ad57 29.10.06, 16:15 bardzo proszę o wpisanie nazwisk...czy Żebiełowicz pracuje na Pomorzanach i może się zdażyć że będzie przy porodzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiol81 Re: nazwiska lekarzy ze szpitala z Pomorzan 29.10.06, 16:29 Pracuje i moze sie zdarzyc ze bedzie przy porodzie, a raczej po,bo tam głownie polożna odbiera poród. Odpowiedz Link Zgłoś
ad57 Re: nazwiska lekarzy ze szpitala z Pomorzan 29.10.06, 20:10 dziękuję za odpowiedz :) Odpowiedz Link Zgłoś
ryshia28 Re: nazwiska lekarzy ze szpitala z Pomorzan 30.10.06, 14:32 Ja akurat "trafiłam" na dyżur doktora,ale operował. To był trudny poród i byli inni lekarze cały czas, a pan doktor w wolnych chwilach do nas zaglądał. Co by o nim nie pisali i mówili, to wspaniały człowiek. M Odpowiedz Link Zgłoś
ad57 Re: nazwiska lekarzy ze szpitala z Pomorzan 30.10.06, 14:50 właśnie szukam na jego temat trochę informacji ale na naszym forum za duzo nie ma :( Odpowiedz Link Zgłoś
izulka2617 Re: nazwiska lekarzy ze szpitala z Pomorzan 31.10.06, 11:59 hej! Doktor ZEbielowicz prowadzil moja ciaze,bardzo dobry lekarz.Dokladny i sumienny,zna sie na rzeczy,specjalista od trudnej ciazy..moja byla zagrozona a dzieki Niemu donosilam Dzidzie do konca.Troche drogi,ale ma niezly sprzet..wiec za to sie placi:)Wszystko tlumaczy,jest tez bardzo konkretny.POlecam iza Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: nazwiska lekarzy ze szpitala z Pomorzan 03.11.06, 13:11 jest jeszcze dr Rojewska bardzo dobry lekarz prf.Pan Czajkowski dr.Partyka a moim lekarze była dr Kurdzielewicz .Konsultacje USG wykonywał pan dr.Zabielowicz i dr .CzajkowskiZ czytm sumieni9em moge polecic tych lekarz:) Odpowiedz Link Zgłoś
poletka izulka2617 03.11.06, 18:15 izulka2617 mozesz mi napisac wiecej o dr.Żebiełowiczu i prowadzeniu ciazy u niego tzn. koszty, terminy wizyt (jak wczesniej sie trzeba umawiac), kontakt telefoniczny wrazie W jaki jest i czy jest? jak nie chcesz tu opisywac to napisz mi na priv. Bardzo mi zalezy. Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
izulka2617 do poletka 04.11.06, 19:26 Napisalam Ci wszystko na priv,jesli nie dostalas maila daj znac to posle raz jeszcze.Jesli nie masz do Niego tel.daj znac to podesle. pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś