exman 01.12.06, 20:13 a wy ciągle o tej zas...anej polityce !!! Powaliło was ? A gdzie pub, gdzie balety, gdzie kino i tatr, nasze forum wali prowincją ! Jazda na miasto ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: propis Adwent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 20:50 Prawdziwy Polak w Adwencie nie mysli o pubie, baletach i innej rozpuście. Idz do koscioła albo ksiazki poczytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Adwent 01.12.06, 21:41 pradziwy Polak wiedziałby,że Adwent zaczyna się od niedzieli:) , więc 2 wieczory szaleństw przed prawdziwkami Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Adwent 01.12.06, 22:06 to dobrej zabawy i obyś jutro nie zaniemógł;-) Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: TGIF 02.12.06, 11:29 zajebiscie! Polacy wygrali, od rana emocje ponadprzecietne, maly remoncik w domu, zakupy, a wieczorem pifko (niejedno rzecz jasna!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance TGIS-BoJV:) 02.12.06, 11:34 albert_c napisał: > zajebiscie! > > Polacy wygrali, od rana emocje ponadprzecietne, maly remoncik w domu, zakupy, a > wieczorem pifko (niejedno rzecz jasna!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Re: TGIS-BoJV:) 02.12.06, 11:34 Thanks God Its Saturday - Because of Japaneese Victory:) Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Saturday evening- Środek weekendu 02.12.06, 22:42 a w nim Ballantine's (0,75) forum (ekshibicjonizm whiteentanca:)) oraz sam whiteentrance. No to zaczynamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Re: knock knock! Jest tu kto? 02.12.06, 22:45 skoro nie ma nikogo to na zdrowie nikomu:). Siup. Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Tak, piję. A co nie wolno? kto mi zabroni? 02.12.06, 22:58 Siup na drugą nóżkę. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Tak, piję. A co nie wolno? kto mi zabroni? 03.12.06, 12:25 White, muszę Ci powiedzieć, że zebrałeś wysokie noty, za styl :) Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Re: Tak, piję. A co nie wolno? kto mi zabroni? 03.12.06, 12:27 exman napisał: > White, muszę Ci powiedzieć, że zebrałeś wysokie noty, za styl :) Bo dobry jestem:) Ale teraz mi o wiele bardziej niż na laurkach zależy na pokonaniu bloku Brazylijczyków!!! Kurka wodna nie jest dobrze Odpowiedz Link Zgłoś