Dodaj do ulubionych

lubie walkera..ale niebieskiego..moze byc?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.06, 20:28
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;))))))))))))))))))))))))))))))))))))0
Obserwuj wątek
    • praszczur1 Re: lubie walkera..ale niebieskiego..moze byc? 25.11.06, 20:31
      Gość portalu: jokerWSZYSTKO..JAK napisał(a):

> ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;))))))))))))))))))))))))))))))))))))0

25 lat. Lubię wszystko co ma 25 lat.;-)
      • swantevit Re: lubie walkera..ale niebieskiego..moze byc? 25.11.06, 20:32
        a nie 21?
        • praszczur1 Re: lubie walkera..ale niebieskiego..moze byc? 25.11.06, 20:38
          swantevit napisał:

> a nie 21?

A cholera wie, bo Ballantines blue label to chyba 25 letni jest.Ale nie dam
          głowy, ale jest zbyt dobry na moje popalone siwuchą gardło i kubki smakowe.Dla
          mnie taki Black label to starcza całkowicie i nie będę rżnął gacka, że niby
          taki koneser ze mnie.Nigdy nie byłem snobem.
          • swantevit Re: lubie walkera..ale niebieskiego..moze byc? 25.11.06, 20:40
            komuchy raczej nie mogly stroic sie na snobow...
            To przeciez nalezaloby do kanonow zachowania drobnomieszczanina na dorobku..
            • praszczur1 Re: lubie walkera..ale niebieskiego..moze byc? 25.11.06, 20:46
              swantevit napisał:

> komuchy raczej nie mogly stroic sie na snobow...
              > To przeciez nalezaloby do kanonow zachowania drobnomieszczanina na dorobku..
              A widać,ze Ty teoretyk jesteś bo 12-letnie łychy były napojem klasy robotniczej
              spijane ustami jej przywódców.Koniaki takoż.A ponieważ byłem w
              tzw. "nomenklaturze", a nawt miałem "R" /Wiesz co to było ?/ to mi się to
              nalezało z rozdzielnika.
              • Gość: jokerWSZYSTKO..JAK Re: lubie walkera..ale niebieskiego..moze byc? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.06, 20:50
                ja kiedys dostalem z rozdzielnika stocznioego od tej grupy przemysLowej w
                stozni..ale smakowal...malo smakowal dzis..wszyscy sie podniecaja bazylego
                ocena a to taka podpucha aby sie zamknac i o wyuborach nie pisal..kim jest
                bazyli:

mlodey rzutki agresywny socjolog z brodka no i psycholog..tuz przed
                habilitacja..no bo jakceby inaczej..bazyli zgadzasz sie/:::::::::)))))))))))
              • swantevit Re: lubie walkera..ale niebieskiego..moze byc? 25.11.06, 20:51
                nie, nie wiem. Zdradz tajemnice zza zoltych firanek..
                • praszczur1 Re: lubie walkera..ale niebieskiego..moze byc? 25.11.06, 20:59
                  swantevit napisał:

> nie, nie wiem. Zdradz tajemnice zza zoltych firanek..

To była taka karta,wydana przez milicję z rozdzielnika,że kierowca zaliczony
                  jest do nomenklatury partyjno-rządowej i nie podlega kontroli drogowej.Mozna
                  było parkować w najbardziej zabronionych miejscach,przekraczać predkość-to tak
                  w najwiekszym skrócie.A w paszporcie taka trójkatna pieczątka zwalniała od
                  kontroli celnej na granicy, nawet jak słonia przewoziłeś, albo kilometr
                  laminatu od Moszkowicza z Hamburga.Ech piękne to były czasy ;-)No za służbę dla
                  klasy robotniczej się coś należało nie ?
                  • swantevit Re: lubie walkera..ale niebieskiego..moze byc? 25.11.06, 21:01
                    attache kulturalny, czy handlowy?
                    a moze dep.I?
                    • praszczur1 Re: lubie walkera..ale niebieskiego..moze byc? 25.11.06, 21:02
                      swantevit napisał:

> attache kulturalny, czy handlowy?
                      > a moze dep.I?

Wyżej, wyżej ;-))
                    • Gość: ghyyc Re: lubie walkera..ale niebieskiego..moze byc? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.06, 21:02
                      pewnie wyzej:::::))))))))))))))
                      • swantevit Re: lubie walkera..ale niebieskiego..moze byc? 25.11.06, 21:04
                        w strukturze nieformalnej, wyzej stal tylko kierowca, no i ambasador..
                        moze zapomnialem attache wojskowy...
                        • praszczur1 Re: lubie walkera..ale niebieskiego..moze byc? 25.11.06, 21:09
                          Kierowca gdy pilnował ambasadora :-)Ale na zwierzenia mnie nie weżmiesz.O
                          pewnych sprawach uczono nas nie mówić nigdy.Nie to co teraz.Amatorszczyzna.:-)
                          • swantevit Re: lubie walkera..ale niebieskiego..moze byc? 25.11.06, 21:15
                            a mowilas ze Francy bylas..
                            :-)
                            • praszczur1 Re: lubie walkera..ale niebieskiego..moze byc? 25.11.06, 21:18
                              swantevit napisał:

> a mowilas ze Francy bylas..
                              > :-)

To do mnie ? nie jarzę o co biega.
                              • swantevit Re: lubie walkera..ale niebieskiego..moze byc? 25.11.06, 21:20
                                mialo byc - we Francji..
                                Macallan sie klania..
                                • praszczur1 Re: lubie walkera..ale niebieskiego..moze byc? 25.11.06, 21:22
                                  swantevit napisał:

> mialo byc - we Francji..
                                  > Macallan sie klania..

tak ale prywatnie.Bez zadnych skojarzeń.
                                • praszczur1 Re: lubie walkera..ale niebieskiego..moze byc? 25.11.06, 21:24
                                  swantevit napisał:

> mialo byc - we Francji..
                                  > Macallan sie klania..

No to jesteś wyznawcą szkoły szkockiej, i to wyższej.Miło słyszeć że nie
                                  Koskenkorvy.
                                  • swantevit Re: lubie walkera..ale niebieskiego..moze byc? 25.11.06, 21:26
                                    nie obrazaj ludu lasow i jezior Finlandii - dzielnie stojacych przeciw nawale
                                    bolszewickiej..
                          • Gość: cisza Re: lubie walkera..ale niebieskiego..moze byc? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.06, 22:42
                            NA ZDROWIE::::)))))))))))))))
      • Gość: jokerWSZYSTKO..JAK Re: lubie walkera..ale niebieskiego..moze byc? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.06, 20:33
        dobry wybór..a ma dlugie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka