Dodaj do ulubionych

Ortopeda dla malucha-Pilne!

IP: *.* 25.04.02, 07:38
Cześć Dziewczyny. Mam do was ogromną prośbę. Czy możecie mi poradzić jakiegoś dobrego ortopedę, najlepiej prywatnego. Ostatnio chodzilismy z naszą mała do przychodni uczelni wyższych, ale od trzech tygodni nie możemy zarejestrować naszego malucha na kontrolną wizyte. Mąż obojętnie o której się tam pojawi zawsze słyszy, że już nie ma numerków. Dzisiaj strasznie się zdenerwował. Nie mamy tyle czasu, żeby stawać w kolejkę np. o 4 rano, bo tak robią starsze osoby.Jeśli znacie kogos dobrego, to podajcie mi jego namiary- numer telefonu, godziny przyjęć.Z góry dziękuję za pomoc.Pozdrawiam Aga
Obserwuj wątek
    • Gość: IVONA Re: Ortopeda dla malucha-Pilne! IP: *.* 25.04.02, 20:51
      Doc. dr hab. n.med. Maciej Kołban (ale tytułów)przyjmuje poniedziałek i czwartek 16-18 ul. Korony Północy 15 a tel 4558823 lub komórka 0601706464Jest dobrym specjalistą i co ważne ma na miejscu aparat do USG.
    • Gość: goskax Re: Ortopeda dla malucha-Pilne! IP: *.* 26.04.02, 11:38
      Natomiast ja polecam: dr Szczur (tel.48 70 113)bada b. dokładnie, szczegółowo objasnia rodzicom tez posiada aparat USG na miejscu ...Nie pamietam dokładnego adresu (na pewno ul. RedutyOrdona, tuż przed skrzyzowaniem z Witkiewicza)Pozdrawiam
      • Gość: eBeata Re: Ortopeda dla malucha-Pilne! IP: *.* 26.07.02, 13:45
        No i dr Marzec /gabinet przy Spondylusie na Mazurskiej/. Telefon mam w domu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka