Dodaj do ulubionych

Statek szóstej generacji

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 21:07
Chamskie komentarze GW nawet do takiej uroczystości jak wof=dowanie takiego
statku. GW przechodzi samą siebie w chamstwie w stosunku do Lubińskiej
Obserwuj wątek
    • Gość: fred Szacunek dla Lubińskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 21:15
      To była piękna uroczystość i widać było że stoczniowcy bardzo sznują panią
      Lubińską.
      • Gość: marian paździoch Re: Szacunek dla Lubińskiej IP: *.chello.pl 29.10.06, 21:27
        a gdzie to było widać?

mp
        • Gość: fred Re: Szacunek dla Lubińskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 21:37
          Jak to gdzie? na wodowaniu. Byłem - widziałem
          • Gość: czrnobiały Re: Szacunek dla Lubińskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.06, 09:07
            Będąc w tym samym miejscu byliśmy na różnych uroczystościach?
            Widziałem tego paszteta w zadużym, kremowym kapeluszu(z lamy?)
            Dłuższy czas, niż zwykle, zanim statek ruszył z pochylni był znamienny.
            Nie zmyślaj, że były jakieś gesty ze strony stoczniowców, przede wszystkim
            zajętych pracą, szczególnie w okresie, jak statek nie chciał ruszyć.
            Jak pani Lubińska szła na trybunę, nie było ani jednego brawa. Później, to co
            się dzieje na trybunie nigdy nie jest widoczne dla publiczności, zgromadzonej
            na dole(oprócz rozbijanej butli szampana na wysięgniku).
          • hubba_hubba Re: Szacunek dla Lubińskiej 30.10.06, 11:25
            Też byłem na wodowaniu, ale nie między gośćmi, tylko między stoczniowcami, na uboczu. Klęli na Lubińską, aż uszy puchły.
    • Gość: suszka Re: Statek szóstej generacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 21:34
      Popieram!! Naświetlacie Panią Lubińską w jak najgorszym świetle. Nie jestem za
      PiSem, ani za PO, ale zuważalne jest że na wybryki pana Krzystka nie zważacie.
      Weźcie zacznijcie prezentować klasę, a nie zniżać sie do poziomu "Faktu" lub
      "Super expresu"
    • toxic.666 cała lubińska 29.10.06, 21:55
      nie potrafi nawet powtórzyć czyje imię ma sławić statek.
      • Gość: stan Re: cała lubińska! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 22:05
        Ale to ona została matką chrzestną statku a nie ty, ani twoja mamusia. Żal d..
        ściska?
        • toxic.666 Re: cała lubińska! 29.10.06, 23:52
          Gość portalu: stan napisał(a):
          > Ale to ona została matką chrzestną statku a nie ty, ani twoja mamusia. Żal d..
          > ściska?

nie, czemu? ja nie jestem "bezpartyjnym członkiem pisu" i to nie mnie chcą
          wypromować na dobrego kandydata na prezydenta szczecina. choć patrząc na panią
          pseudoprofesor lubińską uważam, że byłbym lepszym kandydatem. i prosiłbym nie
          zaczepiać tu mojej mamusi bo jej nie znasz. ja wiem że wyborcy pisu nie mają
          zbyt wielu argumentów i czepiają się wszystkiego w rozmowach na takich forach
          ale prosiłbym o odrobinę kultury.
          • Gość: pawel Re: cała lubińska! IP: 83.168.127.* 30.10.06, 10:29
            Jak Tereska zastała wybrana na ministra to nawet jej koledzy z uczelni na
            wykładach ją krytykowali i twierdzili że nie ma najmniejszego pojęcia o ekonomii
            (a mówił to prof. od polityki ekonom a także prof od finansów i bankowości (choć
            ten 1 ją bardziej skrtytkował)
    • Gość: zwierzak Re: Statek szóstej generacji IP: *.chello.pl 29.10.06, 22:14
      jak ci sie kretynko nie podoba to spadaj do naszego dziennika
      • Gość: elle Re: Statek szóstej generacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 22:15
        do waszego dziennika? :)
        • Gość: zwierzak Re: Statek szóstej generacji IP: *.chello.pl 29.10.06, 22:22
          "Nasz dziennik" zakładam ze czytasz, skoro jesteś taką antyfanką tej gazety to
          po cholerę wchodzisz na tą stronę?
          • toxic.666 Re: Statek szóstej generacji 29.10.06, 23:55
            czytałem gdzieś, że młodzieżówka pisu dostała zadanie wchodzić na fora
            internetowe i pisać tam jak to dobrze rządzi nasz rząd, jakie to głupoty piszą w
            gazetach i emitują w telewizji, itp. masz tu odpowiedź dlaczego wchodzi na tę
            stronę.
            • Gość: ... Re: Statek szóstej generacji IP: *.pureserver.info 30.10.06, 00:00
              czytałem gdzieś, że młodzieżówka sld dostała zadanie wchodzić na fora
              internetowe i pisać tam jak to zle rządzi nasz rząd, jakie to fakty piszą w
              gazetach i emitują w telewizji, itp. masz tu odpowiedź dlaczego wchodzi na tę
              stronę
              • toxic.666 Re: Statek szóstej generacji 30.10.06, 00:21
                tego że rząd źle rządzi nie trzeba pisać - to wszystko widać. ale w mentalności
                pisowców "co złego to lewica". twoja wypowiedź nie jest zbyt błyskotliwa, takie
                przekręcanie postów innych ludzi to potrafi każde dziecko w podstawówce. niech
                zgadnę, zwolennik lubińskiej?
                • Gość: feler Re: Statek szóstej generacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 07:07
                  słyszałem że młodzieżówce PO i SLD płacą za wypisywanie w internecie głupoy o
                  rządach PiS. No i że sterują nimi stare esbeki, bo boją się że ich czas się
                  kończy
                  • toxic.666 Re: Statek szóstej generacji 30.10.06, 07:47
                    kolejna błyskotliwa postać polskiego internetu. żal mi ciebie chłopie
                    (kobieto?). na mój post, mówiący prawdę (bo naprawdę gdzieś o tym czytałem)
                    atakujecie mnie i wiążecie mnie z sb. wierzcie lub nie ale nie tylko "byłym
                    esbekom" nie podoba się rząd pisu. większości zwykłych ludzi też.
                    • Gość: sony Re: Statek szóstej generacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 08:11
                      Ale byłym esbekom nie podoba się przede wszysstkim, a że mają kasę i narzędzia
                      to manipulują pozostałymi
                      • henio56 taki ładny statek, a taką paskudną ma chrzestną 30.10.06, 08:32
                        tego powinni zabronić ! kto wybrał takiego paszteta ? pewnie PiS w ramach
                        kampanii wyborczej. Nie nadawała się na mimistra finansów, co nawet Kaczyńscy
                        dostrzegli, więc dlaczego miałaby się sprawdzić jako prezydent miasta Szczecina.
                        Jej konflikt ze stoczniowcami, obnazył jej prawdziwą naturę człoowieka
                        podłego ,zawziętego i zarozumiałego. Zło, jej z oczu patrzy.
                  • Gość: zed mars napada IP: 89.19.94.* 30.10.06, 07:48
                    ponoc steruja nimi z kosmosu sily wrogie najjasniejszej IV rp, gdzie prawo jest
                    ponad sprawiedliwoscia i gdzie to co jest prawem ustala jedna, jedyna, prawdziwa
                    partia.

nie bedzie rzadzenia w tym miescie, bedzie cyrk i rozliczanie.

• Gość: stan GW jest straszna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 07:08
      GW cały czas wali w Lubińską jak może i za co sobie wymyśli.
      • hubba_hubba Re: GW jest straszna 30.10.06, 11:32
        A gdzież tu "Gazeta" wali w Lubińską i coś wymyśla? Że napisała prawdę o przejęzyczeniu się pani profesor? Szkoda, że nie słyszałeś, jak to drobne przejęzyczenie komentowali stoczniowcy. Nie zacytuję, bo admin post wytnie za niecenzuralność.
    • Gość: szeryf Statek szóstej generacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.06, 10:13
      Statek jest szóstej generacji, a matka chrzesna to nieskończona generacja
      złodzieji i cwaniaków następujących po sobie.
      • praszczur1 Re: Statek szóstej generacji 30.10.06, 10:23
        Gość portalu: szeryf napisał(a):

> Statek jest szóstej generacji, a matka chrzesna to nieskończona generacja
        > złodzieji i cwaniaków następujących po sobie.

Raczej degeneracja.
        • Gość: H56 że też babsztyl za grosz wstydu nie ma IP: 195.150.112.* 30.10.06, 21:38
          napluć takiej w pysk , a ona i tak powie ,że to deszcz pada

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka