Gość: Zołza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 18:57 dzięki Sadowi Lustracyjnemu, słusznie ocenionemu przez Korwina-Mikke- mamy nieszczescie a nie prezydenta, ktory uwierzyl w to, ze jest niewinny, bo sypał za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nerv Beszczelność magazyniera sięgnełą szczytu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 19:22 Ależ tupet! Podpisać oświadczenie i mówić, że to nieprawda! Mnie wali czy on donosił czy nie, PODPISAŁ!! Dla mnie był agentem i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Beszczelność magazyniera sięgnełą szczytu! 14.09.06, 19:25 "Agent" - to i tak zbyt dumne okreslenie na tego cymbala. Kapus, donosiciel, to lepsze okreslenia na tego dziadka do orzechow. Odpowiedz Link Zgłoś
wodni.k Przeprosic prawdziwych agentów za ... 17.09.06, 09:10 swantevit napisał: > "Agent" - to i tak zbyt dumne okreslenie na tego cymbala. Kapus, donosiciel, > to lepsze okreslenia na tego dziadka do orzechow. I tu się z Tobą całkowicie zgadzam. Myślę, ze przeprosiny należą się tym którzy byli prawdziwymi agentami za przyrównanie do nich Jurczyka. Ten ostatni nawet nie zasługuje na określenie "donosiciel" bo tego tez nie potrafil zrobic. Kapuś-miernota to chyba najbardziej adekwatne określenie. > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek sąd co innego stwierdził IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 23:09 sąd stwierdził, że Jurczyk był nieudolnym agentem i nieprzydatnym. Nawet donosić nie potrafił. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Prezydent Marian Jurczyk domaga się przeprosin .. 14.09.06, 19:32 Kostucha ich pogodzi, a swoja droga najlepiej bedzie, jesli o Jurczyku szybko zapomnimy. Juz niedlugo wybory, na szczescie! Odpowiedz Link Zgłoś
jolunia55 Re: Prezydent Marian Jurczyk domaga się przeprosi 14.09.06, 20:00 Pan Jurczyk zszedłby już ze sceny politycznej i nie ośmieszał siebie i miasta.Dokumenty są i dają światło prawdzie.Sąd lustracyjny?Można to był maupet schow,a nie lustracja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: bardzo przepraszam ale... IP: *.chello.pl 14.09.06, 20:06 ten cały Korwin mikke wart kopa w dupe. a jego klakierzy nie. mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ali Głupi adwersarz IP: 213.155.165.* 14.09.06, 21:35 Jak zwykle tzw. wyborcza próbuje oczernić Jurczyka ! Hamstwo na kazdym rogu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty nagonka Na Jurczyka ? IP: 213.155.165.* 14.09.06, 21:44 Czytałem ostatnio tygodnik "naprzekur" i uważam, że ONi maja rację opisując naszą rzeczywistość! Myslę, że relacje , powiązania z osobami powiazanymi z PO tzw. Gazety wyborczej wypaczają rzeczywistość , która rzutuje na nasz wizerunek : "Szczeciniaków" z prowincji. Wszystko co ukazuje sie w Wyborczej wypacza wizerunek mieszkańców naszego grodu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: top trendy Re: nagonka Na Jurczyka ? IP: 83.168.96.* 14.09.06, 21:46 "Święty" Magazynier jest tam redaktorem naczelnym???:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aha Re: nagonka Na Jurczyka ? IP: 213.155.165.* 14.09.06, 21:54 Jesteś jednak zwykłym pospolitym debilem !!! da ci pare groszy na twoje leczenia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiu Re: nagonka Na Jurczyka ? IP: 213.155.165.* 14.09.06, 21:56 Top trendy to pedofil i dlategio nie ma swojego zdania i kieruje tym co jemu każa gadac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: top trendy Re: nagonka Na Jurczyka ? IP: 83.168.96.* 14.09.06, 21:57 Musze brzydko powiedziec, bo chlopaczek nie zrozumie: w.y.p.i.e.r.d.a.l.a.j stad jurczykowski slugusie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ali Re: nagonka Na Jurczyka ? IP: 213.155.165.* 14.09.06, 22:10 Jesdteś zaślepiony swoimi wymiocinami!!! Prosty jesteś i prosty zostaniesz ! Prosty człowieku !!! Prosto staniesz się prostym pionkim w prostyym kierowaniu takich prostych prostaków !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ali top trendy- dupoliz IP: 213.155.165.* 14.09.06, 22:15 Top trendy ! jak wiadomo wszem i wobec jesteś dupolizem i daj se na luz z lizaniem lizania dupy kaczorom ?! bo to jest twoja specjalność !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas co sie stanie dalej... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.06, 23:15 gdyby pan Jurczyk skierował sprawe do sadu, to jakby sprawa Swietego odzyje! I potoczyc sie moze różnie, a na pewno kilka lat! Bez watpienia sa dowody, podpisał i pobrał, a sad lustracyjny wydał kuriozalny wyrok... ze wzgledu na odrobienie przez pana Jurczyka później tej "słabosci" swoja postawa na strajkach! Na pewno pan Jurczyk jednak pusci to płazem... napisał oswiadczenie i wystarczą mu takie pyskówki na łamach Gazet! Ale zobaczymy, bo czy mozna podac do sądu, ale oprzec sie tylko na wyroku sadu lustracyjnego? Czy jednak trzeba by wrócic do dokumentów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: Prezydent Marian Jurczyk domaga się przeprosi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 23:26 Ja Jurczyk tak domaga się przeprosin to niech przeprosi mieszkańców Szczecina że ich oszukiwał i donosił na swoich kolegów na SB a w dodatku brał za to kasę. Może mu wybaczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas ja bym inaczej, co do przeprosin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.06, 23:38 za donoszenie, to nie moja sprawa... ale za niegospodarnoiśc i kare 10 milionów! Przed wyborami pan Jurczyk wtedy krzyczał, ze nie odda piedzi ziemii Niemcom.... i nie oddał, a miast zabuliło 10 baniek! czy ktos nie tyle poniesie konsekwencje, ale czy ktos przeprosi!!? Za swój bład, błedna decyzje!? Odpowiedz Link Zgłoś
buazen Re: ja bym inaczej, co do przeprosin 15.09.06, 09:00 Jacuś Pe i przeprosi i poniesie konsekwencje i odda i odbierze i wszystko zrobi aby tylko zostać prezydentem :D Taki elastyczny jest ten Jacek. Gumowy taki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: ja bym inaczej, co do przeprosin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 09:03 gumowy jak kondom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas tego sie boje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 09:05 tego sie boje, ze pan Piechota czy pan Krzystek nie będą chcieli grzebac w dokonaniach pana Jurczyka i zrobia gruba kreske! A jak pani Lubinska, to jeszcze moze sie czegos dowiemy o minionych kadencjach prezydenta! I moze byc jeszcze smieszniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gieniek Prezydent Marian Jurczyk domaga się przeprosin .. IP: *.chello.pl 16.09.06, 09:17 Tyle inwektyw na Pana Prezydenta. No to ja wam dorównam poziomem i coś powiem co myślę o was. Jesteście Qrwy i chamy nie warte Jurczyka w du.e pocałowac a w tamtych czasach byście też wszystko podpisali palanty tylko zależy jak by do was podeszli,matki rodzonej byście się wyparły sukinkoty jedne łachudry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnny Re: Prezydent Marian Jurczyk domaga się przeprosi IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.06, 16:27 Niech najpierw Jurczyk przeprosi za kilka lat żałosnych rządów, wystawiania miasta na pośmiewisko, robienia z mieszkańców debili i tony kłamstw, mydlenie oczu Szczecinian super-hiper inwestycjami i mnóstwoma kłamstwami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: Prezydent Marian Jurczyk domaga się przeprosi IP: *.chello.pl 16.09.06, 16:32 pie..ij się w łeb, młotkiem. czasami trzeba dwa razy. pomoże. mp dla ciebie ta rada. Johnny Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: Prezydent Marian Jurczyk domaga się przeprosi 16.09.06, 16:45 Przeliczyłam wszystkie posty w tym wątku. Wynika z tego ze 95 procent Szczecinian uważa Pana Jurczyka za zdrajcę ideałów Solidarności. Jaki wniosek, wszyć powyżsi, to parszywe solidaruchy, domagający sie wolnych związków zawodowych, podwyzek dla klasy robotniczej, bezpłatnych przejazdów tramwajem? A kto stoi na czele tych przygłupów solidaruchów w tym wątku? Sprawdzcie - niejaki Ćpun® forumowy. A przynajmniej pamiętasz Ćpun®ie te wszystkie postulaty robotnicze, o których zdradę teraz oskarżasz Pana Jurczyka. I czy popijając swoją chwaloną tu łiski na polach golfowych - utożsamiasz się chamie z klasą robotniczą? Bo właśnie dzięki donosom Pana Jurczyka na osoby z Solidarności, Solidarność legła w gruzach. I dzięki temy właśnie doszło do tego że pijesz teraz robotniczą krew. Powinieneś więc być wdzięcny Panu Jurczykowi za rozbicie Solidarności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyl Re: Prezydent Marian Jurczyk domaga się przeprosi IP: *.upc-i.chello.nl 16.09.06, 19:26 Chcialam Ci delikatnie zwrocic uwage, Zono, ze: 1. na tym forum nie wypowiadaja sie wszyscy Szczecinianie, 2. co wiecej, nie wypowiada sie tu nawet reprezentatywna proba mieszkancow Szczecina; 3. ani tez reprezentatywna proba forumowiczow 3. jedyne, co z Twoich wyliczen wynika to to, ze kilka osob, ktore przeczytalo watek, wypowiedzialo sie przeciwko Jurczykowi. A teraz mozesz mnie obrzucac swoimi obelgami, jesli chcesz. I tak przysiadam przy komputerze tylko na chwile i zaraz mnie tu nie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: Prezydent Marian Jurczyk domaga się przeprosi 16.09.06, 19:35 Gość portalu: bazyl napisał(a): > A teraz mozesz mnie obrzucac swoimi obelgami, jesli chcesz. Tak, tak, znana jestem z tego. O Boże jak ja uwilbiam bluzgać. O Boże wybacz. Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: Prezydent Marian Jurczyk domaga się przeprosi 16.09.06, 19:38 A najbardziej lubię sprawdzać temperaturę zupy w talerzu - palcem. Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: Prezydent Marian Jurczyk domaga się przeprosi 16.09.06, 19:38 A najbardziej lubię sprawdzać temperaturę zupy w talerzu - palcem. Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: Prezydent Marian Jurczyk domaga się przeprosi 16.09.06, 19:43 A tak w ogóle to zauważyłam ciekawe zjawisko. Poprzednio zapostwowałam tylko raz, ale pokazały sie dwa posty identyczne. Zjawisko to wynikło, że dane z forma poszły na serwer gazety dwoma drogami. Nieco innymi, przesunięcia rzędu kilku mikrosekund. Zostały zapisane osobno a serwer nawet nie zdązył zweryfikować dubla. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Prezydent Marian Jurczyk domaga się przeprosi 16.09.06, 19:38 A ja Cie mimo wszystko Miriam lubie - naprawde. Dobrze sie chyba na forum bawisz, nie jestes wielonickowcem, a to juz bardzo duzo, i nawet jak sie pogryziemy, to z humorem. Roznych lotow sa to wojenki wprawdzie, ale mam dla Ciebie pewnego rodzaju szacon. Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: Prezydent Marian Jurczyk domaga się przeprosi 16.09.06, 19:39 Chcesz bym ci dała dupy? Będzie zonosztyf. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Prezydent Marian Jurczyk domaga się przeprosi 16.09.06, 19:42 Taki film Polanskiego mi sie przypomnial - oczywiscie 'Dziecko Rosemary'. Mysle, ze takiej kombinacji genow to forum by chyba nie znioslo:) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Prezydent Marian Jurczyk domaga się przeprosi 16.09.06, 19:44 Papadizi szuka zony - wprawdzie Amerykanki, ale wierze w to, ze go odpowiednio zbajerujesz:) youtube.com/watch?v=Xh_2fBV1myA Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: Prezydent Marian Jurczyk domaga się przeprosi 16.09.06, 19:49 Musiałam dla tego linka odpalic spcjalnie firefoksa. Bo w mojej innej przeglądace musiałabym odblokować activex. Winnyś piwo. absztyfikant napisał: > Papadizi szuka zony - wprawdzie Amerykanki, ale wierze w to, ze go odpowiednio > zbajerujesz:) > youtube.com/watch?v=Xh_2fBV1myA Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Prezydent Marian Jurczyk domaga się przeprosi 16.09.06, 19:51 Papadizi wymagajacy chlop - nie mozesz przy nim paradowac nago:) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Prezydent Marian Jurczyk domaga się przeprosi 16.09.06, 19:52 Zapomnialem o linku: youtube.com/watch?v=83gu9bAKkUM&watch_response Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 gdyby czuł sie naprawde oczyszczony z zarzutów 16.09.06, 17:43 gdyby pan Jurczyk czuł sie zupełnie oczyszczony z zarzutów, to powinien podac sprawe do sadu, a nie bawic sie w pokrzykiwania! Tylko to byłaby juz chyba 3 sprawa jego w sadzie, to czasu na prace nie starczy.. Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: gdyby czuł sie naprawde oczyszczony z zarzutó 16.09.06, 20:00 andreas.007 napisał: > gdyby pan Jurczyk czuł sie zupełnie oczyszczony z zarzutów, Nudny jestes z tym Jurczykiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienio Prezydent Marian Jurczyk domaga się przeprosin .. IP: *.chello.pl 17.09.06, 15:48 O czym wy qrva pie...ie towarzysze Naród w potrzebie a was się żarty trzymają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: Prezydent Marian Jurczyk domaga się przeprosi IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.09.06, 16:46 przeprosin ??!! czarno na białym są jego podpisy potwierdzające odbiór gotówki za donosy !!! facet nie ma wstydu Korwin-Mikke udowodnił mu że jest zdrajcą a 3 sądy to potwierdziły!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: Prezydent Marian Jurczyk domaga się przeprosi 17.09.06, 17:13 Gość portalu: pipi napisał(a): > przeprosin ??!! czarno na białym są jego podpisy potwierdzające odbiór gotówki za donosy Daj cieciu swój adres, przyjedziemy w czterech do twojego domu, i jak u ruskich podpiszesz wszystko. Nawet to, że dmuchałeś własną matkę. Będzie czarno na białym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: Prezydent Marian Jurczyk domaga się przeprosi IP: *.chello.pl 17.09.06, 20:06 jak już wspomniałem ten cały korwin wart kopa w dupę. ty pipi nie wart nawet splunięcia w śmierdzącą gębę. mp Odpowiedz Link Zgłoś