Gość: elle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 21:07 Chamskie komentarze GW nawet do takiej uroczystości jak wof=dowanie takiego statku. GW przechodzi samą siebie w chamstwie w stosunku do Lubińskiej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fred Szacunek dla Lubińskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 21:15 To była piękna uroczystość i widać było że stoczniowcy bardzo sznują panią Lubińską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: Szacunek dla Lubińskiej IP: *.chello.pl 29.10.06, 21:27 a gdzie to było widać? mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fred Re: Szacunek dla Lubińskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 21:37 Jak to gdzie? na wodowaniu. Byłem - widziałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czrnobiały Re: Szacunek dla Lubińskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.06, 09:07 Będąc w tym samym miejscu byliśmy na różnych uroczystościach? Widziałem tego paszteta w zadużym, kremowym kapeluszu(z lamy?) Dłuższy czas, niż zwykle, zanim statek ruszył z pochylni był znamienny. Nie zmyślaj, że były jakieś gesty ze strony stoczniowców, przede wszystkim zajętych pracą, szczególnie w okresie, jak statek nie chciał ruszyć. Jak pani Lubińska szła na trybunę, nie było ani jednego brawa. Później, to co się dzieje na trybunie nigdy nie jest widoczne dla publiczności, zgromadzonej na dole(oprócz rozbijanej butli szampana na wysięgniku). Odpowiedz Link Zgłoś
hubba_hubba Re: Szacunek dla Lubińskiej 30.10.06, 11:25 Też byłem na wodowaniu, ale nie między gośćmi, tylko między stoczniowcami, na uboczu. Klęli na Lubińską, aż uszy puchły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suszka Re: Statek szóstej generacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 21:34 Popieram!! Naświetlacie Panią Lubińską w jak najgorszym świetle. Nie jestem za PiSem, ani za PO, ale zuważalne jest że na wybryki pana Krzystka nie zważacie. Weźcie zacznijcie prezentować klasę, a nie zniżać sie do poziomu "Faktu" lub "Super expresu" Odpowiedz Link Zgłoś
toxic.666 cała lubińska 29.10.06, 21:55 nie potrafi nawet powtórzyć czyje imię ma sławić statek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stan Re: cała lubińska! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 22:05 Ale to ona została matką chrzestną statku a nie ty, ani twoja mamusia. Żal d.. ściska? Odpowiedz Link Zgłoś
toxic.666 Re: cała lubińska! 29.10.06, 23:52 Gość portalu: stan napisał(a): > Ale to ona została matką chrzestną statku a nie ty, ani twoja mamusia. Żal d.. > ściska? nie, czemu? ja nie jestem "bezpartyjnym członkiem pisu" i to nie mnie chcą wypromować na dobrego kandydata na prezydenta szczecina. choć patrząc na panią pseudoprofesor lubińską uważam, że byłbym lepszym kandydatem. i prosiłbym nie zaczepiać tu mojej mamusi bo jej nie znasz. ja wiem że wyborcy pisu nie mają zbyt wielu argumentów i czepiają się wszystkiego w rozmowach na takich forach ale prosiłbym o odrobinę kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: cała lubińska! IP: 83.168.127.* 30.10.06, 10:29 Jak Tereska zastała wybrana na ministra to nawet jej koledzy z uczelni na wykładach ją krytykowali i twierdzili że nie ma najmniejszego pojęcia o ekonomii (a mówił to prof. od polityki ekonom a także prof od finansów i bankowości (choć ten 1 ją bardziej skrtytkował) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwierzak Re: Statek szóstej generacji IP: *.chello.pl 29.10.06, 22:14 jak ci sie kretynko nie podoba to spadaj do naszego dziennika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle Re: Statek szóstej generacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 22:15 do waszego dziennika? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwierzak Re: Statek szóstej generacji IP: *.chello.pl 29.10.06, 22:22 "Nasz dziennik" zakładam ze czytasz, skoro jesteś taką antyfanką tej gazety to po cholerę wchodzisz na tą stronę? Odpowiedz Link Zgłoś
toxic.666 Re: Statek szóstej generacji 29.10.06, 23:55 czytałem gdzieś, że młodzieżówka pisu dostała zadanie wchodzić na fora internetowe i pisać tam jak to dobrze rządzi nasz rząd, jakie to głupoty piszą w gazetach i emitują w telewizji, itp. masz tu odpowiedź dlaczego wchodzi na tę stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Statek szóstej generacji IP: *.pureserver.info 30.10.06, 00:00 czytałem gdzieś, że młodzieżówka sld dostała zadanie wchodzić na fora internetowe i pisać tam jak to zle rządzi nasz rząd, jakie to fakty piszą w gazetach i emitują w telewizji, itp. masz tu odpowiedź dlaczego wchodzi na tę stronę Odpowiedz Link Zgłoś
toxic.666 Re: Statek szóstej generacji 30.10.06, 00:21 tego że rząd źle rządzi nie trzeba pisać - to wszystko widać. ale w mentalności pisowców "co złego to lewica". twoja wypowiedź nie jest zbyt błyskotliwa, takie przekręcanie postów innych ludzi to potrafi każde dziecko w podstawówce. niech zgadnę, zwolennik lubińskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feler Re: Statek szóstej generacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 07:07 słyszałem że młodzieżówce PO i SLD płacą za wypisywanie w internecie głupoy o rządach PiS. No i że sterują nimi stare esbeki, bo boją się że ich czas się kończy Odpowiedz Link Zgłoś
toxic.666 Re: Statek szóstej generacji 30.10.06, 07:47 kolejna błyskotliwa postać polskiego internetu. żal mi ciebie chłopie (kobieto?). na mój post, mówiący prawdę (bo naprawdę gdzieś o tym czytałem) atakujecie mnie i wiążecie mnie z sb. wierzcie lub nie ale nie tylko "byłym esbekom" nie podoba się rząd pisu. większości zwykłych ludzi też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sony Re: Statek szóstej generacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 08:11 Ale byłym esbekom nie podoba się przede wszysstkim, a że mają kasę i narzędzia to manipulują pozostałymi Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 taki ładny statek, a taką paskudną ma chrzestną 30.10.06, 08:32 tego powinni zabronić ! kto wybrał takiego paszteta ? pewnie PiS w ramach kampanii wyborczej. Nie nadawała się na mimistra finansów, co nawet Kaczyńscy dostrzegli, więc dlaczego miałaby się sprawdzić jako prezydent miasta Szczecina. Jej konflikt ze stoczniowcami, obnazył jej prawdziwą naturę człoowieka podłego ,zawziętego i zarozumiałego. Zło, jej z oczu patrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed mars napada IP: 89.19.94.* 30.10.06, 07:48 ponoc steruja nimi z kosmosu sily wrogie najjasniejszej IV rp, gdzie prawo jest ponad sprawiedliwoscia i gdzie to co jest prawem ustala jedna, jedyna, prawdziwa partia. nie bedzie rzadzenia w tym miescie, bedzie cyrk i rozliczanie. _______________________ legitymacja PiS droga do lepszego zycia. czy masz juz swoja legitymacje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stan GW jest straszna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 07:08 GW cały czas wali w Lubińską jak może i za co sobie wymyśli. Odpowiedz Link Zgłoś
hubba_hubba Re: GW jest straszna 30.10.06, 11:32 A gdzież tu "Gazeta" wali w Lubińską i coś wymyśla? Że napisała prawdę o przejęzyczeniu się pani profesor? Szkoda, że nie słyszałeś, jak to drobne przejęzyczenie komentowali stoczniowcy. Nie zacytuję, bo admin post wytnie za niecenzuralność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szeryf Statek szóstej generacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.06, 10:13 Statek jest szóstej generacji, a matka chrzesna to nieskończona generacja złodzieji i cwaniaków następujących po sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: Statek szóstej generacji 30.10.06, 10:23 Gość portalu: szeryf napisał(a): > Statek jest szóstej generacji, a matka chrzesna to nieskończona generacja > złodzieji i cwaniaków następujących po sobie. Raczej degeneracja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 że też babsztyl za grosz wstydu nie ma IP: 195.150.112.* 30.10.06, 21:38 napluć takiej w pysk , a ona i tak powie ,że to deszcz pada Odpowiedz Link Zgłoś