Dodaj do ulubionych

Kandydaci Platformy Obywatelskiej

05.11.06, 13:48
www.platforma.szczecin.pl/okregi_szczecin/
www.manowiecki.szczecin.pl
www.platforma.szczecin.pl/wladyslaw_dzikowski/
www.platforma.szczecin.pl/pawel_gzyl/
www.platforma.szczecin.pl/teresa_kalina/
www.platforma.szczecin.pl/piotr_biernacki/
www.platforma.szczecin.pl/dariusz_jedrzejewski/
www.bazylibaran.pl/
www.platforma.szczecin.pl/tomasz_jarmolinski/
www.platforma.szczecin.pl/jolanta_balicka/
www.platforma.szczecin.pl/michal_marcinkiewicz/
www.platforma.szczecin.pl/regina_manikowska/
www.platforma.szczecin.pl/judyta_lemm/
www.platforma.szczecin.pl/zbigniew_blonski/
www.platforma.szczecin.pl/norbert_obrycki/
Obserwuj wątek
    • Gość: JanPan Panie Konradzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 14:04
      Nie p[odoba mnie się, że nie wskazał Pan Waszego kandydata Jerzego Serdyńskiego
      wybitnego znawcę dziedziny jedzenia z budżetu jak większośc wszelkie maści
      kandydatów z każdej Partii ale Serdyńskiego z AWS byście się wstydzili.
      • konrad_wasilewski Kandydaci PO w Szczecinie. 05.11.06, 20:25
        Podalem tych kandydatów którzy posiadaja strony internetowe. Co do bylych
        czlonków AWS i UW to prosze poszukać ich w PISie. Tam ich jest zdecydowana
        wiekszość.
        • Gość: partyjny Re: Kandydaci PO w Szczecinie. IP: 213.155.169.* 05.11.06, 20:30
          a zdecydowana większość w PiSie to BEZPARTYJNI :-) ha,ha,ha !!!!!!!
          • Gość: Mila Re: Kandydaci PO w Szczecinie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 22:31
            Ni czepiaj sie imbecylu.
            • Gość: partyjny Re: Kandydaci PO w Szczecinie. IP: 213.155.169.* 07.11.06, 22:22
              Mila a dlaczego mi ubliżasz ???
            • Gość: partyjny Re: Kandydaci PO w Szczecinie. IP: 213.155.169.* 08.11.06, 20:35
              Mila no dlaczego mi ubliżasz ???
        • Gość: PanJan Re: Kandydaci PO w Szczecinie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 11:38
          Ja to wiem ale nie jestem wyborca pisu tylko Po i to mnie martwi
        • Gość: Lidia Re: Kandydaci PO w Szczecinie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 22:28
          Tam ich jest najwięcej.
      • Gość: Jerzy Serdyński Re: Panie Konradzie IP: *.chello.pl 08.11.06, 21:43
        Pozdrawiam zwolennika debaty publicznej na najwyższym poziomie. Tak trzymać.
      • Gość: JS Re: Panie Konradzie IP: *.chello.pl 09.11.06, 01:50
        Dziękuję za pamięć. Widocznie dałem się Towarzyszowi nieźle we znaki, że tak
        mnie wyróżnia. Zawsze to przejaw uznania.

Z pokorą oczekuję na wynik głosowania, ale na wypadek zostania Radnym ostrzegam
        lojalnie: nic się nie zmieniłem !!! Nie można mnie kupić, namówić do złego, itp.
        Nie odpuszczam nikomu, gdy idzie o miasto.
        • Gość: partyjny Re: Panie Konradzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 11:10
          tak trzymaj !!!
    • konrad_wasilewski Kandydat PO na prezydenta: 06.11.06, 09:40
      www.krzystek.eu
      • Gość: Ania Re: Kandydat PO na prezydenta: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 09:52
        Czy inni kandydaci PO na radnych także maja swoje strony? Jak tak to gdzie moge
        jes znależć?
        • konrad_wasilewski Re: Kandydat PO na prezydenta: 06.11.06, 10:35
          Narazie znalazlem tylko te strony ale jak sie nowe pojawia to dopisze do wątku.
          • Gość: Karol Re: Kandydat PO na prezydenta: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 11:33
            Ten Marcinkiewicz ma niezle fotki na stronie.
            • Gość: rybka Re: Kandydat PO na prezydenta: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 14:22
              Szkod tylko, że nie ma zdjęcia jak Marcinkiewicz całuje d... Nitrasowi lub Tuskowi.
            • Gość: Gostek Re: Kandydat PO na prezydenta: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 20:35
              Czy to jakias rodzina Kazia Marcinkiewicza?
              • Gość: Tytus Re: Kandydat PO na prezydenta: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 19:41
                Chyba nie, Obiecankiewicz jest z PISU.
    • gustaw.laton Re: Kandydaci Platformy Obywatelskiej 06.11.06, 13:59
      Pani Judyta Lemm jest pracownicą szczecińskiego magistratu. W swoich
      materiałach wyborczych jakoś o tym nie wspomina. Współpraca z Jurczykiem w PO
      widać nie jest kompromitująca tak jak w przypadku jej patrona - Krzystka
      bip.um.szczecin.pl/showpage?chapter=11028
      • Gość: Galoty Re: Kandydaci Platformy Obywatelskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 14:03
        Urzędnicy jakos obkawiają dużą dojrzałość społeczna kandydując do Rady. Nie
        wspomnienie tego w ulotce (nie widziałem) to chyba takie oszustwo wyborcze ?
        Co ?
    • konrad_wasilewski Re: Kandydaci Platformy Obywatelskiej 06.11.06, 16:47
      Jeszcze kilku kandydatów:
      www.szczecin.platforma.org/grazyna_zielinska/
      www.szczecin.platforma.org/renata_zaremba/
      www.matusewicz.org/
      www.szczecin.platforma.org/tomasz_grodzki/
      • Gość: Pytanie Re: Kandydaci Platformy Obywatelskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 09:13
        czy na liscie skreslamy jednego czy wiecej kandydatów?
        • konrad_wasilewski Re: Kandydaci Platformy Obywatelskiej 07.11.06, 14:04
          Na radnych miasta skreslamy jednego kandydata, do sejmiku także jednego
          kandydata. Jeżeli sie myle prosze mnie poprawic!

----
          www.krzystek.org
    • Gość: Malinka Re: Kandydaci Platformy Obywatelskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 21:55
      Wszedzie zadyma pomiedzy "prezydentami". A tu taki spokuj. Kogo wybrac?
      • Gość: Miron Prawobrzeże na Jacka Manowieckiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 15:32
        www.manowiecki.szczecin.pl
        • Gość: partyjny jakiś spokojny ten wątek IP: 213.155.169.* 10.11.06, 19:50
          chyba to dobrze świadczy o tych kandydatach , bo jakoś nikt nie pluje ???
          • Gość: J Re: jakiś spokojny ten wątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 20:28
            pewnie ze to dobrzy kandydaci.
            • Gość: Romek Re: jakiś spokojny ten wątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 20:44
              Prawobrzeże na Jacka Manowieckiego nr. 4 na liście.
              • Gość: Adam Re: jakiś spokojny ten wątek IP: *.astermedia.pl 10.11.06, 22:19
                A w drugi okręgu Jacek Zienkiewicz tez z PO
                Gosc jest w porzadku i nie lize tylka Nitrasowi
                • Gość: Adam Re: jakiś spokojny ten wątek IP: *.astermedia.pl 10.11.06, 22:21
                  www.jacek-zienkiewicz.pl/
                  A ze strony wynika ze sporo w zyciu osiagnal i moze dlatego ma gdzies synekury
                  partyjne i nie wlazi nikomu w tylek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka