Gość: jokerWSZYSTKO..JAK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.06, 20:28 ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;))))))))))))))))))))))))))))))))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
praszczur1 Re: lubie walkera..ale niebieskiego..moze byc? 25.11.06, 20:31 Gość portalu: jokerWSZYSTKO..JAK napisał(a): > ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;))))))))))))))))))))))))))))))))))))0 25 lat. Lubię wszystko co ma 25 lat.;-) Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: lubie walkera..ale niebieskiego..moze byc? 25.11.06, 20:32 a nie 21? Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: lubie walkera..ale niebieskiego..moze byc? 25.11.06, 20:38 swantevit napisał: > a nie 21? A cholera wie, bo Ballantines blue label to chyba 25 letni jest.Ale nie dam głowy, ale jest zbyt dobry na moje popalone siwuchą gardło i kubki smakowe.Dla mnie taki Black label to starcza całkowicie i nie będę rżnął gacka, że niby taki koneser ze mnie.Nigdy nie byłem snobem. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: lubie walkera..ale niebieskiego..moze byc? 25.11.06, 20:40 komuchy raczej nie mogly stroic sie na snobow... To przeciez nalezaloby do kanonow zachowania drobnomieszczanina na dorobku.. Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: lubie walkera..ale niebieskiego..moze byc? 25.11.06, 20:46 swantevit napisał: > komuchy raczej nie mogly stroic sie na snobow... > To przeciez nalezaloby do kanonow zachowania drobnomieszczanina na dorobku.. A widać,ze Ty teoretyk jesteś bo 12-letnie łychy były napojem klasy robotniczej spijane ustami jej przywódców.Koniaki takoż.A ponieważ byłem w tzw. "nomenklaturze", a nawt miałem "R" /Wiesz co to było ?/ to mi się to nalezało z rozdzielnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jokerWSZYSTKO..JAK Re: lubie walkera..ale niebieskiego..moze byc? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.06, 20:50 ja kiedys dostalem z rozdzielnika stocznioego od tej grupy przemysLowej w stozni..ale smakowal...malo smakowal dzis..wszyscy sie podniecaja bazylego ocena a to taka podpucha aby sie zamknac i o wyuborach nie pisal..kim jest bazyli: mlodey rzutki agresywny socjolog z brodka no i psycholog..tuz przed habilitacja..no bo jakceby inaczej..bazyli zgadzasz sie/:::::::::))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: lubie walkera..ale niebieskiego..moze byc? 25.11.06, 20:51 nie, nie wiem. Zdradz tajemnice zza zoltych firanek.. Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: lubie walkera..ale niebieskiego..moze byc? 25.11.06, 20:59 swantevit napisał: > nie, nie wiem. Zdradz tajemnice zza zoltych firanek.. To była taka karta,wydana przez milicję z rozdzielnika,że kierowca zaliczony jest do nomenklatury partyjno-rządowej i nie podlega kontroli drogowej.Mozna było parkować w najbardziej zabronionych miejscach,przekraczać predkość-to tak w najwiekszym skrócie.A w paszporcie taka trójkatna pieczątka zwalniała od kontroli celnej na granicy, nawet jak słonia przewoziłeś, albo kilometr laminatu od Moszkowicza z Hamburga.Ech piękne to były czasy ;-)No za służbę dla klasy robotniczej się coś należało nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: lubie walkera..ale niebieskiego..moze byc? 25.11.06, 21:01 attache kulturalny, czy handlowy? a moze dep.I? Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: lubie walkera..ale niebieskiego..moze byc? 25.11.06, 21:02 swantevit napisał: > attache kulturalny, czy handlowy? > a moze dep.I? Wyżej, wyżej ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghyyc Re: lubie walkera..ale niebieskiego..moze byc? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.06, 21:02 pewnie wyzej:::::)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: lubie walkera..ale niebieskiego..moze byc? 25.11.06, 21:04 w strukturze nieformalnej, wyzej stal tylko kierowca, no i ambasador.. moze zapomnialem attache wojskowy... Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: lubie walkera..ale niebieskiego..moze byc? 25.11.06, 21:09 Kierowca gdy pilnował ambasadora :-)Ale na zwierzenia mnie nie weżmiesz.O pewnych sprawach uczono nas nie mówić nigdy.Nie to co teraz.Amatorszczyzna.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: lubie walkera..ale niebieskiego..moze byc? 25.11.06, 21:15 a mowilas ze Francy bylas.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: lubie walkera..ale niebieskiego..moze byc? 25.11.06, 21:18 swantevit napisał: > a mowilas ze Francy bylas.. > :-) To do mnie ? nie jarzę o co biega. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: lubie walkera..ale niebieskiego..moze byc? 25.11.06, 21:20 mialo byc - we Francji.. Macallan sie klania.. Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: lubie walkera..ale niebieskiego..moze byc? 25.11.06, 21:22 swantevit napisał: > mialo byc - we Francji.. > Macallan sie klania.. tak ale prywatnie.Bez zadnych skojarzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: lubie walkera..ale niebieskiego..moze byc? 25.11.06, 21:24 swantevit napisał: > mialo byc - we Francji.. > Macallan sie klania.. No to jesteś wyznawcą szkoły szkockiej, i to wyższej.Miło słyszeć że nie Koskenkorvy. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: lubie walkera..ale niebieskiego..moze byc? 25.11.06, 21:26 nie obrazaj ludu lasow i jezior Finlandii - dzielnie stojacych przeciw nawale bolszewickiej.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cisza Re: lubie walkera..ale niebieskiego..moze byc? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.06, 22:42 NA ZDROWIE::::))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jokerWSZYSTKO..JAK Re: lubie walkera..ale niebieskiego..moze byc? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.06, 20:33 dobry wybór..a ma dlugie? Odpowiedz Link Zgłoś