Gość: Nerv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 21:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sidor [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 21:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nerv [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 22:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.06, 22:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ian [...] IP: 83.168.104.* 29.11.06, 22:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
felix_edmundowicz tow. Stopyra niegdyś nielojalność była cnotą 29.11.06, 22:15 np. w 1970 np. w 1976 np. w 1980/1981 Czy nie był panu drogi los Uflika,albo innych pałowanych na ścieżkach zdrowia, zmuszanych do emigracji? Odpowiedz Link Zgłoś
felix_edmundowicz ach ten Wijas rozpoczyna już ustawianie w SLD 29.11.06, 22:19 Przewodniczący klubu Lewica i Demokraci Jędrzej Wijas zasugerował wczoraj w rozmowie z Polskim Radiem Szczecin, że to klub się z Panem rozstanie. - To wtedy będę radnym niezależnym. Jak to się stało, że został Pan wiceprzewodniczącym Rady Miasta reprezentującym klub LiD wbrew woli tego klubu? - Przecież to Jędrzej Wijas zaproponował, abym był wiceprzewodniczącym. Mówił, że wystawią moją kandydaturę. Kiedy?! - W wyborczą niedzielę, około godz. 18 przed sztabem przy al. Wojska Polskiego. Zgodziłem się na to. Wbrew temu, następnego dnia oświadczono mi, że kandydatem jest Andrzej Mickiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: pewnie go nie wyrzucą bo im IP: 195.136.49.* 29.11.06, 22:34 się niekalkuluje mieć niezależnego wolą mieć 6 swoich , ale stopyra w tym klubiku to będzie miał przechlapane lepiej samemu wyjść niż co chwila być na dywaniku u wijasa, gdyby mogli to by zamienili go na brata napieralskiego i by była cała rodzinka w radzie a tu klops jest czarna owca Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: pewnie go nie wyrzucą bo im 29.11.06, 22:47 Widziałam dziś Wijasa, grdyka mu latała, a za nim jak piesek biegł Feliks. Też wściekły. Pasują do siebie jak dwa kacyki. Odpowiedz Link Zgłoś
felix_edmundowicz Re: pewnie go nie wyrzucą bo im 29.11.06, 23:12 a kiedys zono pisałaś ze do mnie nic nie masz, zmieniłaś zdanie? przecież mamy demokrację : ja mam swoje zdanie i ty masz swoje zdanie. Po co to dążenie do eksterminacji? pozdrawiam felix Odpowiedz Link Zgłoś
z00ropa Re: ach ten Wijas rozpoczyna już ustawianie w SLD 30.11.06, 10:18 felix_edmundowicz napisał: > Przewodniczący klubu Lewica i Demokraci Jędrzej Wijas zasugerował wczoraj w > rozmowie z Polskim Radiem Szczecin, że to klub się z Panem rozstanie. > > - To wtedy będę radnym niezależnym. > > Jak to się stało, że został Pan wiceprzewodniczącym Rady Miasta reprezentującym > klub LiD wbrew woli tego klubu? > > - Przecież to Jędrzej Wijas zaproponował, abym był wiceprzewodniczącym. Mówił, > że wystawią moją kandydaturę. > > Kiedy?! > > - W wyborczą niedzielę, około godz. 18 przed sztabem przy al. Wojska Polskiego. > Zgodziłem się na to. Wbrew temu, następnego dnia oświadczono mi, że kandydatem > jest Andrzej Mickiewicz. buhahaha, pierwsze słyszę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.06, 22:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nerv Dzięki "gościu", masz 100% racji! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 22:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tfu Re: nerv-śmieć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 06:00 Nie dyskutuj z kolesiem współoprawcy Polski. Żólnierze różnych armii zbrodniczych do dzis spotykają sie i wspominają jak to zdobyli pół Europy. Tylko dlaczego GW do cholerki to promuje i wybiela przeszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EA Sługusy okupanta IP: 85.219.206.* 30.11.06, 08:14 Gość portalu: tfu napisał(a): > ...Żólnierze różnych armii > zbrodniczych do dzis spotykają sie i wspominają jak to zdobyli pół Europy. > Tylko dlaczego GW do cholerki to promuje i wybiela przeszłość. Bo nie rozumie albo nie chce zrozumieć że każdy kto wysługiwał się / współpracował / kolaborował z komunistami w Polsce wysługiwał się - czy mu się to podoba czy nie - obcej władzy i nie czynił tego w interesie narodu polskiego... niektórzy nie są w stanie do tej pory tego pojąć... przekreśliło by to ich cały dorobek życiowy... stąd np. relatywizowanie postaw... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antykomuch Jan Stopyra: całe życie byłem lojalny IP: *.tampfl.dsl-w.verizon.net 30.11.06, 04:45 Cale zycie JS poswiecil przedewszystkim konformizmowi,lojalce rezimowi i plywaniu z pradem.Dzieki niedobitkom wiecznych towarzyszy jak i ciemnym jak tabaka wyborcom ten komuch z lamusa nadal bedzie szpecil rade miasta.JS to taki sam symbol"swietnosci" Szczecina jak dworzec PKP-prawdziwy obraz 50-lecia dokonan takich jak on.Szkoda,ze PO idzie na ten zalosny kompromis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Jan Stopyra: całe życie byłem lojalny IP: 85.219.206.* 30.11.06, 07:14 kryształowych ludzi nie ma szczególnie w polityce ale uwierz to pozostałe sld to są dopiero stołkowicze ale po prostu stopyra ich wyprzedził ograniczając im negocjacje z PO w sprawie obsadzania stołków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monty Re: Jan Stopyra: całe życie byłem lojalny IP: *.chello.pl 30.11.06, 08:05 Jaś powinien zwrócić większa uwagę na polowaniach ,żeby koledzy nie wzięli go za dzika. Komuchy maja to w swojej historii, że wyżynają się między sobą. na pohybel czerwonym. Czy szwager ,dalej rozdaje koncesje na wódkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Jan Stopyra: całe życie byłem lojalny IP: 213.155.169.* 30.11.06, 08:24 Kiedyś była jedna wielka PZPR i jej członkowie mieli lepiej- o tym przecież wiedzą wszyscy. Teraz namnożyło nam się tych partii-każda prze do władzy i stąd te przepychanki i wyciąganie brudów podczas kampanii wyborczych, jak któraś "dorwie" się do tej upragnionej władzy i robi dokładnie to co kiedyś mogła tylko PZPR; o co więc ten cały krzyk?- im więcej patii tym więcej niesnasek............ "Patrz i wyciągaj właściwe wnioski..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solar Re: Jan Stopyra: całe życie byłem lojalny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 08:25 jaka logika i wybitna analiza systemu partyjnego w Polsce przed i po 1989 roku... :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Jan Stopyra: całe życie byłem lojalny IP: *.chello.pl 30.11.06, 08:27 No dobrze to wszystko prawda o tym Stopyrze ale to mały pioneczek na mapie Polski.Nasz głupi naród jeszcze nie tak dawno wybrał na przywódców takie szuje jak Kwaśniewski i Miller ci to mają na sumieniu (pierwszy ułaskawiał kolesi gangsterów a drugi przemycał do Moskwy miliony dolarów i być może w co święcie wierzę jest zamieszany w morderstwo na gen. Papale)A pan Janek no cóż ma swój mały SB-cki elektorat i tak będzie dopuki nie wyzdychają (no bo ci co pochodzą od małpy to zdychają)ale Szanowni Państwo tak jest w każdym mieście,podziękujcie Mazowieckiemu.Takich co płyną z nurtem jest wielu i jak by w Polsce był faszyzm to też by klaskali a czym się różniło NKWD od GESTAPO ? Rodzajem tortur? czy ilością zabitych? Niczym. Tylko teraz się różnią tym że tych co klaskali pierwszemu okupantowi teraz się ściga a tych co temu drugiemu wybiera na ważne stanowiska.A zakończę takim optymistycznym akcentem że skoro zrobiono taki błąd że komuchy muszą być to wolę starego pana Janka niż młodych złodzieji typu Wieczorek Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: Jan Stopyra: całe życie byłem lojalny 30.11.06, 11:24 Gość portalu: zorro napisał(a): A pan Janek no cóż ma swój mały SB- > cki elektorat i tak będzie dopuki nie wyzdychają (no bo ci co pochodzą od małpy to zdychają)ale Szanowni Państwo tak jest w każdym mieście,podziękujcie Najpierw się gnoju wyprowadź z mieszkania które tobie szujo i tysiącom jak ty wybudował Stopyra. Oddaj gnoju cement który wybłagał w centrali Stopra, na budowe twojego bloku. Poza tym uprzejmie wyjaśniam że umrą nie tylko starsi lecz każdy, kiedyś również ty gnoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro [...] IP: *.chello.pl 30.11.06, 12:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 [...] 30.11.06, 12:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Re: Jan Stopyra: całe życie byłem lojalny IP: *.chello.pl 30.11.06, 12:45 Bo tamto pajacu zbombardowali Niemcy jak byś nie znał historii i ludzi z W-wy tu przesiedlano. Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: Jan Stopyra: całe życie byłem lojalny 30.11.06, 12:53 Gość portalu: zorro napisał(a): > Bo tamto pajacu zbombardowali Niemcy jak byś nie znał historii i ludzi z W-wy t > u przesiedlano. Mieszkanie moich rodziców ocalało, ale dwa pokoje poszły pod kwaterunek na 40 lat.Rachunków za odbudowe dachu kamienicy, który spłonał w Powstaniu też nikt nie uwzglednił żadnemu z przedwojennych lokatorów.Widzisz pajacu, nie tylko Ty jesteś ofiarą "braku cementu" he he Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Jan Stopyra: całe życie byłem lojalny 30.11.06, 13:05 Czyz deklaracja Jana, ta w rubryce, nie mowi o nim wszystkiego? To dobry i wierny towarzysz starej daty. Sluzy temu kto placi... Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: Jan Stopyra: całe życie byłem lojalny 30.11.06, 13:09 swarozyc napisał: > Czyz deklaracja Jana, ta w rubryce, nie mowi o nim wszystkiego? > To dobry i wierny towarzysz starej daty. > Sluzy temu kto placi... > >A Ty tak jak mucha plujka, podleciec ,opluć i w długą, tchórzliwy insekcie. > Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Jan Stopyra: całe życie byłem lojalny 30.11.06, 14:34 Anim tchorz, anim insekt, anim oplol.. Wyrazilem tylko, malokontroweryjna tym razem, opinie o fioletowym nosie.. Pijaliscie razem w komitecie w latach 70'? Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: Jan Stopyra: całe życie byłem lojalny 30.11.06, 14:44 swantevit napisał: > Anim tchorz, anim insekt, anim oplol.. > Wyrazilem tylko, malokontroweryjna tym razem, opinie o fioletowym nosie.. > Pijaliscie razem w komitecie w latach 70'? > Jestes ,jesteś.Jak nie masz argumentu to uciekasz.Ciekawe, swoja drogą jak ma sie Twój tzw. patriotyzm z daniem z Polski dyla.To o czym Ty chcesz rozmawiać ? Jakie masz prawo do oceniania czegokolwiek ? Prawo renegata ? Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Jan Stopyra: całe życie byłem lojalny 30.11.06, 14:48 Nie naduzywaj slow ktorych nie znasz. Nikogo nie zdradzilem, w przeciwienstwie do kilku milionow czlonkow partii komunistycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: Jan Stopyra: całe życie byłem lojalny 30.11.06, 14:56 swantevit napisał: > Nie naduzywaj slow ktorych nie znasz. Nikogo nie zdradzilem, w przeciwienstwie > do kilku milionow czlonkow partii komunistycznej. > >He he, a wróciłes odbudowywać kraj po komunistycznej okupacji ? Nie. Na łatwiznę poszedłeś a to jest zdrada zrodzona z tchórzostwa i taki relatywista nie ma nic do gadania. Wykasowałeś się sam. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Jan Stopyra: całe życie byłem lojalny 30.11.06, 15:05 W kraju takim jak Polska, gdzie wielu patriotow musialo emigrowac na przestrzeni ostatnich 200 lat, gdzie czasami tylko emigracja mogla mowic wolnym jezykiem i podtrzymywac zagiew walki i nadzieji, bezwstydna komunistka, skazona wspolpraca z narzuconym Polsce rezimem, dzisiaj mowi uczciwemu czlowiekowi, patriocie ze nie ma nic do gadania... Do czego to doszlo.. Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: Jan Stopyra: całe życie byłem lojalny 30.11.06, 15:19 swantevit napisał: > W kraju takim jak Polska, gdzie wielu patriotow musialo emigrowac na > przestrzeni ostatnich 200 lat, gdzie czasami tylko emigracja mogla mowic wolnym > > jezykiem i podtrzymywac zagiew walki i nadzieji, bezwstydna komunistka, skazona > > wspolpraca z narzuconym Polsce rezimem, dzisiaj mowi uczciwemu czlowiekowi, > patriocie ze nie ma nic do gadania... > Do czego to doszlo.. > No Ty Ofiaro Reżimu, pewnie Ci pod lufą kałacha do ZMS-u wstąpic kazali he he. Nie osmieszaj się, chciałes mieć lepiej a do ciezkiej pracy miałes awersję to pojechałes by się na socjal załapać.A Tobie dalej w tym zdegenerowanym schizofrenicznym mózgu znowu się jawi , że ja jestem Zosią.Ale jaja.Gdybyś mnie w realu tak zagadnął to byłby to najciekawszy dzień Twego Życia, gdybyś dał rade uciec oczywiscie.Ty emigrancie wolnym jezykiem opluwajacy wszystko, Tobie jakakolwiek prawda juz dawno wygniła na wargach.Żagiew walki i nadziei to chyba jak degeneracie blanta przypalałeś.Oto do czego doszło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EA Re: Jan Stopyra: całe życie byłem lojalny IP: 85.219.206.* 30.11.06, 13:04 zona.pijaka napisała: > Najpierw się gnoju wyprowadź z mieszkania które tobie szujo i tysiącom jak ty > wybudował Stopyra. Oddaj gnoju cement który wybłagał w centrali Stopra, na > budowe twojego bloku. Bo gdyby nie Stopyra to pewno nadal byśmy w ziemiankach mieszkali... btw: jaka była norma na jednego mieszkańca w m2 pokoju ? Bodajże 8m2... istna zdobycz socjalizmu, he,he... Wracjąc do Stopyry: będąc prezydentem przecież pieniążki jakieś co miesiąc pobierał... i myślę że nie za przynależność do PZPR... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Regina Re: Jan Stopyra: całe życie byłem lojalny IP: *.chello.pl 30.11.06, 13:18 Ale cię zaskoczę bo te łajzy w tym i Stopyra w 2003r. uchwalili taką uchwałę która mówi że ludzi można umieszczać w mieszkaniach od 5.m.kwadratowych.Jak ktoś nie wierzy to odsyłam do Uchwały VI/114?03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Re: Jan Stopyra: całe życie byłem lojalny IP: *.chello.pl 30.11.06, 13:25 Dlaczego kasujecie moją wypowiedź czy ta rura może mnie wyzywać od gnoji i jest o.k. a ja nie mogę się zrewanżować.czy macie sympatje polityczne? Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: Jan Stopyra: całe życie byłem lojalny 30.11.06, 13:28 Gość portalu: zorro napisał(a): > Dlaczego kasujecie moją wypowiedź czy ta rura może mnie wyzywać od gnoji i jest > o.k. a ja nie mogę się zrewanżować.czy macie sympatje polityczne? Może, i mnie sie to podoba.Rura też mieści sie w mojej estetyce i pajac, ale to co pisałeś nie po polsku to jakby mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
sraczka_dyplomatyczna [...] 30.11.06, 10:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁAdny składny Mam pewność: wybiórcza promuje tego komunistę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 13:36 Usunięto posty mówiące o udziale Stopry we władzach stanu wojennego, o braku protestu z jego strony i o tym, ze aby za komuny być funkcyjnym, SB sprawdzało gości do trzeciego pokolenia! Po za tym w większosci byli to TW OZI lub otwarci wspólpracownicy SB. To zostało usunięte. Zostawiono obraźliwy wpis dla Nerv,a, to dla mnie skandal!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna żaba koledzy i sprawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 13:37 >>Ja całe życie byłem lojalny wobec kolegów i sprawy. Śliczne po prostu :))) Czystej wody komunista. Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: koledzy i sprawa 30.11.06, 13:48 Gość portalu: czarna żaba napisał(a): > >>Ja całe życie byłem lojalny wobec kolegów i sprawy. > > Śliczne po prostu :))) Czystej wody komunista. A ty nie jesteś lojalny wobec swoich kolegów i swojej sprawy ? Jezeli nie to jesteś kolaborant i zdrajca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syf Stopyra IP: 62.69.212.* 30.11.06, 23:01 Dlaczego taki PRL wysokiego szczebla partyjny ma czelnosc funkcjonowac w obecnych czasach??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bielik jan stpoyra:całe... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 21:51 czy ten człowiek już nie nie rozumie nic nie kojarzy czy rzeczywiscie tak zaawansowany proces de..... czyżby ten niebieski kolorek był żle maskowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bielik jan stopyra: całe życie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 21:52 czy ten człowiek już nie nie rozumie nic nie kojarzy czy rzeczywiscie tak zaawansowany proces de..... czyżby ten niebieski kolorek był żle maskowany Odpowiedz Link Zgłoś