Gość: H5N1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 19:52 A może to forum czytają też absolwenci Akademii Rolniczej Wydziału Zootechnicznego ? Jeśli tak to napiszcie ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorotakatarzyna Re: AR - Zootechnika 30.09.06, 14:24 W czerwcu minęło 9 lat od obrony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H5N1 Re: AR - Zootechnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 10:14 To kawał czasu.Aż wstyd mówić że mi w kwietniu stuknęło ,,oczko" 21 latek. Pracujesz w zawodzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
dorotakatarzyna Re: AR - Zootechnika 06.10.06, 13:02 Nie, siedzę w domu z trójką dzieci. Ale mieszkam blisko uczelni. Zachodzimy czasami popatrzeć na kozy i strusie. A w bloku obok mieszka np. profesor Ramisz - mój promotor ;) więc o uczelni tak szybko nie zapomnę... Kilka osób z mojego roku zostało na uczelni, więc czasami mam świeże wiadomości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H5N1 Re: AR - Zootechnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 22:51 Ja też już od jakiś 14 lat nie pracuję w zawodzie ale wcześniej to i owszem: kury, krowy, kiszonka i obornik na codzień były ! Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
h5n12 Re: AR - Zootechnika 15.11.06, 13:39 Gość portalu: H5N1 napisał(a): > A może to forum czytają też absolwenci Akademii Rolniczej Wydziału > Zootechnicznego ? Jeśli tak to napiszcie ! Widzę że zootechnicy nie bardzo mają ochotę udzielać się na tym forum. Czyżby brak miłych wspomnień w rodzaju pro. Barana? Nie wierzę !!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś