Gość: eBeata IP: *.* 29.07.02, 09:26 No to dziewczyny robimy taką listę. Dopisujcie lekarzy i specjalizacje. Zobaczymy co z tego wyjdzie.Beata Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eBeata USG ciąży IP: *.* 29.07.02, 09:26 No to dziewczyny robimy taką listę. Dopisujcie lekarzy i specjalizacje. Zobaczymy co z tego wyjdzie.Beata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eBeata Re: USG ciąży IP: *.* 29.07.02, 09:32 Re: USG ciązy-polećcie dobrego specjalistę PILNE!!DorotaO. (mama Ani i Misia) 26.05.2002 10:20 ilość odsłon: 39 Ja też uważam, że dr Czajkowski jest najlepszy. Adres: ul.Wielkopolska 17, tel.4344085. Ma bardzo dobry sprzęt, a w ogóle wspaniały człowiek. Re: USG ciązy-polećcie dobrego specjalistę PILNE!!czemar (Kasia mama Zuzy i Julki) 09.06.2002 19:19 ilość odsłon: 18 Hej! Ja chodziłam do dr. Banacha super facet b.sympatyczny i ponoć najlepszy w USG ciężarnych(zajmuje się głównie tym) nie pamietam adresu ale mam numer komórki 0601708030 i wiem że pracyje w szpitalu w Policach. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slonisia Re: USG ciąży IP: *.* 17.09.02, 16:31 Teraz jestem w ciąży z drugim dzieckiem i znów wybrałam się na usg do dr Zdzisława Czajkowskiego (jeden z najlepszych w Szczecinie). Przyjmuje bez rejestracji i skierowań na ul. Wielkopolskiej 17, w pon., śr., piątekod 14 do 18. Jedyny minus to to, że trzeba czekać (ja ostatnio 1,5 h). Ale:- nie pomylił się, co do płci dziecka już przy pierwszym usg w 4 m,- jak wynikało z oceny usg dziecko uraodziło się zdrowe,- poleciła mi go moja ginekolog-położnik, którą uważam za najlepszego lekarza jakiego spotkałam (nie przypadkowo, ale poleciła mi ją teściowa lekarz)- może o niej napiszę w rubryce: ginekolodzy.Niech was nie zraża wiek doktora (starszy pan), bo jest świetny (na usg można przynieść kasetę video, a bez niej dostanie sie zdjęcie dzidziusia).Polecam.iwona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eBeata ortopeda IP: *.* 29.07.02, 09:27 No to dziewczyny robimy taką listę. Dopisujcie lekarzy i specjalizacje. Zobaczymy co z tego wyjdzie.Beata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eBeata Re: ortopeda IP: *.* 29.07.02, 09:36 Re: Ortopeda dla malucha-Pilne!IVONA (Iwona_KZ) 25.04.2002 21:51 ilość odsłon: 19 Doc. dr hab. n.med. Maciej Kołban (ale tytułów)przyjmuje poniedziałek i czwartek 16-18 ul. Korony Północy 15 a tel 4558823 lub komórka 0601706464Jest dobrym specjalistą i co ważne ma na miejscu aparat do USG. Re: Ortopeda dla malucha-Pilne!goskax (Gośka X) 26.04.2002 12:38 ilość odsłon: 20 Natomiast ja polecam: dr Szczur (tel.48 70 113)bada b. dokładnie, szczegółowo objasnia rodzicom tez posiada aparat USG na miejscu ...Nie pamietam dokładnego adresu (na pewno ul. RedutyOrdona, tuż przed skrzyzowaniem z Witkiewicza)Pozdrawiam Re: Ortopeda dla malucha-Pilne!eBeata (Beata) 26.07.2002 14:45 ilość odsłon: 3 dr Ryszard Marzec.al. Jedności Narodowej 36/8tel. 484-63-78 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slonisia Re: ortopeda IP: *.* 17.09.02, 16:40 Ja chodzę z moim Tymciem (ma roczek i miesiąc) do dr Żebrowskiego w Zdrojach. Poleciła mi go moja teściowa (lekarz na PAM-ie). Facet już nie młody, ale bardzo sympatyczny dla dzieci (ma podejście) i zachowuje zimną krew, gdy dziecko wpada w płacz. Niestety przyjmuje w przychodni (na zachodniopomorską kasę chorych) i trzeba sie rejestrować z dużym wyprzedzeniem(czeka się 2 miesiące, więc nie można sią zagapić). Najlepiej wziąć początkowe numerki (tak do 6), bo inaczej mozna przyjść i tak czekać parę godzin (bo ktoś czeka od wczoraj etc.). Przyjmuje od 8 do 12 (13). Pozdrawiam.iwona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eBeata pediatra IP: *.* 29.07.02, 09:28 No to dziewczyny robimy taką listę. Dopisujcie lekarzy i specjalizacje. Zobaczymy co z tego wyjdzie.Beata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piaga Re: pediatra IP: *.* 02.10.02, 11:18 Polecam dr Podbielskiego. Jest neatologiem - ordynatorem oddziłu Noworodków w szpitalu Wojskowym. Zawsze pod komórką i przyjeżdza do domu. Niestety to kosztuje, ale warto. Wiadomo noworodek, czy małe dziecko - to mnóstwo pytań i wątpliwości. Doktor nigdy nie żałował nam czasu i ciepliwości, wizyty nawet po 40-50 minut. namiar jest w książce telefonicznej - chyba domowy. Sprawdzę komórkę to dopiszę. Aga-mama Olki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piaga Re: pediatra IP: *.* 04.10.02, 07:51 Uzupełnienie lek. med. Dariusz Podbielski0 601 71 75 86Oddział Noworodków Szpitala Wojskowego tel. 445 55 20Gabinet Pediatryczny tel. 445 55 20Polecam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eBeata stomatolog IP: *.* 29.07.02, 09:29 No to dziewczyny robimy taką listę. Dopisujcie lekarzy i specjalizacje. Zobaczymy co z tego wyjdzie.Beata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: stomatolog IP: *.* 30.07.02, 18:33 Polecam Pania Anię Jarząbek, przyjmuje w szpitalu na Pomorzanach. W tej chwili robi specjalizacje ze stomatologii dzieciecej. Jest naprawde profesjonalistką, ma podejście do dzieci, jest cierpliwa.Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dalia Re: stomatolog IP: *.* 18.09.02, 08:04 Polecam panią Monikę Góra z Os. Kaliny. Jest bardzo dobrym stomatologiem i ma podejście do dzieci, szalenie miła. Nawet mój synek, który u innych stomatologów buzię miał zamknięta na kłódkę u niej otworzył i pozwolił zrobić co trzeba. Dalia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cegasia Re: stomatolog IP: *.* 22.09.02, 21:31 Polecam dr Katarzynę Matuszak. Przyjmuje na starówce, ul. Osiek 10. Tel. 812 17 18.Ma bardzo dobre podejście do zestresowanych dzieci. Poza tym instruuje jak dbać o pierwsze ząbki. Po wizycie obowiązkowa nagroda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eBeata Re: LEKARZE przyjaźni dzieciom ze Szczecina IP: *.* 29.07.02, 09:38 Przepraszam za pierwsze cytaty, mam nadzieję, że autorki nie będą miały mi za złe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slonisia Re: Alergolog IP: *.* 17.09.02, 16:43 Dodaję do listy jeszcze jedną specjalność, na której szczególnie mi zależy. Może być lekarz z przychodni. A gdzie najlepiej robić testy małemu dziecku (powyżej roczku) w Szczecinie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piaga Re: Alergolog IP: *.* 02.10.02, 11:23 Nie polecam testów komputerowych i pani Alergolog z przychodni prywatnej "Laboratorium" na Odziezowej. straszy i naciaga na zabiegi. Może to anty lista Ale... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slonisia Re: ginekolog-położnik IP: *.* 17.09.02, 16:53 Chciałam Wam polecić świetną dr Annę Błogowską. Pracuje w klinice na Pomorzanach na ginekologii operacyjnej i w tamżę w przychodni dziecięcej. Jest naprawdę dobrym specjalistą (w mojej ciąży zadbała o comiesięczne badania i w razie jakiś niewiadomych wysyłała na ktg, czy dzidziuś zdrów).Podaję adres i telefon gabinety domowego(Piastów 58/6, tel. 4-33-01-07). W szpitalu chyba nie przyjmuje (tj. nie ciężarne).Pozdrawiam.iwona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cegasia Re: ginekolog-położnik IP: *.* 22.09.02, 21:38 Z całego serca polecam dr Andrzeja Niedzielskiego.Wspaniały człowiek, świetny fachowiec. Będąc w ciązy pod Jego opieką czułam się bezpiecznie. Udostępnił numer swojego tel. komórkowego, a w czasie urlopu podał numer kolegi. Zawsze w razie wątpliwości mogłam zadzwonić lub przyjść do gabinetu.Przyjmuje na ul. Niemcewicza 15, tel. 423 71 86. Odpowiedz Link Zgłoś