Gość: Christal IP: *.pools.arcor-ip.net 04.11.06, 20:53 ma is*C* na bal i tanczyc* jako gos*c* ten taniec -wiedenski walz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AfrykaDzika Re: Taniec- wiedenski Walz- kto podpowie - jakie IP: *.chello.pl 04.11.06, 21:07 ok , jeśli uważasz że tańca nauczyć sie mozna czytając instrukcje to proszę: p.noga przód, l.noga bok, p. dostaw i wspięcie na palce l.tył, prawa bok,lewa dostaw i wspiecie na palce itd, licząc na trzy, ruchem wirowym po kole gdybyś nie zrozumiał to jednak zapisz sie na kurs tańca :))))) powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: Taniec- wiedenski Walz- kto podpowie - jakie 04.11.06, 21:10 Gość portalu: AfrykaDzika napisał(a): > ok , jeśli uważasz że tańca nauczyć sie mozna czytając instrukcje to proszę: > p.noga przód, l.noga bok, p. dostaw i wspięcie na palce > l.tył, prawa bok,lewa dostaw i wspiecie na palce > itd, licząc na trzy, ruchem wirowym po kole > > gdybyś nie zrozumiał to jednak zapisz sie na kurs tańca :))))) > powodzenia To młoda panna/uczennica/ pochodzenia polskiego z Niemiec tu czasem radzi się starszych co nieco koleżanek i kolegów forumowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: christal Re: o porade prosi starsza pani ktöra zapomniala IP: *.pools.arcor-ip.net 04.11.06, 21:20 jak to bylo z tym tancem also starsza pani pochodzenia niem. mieszk.obecnie w niem. ale urodzona w polsce 1/4 wieku spe,dzone w szcz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AfrykaDzika Re: o porade prosi starsza pani ktöra zapomniala IP: *.chello.pl 04.11.06, 21:29 jeżeli jestes kobietą to zmienia postać rzeczy. trzeba zacząc tańczyć l. noga w tył, pr. w bok, l. dostaw itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Christal Re: dzie;ki IP: *.pools.arcor-ip.net 04.11.06, 22:19 tak to mi pomoglo teraz tylko musik i c*wicze a jakie buty do tego bo musze mojego syna na balu nie skomprominowac* bo jego partnerka patrzy pierwszy raz na mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Afrykadzika Re: dzie;ki IP: *.chello.pl 04.11.06, 22:57 buty to duuuuuuza sprawa: zalezy co do kreacji pasuje, co sie lubi i w czym sie umie tanczyc, powinny byc wysokie i eleganckie ale to zalezy od upodoban Odpowiedz Link Zgłoś