czort 06.12.01, 23:22 popierdolencu jeden, a lubisz sie tarzac w krowich plackach, zagladac do kublow z nieczystosciami! jak ladnie poprosisz, to podrzuce ci cos jeszcze! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
o+o-o Re: CZORCIE 06.12.01, 23:59 czort napisał(a): > popierdolencu jeden, a lubisz sie tarzac w krowich plackach, zagladac do kublow > > z nieczystosciami! > jak ladnie poprosisz, to podrzuce ci cos jeszcze! bec,bec,bec, ciap......odpadlo z .....czorta trawa rosnie wystarczajaco bujnie,nie potrzebujesz tak na slepo uzyzniac Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: CZORCIE 07.12.01, 00:04 moja laka, jam placek jest i sama swoimi plackami bede ja uzyzniac! panu juz podziekujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: CZORCIE 07.12.01, 00:17 czort napisał(a): > moja laka, jam placek jest i sama swoimi plackami bede ja uzyzniac! panu juz > podziekujemy. na lace mowi sie: uwazam, ze o+o-o powinien opuscic to forum!a ty ciagle myslisz,ze myslisz z przyjemnoscia opuszczam to zyzne miejsce Odpowiedz Link Zgłoś