Dodaj do ulubionych

Krukowski Marcin - kto to ??

IP: 158.166.10.* 14.11.01, 10:37
czytam sobie o zarzadzie mista i . . . mam pytanie: kto to jest ten krukowski,
co odp. jest za grunty itd. wyksztalcenie mi jego nie pasuje do obowiazkow a te
firme erison (tam byl zastepca dyrektora) sprawdzilem na internie i ona tez nie
z tej branzy... czy to kolejny "fachowiec", co nie ma pojecia w czym jest ale
wie ile ma ??? dzieki...
Obserwuj wątek
    • Gość: Enigma Re: Krukowski Marcin - kto to ?? IP: *.sssa.com.pl 16.11.01, 16:27
      Trzeba najpierw sprawdzić jakie interesy łączą firmę ERISOn z Zarządem Miasta
      Szczecin, a dopiero wtedy jawi się to nazwisko, bardzo sympatyczny facet
    • notable Re: Krukowski Marcin - kto to ?? 28.01.02, 14:08
      Gość portalu: Spy napisał(a):

> czytam sobie o zarzadzie mista i . . . mam pytanie: kto to jest ten krukowski,
      > co odp. jest za grunty itd. wyksztalcenie mi jego nie pasuje do obowiazkow a te

no wlasnie co to za postac, bo tez nie mam pojecia skad sie tacy ludzie biora.
      ani nic w gazetach go nie przytaczaja, w telewizji nie pokazuja. co jest? on
      pracuje czy tylko kasuje?
      • Gość: fate Re: Krukowski Marcin - kto to ?? IP: 217.153.4.* 22.02.02, 11:18
        Niewątpliwie branża okrętowa ma się nijak do gospodarki lokalami komunalnymi,
        ale p. Krukowski został wybrany z klucza partyjnego i to musi wystarczyć za
        cały komentarz na temat jego kwalifikacji. Znam faceta osobiście i wiem, jaki z
        niego fachowiec. Może coś się zmieniło w jego podejściu do życia w ciągu
        ostatnich lat, ale - niestety - poziom inteligencji nie zwiększa się z wiekiem.
        • notable Re: Krukowski Marcin - kto to ?? 22.02.02, 16:52
          Gość portalu: fate napisał(a):

> Niewątpliwie branża okrętowa ma się nijak do gospodarki lokalami komunalnymi,
          > ale p. Krukowski został wybrany z klucza partyjnego i to musi wystarczyć za
          > cały komentarz na temat jego kwalifikacji. Znam faceta osobiście i wiem, jaki z
          >
          > niego fachowiec. Może coś się zmieniło w jego podejściu do życia w ciągu
          > ostatnich lat, ale - niestety - poziom inteligencji nie zwiększa się z wiekiem.

no fajnie, ze w koncu ktos odpowiedzial. i to jak! z twojego listu wnioskuje
          jedno: rzadzi pol inteligent. kurna mol, czemu w tym glupim kraju tak jest?
          napisz cos wiecej o owym panu, w koncu to osoba publiczna a i forum anonimowe...
          • Gość: fate Re: Krukowski Marcin - kto to ?? IP: 217.153.4.* 13.03.02, 13:33
            notable napisał(a):

> no fajnie, ze w koncu ktos odpowiedzial. i to jak! z twojego listu wnioskuje
            > jedno: rzadzi pol inteligent. kurna mol, czemu w tym glupim kraju tak jest?
            > napisz cos wiecej o owym panu, w koncu to osoba publiczna a i forum anonimowe..
            > .

Wszystkie oficjalne informacje na temat p. Krukowskiego można pewnie znaleźć na
            stronach UM (a przynajmniej tak powinno być). Znam faceta ze studiów - 5 lat
            chyba uprawnia do wystawienia mu oceny? Jeśli ktoś przez 5 lat studiów
            technicznych przebrnął tylko dzięki kombinowaniu i ściąganiu, to trudno uwierzyć,
            że nadaje się na osobę zasiadającą w Zarządzie Szczecina. Z moją opinią zapewne
            zgodziła by się większość osób studiujących razem z p. Krukowskim (no może poza
            jego najbliższymi kumplami, o zbliżonym poziomie inteligencji i wiedzy). Po
            prostu nie wierzę, że ktoś taki w ciągu kilku lat stał się źródłem mądrości i
            kompetencji! I właśnie na myśl, że tacy nieprzygotowani merytorycznie do
            sprawowania władzy ludzie są osobami publicznymi w tym mieście, zalewa mnie krew.
    • Gość: avenger Re: Krukowski Marcin - kto to ?? IP: 217.153.4.* 22.02.02, 11:26
      Może wyjaśnienie tajemnicy "sukcesu" p. Krukowskiego Juniora zasiada w
      zarządzie firmy Erison?
      • Gość: takietam Re: Krukowski Marcin - kto to ?? IP: *.portainfo.com.pl 12.03.02, 11:21
        Znam p.Krukowskiego i zastanawiam się czy poprzednicy w wydawaniu sądów
        zastanowili się nie nad kluczem partyjnym ani samym wykształceniem ale nad tym
        co robi p.Krukowski i co już zrobił dla datego zafajdanego miasta.
        • Gość: HSPS Re: Krukowski Marcin - kto to ?? IP: 141.202.246.* 12.03.02, 13:28
          Gość portalu: takietam napisał(a):

> Znam p.Krukowskiego i zastanawiam się czy poprzednicy w wydawaniu sądów
          > zastanowili się nie nad kluczem partyjnym ani samym wykształceniem ale nad tym
          > co robi p.Krukowski i co już zrobił dla datego zafajdanego miasta.

Nie znam p. Krukowskiego i jeśli możesz to wylicz proszę jego zasługi dla tego
          zafajdanego miasta !

• Gość: witek777 Re: Krukowski Marcin - kto to ?? IP: *.xtra.pl 22.03.02, 19:11
            Kto to jest Marcin Krukowski?

To niekompetentny facet, niepotrafiacy sklecić kilku zdań. To tzw figurant.
        • Gość: fate Re: Krukowski Marcin - kto to ?? IP: 217.153.4.* 13.03.02, 13:19
          Gość portalu: takietam napisał(a):

> Znam p.Krukowskiego i zastanawiam się czy poprzednicy w wydawaniu sądów
          > zastanowili się nie nad kluczem partyjnym ani samym wykształceniem ale nad tym
          > co robi p.Krukowski i co już zrobił dla datego zafajdanego miasta.

Proszę wymienić wiekopomne dokonania p. Krukowskiego dla tego miasta (jeśli
          nawet "zafajdanego", to przede wszystkim przez takich urzędników jak on).
          Regularnie czytam prasę, oglądam programy lokalnej 3, przeglądam posty na forum
          GW i jakoś nie widzę zbyt wielu wzmianek o przejawach jego wielkiej aktywności.
          Znalazł się nowy Haken! Powtarzam - znam osobiście p. Krukowskiego i
          jego "kwalifikacje". Jeśli jego osiągnięcia w "lokalówce" są tak znaczące, to
          proszę o dowody. Chyba że TAKIETAM to p. Krukowski we własnej osobie, ktoś z jego
          rodziny lub osób pod niego "podwieszonych". W takim razie wszystko jasne.
          • Gość: Andre Re: Krukowski Marcin - kto to ?? IP: *.sssa.com.pl 15.03.02, 13:07
            Nie dziwię się pytaniu "Kto to jest M.KRUKOWSKI?" gdyż jest nikim,jednym z
            wielu.Niczym się nie wyróżniał w stoczni gdzie krótko pracował,a o zarządzaniu
            miastem nie ma zielonego pojęcia.Koledzy partyjni robią mu krzywdę bo czas
            który tam traci mógłby wykorzystać na doskonalenie wiedzy .Na ewentualne awanse
            był by czas po wykazaniu referencji do piastowania funkcji publicznych za
            pieniądze podatników.
            • Gość: Zbój Re: Krukowski Marcin - kto to ?? IP: *.sssa.com.pl 29.03.02, 10:26
              Hujki co wy wypisyjecie wezcie sie za prawdziwych złodzieji okradajacych to
              miasto
              • Gość: fate Re: Krukowski Marcin - kto to ?? IP: 217.153.4.* 29.03.02, 11:42
                Wazeliniarski palant
              • Gość: fate Re: Krukowski Marcin - kto to ?? IP: 217.153.4.* 29.03.02, 11:44
                Gość portalu: Zbój napisał(a):

> Hujki co wy wypisyjecie wezcie sie za prawdziwych złodzieji okradajacych to
                > miasto

"Wazeliniarski palant" to określenie odpowiednie dla ciebie, Zbóju, jak również
                twojego mentora, p. Krukowskiego.
                • Gość: Kostia Ja wiem kto to jest Krukowski ! IP: *.xtra.pl 10.05.02, 22:58
                  Krukowski to Dupek
                  • Gość: dupek Re: Ja wiem kto to jest Krukowski ! IP: *.sssa.com.pl 07.06.02, 15:45
                    sam jest cwelem
    • Gość: Laufer 1 Facet bez jaj i bez głowy czyli Nikt. (no txt) IP: *.xtra.pl 15.06.02, 20:20

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka