Dodaj do ulubionych

nazwiska lekarzy ze szpitala z Pomorzan

29.10.06, 16:15
bardzo proszę o wpisanie nazwisk...czy Żebiełowicz pracuje na Pomorzanach i może się zdażyć że będzie przy porodzie?
Obserwuj wątek
    • kasiol81 Re: nazwiska lekarzy ze szpitala z Pomorzan 29.10.06, 16:29
      Pracuje i moze sie zdarzyc ze bedzie przy porodzie, a raczej po,bo tam głownie
      polożna odbiera poród.
      • ad57 Re: nazwiska lekarzy ze szpitala z Pomorzan 29.10.06, 20:10
        dziękuję za odpowiedz :)
        • ryshia28 Re: nazwiska lekarzy ze szpitala z Pomorzan 30.10.06, 14:32
          Ja akurat "trafiłam" na dyżur doktora,ale operował. To był trudny poród i byli
          inni lekarze cały czas, a pan doktor w wolnych chwilach do nas zaglądał. Co by
          o nim nie pisali i mówili, to wspaniały człowiek.
          M
          • ad57 Re: nazwiska lekarzy ze szpitala z Pomorzan 30.10.06, 14:50
            właśnie szukam na jego temat trochę informacji ale na naszym forum za duzo nie ma :(
            • izulka2617 Re: nazwiska lekarzy ze szpitala z Pomorzan 31.10.06, 11:59
              hej!

Doktor ZEbielowicz prowadzil moja ciaze,bardzo dobry lekarz.Dokladny i
              sumienny,zna sie na rzeczy,specjalista od trudnej ciazy..moja byla zagrozona a
              dzieki Niemu donosilam Dzidzie do konca.Troche drogi,ale ma niezly sprzet..wiec
              za to sie placi:)Wszystko tlumaczy,jest tez bardzo konkretny.POlecam

iza
              • gabi683 Re: nazwiska lekarzy ze szpitala z Pomorzan 03.11.06, 13:11
                jest jeszcze dr Rojewska bardzo dobry lekarz prf.Pan Czajkowski dr.Partyka a
                moim lekarze była dr Kurdzielewicz .Konsultacje USG wykonywał pan
                dr.Zabielowicz i dr .CzajkowskiZ czytm sumieni9em moge polecic tych lekarz:)
    • poletka izulka2617 03.11.06, 18:15
      izulka2617 mozesz mi napisac wiecej o dr.Żebiełowiczu i prowadzeniu ciazy u
      niego tzn. koszty, terminy wizyt (jak wczesniej sie trzeba umawiac), kontakt
      telefoniczny wrazie W jaki jest i czy jest? jak nie chcesz tu opisywac to
      napisz mi na priv. Bardzo mi zalezy. Dzieki
      • izulka2617 do poletka 04.11.06, 19:26
        Napisalam Ci wszystko na priv,jesli nie dostalas maila daj znac to posle raz
        jeszcze.Jesli nie masz do Niego tel.daj znac to podesle.

pozdrowionka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka