Dodaj do ulubionych

Brudziński z PiS dokonał rozboju.

30.10.06, 10:34
Dzisiejsze "NIE" podało, że Joachim Brudziński wyleciał ze szkoły za rozbój!
„Dziesiona” dokonana pod pseudonimem Jojo. Kolejny święty z PiSdy.
Obserwuj wątek
    • praszczur1 Re: Brudziński z PiS dokonał rozboju. 30.10.06, 10:44
      xyz-xyz napisał:

> Dzisiejsze "NIE" podało, że Joachim Brudziński wyleciał ze szkoły za rozbój!
      > „Dziesiona” dokonana pod pseudonimem Jojo. Kolejny święty z PiSdy.

On pochodzi z Nowosadeckigo zdaje się.Tam taka Janosikowa tradycja panuje,oraz
      niechęć do komunizmu, normalka.Jak górala za PRL-u skazali na śmierć za rozbój
      i zabójstwa to w ostatnim życzeniu wyraził chęć wstapienia do PZPR,bo jak
      powiedział"Łokrutnie lubię jak komunistów wieszają".
    • czrewona Re: Brudziński z PiS dokonał rozboju. 30.10.06, 10:47
      No ba oni wszyscy śa święci, co jeden to lepszy
      • Gość: monty Re: Brudziński z PiS dokonał rozboju. IP: *.chello.pl 30.10.06, 12:21
        Słabiutko coś Urbanówka ciągnie ,informatorom zarzuciki postawili.
        Jak zniknie z powierzchni ziemi to nawet nikt nie zauważy , no chyba tylko
        Michnik.
        • Gość: adam strasznie wiarygodna ta gazeta... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.06, 12:38
          strasznie wiarygodna ta gazeta, szmatławiec w którym nawet Miller nie chce być
          opisywamy, tylko beton pzpr to czyta, nawet Piechota mówi że to "nie w jego
          typie gazeta"
    • absztyfikant Re: Brudziński z PiS dokonał rozboju. 30.10.06, 14:20
      Łobuzowałem, wiele złych rzeczy robiłem, krzyczałem za nim łysy, ale nie
      kradłem - mówi na antenie Radia Szczecin poseł Joachim Brudziński, sekretarz
      generalny Prawa i Sprawiedlowości.

HAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!
    • Gość: andreas za komuny. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.06, 14:24
      ża komuny wiele osób szło siedziec mój drogi...
      znam takich którym podrzucali opakowania po kurczakach
      i wsadzali za kradzieze!
      Za komuny mój drogi tylko komunisci mieli dobrze
      i byli wyswiecani legitymacjami na dobre posadki....

Pozostali albo byli przesladowani albo niewazni...
      • Gość: mariner Re: za komuny. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 09:10
        Tak do rzeczy " byl wyrzucony ze szkoluy za rozboj" to chyba cos innego.
        Rozboje w szkolach nie byly tak powszechne jak teraz i naprawde trzeba bylo
        na to wyjatkowo zasluzyc.Na morzu tez kariery nie zrobil a koledzy ktorzy
        z nim w "Gryfie" plywali pozytywnego zdania o nim nie maja.(nieoficjalnie,
        bo teraz , wiadomo)
        • Gość: były Re: za komuny. IP: 217.153.6.* 31.10.06, 10:23
          - jak koledzy ze statków opinii pozytywnej nie mają, znaczy donosił do działu
          wojskowego Gryfa, /a to była łapa SB/ "co kto kiedy i z kim na statku"
          - że kariery nie zrobił, znaczy był wystarczająco na tyle głupi, że się się do
          roboty kapusia nie nadawał, podziękowali,co normalnie znaczy kopnęli go w dupę.
          -tak myślę mariner i chyba mam rację; tak było z takimi.
          • Gość: mariner Re: za komuny. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 17:19
            Ja z nim w morzu nie bylem i osobiscie go nie spotkalem ale jesli wyrzucili go
            ze szkoly( juz nie pamietam czy to byl Oxford czy Cambrige czyli Swinoujscie
            lub Darlowo) to musial naprawde niezle narozrabiac.Mieszkancy Warszowa -
            Swinoujscie moga o wyczynach uczniow tej szkoly sporo opowiedziec.
            Co do donoszenia- jako rybak, absolwent szkoly wcale nie musial a juz na pewno
            nie do Dzialu Wojskowego.To byla przechowalnia wojskowych emerytow.Predzej
            do tzw"opiekunow " na etatach WOP.Ze karierty na morzu nie zrobil, moze nie
            potrafil a moze praca byla za ciezka ? Na rybakach na swoje( wcale nie takie
            ogromne) pieniadze trzeba bylo sie napracowac.To nie to samo co byc politykiem.
            Morze ma to do siebie ze po sztormie smieci wyrzuca na brzeg.
    • Gość: Dupa Blada Re: Brudziński z PiS dokonał rozboju. IP: *.eranet.pl 31.10.06, 00:31
      Ten "Bandyta" dokanał straszniejszej rzeczu niż rozbój, nazwał tygodnik Fakty i
      Mity kloacznym, za co mu profesjonalni i obiektywni (innaczej)wydawcy
      wytoczyli dzisiaj proces. Myślę, ze wszyscy opłacani przez komuszków ch..ki na
      tym forum powinni rozedrzeć japę nad tym karygodnym wybrykiem bandyty rodem z
      Pis-u, który najprawdopodobniej już w wieku prenatalnym chiał prześladować
      swoich młodszych szkolnych kolegów i byłych księży którzy znależli ukojenie
      najpierw u Urbana a póżniej w Faktach i Mitach
    • Gość: andreas byc moze niektórzy nie wiedza IP: *.orange.pl 31.10.06, 10:21
      byc moze niektórzy nie wiedza,
      ale wśród wiernych nawróceni, grzeszni, którzy zrozumieli bład
      sa silniejsi we wierze...

Jezus widział w nich wieksza wiare!
    • Gość: skruszony pisowiec Re: Brudziński z PiS dokonał rozboju. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 10:40
      Trzeba uderzyć się w piersi, ja też, za młodziaka byłem niezły numer, nawtet tanie wina się piło.
      Ale kto by chciał o mnie napisać...
    • Gość: szpion Re: Brudziński z PiS dokonał rozboju. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 10:47
      No to mamy niezłą historię, a jak ktoś skojarzy dobrze fakty, to za chwilę wyjdzie na jaw, że Brudziński i Bestry wspólnie i w porozumieniu działali razem na liniach kolejowych Pomorza Zachodniego, wspólnie napadali - jeden gwąłcił a drugi okradał. Ujawnienie nazwisk pozostałych członków bandy jest tyko kwestią czasu.
      • Gość: były Re: Brudziński z PiS dokonał rozboju. IP: 217.153.6.* 31.10.06, 11:12
        - pisz do rzeczy szpion a nie od rzeczy.
        będzie ciekawiej
    • Gość: dir Re: Brudziński z PiS dokonał rozboju. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 16:05
      www.satyr.pl/html/zdjecie/KACZOWSTRZYMYWACZ/3754/cysqxcyc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka