Dodaj do ulubionych

Proces Małgorzaty Adamczyk

IP: *.chello.pl 30.11.06, 20:06
Pani Małgosiu czy pani ma sztuczne włosy?
Obserwuj wątek
    • Gość: monty Re: Proces Małgorzaty Adamczyk IP: *.chello.pl 30.11.06, 21:05
      Nie było mnie wtedy w kraju, w tekście jest ,że pani prowadziła dwie eleganckie
      restauracje, czy pamięta ktoś nazwy?
      • praszczur1 Re: Proces Małgorzaty Adamczyk 30.11.06, 21:08
        Gość portalu: monty napisał(a):

> Nie było mnie wtedy w kraju, w tekście jest ,że pani prowadziła dwie
        eleganckie
        >
        > restauracje, czy pamięta ktoś nazwy?

Tak i podroby z tych operacji potem serwowano jako danie
        dnia .Pamietam.Pysznosci.
        • Gość: Paweł Genetycznie obciążeni - czyli rosną przyszłe kadry IP: 62.233.214.* 01.12.06, 23:36
          // Genetycznie obciążeni - czyli rosną przyszłe kadry policji .

Daniel jest bezkarny

poniedziałek 20 listopada 2006
          "Zgnijecie w grobie, i tyle po was"

- Jedźcie z k… jak Hitler jechał z Żydami, ja się i tak dowiem, gdzie
          mieszkacie – tak pożegnał ekipę UWAGI! 16-letni syn policjanta, który bezkarnie
          terroryzuje sąsiadów. – Młodym osobom trzeba dać szansę i wpływać na ich
          charakter – mówi o Danielu pani prezes sądu w Dębicy.

Od prawie trzech lat mieszkańcy bloku przy ul. Konarskiego w Dębicy żyją w
          strachu przed 16-letnim Danielem, mieszkańcem tego samego domu, synem
          policjanta z tarnowskiej komendy. Chłopak obraża sąsiadów, wybija szyby, zatyka
          zamki w drzwiach. Niektórzy z mieszkańców ulicy Konarskiego musieli naprawiać
          swoje drzwi nawet kilkadziesiąt razy. Czuje się bezkarny, na zwrócenie uwagi
          reaguje kolejnymi chamskimi zachowaniami.

- Był tak wychowany, że nikt nie miał prawa zwrócić mu uwagi – mówi pan Stefan,
          mieszkaniec bloku przy ul. Konarskiego. – Jest taki bohater na starsze kobiety,
          jak ktoś młodszy jest na klatce, to jest cichutki, albo pokaże – o, tak.

Pan Stefan przeciąga palcem po gardle. Daniela szczególnie cieszy dręczenie 80-
          letniej samotnej i schorowanej pani Lucyny Brukowej. Wybijał jej szyby, psuł
          zamki do drzwi, palił otwór w wizjerze i wrzucał do środka śmieci. 16-latek
          pobił w końcu starszą kobietę – trafiła po tym do szpitala. A rodzice Daniela
          to ją oskarżyli o pobicie ich syna.

- Policja robi wszystko, co w jej mocy – mówi Mariusz Skiba, p.o. rzecznika
          Komendy Wojewódzkiej w Rzeszowie. – Przeprowadziliśmy 13 spraw odnośnie czynów
          opisanych w kodeksie karnym i 12 spraw z kodeksu wykroczeń.

Sąd rodzinny nakazał Danielowi przeproszenie pani Lucyny. 16-latek nie
          podporządkował się jednak tej decyzji. W lutym tego roku orzeczono w związku z
          tym nadzór kuratora. Nie okazał się skuteczny.

- Sąd ze swej strony podejmował prawidłowe działania i wypełniał właściwie
          przepisy – mówi Agnieszka Kamińska, prezes Sądu Rejonowego w Dębicy. – Młodym
          osobom trzeba dać szansę i spróbować wpłynąć na charakter nieletniego, tak by
          działał prawidłowo.

Matka Daniela broni syna i mówi, że sąsiedzi są nienormalni. Daniel spotkany na
          klatce schodowej, nie przejmując się kamerą, nadal obraża zgromadzonych
          sąsiadów.

- Wszyscy jesteście nieudani, powinniście się leczyć - mówi. - Wasz czas jest
          wymierzony. Zgnijecie w tym grobie, i tyle po was.

Na odchodnym zagroził ekipie UWAGI! i zapowiedział, co zrobi po jej odjeździe: -
          Ja się i tak dowiem, gdzie mieszkacie! Tu się jeszcze gorzej zrobi, ja już na
          całego.

Pojutrze w Sądzie Rodzinnym ma zapaść kolejne orzeczenie w sprawie Daniela.
          Chłopak może trafić do placówki wychowawczej. Sąsiedzi mają nadzieję, że ich
          koszmar wreszcie się skończy.

czwartek 30 listopada 2006
          Koniec z bezkarnością Daniela?

Po naszej interwencji w Dębicy sąd wydał decyzję, by 16–letniego Daniela
          umieścić w pogotowiu opiekuńczym. Ale Daniel zapadł się pod ziemię.

Wiele miesięcy skarg zgłaszanych rodzicom 16–latka, policji i prokuraturze nie
          przynosiły żadnego efektu. Chłopak czuł się coraz bardziej bezkarny.
          Dotychczasowe środki zastosowane przez sąd w postaci kuratora tez nie
          przynosiły spodziewanych efektów.

16 – latek w ostatnich dniach znowu dał o sobie znać. Pozaklejał sąsiadom zamki
          w drzwiach, żeby nie mogli wejść do swoich mieszkań. Rzucał kamieniami w
          samochód jednej z mieszkanek bloku. Obsypał ziemią balkon na pierwszym piętrze.
          Poleciały też jajka. Nie zawahał się kopnąć sąsiadki, która z małym dzieckiem
          wychodziła na spacer.

Po naszej interwencji w Dębicy sąd wydał decyzję, by 16 – letniego Daniela
          umieścić w pogotowiu opiekuńczym. Gdy rodzina chłopaka została o tym
          powiadomiona – chłopak zniknął i przez dwa ostatnie dni był nieuchwytny. Dziś
          kurator sprawująca opiekę nad Danielem ponownie pojechała do jego domu. Nikt
          nie otworzył drzwi. Z kuratorem nie chcą rozmawiać rodzice chłopaka. Jego
          ojciec, policjant, od kilku miesięcy przebywa na zwolnieniu chorobowym.

- Na biurko komendanta trafiła skarga, do Dębicy został wysłany policjant,
          zarzuty się potwierdziły - mówi aspirant sztabowy Andrzej Sus, rzecznik
          tarnowskiej policji. - Funkcjonariuszowi zaproponowano pomoc psychologa, ale
          nie skorzystał z niej i nazajutrz poszedł na zwolnienie.

Nieudolni , niewydolni , skorumpowani i wiecznie pijani :
          www.policyjnyserwisinformacyjny.fora.pl/viewforum.php?f=3
      • Gość: gmithc Re: Proces Małgorzaty Adamczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 10:42
        te dwie restauracje to magnat i mexico na pl sprzymierzonych w mexico balowalem
        za czasow podstawowki bardzo mila atmosfera
    • Gość: info Re: Proces Małgorzaty Adamczyk IP: *.chello.pl 30.11.06, 23:16
      Włosy zawsze miała piękne. Podobnie jak jej mama.
      • Gość: pacjentka Re: Proces Małgorzaty Adamczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 23:38
        Laska piękna. Jedna z restauracji to "Magnat" , po MSR
        • Gość: deus.ex.machine bez przesady IP: 80.53.41.* 30.11.06, 23:46
          przecietniara jakich wiele...
        • mamoniowa303 Re: Proces Małgorzaty Adamczyk 30.11.06, 23:53
          Gość portalu: pacjentka napisał(a):

> Laska piękna.

Po zdjeciu okularow rowniez ?
          • Gość: Kaśka Re: Proces Małgorzaty Adamczyk IP: *.chello.pl 01.12.06, 00:00
            Zajrzyj do komentowanego artykułu, jest tam też zdjęcie, na którym nie ma okularów.
            • mamoniowa303 Re: Proces Małgorzaty Adamczyk 01.12.06, 00:01
              dlatego wlasnie zadalam to pytanie. Ale coz, o gustach nie powinno sie
              dyskutowac.
              • Gość: deus.ex.machine lol IP: 80.53.41.* 01.12.06, 00:17
                hehe - dramatyczna walka z czasem ktora i tak zakonczy sie porazka - leginsy,
                stringi, koniecznie roz i juz mam 21 lat... rotfl

zabraklo mi jeszcze Yorka do kompletu - koniecznie wyfiokowanego z kokardka...
              • nudna_ale_smieszna Re: Proces Małgorzaty Adamczyk 03.12.06, 21:46
                ale o braku gustu już ponoć można ;)
            • Gość: pacjentka Re: Proces Małgorzaty Adamczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 00:16
              W dalszym ciągu tweirdzę, że laska piękna. Ma swoje lata ale fistklasowa
              kobitka. Pamiętam ja z roku 1988. OOOO !
              • Gość: deus.ex.machine lol IP: 80.53.41.* 01.12.06, 00:20
                przecietna i tandetna - totalny prak elegancji co u kobiety w jej wieku jest
                powazna wada, pretensjonalna i podstarzala Barbie...
                • beatrix13 Re: lol 01.12.06, 06:33
                  dobrze zrobiona i zakonserwowana chodząca reklama chirurgii plastycznej,czyli
                  własnej branży,
                  a w tych okularach (Bzyk w Pszczółce Mai takie naosił)chyba ściga się z Paris
                  Hilton
                  • Gość: emsiem Re: lol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 07:01
                    To że jesteś zawistna i wredna to widać z każdego Twojego wpisu. Dlaczego
                    leczysz własne kompleksy kosztem innych ? Jesteś po prostu podła
                    • beatrix13 Re: lol 01.12.06, 10:24
                      zawiść? a o co kobieto ?
                      o sfałszowany dyplom? o poszukiwanie listem gończym? o krywanie sie jak
                      przestepca przed wymiarem sprawiedliwości? czy o tytuł dr Barbie,jakim wiele
                      lat temu słusznie prasa ochrzciła quasidoktor?
                      faktyczne powody do dumy i zazdrości
                    • Gość: andreas Re: lol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.06, 12:12
                      Gość portalu: emsiem napisał(a):

> To że jesteś zawistna i wredna to widać z każdego Twojego wpisu. Dlaczego
                      > leczysz własne kompleksy kosztem innych ? Jesteś po prostu podła
                      ============================

Beatrix... ma taki styl,
                      pisze zawsze jakby z nienawiscia!

To nawet nie jest konstruktywna krytyka,
                      a czepialstwo, nawet jak dokładnie nie wie!

Poczekajmy na wyrok sadu!

To były inne czasy,
                      rzeczywiscie miała ta klinika wpadke powazna z ta Szwedka!
                      Ale podejrzewam, ze kazda tego rodzaju klinika ma wpadki...
                      natomiast to były chyba czasy pionierskie w Polsce
                      dla tej działalności!

Teraz to juz raczej kosmetyka jest niz chirurgia...
                      przynajmniej w USA!
                      • beatrix13 [...] 01.12.06, 12:16
                        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                        • Gość: asystentka [...] IP: 212.14.13.* 01.12.06, 12:26
                          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                      • Gość: Gracek Re: lol IP: 80.72.196.* 01.12.06, 17:48
                        Laseczka jest cacy - oczywiście jak na swój wiek , ale nie ma sie do czego
                        przyczepic - ja mam 23 lata a chetnie bym ją przygarnął :)
                • Gość: jacques Re: lol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 12:10
                  Widzicie tą szyje. Ona wygląda na te swoje 46 lat spokojnie. Strój pożal się
                  Boże tragiczny. 20 lat temmu może by uszedł, ale co najwyżej na wyjscie z
                  przyjaciółką na kawę.
                  Klasyczny przykład tzw. dzidzi piernik.
              • Gość: mick Re: Proces Małgorzaty Adamczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 15:25
                Z urody niezła, trzyma się świetnie, ale styl.... fa-tal-ny. Zero klasy,
                przynajmniej z wyglądu.
                • Gość: deus.ex.machine Popatrz na jej szyje IP: 80.53.41.* 02.12.06, 00:44
                  Kobieta moze sobei zrobic FL, wcisnac botuliny ale nei uda jej sie oszukac wieku
                  bo szyja i dlonie ja zdradza - dodatkowo obwisle posladki i piersi ktore tylko
                  czesciowo mozna poprawic cwiczac i noszac rozne wynalazki - prawda jest brutalna
                  - sypiaca sie, podstarzala barbinka - kobieta ktora ma klase potrafi sie starzec
                  godnie i nie tracic na atrakcyjnosci a to nie jest kobeita ktora starzeje sie
                  godnie tedy ciszej nad ta trumna
                  • beatrix13 Re: Popatrz na jej szyje 02.12.06, 14:07
                    masz deus zupełną rację,
                    ona jakozywo stylem i mniemaniem osobie przypomina inną Małgorzatę,lokalna
                    golfiarkę,która na billbordach podrasowanych tylko młodziej wyglada,a w
                    rzeczywistości na wiecej niz metrykalne 50,co nie przeszkadza jej w
                    megalomańskim mysleniu o sobie jako co najmniej miss Szczecina:)),na co dowodem
                    jej bałwochwalcze wpisy na forum
                    • praszczur1 Re: Popatrz na jej szyje 02.12.06, 14:10
                      beatrix13 napisała:

> masz deus zupełną rację,
                      > ona jakozywo stylem i mniemaniem osobie przypomina inną Małgorzatę,lokalna
                      > golfiarkę,która na billbordach podrasowanych tylko młodziej wyglada,a w
                      > rzeczywistości na wiecej niz metrykalne 50,co nie przeszkadza jej w
                      > megalomańskim mysleniu o sobie jako co najmniej miss Szczecina:)),na co
                      dowodem
                      >
                      > jej bałwochwalcze wpisy na forum

Ale może serduszko ma dobre i chciała dobrze ta niewinna istotka :-))))
                      • Gość: andreas Deus nie masz racji! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 14:18
                        nie masz racji,
                        zapraszam Ciebie na siłownie albo aerobik...
                        mój drogi znam osobe, która jest juz w wieku,
                        ale wierz mi obejrzysz sie na ulicy...

Ba powiem Tobie, ze przeciez widuję te kobiete na siłowni w body
                        i bracie żadnych z tych rzeczy co pisałeś....!

Byc moze kobiety przesiadujace przed kompem czy w kuchni,
                        moge miec te objawy - tu sie moge zgodzic!
                        • Gość: deus.ex.machine Re: Deus nie masz racji! IP: 80.53.41.* 02.12.06, 15:34
                          andreas... alez ja znam kobiety, wiem co sie dzieje z ich cialem i wiem co moga
                          kosmetyki - dobry podklad czyni cuda ;) a regularny wysilek fizyczny jeszcze
                          nikomu nie zaszkodzil :D

A o gustach nie dyskutujmy... piekne kobiece cialo jest przyjemne ale w ogolnym
                          rozrachunku nalezy je traktowac jako premie... napewno nie moze byc wartoscia
                          sama w sobie.

Zacytuje tu mojego ale jakze doswiadczonego kolege:
                          "Z ladnej ale pustej miski sie nie najesz"
                          • Gość: andreas Re: Deus nie masz racji! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 16:02
                            to sie zgadzam z Toba,
                            ale rozmowa była o wyglądzie,
                            bo ze zdjecia raczej intelektu nie wymierzymy!

Co do tego powiedzenia, to bomba dla mnie!

Spotkałem własnie taka blondyne,
                            no bóstwo, marzenie, młodziutka,
                            ale jak cos mówiła, to....
                            mam nadzieje, ze jeszcze lata nauki i zycia przed nia!
                    • Gość: andreas nieprawda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 14:26
                      beatrix13 napisała:

> masz deus zupełną rację,
                      > ona jakozywo stylem i mniemaniem osobie przypomina inną Małgorzatę,lokalna
                      > golfiarkę,która na billbordach podrasowanych tylko młodziej wyglada,a w
                      > rzeczywistości na wiecej niz metrykalne 50,co nie przeszkadza jej w
                      > megalomańskim mysleniu o sobie jako co najmniej miss Szczecina:)),na co
                      dowodem
                      >
                      > jej bałwochwalcze wpisy na forum
                      ==========================================

Nieprawda jest co napisałas, bo spotkałem ostatnio akurat
                      kilkakrotnie wzmiankowana osobe...
                      i w żadnym razie nie wygladała, jak piszesz!

Wygladała... na aktywna wysportowana trzydziestke, no moze 35.!

Nigdy nie wtracałem sie do opisów tej pani,
                      ale teraz akurat ja spotkałem....

Powiedz mi czy ja w ogóle w realu spotkałaś?
                      Pewnie nie!

Jezeli oceniasz tak,
                      to Ciebie tez wyszacowała Bazyl po wpisach...
                      cos chyba 40-45....!

• beatrix13 Re: nieprawda 02.12.06, 14:44
                        Gość portalu andreas napisal:
                        >
                        > Powiedz mi czy ja w ogóle w realu spotkałaś?
                        > Pewnie nie!
                        >
                        ......................
                        nieraz i to bez tony make up

> Jezeli oceniasz tak,
                        > to Ciebie tez wyszacowała Bazyl po wpisach...
                        > cos chyba 40-45....!
                        >
                        >...................
                        faktycznie po wpisach mozna wiek okreslić,bardzo inteligentne:)))
                        jeżeli tak ,to ty swoimi wpisami odmładzasz się o co najmniej 45 lat
                        • Gość: andreas Re: nieprawda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 14:57
                          beatrix13 napisała:
                          > > Jezeli oceniasz tak,
                          > > to Ciebie tez wyszacowała Bazyl po wpisach...
                          > > cos chyba 40-45....!
                          > >
                          > >...................
                          > faktycznie po wpisach mozna wiek okreslić,bardzo inteligentne:)))
                          > jeżeli tak ,to ty swoimi wpisami odmładzasz się o co najmniej 45 lat
                          ========================================

Chyba nie znajdziesz mojego wpisu,
                          w którym bym wiek kogos oceniał po wpisie...

Powtarzam nigdy nikogo wieku na forum nie wyceniałem ani wygladu....

A w ogóle ocena wygladu kogos
                          jest moja subiektywna ocena
                          i raczej nie przypominam sobie
                          bym kogos wzgledem wyglądu próbował jakos skrytykować czy wycenic!

To sa tanie chwyty... płycizna!
                          • beatrix13 Re: nieprawda 02.12.06, 15:29
                            Gość portalu: andreas napisał(a):

> To sa tanie chwyty... płycizna!

.................
                            dokładnie takie jakie w atakach na mój forumowy nick stosujesz
                            • Gość: andreas Re: nieprawda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 15:32
                              pokaz prosze w którym miejscu JA wyceniłem twój wyglad czy wiek!

Natomiast Twoje w pisy wobec pań, tu wymienionych,
                              to płycizna totalna....
                              • beatrix13 Re: nieprawda 02.12.06, 15:49

> dziwnym trafem cokolwiel gdziekolwiek nie napiszę,to wyskakujesz jak Michałek
                                z zapałek,zeby tylko mi coś wytknać ,dowalić,
                                bawi Cię to? jak tak,to miłej ,dalszej zabawy życzę
                                • Gość: andreas Re: nieprawda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 15:57
                                  przepraszam bardzo ...
                                  wystarczy ze ja napisze ot chocby o Iraku Ty juz jestes!

Poruszasz tematy, które akurat znam czy mnie interesuja...
                                  poznałem pania Małgorzate i widze czepiasz sie jej wygladu,
                                  wiec ja bronie...

I nie na kazdy Twój post, bo tylko bardzo wybrane,
                                  te które mnie interesuja!
                                  Procentowo tematycznie jest to chyba 10 procent!

Wybacz, to tak jak bym miał pretensje do ludzi,
                                  ze ustosunkowuja sie do moich wypowoiedzi!

Mozna nie pisać, ale zabronic pisać...
                                  i miec pretensje, ze ktos ma inne zdanie,
                                  to chyba nie mozna!
                    • Gość: dad Re: Popatrz na jej szyje IP: *.saix.net 04.02.08, 16:03
                      jeeez ciekawe ile ty masz styly....hehe..smiac mi sie chce jak to
                      czytam..
                      macie tyle stylu co w galaxy jest,,, heheh ,,lol

ajj polaczki szaro czarne zycie w m3 i H&M na koniec miesiaca
        • Gość: andreas restauracje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.06, 02:15
          w tym Magnacie jadłem, ale nie była to rewelka,
          potem była jakas argentynska,
          a teraz jest Szwalnia i nawet nie jest źle!

Skrót MSR - Mała Scena Rozrywki przy pl. Lenina kiedys!
          • Gość: DANNY Re: restauracje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.06, 11:51
            A to było tak. Był sobie w Wyborczej red. Leszek Wójcik. Dostał on od swego
            rednacza Sawki zaproszenie na Sylwestra do restauracji Magnat. Skorzystał i
            poszedł. Bardzo się to nie spodobało pani Adamczyk, gdyż liczyła, że skoro
            przekazała rednaczowi zaproszenie to przyjdzie on a nie jakiś tam za
            przeproszeniem Wójcik z os. tow.
            Pani Adamczyk oraz jej personel wyraźnie dali do zrozumienia Wójcikowi jak
            bardzo nie jest godzien oddychać tym samym powietrzem co pani Adamczyk i jej
            goście. Dawanie do zrozumienia Wójcikowi, że jest jakimś nie pasującym do
            zgromadzonej śmietanki nikim, spowodowało u Wójcika chęć dowiedzenia się czegoś
            ciekawego o pani Adamczyk. Dowiedział się oraz to opublikował. To był początek
            końca tej pani. Za bardzo zadzierała swego nosa i to ją zgubiło. Gdyby nie
            Wójcik i jego urażona ambicja pewnie by sobie dalej prosperowała i może nawet
            zostałaby profesorem ;))
            • Gość: andreas Re: restauracje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.06, 12:27
              juz gdziez pisałem, chyba przy okazji niszczenia pani Lubinskiej,
              że z dziennikarzami nalezy sie zaprzyjaźniac, a nie walczyc...
              bo to walka z wiatrakami jest i raczej straty beda niz zwyciestwa!

A pan Wójcik całkiem miły przeciez jest!
              I da sie lubic, nawet zmuszac sie nie trzeba...
            • Gość: marek Re: restauracje IP: *.umed.lodz.pl 01.12.06, 17:20
              DANNY jak danny K,, lol
              danny teraz czasy sie zmienily,a za pisanie nieprawdy ona moze sadzic
              • Gość: DANNY Re: restauracje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.06, 12:48
                Nie znam Cię i Ty mnie nie znasz. Dlaczego zatem komentujesz mnie a nie "komentowany artykuł"? I dlaczego piszesz do mnie aż z Łodzi i to z Uniwersytetu Medycznego???

www.kurier.szczecin.pl/?d=archiwum&id=100796
                Leszek W. nie odpuszcza hehe
      • Gość: nina Re: Proces Małgorzaty Adamczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 11:34
        bzdura ma doczepiane , wczesniej nosila treski , juz w latach 90-tych miala
        wszystko robione , zawsze udaje taka biedna pokrzywdzona ...
        • Gość: mk Re: Proces Małgorzaty Adamczyk IP: 195.117.158.* 01.12.06, 13:03
          W 1976 roku też nosiła treski? Pamiętam jej niesamowicie gęste włosy, gdy miała 16 lat.
          • Gość: Japisio MK- Marek Kaczmarek???? IP: *.stargard.mm.pl 02.12.06, 23:05
            MK- Marek Kaczmarek????
    • Gość: rocky Proces Małgorzaty Adamczyk CwaANA Suczka IP: 213.155.191.* 01.12.06, 00:58
      jak sie cos moglo przeawnic jak byl list gonczy, popelnic przestpstwo schowac
      sie i poczekam i winy brak , nklinika kilkanascie godz lotu ona ciagle po..
      • Gość: mrukita Re: Proces Małgorzaty Adamczyk CwaANA Suczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 18:06
        Jest to chyba jedyna wypowiedź "na temat" względem komentowanego artykułu.
        większość osób zastanawia się nad urodą (oryginalną lub poprawioną) OSOBY
        OSKARŻONEJ - tak jakby to było istotne. Tacy ludzie na forach internetowych
        chyba najpierw piszą a potem dopiero myślą (albo w ogóle nie myślą...)Na pewno
        zasługują na dodatkową parę piersi zrobioną w klinice dr Barbie
        • Gość: deus.ex.machine Jak mysle IP: 80.53.41.* 02.12.06, 15:50
          Wyglad, sposob mowienia i jej "uroda" sa dosc specyficzna linia obrony - stad
          jak mysle ta debata - na pierwszy rzut oka moze wydawac sie bez znaczenia.
          Jelsi oskarzona probuje narzucic obserwatorom a wiec rowniez i sadowi swoj obraz
          - malej, zagubionej istotki co na nia uwzial sie zly swiat pelen zawistnych
          ludzie zlej woli to patrzac na polaryzacje wypowiedzi mozna wstepnie stwierdzic
          ze ta strategia ma sens - skoro nie moze zbijac arguemntow oskarzenia to probuje
          je poddac w watpliwosc twierdzeniami o celowym i zlym dzialaniu zawistnikow i
          jednoczesnie zaskarbic sobie symaptie obserwatorow odwolujac sie do ich
          instynktu opiekunczego.
          tak wiec debata o urodzie moim zdaniem ma sens bo daje szanse na
          przeciwdzialanie probom manipulacji.
          • beatrix13 Re: Jak mysle 02.12.06, 15:52
            niektórzy ludzie z panicznego strachu przed upływajacym czasem próbują matke
            naturę oszukać,a ona na to zbyt cwana jest
    • the.bill1 Proces Małgorzaty Adamczyk 01.12.06, 08:54
      Walcie ją teraz po jajnikach w Wyborczej, bo jeszcze udowodni, że ma rację z
      wiarą w IV RP, a wam przecież nie zależy na RP, tylko na swoich tyłkach i
      tyłkach kolegów z międzynarodowego towarzystwa wzajemnej adoracji..
    • Gość: Martin Molenda Proces Małgorzaty Adamczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 11:22
      Oj Polacy! Jak zawsze zawistni i zazdroszczący innym.
    • Gość: koin Proces Małgorzaty Adamczyk IP: *.catv.net.pl 01.12.06, 13:49
      Oczywiście broni adwokat "nosek". tam szukać!!
    • Gość: czytelnik Proces Małgorzaty Adamczyk IP: *.pam.szczecin.pl 01.12.06, 14:18
      Pani "dr Barbie" jest postacią wykreowaną przed laty przez "mass media" i w
      pełni virtualna. Virtualna jest "uroda", intelekt, wiedza, studia,dyplom, a
      może nawet sam proces. Klasyczny Munchausen naszych czasów.
      • Gość: dzidzia Re: Proces Małgorzaty Adamczyk IP: *.um.szczecin.pl 08.12.06, 10:25
        Boże, jaki Jesteś mądry CZŁOWIEKU, naprawdę. Gosię Stuss znam od lat i jest to
        wszystko święta prawda. I z pewnością to hołd teraz dla niej, że tyle osób o
        niej pisze i ekscytuje się nie wiadomo czym. Nie ma czym!!! nie ma, nie ma...
        To nikt..
    • Gość: Pani Małgosia Proces Małgorzaty Adamczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 16:03
      Gość portalu: zenek napisał(a):

> Pani Małgosiu czy pani ma sztuczne włosy?

Kochany! Żeby tylko włosy! ;D
    • Gość: F.Y.M ja bym się tam dał "zoperować" pani "doktor" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 17:14
    • maciek9940 Proces Małgorzaty Adamczyk 01.12.06, 17:17
      Uwierzyła w IV RP więc jest chyba nienormalna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Poznaniak Powinniśmy ją wspierać .Jest sama jedna z małym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 18:07
      dzidziusiem -przedstawia fakty .A nawet na tym portalu gazeta.pl kundelki
      szczekają i wyją czy to są same zadrosne kobiety wredne i zakompleksione. Dr
      Barbie zawsze mówiła ,że niema Polek brzydkich są tylko zaniedbane.
      • Gość: EDZIO Re: Powinniśmy ją wspierać .Jest sama jedna z mał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 23:36
        A ja pamiętam jej męża,faceta o aparycji boksera z portowego szynku.Jak oni sie
        dobrali???Pewnie mial walory...Zabrali mu prawo wykonywania zawodu na 4
        lata,czemu nie dożywotnio?
      • Gość: deus.ex.machine nie moj IP: 80.53.41.* 02.12.06, 16:04
        bachor wiec prosze o inny argument - na razie wierze ze oskarzona jest oszustem
        i przyczynila sie do okaleczenia co najmniej jednej osoby.
    • istna Re: Proces Małgorzaty Adamczyk 01.12.06, 18:09
      Hmmm, ta pani chyba sama padła ofiarą chirurga plastycznego z lewym dyplomem?
      • Gość: ziutek Re: Proces Małgorzaty Adamczyk IP: 80.51.240.* 01.12.06, 18:19
        no właśnie, obrzydliwie bezgustna wsiowa baba bez krztyny klasy

w życiu nie możliwe, żeb tak wsiówa skończyła AM, chyba, że nosiła teczkę
        profesorowi

po zdjęciu okularów ma klasę sprzątaczki albo baby z kiosku

tfu i niektórzy piszą, że ma klasę. Co za wsioki
    • Gość: x Chwileczke czy ona operowala osobicie? IP: *.crowley.pl 01.12.06, 18:17
      Chwileczke czy ona operowala osobicie? Nie!
      Moze jest po prostu osoba z pomyslem...i dlatego klika lekarska postanowila ja
      zniszczyc!

czy po to by byc dyrektorem prywatnego szpitala trzeba konczyc medycyne?
      tak ale tylko po to by srodowisko lekarskie nie zaszczulo takiej osoby!
      • kotbehemot6 Re: Chwileczke czy ona operowala osobicie? 01.12.06, 19:10
        z pomysłem- na co????? fakt należy popierac osoby mające pomysł oszustwem przez świat iśc:((((Biedna , pokrzywdzona kobietka- chlip
        • Gość: xy Re: Chwileczke czy ona operowala osobicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 22:52
          jaj okulary i bezczelność przypominają mi Rutkowskiego
          • Gość: mikolargol Re: Chwileczke czy ona operowala osobicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 23:19
            hehe jak sie spotkaja to bedzie z nich udana para, Alcapone w dresach i Pani rozpadajaca sie.
      • Gość: jax z pomysłem na dublowanie piersi IP: *.tpnet.pl 01.12.06, 23:33
        może ją zatrudnić w jakiejś klinice dla amazonek?
    • Gość: maria skad taki glupi tytul gazety ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 23:14
      jaka iv rp ? zyjemy w III rp. IV rp nie istnieje . zyjemy wg konstytucji III rp
      nie ma podstaw by uzywac tej glupiej i osmieszonej nazwy. przestancie juz ludzi
      denerwowac ta denna iv rp. Adamczyk wrocila do POlski. no do III rp jesli juz.
      • beatrix13 Re: skad taki glupi tytul gazety ? 01.12.06, 23:18
        tytuł jest dokładnie zacytowaną wypowiedzią dr Barbie
        • Gość: podatnik Re: skad taki glupi tytul gazety ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 01:31
          Jesteś przykładem zawiści. Zapewne i urody i kasy i wykształcenia. Beatrix jest
          typowym "serdecznym i otwartym Polakiem" ustawiającym nas w czołówce Europy
          jeżeli chodzi i np anonimy pisane do instytucji
          • Gość: Maria Ż Re: skad taki glupi tytul gazety ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 15:37
            Miły podatniku/podatniczko
            było to ponad 20 lat temu na południu Niemiec, rozmowiałam z zaprzyjażnionym
            niemieckim małżeństwem mieszkającym k/Kassel
            Rozmowa potoczyła się m.inn. na temat Szczecina i wtedy usłyszałam jako
            ciekawostkę "wiesz niedaleko od nas jest taki sanatoryjny półszpital w którym
            pracuje polskie małżenstwo ze Szczecina " spytałam o nazwisko, wypowiedzieli je
            z łatwością bez najmniejszego przekłamania, Adamczyk - było mi bardzo miło
            słyszeć zachwyty pod adresem szczecińskich lekarzy... moich rodaków.

Z ciekawości spytałam ile wynoszą ich miesięczne zarobki, usłyszałam zawrotną,
            na tamten czas pięćiocyfrową kwotę, pomnożyłam ją x 2 i we mnie, w nas bo w
            rozmowie uczestniczył również mój mąż, wzbudziło to tylko podziw i dumę.

Gdy pp. Adamczykowie wrócili do Szczecina, nikt nie chciał zauważyc, że tych
            dwoje zarobione pieniądze przywieżli do kraju i zainwestowali w naszym mieście.
            Wygląda na to, był ich największy, życiowy błąd, bo w ten sposób niepotrzebnie
            "wyskoczyli" ponad przecietnośc (czytaj przeciętnych) .... należało więc
            "skrócić ich o głowę" w czym bardzo chętnie, w każdym przypadku zawsze
            niezawodnie, uczestniczy GW (czego również doświadczyłam na własnej skórze -
            prawda Panie Z, prawda Pani K. ?)

Za mną ujął się wówczas niejaki "Antyknajak" szkoda, że zniknął z tego forum,
            Pan Z. w rozmowie ze mną nazwał go oszołomem .
            Mnie niestety nie można przypiąć takiej łatki.

kolejnym błędem tej "przestępczyni" jest to, że znów jest niezależna, bogata , a
            do tego, co widać na tym forum, że też drażni, jeszcze wciąż bardzo, bardzo ładna.

I jeszcze jedno, mam w rodzinie lekarzy, dobrych lekarzy i znam felczera, który
            ma wiedzę nie gorszą od lekarza z dyplomem, więc co to za zarzut, że nie ma Pani
            dyplomu, a ten który ma jest wydany na podstawie sfałszowanych podpisów.

Po co miałaby Pani fałszować, jej uroda była wystarczająca, aby profesorowie
            składali swoje podpisy drżącą ręką.
            Pani Małgorzato, głowa do góry Pan Marecki jest bardzo dobrym adwokatem, a co
            najważniejsze, bardzo rzetelnym obrońcą - trzymam za Panią kciuki...

• Gość: JOOP Powtórka dla podkreślenia złęj roli GW w Sznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 17:45
              .... należało więc
              "skrócić ich o głowę" w czym bardzo chętnie, w każdym przypadku zawsze
              niezawodnie, uczestniczy GW (czego również doświadczyłam na własnej skórze -
              prawda Panie Z, prawda Pani K. ?)
            • Gość: ziutek Re: skad taki glupi tytul gazety ? IP: 80.51.240.* 03.12.06, 12:39
              wsiowa p.Małgosia z wyglądem sprzątaczki

chyba profesorowie wiedzą co to klasa ?
    • Gość: nida Re: Proces Małgorzaty Adamczyk IP: *.e-wro.net.pl 02.12.06, 13:53
      Dajci spokój...
      Najlepsza była... Chyba w akademiku :):):)
      Spiski za spiskiem, wszyscy dybią na jej zdrowie, pieniądze, pewnie dziecko chcą
      porwać...
      Skoro jest niewinna to czemu uciekła, w końcu nie żyjemy w dzikim kraju, mogła
      się bronić...
      Nie wierzę w ani jedno słowo i zapewnienie takiej osoby!!!
      • Gość: andreas pozyjemy zobaczymy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 14:50
        nie bronie tej pani absolutnie, sad rozstrzygnie!
        Pewnie nie w jednej instancji!

Ale jednak okolicznosci, ze tak powiem ogólne tez maja swój wymiar!

No, był czas, ze za przekrety mięsne karano smiercia...

Ale czasami, jak emocje opadna i patrzy sie z dystansu,
        to juz inny jest osąd!

Nawet pan Wałęsa, któremu dano liste osób, które na niego donosiły,
        stwierdził, ze tym którzy w ostatnim czasie dali mu spokój - daruje!
        A Ci którzy czepiaja sie go do dzis moga liczyc na publikacje nazwisk!

Prawda jest, ze powiedzmy absolwenci PAM raczej
        maja zblizone zdanie do Beatrix,
        ale wzgledem wykształcenia, a nie wygladu...
        bo kazdego interesuje co go interesuje!
    • Gość: poinformowany Re: Proces Małgorzaty Adamczyk IP: *.hsd1.nj.comcast.net 03.12.06, 06:57
      co wy wiecie cala intryge pod adamczykowa przygotowal nijaki doktor dmytrzak
      synalek esbeka odpowiedzialnego za walke z kosciolem za komuny pozbyl sie
      konkurencjii sam na rynku kroil i oszukiwal.swja droga moze ktos by
      przeprowadzil kontrole w jaki sposob pozbyl sie doktorek wielkich klopotow z uks

• Gość: zoja Re: Proces Małgorzaty Adamczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 08:13

A tak a propos, ile wpadek miał dr Dmytrzak,no może nie aż czterobiustowe, a
        operował sam. Sam tłukł nawet swoją własną zonę do widocznych śińców i co,
        wszystkie sprawy wyciszono i wszystko jest O.K ??
        • Gość: inga Re: Proces Małgorzaty Adamczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 10:56
          Dokładnie tak. Wreszcie jakieś normalne zorientowane osoby sie odezwały. A te
          wszystkie procesy Dmytrzaka o np. powieki po korekcie które sie nie zamykają
          sprawa ciągnie sie latami , a te zapaści podczas liposukcji , i darmowe
          poprawki po nieudanych liftingach . A spróbujcie mu zapłacić na konto - to nie
          nie lepiej do reki. A Adamczykowa no cóż merytorycznie dno , uroda - niejedna
          chciałaby tak wygladac w wieku 50 prawie lat. Wybili się za bardzo i to koliło
          w oczy. A najbardziiej pokrzywdzony to w tym wszystkim jast jej mąż i dzieci
          ktore olała na wiele lat. A on ze zmarnowanym zyciem i karierą ,bo jest
          naprawdę dobrym lekarzem i wspanielym człowiekiem, miał pecha bo wspierał ją a
          dla niej liczyła się tylko forsa i to aby zaistnieć.
          • kotbehemot6 Re: Proces Małgorzaty Adamczyk 03.12.06, 14:51
            Problem w tym,ze zdaje się,ze nie jest lekarzem....
      • Gość: jaaa dmytrzak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 14:41
        idz sie lecz dmytrzak poprawial p[o adamczykowej, nie porownoj tej wstretnej
        zachlannej baby do dmytrzaka!!!!!
        • Gość: inga Re: dmytrzak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 17:05
          Dmytrzak to potrafi wyprostować nosy niemkom i nic poza tym. Zapytaj się kogoś
          w Izbie lekarskiej jaki jest dobry.
          • Gość: dmytrzak... Re: dmytrzak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 14:59
            nr 1 wedlug wprost
    • 1.bazyl Re: Proces Małgorzaty Adamczyk 03.12.06, 15:21
      No wiecie...
      Najpierw przeczytalam Wasze wpisy na tym watku, a dopiero potem artykul,
      spodziewajac sie ujrzec na zdjeciach Bog wie jakiego, z przeproszeniem, bazyla.
      Pomijam juz fakt, ze jest to niewatpliwie przystojna kobieta, a wiekszosc
      postow tchnie po prostu zawiscia.

Tylko co to w ogole ma do rzeczy? Po co dziennikarz GW w artykule wstawia tekst
      typu "46-letnia Małgorzata Adamczyk przyszła do sądu w różowej bluzeczce i
      czarnym garniturze.". Jakie znaczenie dla tej sprawy ma kolor jej bluzki? Gdyby
      to byl facet, to tez by pisal "52-letni Tomasz T. przyszedl do sadu w
      garniturze i krawacie w waskie paseczki"? Po co w ogole Gazeta zamieszcza z
      siedem zdjec tej pani? Po co ta ekscytacja, epiety typu dr. Barbie,czepianie
      sie, robienie sensacji na sile, na poziomie "Faktu"?

• Gość: Kaśka Re: Proces Małgorzaty Adamczyk IP: *.chello.pl 03.12.06, 21:36
        1.bazyl napisała:

Po co w ogole Gazeta zamieszcza z
        > siedem zdjec tej pani? Po co ta ekscytacja, epiety typu dr. Barbie,czepianie
        > sie, robienie sensacji na sile, na poziomie "Faktu"?
        >
        A no m.in.po to, by forumowa gawiedź miała czym się ekscytować. Taka beatrix
        nawrzuca i jej ulży.
        • Gość: zen Re: Proces Małgorzaty Adamczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 22:25
          > A no m.in.po to, by forumowa gawiedź miała czym się ekscytować. Taka beatrix
          > nawrzuca i jej ulży.
          dokładnie po to.
          z małą poprawką. Beatrix13 to facet z małym ptakiem, czyli inaczej
          absztyfikant. wprawdzie na przedstawionym poniżej zdjęciu próbuje te swoje
          kompleksy uleczyć, ale niestety...
          www.madzia_i_sebastian.republika.pl/foty/swiadkowie/r7.jpg
      • Gość: BUREK Re: Proces Małgorzaty Adamczyk IP: 83.168.123.* 05.12.06, 16:05
        JA CI ODPOWIEM DLACZEGO' JAK BYS WIDZIAL KLINIKE NA 11 P, NA BRAZOWEJ I TE CYCKI TEJ SZWEDKI TO BYS INACZEJ CWIERKAL.. PELNE PRAWO DR. BARBIE
    • Gość: andreas a sparawa prawdopodobnie i tak upadnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.06, 22:22
      a sprawa prawdopodobnie i tak upadnie,
      bo z sadu zginęły najważniejsze dowody!!!!!

Dowody gina w sadach, wynosza akta z sadów...

Takie mamy sady....
      • Gość: sadownik Re: a sparawa prawdopodobnie i tak upadnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 22:28
        sady jak sady. jabłonie nieźle obrodziły a wiśnie trochę zmarzły wiosną...
        • Gość: andreas ;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.06, 22:35
          o własnie te sady mamy jak sądy,
          swój wchodzi i wynosi co chce jabłka czy wisnie...
          a winnych nie ma!

Nikt nic nie wie, nikt nic nie widział,
          a przestepczośc rosnie i dojrzewa!
          Za przyzwoleniem sadowników!
        • beatrix13 Re: a sparawa prawdopodobnie i tak upadnie 03.12.06, 22:35
          jak z sadu,to pewnie gruszki z wierzby zniknęły:)
          • Gość: andreas gruszki, nie gruszki, ale zostały tylko folie.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.06, 22:43
            a Głosem Szczecinskim:
            Zaginęły karty

Z akt sądowych wyparowały karty egzaminacyjne Małgorzaty Adamczyk oskarżonej o
            wyłudzenie dyplomu lekarskiego. Sprawą ma się zająć prokuratura.

- To szokujące. Te karty to praktycznie najważniejszy dowód w tej sprawie -
            mówił wczoraj mec. Andrzej Marecki, obrońca Adamczyk. - W poniedziałek
            zawiadamiamy o tym prokuraturę.

Została tylko folia

Osiem lat temu te właśnie cztery karty egzaminacyjne z Pomorskiej Akademii
            Medycznej posłużyły prokuraturze do oskarżenia Adamczyk o wyłudzenie dyplomu
            lekarza. Miała w nich sfałszować podpisy szesnastu profesorów. W dziesięciu
            tomach akt przechowywanych w sądzie karty powinny być w foliowym woreczku na
            stronie nr 600. Adamczyk chciała je zobaczyć już podczas czwartkowej rozprawy.
            Planowała zgłosić wniosek o powołanie biegłego grafologa. Chce udowodnić, że
            nie sfałszowała podpisów. Sędziemu nie udało się jednak znaleźć kart.

- Dlatego dzisiaj (w piątek) poszliśmy z adwokatem do sądu poszukać ich na
            spokojnie. Kart egzaminacyjnych nie było. Zniknęły. Została tylko foliowa
            koszulka, w której były wcześniej. W tej sprawie dzieje się coś dziwnego - mówi
            Adamczyk.

Gdy dziesięć lat temu sprawa z fałszywym dyplomem wybuchła, zaginęły też
            protokoły egzaminacyjne przechowywane w teczce Adamczyk na akademii medycznej.
            Prokuraturze nie udało się wtedy ustalić jak do tego doszło.

Spisek? Ale czyj?

Adamczyk zapewnia, że sama nie ma nic wspólnego ze zniknięciem kart swoich
            egzaminów z akt sądowych.

- Przecież ja przyjechałam po tylu latach do Polski walczyć o swoje dobre imię.
            Zależy mi na oczyszczeniu swojego nazwiska - zapewnia.

Mec. Marecki przyznaje jednak, że zniknięcie głównych dowodów może się okazać
            korzystne dla jego klientki.

- To te karty są podstawą zarzutów. Skoro ich nie ma to trzeba zadać pytanie co
            dalej. Nie wiemy kto to zrobił i dlaczego. Może jedynie się zawieruszyły. Niech
            to wyjaśni prokuratura - mówił.

Nie wykluczył, że taka sytuacja może być podstawą do wniosku o umorzenie całej
            sprawy przeciwko Małgorzacie Adamczyk.

• nudna_ale_smieszna Re: gruszki, nie gruszki, ale zostały tylko folie 03.12.06, 22:57
              zniknely, bo pewnie dala komus w lape zeby je wyniosl i dlatego teraz wrocila -
              wiedziala, ze nie ma koronnego dowodu. No chyba ze jest slad na uczelni, ale
              czego nie zrobia panie z dzikanatu za perfumy albo obietnice liftingu.
            • beatrix13 Re: gruszki, nie gruszki, ale zostały tylko folie 03.12.06, 23:02
              zwyczajna praktyka w naszych sądach,
              zwykle adwokat strony zainteresowanej wyciągnięciem czegoś dogaduje się z kimś
              z sądu

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=52949961
    • Gość: Albin.S. Podnieta dla Plebsu- ale jaki cel ma Gocha ? IP: *.stargard.mm.pl 06.12.06, 21:31
      Skandal Sądowy- zgineły notatki- zgineły bo musiały - Gocha może orłem nie
      jest, ale samobójcątez nie. Jeżeli wróciła to po coś- skoro chce sprawe
      zakończyć - oczywiście uniewinnieniem to też w jakimś celu sobie wiadomym-
      prawdopodobnie chce wrócić na stałe- inaczej po co by sie ujawniała ?
      • Gość: labatt Re: Podnieta dla Plebsu- ale jaki cel ma Gocha ? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.06, 21:52
        Przypominam sobie takie czasy,kiedy ludzie z problemami o mniejszym formacie -
        skladali kopie - majac oryginaly w lapce.....
      • Gość: mariner Re: Podnieta dla Plebsu- ale jaki cel ma Gocha ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 11:12
        Jak wszystkie dokumenty były w komplecie a swiatkowie pamietali dokladnie sprawe
        uciekła za granice, wrociła kiedy dokumenty " zagineły".Oczywiscie zbieg
        okolicznosci.
        • Gość: thc Re: Podnieta dla Plebsu- ale jaki cel ma Gocha ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 10:36
          wrocila kiedy pewne skur...... odeszly od wladzy
          • Gość: mariner Re: Podnieta dla Plebsu- ale jaki cel ma Gocha ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.06, 13:54
            Napisz konkretnie o kogo chodzi bo jak słyszalem z tymi ktorymi zajmuje sie
            teraz IPN mieli niezłe kontakty juz na studiach, ktore zreszta obojgu nie szły
            tak lekko.Za to nieulega watpliwosci ze smykałke do interesow mieli ze
            szczecinskie media lansowaly ich jak warszawskie Grobelnego.Pamietam doskonale
            "Najlepiej ubrana kobiete Srodkowej Europy", "doktorat z kosmetologii
            zrobiony w Kaliforni" itp.Proponuje popytac osoby ktore z nimi studiowały
            i te ktore ich uczyły.
    • Gość: Japis dr. babcia Barbie- pewnie ma juz wnuki ? IP: *.stargard.mm.pl 06.12.06, 21:38
      Jej dzieci mają chyba więcej jak 20 lat ????
      • Gość: thc Re: dr. babcia Barbie- pewnie ma juz wnuki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 10:35
        jeszcze nie ale juz niedlugo tak
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka