Dodaj do ulubionych

Krzystek: centrum prawobrzeża na lotnisku w Dąbiu

IP: *.devs.futuro.pl 03.11.06, 19:45
Krzytsek, twój ex-pryncypał Marian Jurczyk miał w sprawie lotniska Dąbie
bardzo konkretne plany. Nie zwalaj teraz od niego pomysłu przed wyborami. Ale
nic straconego, bo Marian na pewno ma gdzieś jeszcze wizytówkę do chłopaków z
Deutsche Africa. Gdzie KONKRETY? Gdzie ADRESY? Gdzie UCHWAŁY? Gdzie
INWESTORZY?
Obserwuj wątek
    • Gość: szczecinian Brawo Krzystek! mówisz mądrze. IP: *.globalconnect.pl 03.11.06, 20:55
      takiego prezydenta nam potrzeba. Krzystka albo Piechote.Lubinska to mozna
      powiedziec drugi jurczyk dla szczecina...
      • Gość: Galoty Co jeszcze oświadczył Rokita a GW zapodała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 21:00
        Otóż w wywiadzie dla PR Szn dziś Jan Maria stwierdził, że Piechota był
        niekompetentnym Ministrem Gospodarki. Tego oświadczenia Rokity jakoś GW nie
        chce zapodać na łamach.
        • Gość: mariner Re: Co jeszcze oświadczył Rokita a GW zapodała IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 08:45
          A Rokita jest kompetentny ? Kiedy udalo mu sie cokolwiek zakonczyc z
          powodzeniem ?
          Czy Krzystek ma juz uzgodnione prowizje od kupcow lotniska i stadionu "Pogoni".
          Moze zamiast sprzedawac wziac sie za odbudowe np.basenu wybudowanego za
          glebokiej komuny, dostepnego dla wszystkich i od lat popadajacego w ruine
          ( jak Gontynka zreszta).
        • Gość: Zenon Re: Co jeszcze oświadczył Rokita a GW zapodała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 02:58
          Niekompetencja Piechoty jest tak duża, że w swoim spocie reklamowym pokazuje
          jak w miejscu dotychczasowego dworca PKP rośnie nowy Przeszklony. Ciekawe kto
          pozwoli mu zburzyć dotychczasowy skoro jest w rejestrze zabytków!!!!!!!!!
    • Gość: Galoty Precz na Kto nami Rządzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 20:58
      To jak to jest ? Krzystkowe dyrdyamły moga być na forum głównym ?
    • Gość: pilot Skandal!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 22:23
      Likwidacja lotniska w Dąbiu, jako element programu wyborczego Krzystka to
      gwóźdź do trumny zwanej PO w Szczecinie! Lotnisko w Dąbiu to jeden z
      podstawowych elementów rozwoju miasta - przede wszstkim przyczynek do
      zagospodarowania Śródodrza i marin w Dąbiu. Likwidacja tego lotniska
      zaprzepaszcza szanse rozwoju Szczecina. Krzystek - już przegrałeś!!!
      • Gość: zed racja bracia sarmaci! IP: 62.25.102.* 04.11.06, 10:35
        widzialem to!
        to prawda! widzialem jak rozwoj przylatuje przez to lotnisko na skrzydlach
        szybowcow i latawcow.

boeingow nie widzialem bo sie nie zmiescily :/
    • Gość: mirek Krzystek: centrum prawobrzeża na lotnisku w Dąbiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 22:34
      Krzystek chce sprzedać lotnisko za 800 milionów. Ja mam lepszy pomysł, Należy
      ogłosić przetarg na sprzedaż Jasnych Błoni - w końcu taki kawał ziemi w centrum
      miasta się marnuje i nie przynosi żadnych dochodów. A przy okazji możnaby
      sprzedać budynek przy Armii Krajowej 1 i następnych kilka milionów wpłynęłoby
      do budżetu miasta. A ile ulic można zaorać i sprzedać. Tylko głupi prezydent
      może realizować głupie pomysły.
      • Gość: cyppis Re: Krzystek: centrum prawobrzeża na lotnisku w D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 22:44
        Może i Wały Chrobrego. A co, jak już to idziemy z inwestycjami szeroko!
    • Gość: Adam Szklane domy IP: *.icpnet.pl 03.11.06, 22:51
      Krzystek a czy ty wiesz ile metrów nad poziomem jeziora dabie lezy plyta
      lotniska? to sprawdz na mapie. A jak sobie sprawdzisz to odpowiedz sobie na
      pytanie: - Co mi wyrwa z d... inwestorzy ktorzy kupia ode mnie (prezydenta) ten
      teren kiedy przy okazji kolejnej powodzi poziom jeziora Dąbie podniesie sie o 1
      m? Poza tym na tak bagnistym terenie to mozna budowac - ale na palach.
      • Gość: mlody Nitras już się dogadał z Piechotą IP: *.chello.pl 03.11.06, 22:52
        Krzystek dostał tyle kasy od sponsorów, że już jest dogadane że będzie zastępcą
        Piechoty, po to żeby pospłacać długi tym typom od których Sławek pożyczył na
        jego kampanię. A te typy o swoich pieniądzach będą pamiętać. Uwierzcie mi.
        Dlatego głosuję na Lubińską. Dość z Piechotą (czyli Napieralskim) i Krzystkiem
        (czyli Nitrasem)
        • Gość: Obi Re: Nitras już się dogadał z Piechotą IP: *.chello.pl 03.11.06, 23:13
          Krzystkowi wygodniej bądzie spłacać, gdy będzie prezydentem (większa kasa). To
          dogadywanie z Piechotą to bujda na resorach...
          Lubińska natomiast ma spory kłopot - już napewno nie wygra, więc cała nadzieja
          w rządowych dotacjach do badań naukowych...
          Głosuj na Krzystka - warto.
          • Gość: dymnik Re: Nitras już się dogadał z Piechotą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 23:17
            Krzystek kasę będzie musiał spłacać. Dlaczego wszędzie chce budować domy i
            wszystko niszczyć? Bo developerzy wymiernie go polubili.
            Pana Piechotę też wymiernie lubią ci, co dotychczas żyli z układów.
            Pan Profesor Lubiński, ani żaden z jego współpracowników, nie złożył swoich
            proojektów do programów rządowych firmowanych przez panią Lubińską.
      • Gość: dlaczego????? Re: Szklane domy IP: *.iscnet.pl 03.11.06, 23:00
        no ręce opadają - znowu bedzie nowe centum na terenie bagniska
        przecież my nie potrafimy jako społeczeństow zagospodarować logicznie tego co
        już jest (bałagan w papierach, brak zarządzania, niejednoznaczne prawo, brak
        kompetencji, spekulanctwo, mało prężni własciciele itp. itd)

To tak jakby w samocodzie popsuły się drzwi od kierowcy a mechanik
        powiedziałby - to wsiadaj od pasazera.............
      • Gość: Zet Re: Szklane domy IP: *.chello.pl 04.11.06, 00:30
        To lotniska nie zaleje, a proponowane inwestycje utoną???
        Konieczna rozbudowa infrastruktury lotniskowej wyląduje na poduszce powietrznej
        czy też na palach???
        Poważnie... eeeh, nie chce mi się na takie żenujące zarzuty odpowiadać.
        Tereso i Jacku, mimo wszystko: pozdrawiam.
    • konrad_wasilewski Piotr Krzystek szansą dla Szczecina. 03.11.06, 23:06
      Bardzo dobry pomysl. Takiego prezydenta potrzeba Szczecinowi.
      • Gość: steeeefan dwóch idiotów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 23:11
        heeee dobreeee.jeden idiota,popiera drugiego odiotę
        • Gość: Obi Re: dwóch idiotów IP: *.chello.pl 03.11.06, 23:16
          Z tych dwóch, największym idiotą jest ten trzeci - komentujący...
          • Gość: Mati Re: dwóch idiotów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 23:17
            czyli TY?
    • Gość: Marika Re: Krzystek: centrum prawobrzeża na lotnisku w D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 23:21
      Bede glosowala na Piotra Krzystka. Najlepszy kandydat na prezydenta. W 100%
      popieram.
      • Gość: cypis Re: Krzystek: centrum prawobrzeża na lotnisku w D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 23:23
        To się nazywa uczciwe podejście do sprawy. Głupi, nie glupi ale go popieram i
        już!
        • Gość: pieszy zaczynam się bać. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 23:45
          Panie Krzystek, do tej pory myślałem, że pana rozum został przyćmiony chęcią
          władzy za wszelką cenę teraz jednak okazało się jaka jest prawda o panu.
          zaczynam się bać. pan jest niebezpieczny dla Szczecina. jedyne co pan proponuje
          to sprzedawanie Szczecina. jeżeli pozostał w panu choć cień honoru to proszę z
          niego skorzystać i odejść z placu, na którym się pan zagubił. kto to wszystko
          panu wymyśla? ale jeżeli godzi się pan to powtarzać to już nie jest wstyd to
          hańba dla rozumu.
    • Gość: WitchKing Re: Krzystek: centrum prawobrzeża na lotnisku w D IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.06, 23:46
      hehe, już 2.000 lat temu rzymianie osuszali tereny podmokle, wiec to chyba nie
      jest nad j. dabie problemem... ale fakt faktem, zaden prezydent od dlugiego
      czasu nie mial pomyslu co zrobic z tym terenem (nie liczac utopijnych wizji
      jurczyka). W efekcie na sporych polaciach terenu znajduje sie rozsypujaca sie
      ruina lotniska...
      • Gość: imbecyl kalkulator IP: *.iscnet.pl 03.11.06, 23:59
        szybko kalkulując metr kwadratowy lotnicka ma byc sprzedawany po 200 pln
        to ja poprosze aby Pan Krzystek (chyba słysznie zwany Pan Marionetka)
        powiedział jeszcze ile bedzie kosztowało uzbrojenie w infrastrukture i
        zagospodarowanie terenów ogólnodostępnych ....................... czekam

CZY JA ŻYJE W KRAJU GDZIE LUDZIE AMPUTUJA SOBIE MÓZGI PRZECIEŻ WY POTRAFICIE
        ZMARNOWAC KAŻDY TEREN

PREZYDENCI - MAŁPY Z BRZYTWĄ. Jurczykowi trzeba było wypłacac pensje aby tylko
        nie wchodził do urzedu i nie zaczynał podpisywac czegokolwiek. Za takie pomysły
        jak ten z lotniskiem powinni odbierac prawo głosu publicznego> Biuro planowania
        Przestrzennego Miasta- czy wy wiecie po co jestescie????? Po co wam dyplomy i
        wyższe wykształcenie - niezgadzajcie się na takie pomysły - pokażcie ze macie
        Jaja
      • Gość: rozwojowy Re: Krzystek dobrze umie liczyć IP: 195.136.49.* 04.11.06, 06:53
        w przeciwieństwie do lubinskiej tak samo trzeba policzyć gontynę sprzedać część
        terenu pod komercję i za te piniądze wybudować basen kto lest za lubińską jest
        miłośnikiem chaszczy na dobrych terenach szczecina ale czy szcecin na to stać.
        zarówno basen i lotnisko tak długo powstawało że już starczy.
        • Gość: osik Re: Krzystek dobrze umie liczyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 07:07
          Ty nie mieszaj Lubińskiej w te bzdety bKrzystka. Lubińska nic nie mówiła o
          wyprzedaży gruntów pod hipermarkety. tak jak to robi Krzystek. Ciekaw jestem,
          co na to ci kupcy co to startują z listy PO do rady miasta?
          • gustaw.laton Re: Krzystek dobrze umie liczyć 04.11.06, 08:24
            Do tej pory myślałem, że pomysł likwidacji lotniska był autorskim pomysłem
            Czesnego. Jak się okazuje był to pomysł wspólny Czesnego i Krzystka. W koncu
            razem pracowali przez długi czas. KRZYSTEK=CZESNY
    • Gość: wqrzony Re: Krzystek: centrum prawobrzeża na lotnisku w D IP: *.62-97-226.bkkb.no 04.11.06, 08:21
      niech sie wszyscy odpiernicza od lotniska.... tam ma byc areoklub, a kolejne
      centrum mozna wybudowac na innych terenach... np. na wysypisku Klucz :))
      jak mnie te ciolki wkurzaja, chyba przyjade zaglosowac przeciw takiemu baranowi...
      • Gość: lotniarz co na to Aeroklub? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 08:30
        A co na to pan prezes Aeroklubu Pietraszkeiewicz? Czyżby maczał w tym palce,
        czy też zdecydowanie zaprotestuje przeciwko takiej koncepcji? Jak Jacyna-Witt
        protestowała przeciwko likwidacji lotniska, to pan prezes jakoś się w to nie
        włączył... czyżby popierał koncepcję Czesnego=Krzystka?
        • konrad_wasilewski Centrum rozrywkowe prawobrzeża? 04.11.06, 09:14
          Ludzie opanujcie troche emocje i podyskutujmy rzeczowo.
          Mijaja lata a żadna kolejna ekipa ne ma pomyslu co zrobic z tym terenem.
          1.Zostawic lotnisko? Mozna ale trzeba by wlozyć duze pieniadze w jego
          rozbudowe, promocje tak aby nie sluzylo tylko garstce ludzi. Co więcej lotnisko
          te zawsze będze sluzylo tylko i wylacznie do rekreacji (aeroklub).
          2.Budowa Centrum rozrywkowego dla prawobrzeza i calego Szczecina. Plany Krzystka
          trzeba przyznac są interesujące. Aquapark, centrum handlowe, kino, obikty
          kulturalne mieszkania. Do zagospodarowania lączny teren 365 ha. Mozna by
          nieodplatnie 2-3 ha przeznaczyc pod budowe nowoczesnej hali kupieckiej z boxami
          tak aby i kupcy byli zadowoleni. Naprawde na tak wilekim ternie z tak dobra
          lokalizacja mozna wybudowac nowoczesne centrum handkowo,rozrywkowo -kulturalne
          Szczecina nie godząc w interesy kupców, zmiejszając bezrobocie i zwiekszając
          wplywy do kasy miasta z podatków. Mieszkam na prawobrzu i przydalo by się nam
          takie centrum.
          3.Mozna zostawic teren na kolejne lata, niech zarasta. Za kilka lat wybierzemy
          nowego prezydenta i wybuduje na lotnisku kolejną katedre.
          • kolegaptaka Re: Centrum rozrywkowe prawobrzeża? 04.11.06, 09:46
            Drodzy szczecinianie,
            Wyszło na moje! Nie jakieś tam lotnisko, wysokie technologie i rozwój, ale
            handel hipemarketowy, targowiska i przybytki rozrywki są przyszłością
            Szczecina. Koledze Krzystkowi, z którym bardzo dobrze mi się współpracowało w
            zarządzie Mariana Jurczyka dziękuję za kontynuowanie mojej koncepcji oddania
            lotniska szczecińskiej firmie od wykładzin. Powodzenia drogi Piotrze!
            Mrek Kolega Ptaka
            • gustaw.laton Re: Centrum rozrywkowe prawobrzeża? 04.11.06, 10:04
              Krzystek = Czesny = Jurczyk = Komfort
          • Gość: mariner Re: Centrum rozrywkowe prawobrzeża? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 11:32
            Lotnisko nad jeziorem w centrum miasta to unikat na miare swiatowa.To, ze wymaga
            inwestycji nie ulega watpliwosci ale pod zabudowe jaka proponuje Krzystek
            srednio sie nadaje z powodu trudnych warunkow geologicznych.Terenow do zabudowy
            w Szczecinie jeszcze nie brakuje.
            Jest ich wiecej niz np w Berlinie a tam jakos nikt nie mowi o zabudowie
            lotniska Tempelhoff ktorego znaczenie spadlo i rola sie zmienila.
            Niech Krzystek lepiej zabierze sie za renowacje tego co popada w ruine jak
            basen Pogoni czy Gontynka a nie za sprzedawanie tego co sluzylo i jeszcze moze
            sluzyc mieszkancom.Ale niestety to trudniej i mniej mozna zarobic przy okazji.
            • Gość: andrut Re: Centrum rozrywkowe prawobrzeża? IP: *.ksiaznica.szczecin.pl 06.11.06, 08:26
              > Jest ich wiecej niz np w Berlinie a tam jakos nikt nie mowi o zabudowie
              > lotniska Tempelhoff ktorego znaczenie spadlo i rola sie zmienila.
              i tu się chłopie mylisz, bo właśnie wkrótce mają to lotnisko zamknąć.
              rozmawiałem o tym ze znajomymi z Berlina i jest to decyzja budząca pewne
              kontrowersje, ale miasto się musi rozwijać.
          • Gość: mirek Re: Centrum rozrywkowe prawobrzeża? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 21:29
            gdyby połowę tego co władowano w Goleniów poszło na inwestycje w Dąbiu
            mielibyśmy w miare przyzwoite regionalne lotnisko. Raz zlikwidowanego lotniska
            już NIGDY nie odtworzysz - chyba, że będzie wojna - tak zrobiono we Wrocławiu
            gdzie w centrum miasta niemcy wyburzyli kilka kwartałó na potrzeby lotniska.
            Gdyby tylko choć raz Krzystek i spółka przelecieli się nad Szczecinem to
            zobaczyliby ile tysięcy hektarów ziemi jest niezagospodarowanych na których
            można inwestować, ale te tereny mają jedną wadę, nie leżą pomiędzy prawą i lewą
            stroną Szczecina przy ruchliwej drodze. Brak planów zagospodarowania nie jest
            problemem.
            I jeszcze jedno, popatrz na dynamikę wzrostu prywatnych samolotów w Polsce. Ich
            liczba rośnie znacznie szybciej niż innych środków transportu.
            Popatrz jak została zaprojektowana stara zabudowa Szczecina. Jej główne zarysy
            powstały w XIX wieku, gdzie o samochodach można było tylko marzyć, ale ci
            ludzie mieli wizję, ze za ileś tam lat tak szerokie ulice będą potrzebne. Tak
            samo w tym przypadku nie można patrzeć na interes dzisiaj tylko co będzie się z
            miastem działo za kilka czy kilkanaście lat.
    • Gość: ktoś Krzystek: centrum prawobrzeża na lotnisku w Dąbiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 10:47
      Krystek tyle razy ci pisałem daj sobie spokój jesteś żenujący!
      • Gość: Kalina Re: Krzystek: centrum prawobrzeża na lotnisku w D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 11:34
        Możecie sobie gadac i tak ludzie mądrze wyboirą dobrego prezydenta.
        ja glosuje na Krzystka.
        • Gość: ?? Re: Krzystek: centrum prawobrzeża na lotnisku w D IP: *.62-97-226.bkkb.no 04.11.06, 14:30
          juz wole zadne inwestycje, niz zabudowe terenow areoklubu....
          .... nie chodzi o sentymenty, ale potrzebne jest blisko miejsce,
          dla sportow lotniczych... gdzie ja bede jezdzil, zeby poskakac??
          albo poszybowac... tu jest dobrze, az takie biedne nasze miasto,
          ze musi kazdy wiekszy teren sprzedawac?? ten Krzystek to co za pajac jest??
          • Gość: aeroplan Re: Krzystek: centrum prawobrzeża na lotnisku w D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 15:07
            kto Ci chłopcze doradza,
            dałeś d..py na całego,
            lotnisko musi zostać,
            i nie płacz, kiedy odjedziesz,
            koszmar, myślałem, że jesteś mądrzejszy.
    • shp80 Re: Krzystek: centrum prawobrzeża na lotnisku w D 04.11.06, 17:32
      Miekszam na prawobrzeżu, ale szmat czasu mieszkałem po lewym brzegu. Organizm powinien mieć tylko jedno serce, a te powinno znajdować się po prawidłowej stronie, czyli właśnie po lewej. :)
      Nie róbmy z prawobrzeża drugiego miasta, bo to nie ma sensu. Owszem, tereny pomiędzy lewym i prawym brzegiem powinny się rozwijać i nie dawać wrażenia, że jadąc z lewa na prawo jedziemy do innej mieściny. Ale dwa centra to zdecydowanie za dużo. Serce powinno być w śródmieściu.

Pozdro
      Tomek
    • xxtoja Re: Krzystek: centrum prawobrzeża na lotnisku w D 04.11.06, 21:53
      nie podoba mi sie to, jednak Nitras i jarmuż drążą temat, ale dobrze, że mówi
      sie to przed wyborami, przynajmniej jest ten temat jasny.
      • Gość: gosc TEgo sie nei da sprzedac... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.06, 12:22
        Lotnisko jest zgloszone do krajowej sieci lotnisk, a w tej chwili jest tendencja
        do rozwoju lotnisk i lotnictwa, a nie do ich zamykania. Nie da sie zamknac tego
        lotniska - i miasto nie ma na to wplywu. Tak wiec puste gadanie "co by tu zrobic
        z terenem lotniska" to czysta propaganda. Lepiej niech pomysla jak rozwinac to
        lotnisko, poprawic atrakcyjnossc, wypromowac, niech tu przylatuja ludzie,
        pozniej do marin (ktorych tez nie ma za wiele), turystyka, rekreacja itd.

najlepiej tylko sklepy i targowiska w tym meiscie budowac. Zero czegos
        ambitniejszego... a lotnisko jest czyms ambitniejszym...
        • Gość: pieszy Re: TEgo sie nei da sprzedac... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 12:37
          jutro krzystek ogłosi:
          - burzymy centrum bo renowacja drogo kosztuje, sprzedamy grunty może za 100
          miliardów zł. za te pIniądze wybudujemy coś fajnego np. lotnisko i nowy gmach
          dla urzedu miasta (bo taki stary, odrapany i pełen duchów), a w nim dużą
          poczekalnię dla petentów z darmową kawą i ciasteczkami, gorące i zimne
          przystawki, jakis klubik - no wszystko żeby się lepiej żyło!

• Gość: as Re: lotnisko gontyna czy IP: 195.136.49.* 05.11.06, 14:50
          wam krytykantom nie starczy już tych mrzonek jest goleniów doprowadzić tylko
          dobry dojazd a gdzie w centru m małe lotnisko blisko wody nie wiem czy ludzie
          chcą hałasy słyszeć czas rozwiązać kwestę tego terenu w samym goleniowie jest
          linia tylko do londynu i warszawy a te co powstawały inne to bankrutowały tak
          często latamy. mam pytanie porównajcie liczbę ludzi korzystajaących z centrum a
          z lotniska to wam wyjdzie co jest bardziej potrzebne.
          • Gość: :)) Re: lotnisko gontyna czy IP: *.62-97-226.bkkb.no 05.11.06, 20:05
            wez sie kopnij w glowe.. dla mnie lepszy jest areoklub..
            i to prezny, tak jak w latach 80ych, gdy niebo pokrywali
            skoczkowie od wiosny do jesieni...
            wszelkiej masci sklepy mamy juz na miejscu na slonecznym
            i malo kto z nas bedzie specjalnie nadrabial drogi i paliwa na zakupy
            tak, jak nie chce sie nam do TopShopu, czy jak mu tam..., ktore jest
            w drodze do areoklubu...
            a lotnisko to jest dobre w Berlinie i wystarczy... nie mieszac lotniska
            sportowego z komercyjnym radze... SD na co kolejne centrum u nas na prawym
            brzegu, to nie wiem btw: pamietajcie, ze lotnisko areoklubu gosci takze
            helikoptery ratownictwa medycznego... nie chce tego tracic dla radosci
            centrum handlowego.... no moze ze ktos zechce w poblizu postawic jakies
            z prawdziwego zdarzenia boisko to nie pogardze :D
            pozdrawiam
          • Gość: mirek Re: lotnisko gontyna czy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 21:37
            daj se spokój z Goleniowem. Tak samo zaproponuję aby Krzystek wybudował to
            swoje centrum pod Goleniowem. Czy na lotnisko czy do centrum handlowego dojazd
            będzie taki sam.
            A wiesz dlaczego Goleniów pada?. Bo paru chłopców musi mieć miejsce pracy,
            natomiast jeżeli mam lecieć w Swiat to korzystam z Berlina do którego jadę
            tylko pół godziny dłużej niż do Goleniowa. Tej prawdy Jarmusz i inni
            zwolennicy ładowania pieniędzy w Goleniów jakoś noie mogą przyswoić.
    • andreas.007 poza tym 06.11.06, 16:59
      poza tym akurat tamta dzielnica może spokojnie
      rozwijac sie w strone Polski!
      Dlaczego taka siła walczy o te ziemie?
      Bo to chodzi chyba nie tyle o prawobrzeze,
      ale tych z lewobrzeża!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka