Dodaj do ulubionych

Prezydent Marian Jurczyk domaga się przeprosin ...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 18:57
dzięki Sadowi Lustracyjnemu, słusznie ocenionemu przez Korwina-Mikke- mamy
nieszczescie a nie prezydenta, ktory uwierzyl w to, ze jest niewinny, bo
sypał za darmo.
Obserwuj wątek
    • Gość: Nerv Beszczelność magazyniera sięgnełą szczytu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 19:22
      Ależ tupet! Podpisać oświadczenie i mówić, że to nieprawda! Mnie wali czy on
      donosił czy nie, PODPISAŁ!! Dla mnie był agentem i tyle!
      • swantevit Re: Beszczelność magazyniera sięgnełą szczytu! 14.09.06, 19:25
        "Agent" - to i tak zbyt dumne okreslenie na tego cymbala. Kapus, donosiciel, to
        lepsze okreslenia na tego dziadka do orzechow.
        • wodni.k Przeprosic prawdziwych agentów za ... 17.09.06, 09:10
          swantevit napisał:

> "Agent" - to i tak zbyt dumne okreslenie na tego cymbala. Kapus, donosiciel,
          > to lepsze okreslenia na tego dziadka do orzechow.

I tu się z Tobą całkowicie zgadzam.
          Myślę, ze przeprosiny należą się tym którzy byli prawdziwymi agentami
          za przyrównanie do nich Jurczyka.
          Ten ostatni nawet nie zasługuje na określenie "donosiciel" bo tego tez nie
          potrafil zrobic.
          Kapuś-miernota to chyba najbardziej adekwatne określenie.

>
          >
          >
          >
      • Gość: mirek sąd co innego stwierdził IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 23:09
        sąd stwierdził, że Jurczyk był nieudolnym agentem i nieprzydatnym. Nawet
        donosić nie potrafił.
    • absztyfikant Prezydent Marian Jurczyk domaga się przeprosin .. 14.09.06, 19:32
      Kostucha ich pogodzi, a swoja droga najlepiej bedzie, jesli o Jurczyku szybko
      zapomnimy. Juz niedlugo wybory, na szczescie!
      • jolunia55 Re: Prezydent Marian Jurczyk domaga się przeprosi 14.09.06, 20:00
        Pan Jurczyk zszedłby już ze sceny politycznej i nie ośmieszał siebie i
        miasta.Dokumenty są i dają światło prawdzie.Sąd lustracyjny?Można to był maupet
        schow,a nie lustracja
        • Gość: marian paździoch Re: bardzo przepraszam ale... IP: *.chello.pl 14.09.06, 20:06
          ten cały Korwin mikke wart kopa w dupe.
          a jego klakierzy nie.

mp
    • Gość: ali Głupi adwersarz IP: 213.155.165.* 14.09.06, 21:35
      Jak zwykle tzw. wyborcza próbuje oczernić Jurczyka ! Hamstwo na kazdym rogu !!!
    • Gość: anty nagonka Na Jurczyka ? IP: 213.155.165.* 14.09.06, 21:44
      Czytałem ostatnio tygodnik "naprzekur" i uważam, że ONi maja rację opisując
      naszą rzeczywistość!
      Myslę, że relacje , powiązania z osobami powiazanymi z PO tzw. Gazety wyborczej
      wypaczają rzeczywistość , która rzutuje na nasz wizerunek : "Szczeciniaków" z
      prowincji.
      Wszystko co ukazuje sie w Wyborczej wypacza wizerunek mieszkańców naszego grodu!
      • Gość: top trendy Re: nagonka Na Jurczyka ? IP: 83.168.96.* 14.09.06, 21:46
        "Święty" Magazynier jest tam redaktorem naczelnym???:-)
        • Gość: aha Re: nagonka Na Jurczyka ? IP: 213.155.165.* 14.09.06, 21:54
          Jesteś jednak zwykłym pospolitym debilem !!!
          da ci pare groszy na twoje leczenia !!!
          • Gość: fiu Re: nagonka Na Jurczyka ? IP: 213.155.165.* 14.09.06, 21:56
            Top trendy to pedofil i dlategio nie ma swojego zdania i kieruje tym co jemu
            każa gadac
            • Gość: top trendy Re: nagonka Na Jurczyka ? IP: 83.168.96.* 14.09.06, 21:57
              Musze brzydko powiedziec, bo chlopaczek nie zrozumie: w.y.p.i.e.r.d.a.l.a.j stad
              jurczykowski slugusie
              • Gość: ali Re: nagonka Na Jurczyka ? IP: 213.155.165.* 14.09.06, 22:10
                Jesdteś zaślepiony swoimi wymiocinami!!!
                Prosty jesteś i prosty zostaniesz !
                Prosty człowieku !!!
                Prosto staniesz się prostym pionkim w prostyym kierowaniu takich prostych
                prostaków !!!
              • Gość: ali top trendy- dupoliz IP: 213.155.165.* 14.09.06, 22:15
                Top trendy ! jak wiadomo wszem i wobec jesteś dupolizem i daj se na luz z
                lizaniem lizania dupy kaczorom ?! bo to jest twoja specjalność !!!!
    • Gość: andreas co sie stanie dalej... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.06, 23:15
      gdyby pan Jurczyk skierował sprawe do sadu,
      to jakby sprawa Swietego odzyje!
      I potoczyc sie moze różnie, a na pewno kilka lat!

Bez watpienia sa dowody, podpisał i pobrał,
      a sad lustracyjny wydał kuriozalny wyrok...
      ze wzgledu na odrobienie przez pana Jurczyka
      później tej "słabosci" swoja postawa na strajkach!

Na pewno pan Jurczyk jednak pusci to płazem...
      napisał oswiadczenie i wystarczą mu takie pyskówki na łamach Gazet!

Ale zobaczymy, bo czy mozna podac do sądu,
      ale oprzec sie tylko na wyroku sadu lustracyjnego?
      Czy jednak trzeba by wrócic do dokumentów...
    • Gość: stefan Re: Prezydent Marian Jurczyk domaga się przeprosi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 23:26
      Ja Jurczyk tak domaga się przeprosin to niech przeprosi mieszkańców Szczecina
      że ich oszukiwał i donosił na swoich kolegów na SB a w dodatku brał za to kasę.
      Może mu wybaczą.
      • Gość: andreas ja bym inaczej, co do przeprosin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.06, 23:38
        za donoszenie, to nie moja sprawa...

ale za niegospodarnoiśc i kare 10 milionów!
        Przed wyborami pan Jurczyk wtedy krzyczał,
        ze nie odda piedzi ziemii Niemcom....
        i nie oddał, a miast zabuliło 10 baniek!

czy ktos nie tyle poniesie konsekwencje,
        ale czy ktos przeprosi!!?
        Za swój bład, błedna decyzje!?
        • buazen Re: ja bym inaczej, co do przeprosin 15.09.06, 09:00
          Jacuś Pe i przeprosi i poniesie konsekwencje i odda i odbierze i wszystko zrobi
          aby tylko zostać prezydentem :D Taki elastyczny jest ten Jacek. Gumowy taki.
          • Gość: ciekawy Re: ja bym inaczej, co do przeprosin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 09:03
            gumowy jak kondom?
          • Gość: andreas tego sie boje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 09:05
            tego sie boje, ze pan Piechota czy pan Krzystek
            nie będą chcieli grzebac w dokonaniach pana Jurczyka
            i zrobia gruba kreske!

A jak pani Lubinska, to jeszcze moze sie czegos dowiemy
            o minionych kadencjach prezydenta!
            I moze byc jeszcze smieszniej...
    • Gość: gieniek Prezydent Marian Jurczyk domaga się przeprosin .. IP: *.chello.pl 16.09.06, 09:17
      Tyle inwektyw na Pana Prezydenta. No to ja wam dorównam poziomem i coś powiem co myślę o was. Jesteście Qrwy i chamy nie warte Jurczyka w du.e pocałowac a w tamtych czasach byście też wszystko podpisali palanty tylko zależy jak by do was podeszli,matki rodzonej byście się wyparły sukinkoty jedne łachudry.
    • Gość: Johnny Re: Prezydent Marian Jurczyk domaga się przeprosi IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.06, 16:27
      Niech najpierw Jurczyk przeprosi za kilka lat żałosnych rządów, wystawiania
      miasta na pośmiewisko, robienia z mieszkańców debili i tony kłamstw, mydlenie
      oczu Szczecinian super-hiper inwestycjami i mnóstwoma kłamstwami.
      • Gość: marian paździoch Re: Prezydent Marian Jurczyk domaga się przeprosi IP: *.chello.pl 16.09.06, 16:32
        pie..ij się w łeb, młotkiem.
        czasami trzeba dwa razy.
        pomoże.

