Gość: Adanac IP: *.vc.shawcable.net 01.04.03, 20:52 Czy sa w nim ryby? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adelmus Re: Jezioro Binowo 01.04.03, 20:54 Gość portalu: Adanac napisał(a): > Czy sa w nim ryby? W Binowie to nie wiem , ale na pewno są w Jeziorach Glinne i Wełtyń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: Jezioro Binowo IP: *.telia.com 01.04.03, 20:56 a latem to laski plywaja, i nie tylko zenskie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adanac Re: Jezioro Binowo IP: *.vc.shawcable.net 01.04.03, 21:13 Pytam, bo mam mozliwosc kupienia dzialki rekreacyjnym z dostepem do wody. O ile wiem, jezioro to jest polozone na obrzezach Puszczy Bukowej w pasie ciszy. P.S. W ktorej czesci jeziora plywaje te "laski" (plci zenskiej)? Odpowiedz Link Zgłoś
adelmus Re: Jezioro Binowo 01.04.03, 21:24 Gość portalu: Adanac napisał(a): > Pytam, bo mam mozliwosc kupienia dzialki rekreacyjnym z dostepem do wody. O > ile wiem, jezioro to jest polozone na obrzezach Puszczy Bukowej w pasie ciszy. > P.S. W ktorej czesci jeziora plywaje te "laski" (plci zenskiej)? Przynajmniej z dwóch stron pływają żeńskie laski :-) jedna to od strony pomostu bliżej wsi ,a druga to do strony ośrodka harcerskiego .... A sama okolica piękna , dokładnie u podnóża Puszczy Bukowej i pole golfowe ze stadniną pod nosem .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karuzelowy Re: Jezioro Binowo IP: *.smsnet.pl / 192.168.1.* 01.04.03, 22:11 ... i stada pijanych weekendowców co tydziń. ostatnie ryby w binowie łowiono tuż przed zasadzeniem puszczy bukowej. w wełtyniu wyenergetyzowała je policja z gryfina. toż tam sama bidota-kłusota mieszka. rekreacja nad binowem! no,próbuj ,próbuj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selfa Re: Jezioro Binowo IP: *.anax.pl / 192.168.165.* 02.04.03, 10:17 Rekreacja w Binowie?. Chyba że sobie bunkier wybudujesz i odetniesz się od "stonki". A z resztą nie dostaniesz pozwolenia. Odpowiedz Link Zgłoś