty wogole na Gorzowie robiles? Tu Szczecin probuje Trojmiasto dogonic, a ty sobie do Gorzowa, tak? ;) btw dobilem im jednego posta... ech, poczytajcie sobie. Co prawda brakuje tu polotu grogrega, ale... www.gazeta.pl/alfa/home.jsp? dzial=0511&forum=GORZOW_WIELKOPOLSKI&wid=470572&aid=4910471 Odpowiedz Link Zgłoś
elaf Re: Jak rosnie liczba postow 07.11.01, 13:26 Gość portalu: ZetKa napisał(a): > > Jezeli chcecie zobaczyc, jak inni "naturalnie" zwiekszaja liczbe postow, r > adze > > zajrzec na forum Gorzowa na post "zwiekszamy tempo"... Jak wrazenia? > A co ty wogole na Gorzowie robiles? Tu Szczecin probuje Trojmiasto dogonic, a t > y > sobie do Gorzowa, tak? ;) > btw dobilem im jednego posta... ech, poczytajcie sobie. Co prawda brakuje tu > polotu grogrega, ale... > > www.gazeta.pl/alfa/home.jsp? > dzial=0511&forum=GORZOW_WIELKOPOLSKI&wid=470572&aid=4910471 Twn twoj wpis tez nie jest zly :))))))))))))))))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A&Z Re: Jak rosnie liczba postow IP: *.pharmacia.com 07.11.01, 18:58 No nie zle sie rozgadali chlopaki . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: Jak rosnie liczba postow IP: 64.9.159.* 07.11.01, 19:14 Za moich czasow do Gorzowa to sie jechalo zwykle w jednym celu he he he he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZetKa Re: Jak rosnie liczba postow IP: *.robotics.ntua.gr 08.11.01, 10:38 > Za moich czasow do Gorzowa to sie jechalo zwykle w jednym celu he he he he he > he A czytales co ja tam im napisalem? Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re: Jak rosnie liczba postow 08.11.01, 11:00 Przestańcie już się znęcać, trafiło się dwóch bałwanów- no cóż, zdzarza się. Chociaż metoda "odrabiania strat" jest wyjątkowo głupia, przebija nawet odlicanie, przyznaję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZetKa Pobili mnie :( IP: *.robotics.ntua.gr 08.11.01, 11:24 Ten gosciu z Gdanska chyba mial lepszy tekst niz ja. Wiec Pobil mnie poziomem wypowiedzi ;) A i tak szkoda, ze sie grogreg nie dorwal... Odpowiedz Link Zgłoś