mp

dla ciebie ta rada.
        Johnny
      • zona.pijaka Re: Prezydent Marian Jurczyk domaga się przeprosi 16.09.06, 16:45
        Przeliczyłam wszystkie posty w tym wątku. Wynika z tego ze 95 procent
        Szczecinian uważa Pana Jurczyka za zdrajcę ideałów Solidarności.
        Jaki wniosek, wszyć powyżsi, to parszywe solidaruchy, domagający sie wolnych
        związków zawodowych, podwyzek dla klasy robotniczej, bezpłatnych przejazdów
        tramwajem? A kto stoi na czele tych przygłupów solidaruchów w tym wątku?
        Sprawdzcie - niejaki Ćpun® forumowy. A przynajmniej pamiętasz Ćpun®ie te
        wszystkie postulaty robotnicze, o których zdradę teraz oskarżasz Pana Jurczyka.
        I czy popijając swoją chwaloną tu łiski na polach golfowych - utożsamiasz się
        chamie z klasą robotniczą?
        Bo właśnie dzięki donosom Pana Jurczyka na osoby z Solidarności, Solidarność
        legła w gruzach. I dzięki temy właśnie doszło do tego że pijesz teraz
        robotniczą krew. Powinieneś więc być wdzięcny Panu Jurczykowi za rozbicie
        Solidarności.
        • Gość: bazyl Re: Prezydent Marian Jurczyk domaga się przeprosi IP: *.upc-i.chello.nl 16.09.06, 19:26
          Chcialam Ci delikatnie zwrocic uwage, Zono, ze:
          1. na tym forum nie wypowiadaja sie wszyscy Szczecinianie,
          2. co wiecej, nie wypowiada sie tu nawet reprezentatywna proba mieszkancow
          Szczecina;
          3. ani tez reprezentatywna proba forumowiczow
          3. jedyne, co z Twoich wyliczen wynika to to, ze kilka osob, ktore przeczytalo
          watek, wypowiedzialo sie przeciwko Jurczykowi.

A teraz mozesz mnie obrzucac swoimi obelgami, jesli chcesz.
          I tak przysiadam przy komputerze tylko na chwile i zaraz mnie tu nie bedzie.
          • zona.pijaka Re: Prezydent Marian Jurczyk domaga się przeprosi 16.09.06, 19:35
            Gość portalu: bazyl napisał(a):
            > A teraz mozesz mnie obrzucac swoimi obelgami, jesli chcesz.

Tak, tak, znana jestem z tego. O Boże jak ja uwilbiam bluzgać. O Boże wybacz.
            • zona.pijaka Re: Prezydent Marian Jurczyk domaga się przeprosi 16.09.06, 19:38
              A najbardziej lubię sprawdzać temperaturę zupy w talerzu - palcem.
            • zona.pijaka Re: Prezydent Marian Jurczyk domaga się przeprosi 16.09.06, 19:38
              A najbardziej lubię sprawdzać temperaturę zupy w talerzu - palcem.
              • zona.pijaka Re: Prezydent Marian Jurczyk domaga się przeprosi 16.09.06, 19:43
                A tak w ogóle to zauważyłam ciekawe zjawisko. Poprzednio zapostwowałam tylko
                raz, ale pokazały sie dwa posty identyczne. Zjawisko to wynikło, że dane z
                forma poszły na serwer gazety dwoma drogami. Nieco innymi, przesunięcia rzędu
                kilku mikrosekund. Zostały zapisane osobno a serwer nawet nie zdązył
                zweryfikować dubla.
            • absztyfikant Re: Prezydent Marian Jurczyk domaga się przeprosi 16.09.06, 19:38
              A ja Cie mimo wszystko Miriam lubie - naprawde. Dobrze sie chyba na forum
              bawisz, nie jestes wielonickowcem, a to juz bardzo duzo, i nawet jak sie
              pogryziemy, to z humorem. Roznych lotow sa to wojenki wprawdzie, ale mam dla
              Ciebie pewnego rodzaju szacon.
              • zona.pijaka Re: Prezydent Marian Jurczyk domaga się przeprosi 16.09.06, 19:39
                Chcesz bym ci dała dupy? Będzie zonosztyf.
                • absztyfikant Re: Prezydent Marian Jurczyk domaga się przeprosi 16.09.06, 19:42
                  Taki film Polanskiego mi sie przypomnial - oczywiscie 'Dziecko Rosemary'. Mysle,
                  ze takiej kombinacji genow to forum by chyba nie znioslo:)
                  • absztyfikant Re: Prezydent Marian Jurczyk domaga się przeprosi 16.09.06, 19:44
                    Papadizi szuka zony - wprawdzie Amerykanki, ale wierze w to, ze go odpowiednio
                    zbajerujesz:)
                    youtube.com/watch?v=Xh_2fBV1myA
                    • zona.pijaka Re: Prezydent Marian Jurczyk domaga się przeprosi 16.09.06, 19:49
                      Musiałam dla tego linka odpalic spcjalnie firefoksa. Bo w mojej innej
                      przeglądace musiałabym odblokować activex. Winnyś piwo.

absztyfikant napisał:
                      > Papadizi szuka zony - wprawdzie Amerykanki, ale wierze w to, ze go odpowiednio
                      > zbajerujesz:)
                      > youtube.com/watch?v=Xh_2fBV1myA
                      • absztyfikant Re: Prezydent Marian Jurczyk domaga się przeprosi 16.09.06, 19:51
                        Papadizi wymagajacy chlop - nie mozesz przy nim paradowac nago:)
                        • absztyfikant Re: Prezydent Marian Jurczyk domaga się przeprosi 16.09.06, 19:52
                          Zapomnialem o linku:
                          youtube.com/watch?v=83gu9bAKkUM&watch_response
    • andreas.007 gdyby czuł sie naprawde oczyszczony z zarzutów 16.09.06, 17:43
      gdyby pan Jurczyk czuł sie zupełnie oczyszczony z zarzutów,
      to powinien podac sprawe do sadu,
      a nie bawic sie w pokrzykiwania!

Tylko to byłaby juz chyba 3 sprawa jego w sadzie,
      to czasu na prace nie starczy..
      • zona.pijaka Re: gdyby czuł sie naprawde oczyszczony z zarzutó 16.09.06, 20:00
        andreas.007 napisał:
        > gdyby pan Jurczyk czuł sie zupełnie oczyszczony z zarzutów,

Nudny jestes z tym Jurczykiem
    • Gość: gienio Prezydent Marian Jurczyk domaga się przeprosin .. IP: *.chello.pl 17.09.06, 15:48
      O czym wy qrva pie...ie towarzysze Naród w potrzebie a was się żarty trzymają
    • Gość: pipi Re: Prezydent Marian Jurczyk domaga się przeprosi IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.09.06, 16:46
      przeprosin ??!! czarno na białym są jego podpisy potwierdzające odbiór gotówki
      za donosy !!! facet nie ma wstydu Korwin-Mikke udowodnił mu że jest zdrajcą a 3
      sądy to potwierdziły!!!
      • zona.pijaka Re: Prezydent Marian Jurczyk domaga się przeprosi 17.09.06, 17:13
        Gość portalu: pipi napisał(a):
        > przeprosin ??!! czarno na białym są jego podpisy potwierdzające odbiór
        gotówki za donosy

Daj cieciu swój adres, przyjedziemy w czterech do twojego domu, i jak u ruskich
        podpiszesz wszystko. Nawet to, że dmuchałeś własną matkę. Będzie czarno na
        białym
      • Gość: marian paździoch Re: Prezydent Marian Jurczyk domaga się przeprosi IP: *.chello.pl 17.09.06, 20:06
        jak już wspomniałem ten cały korwin wart kopa w dupę.
        ty pipi nie wart nawet splunięcia w śmierdzącą gębę.

mp
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka