xyz-xyz 30.10.06, 10:34 Dzisiejsze "NIE" podało, że Joachim Brudziński wyleciał ze szkoły za rozbój! „Dziesiona” dokonana pod pseudonimem Jojo. Kolejny święty z PiSdy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
praszczur1 Re: Brudziński z PiS dokonał rozboju. 30.10.06, 10:44 xyz-xyz napisał: > Dzisiejsze "NIE" podało, że Joachim Brudziński wyleciał ze szkoły za rozbój! > „Dziesiona” dokonana pod pseudonimem Jojo. Kolejny święty z PiSdy. On pochodzi z Nowosadeckigo zdaje się.Tam taka Janosikowa tradycja panuje,oraz niechęć do komunizmu, normalka.Jak górala za PRL-u skazali na śmierć za rozbój i zabójstwa to w ostatnim życzeniu wyraził chęć wstapienia do PZPR,bo jak powiedział"Łokrutnie lubię jak komunistów wieszają". Odpowiedz Link Zgłoś
czrewona Re: Brudziński z PiS dokonał rozboju. 30.10.06, 10:47 No ba oni wszyscy śa święci, co jeden to lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monty Re: Brudziński z PiS dokonał rozboju. IP: *.chello.pl 30.10.06, 12:21 Słabiutko coś Urbanówka ciągnie ,informatorom zarzuciki postawili. Jak zniknie z powierzchni ziemi to nawet nikt nie zauważy , no chyba tylko Michnik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam strasznie wiarygodna ta gazeta... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.06, 12:38 strasznie wiarygodna ta gazeta, szmatławiec w którym nawet Miller nie chce być opisywamy, tylko beton pzpr to czyta, nawet Piechota mówi że to "nie w jego typie gazeta" Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Brudziński z PiS dokonał rozboju. 30.10.06, 14:20 Łobuzowałem, wiele złych rzeczy robiłem, krzyczałem za nim łysy, ale nie kradłem - mówi na antenie Radia Szczecin poseł Joachim Brudziński, sekretarz generalny Prawa i Sprawiedlowości. HAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas za komuny. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.06, 14:24 ża komuny wiele osób szło siedziec mój drogi... znam takich którym podrzucali opakowania po kurczakach i wsadzali za kradzieze! Za komuny mój drogi tylko komunisci mieli dobrze i byli wyswiecani legitymacjami na dobre posadki.... Pozostali albo byli przesladowani albo niewazni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariner Re: za komuny. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 09:10 Tak do rzeczy " byl wyrzucony ze szkoluy za rozboj" to chyba cos innego. Rozboje w szkolach nie byly tak powszechne jak teraz i naprawde trzeba bylo na to wyjatkowo zasluzyc.Na morzu tez kariery nie zrobil a koledzy ktorzy z nim w "Gryfie" plywali pozytywnego zdania o nim nie maja.(nieoficjalnie, bo teraz , wiadomo) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były Re: za komuny. IP: 217.153.6.* 31.10.06, 10:23 - jak koledzy ze statków opinii pozytywnej nie mają, znaczy donosił do działu wojskowego Gryfa, /a to była łapa SB/ "co kto kiedy i z kim na statku" - że kariery nie zrobił, znaczy był wystarczająco na tyle głupi, że się się do roboty kapusia nie nadawał, podziękowali,co normalnie znaczy kopnęli go w dupę. -tak myślę mariner i chyba mam rację; tak było z takimi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariner Re: za komuny. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 17:19 Ja z nim w morzu nie bylem i osobiscie go nie spotkalem ale jesli wyrzucili go ze szkoly( juz nie pamietam czy to byl Oxford czy Cambrige czyli Swinoujscie lub Darlowo) to musial naprawde niezle narozrabiac.Mieszkancy Warszowa - Swinoujscie moga o wyczynach uczniow tej szkoly sporo opowiedziec. Co do donoszenia- jako rybak, absolwent szkoly wcale nie musial a juz na pewno nie do Dzialu Wojskowego.To byla przechowalnia wojskowych emerytow.Predzej do tzw"opiekunow " na etatach WOP.Ze karierty na morzu nie zrobil, moze nie potrafil a moze praca byla za ciezka ? Na rybakach na swoje( wcale nie takie ogromne) pieniadze trzeba bylo sie napracowac.To nie to samo co byc politykiem. Morze ma to do siebie ze po sztormie smieci wyrzuca na brzeg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dupa Blada Re: Brudziński z PiS dokonał rozboju. IP: *.eranet.pl 31.10.06, 00:31 Ten "Bandyta" dokanał straszniejszej rzeczu niż rozbój, nazwał tygodnik Fakty i Mity kloacznym, za co mu profesjonalni i obiektywni (innaczej)wydawcy wytoczyli dzisiaj proces. Myślę, ze wszyscy opłacani przez komuszków ch..ki na tym forum powinni rozedrzeć japę nad tym karygodnym wybrykiem bandyty rodem z Pis-u, który najprawdopodobniej już w wieku prenatalnym chiał prześladować swoich młodszych szkolnych kolegów i byłych księży którzy znależli ukojenie najpierw u Urbana a póżniej w Faktach i Mitach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas byc moze niektórzy nie wiedza IP: *.orange.pl 31.10.06, 10:21 byc moze niektórzy nie wiedza, ale wśród wiernych nawróceni, grzeszni, którzy zrozumieli bład sa silniejsi we wierze... Jezus widział w nich wieksza wiare! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skruszony pisowiec Re: Brudziński z PiS dokonał rozboju. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 10:40 Trzeba uderzyć się w piersi, ja też, za młodziaka byłem niezły numer, nawtet tanie wina się piło. Ale kto by chciał o mnie napisać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpion Re: Brudziński z PiS dokonał rozboju. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 10:47 No to mamy niezłą historię, a jak ktoś skojarzy dobrze fakty, to za chwilę wyjdzie na jaw, że Brudziński i Bestry wspólnie i w porozumieniu działali razem na liniach kolejowych Pomorza Zachodniego, wspólnie napadali - jeden gwąłcił a drugi okradał. Ujawnienie nazwisk pozostałych członków bandy jest tyko kwestią czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były Re: Brudziński z PiS dokonał rozboju. IP: 217.153.6.* 31.10.06, 11:12 - pisz do rzeczy szpion a nie od rzeczy. będzie ciekawiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dir Re: Brudziński z PiS dokonał rozboju. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 16:05 www.satyr.pl/html/zdjecie/KACZOWSTRZYMYWACZ/3754/cysqxcyc Odpowiedz Link Zgłoś