Gość: Sromotnik bezwstyd IP: 83.168.124.* 02.12.06, 19:40 stają się grubymi,zgryzliwymi,pyskatymi,moherowo-parafialnnymi babsztylami ??! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1.bazyl Re: Dlaczego z pięknych ,swobodnych dziewczyn ... 02.12.06, 19:41 Zapytaj ich mezow :). Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Dlaczego z pięknych ,swobodnych dziewczyn ... 02.12.06, 19:57 Bo w Polsce nie ma mezczyzn. Wodka, powstania, brak ojca ktory zginal w powstaniu lub naduzywal.. To sie musialo tak skonczyc... Odpowiedz Link Zgłoś
1.bazyl Re: Dlaczego z pięknych ,swobodnych dziewczyn ... 02.12.06, 19:59 No wiesz co, Swarozyc, wyjatkowo sie z Toba zgadzam. W calej rozciaglosci :). Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Dlaczego z pięknych ,swobodnych dziewczyn ... 02.12.06, 20:01 Nie musisz... Odpowiedz Link Zgłoś
1.bazyl Re: Dlaczego z pięknych ,swobodnych dziewczyn ... 02.12.06, 20:05 Nie musze, ale chce - tym razem. A Ty co, dalej obrazony? Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Dlaczego z pięknych ,swobodnych dziewczyn ... 02.12.06, 20:10 Tak, bo napisalas ze jestem brzydki... Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: Dlaczego z pięknych ,swobodnych dziewczyn ... 02.12.06, 20:14 O, patriota z drugiej strony Bałtyku sie odezwał,schizofrenik dwunickowy.W latach 60-tych to kobiety szwedzkie uprawiały turystykę seksualną po Afryce i nie tylko bo mezczyżni mieli inne zainteresowania. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Do praszczura... 02.12.06, 20:26 Kochasz mnie skarbie? - Kocham... - A ładna jestem? - Ładna... - A podobam Ci się ? - Podobasz ... - A powiedz cos od siebie. - Dobranoc Zofio... Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: Do praszczura... 02.12.06, 20:35 swarozyc napisał: > Kochasz mnie skarbie? > - Kocham... > - A ładna jestem? > - Ładna... > - A podobam Ci się ? > - Podobasz ... > - A powiedz cos od siebie. > - Dobranoc Zofio... Na to czekałem :-)) Ty utlaningu siedzisz w tym swoim podsztokholmskim Pirdziszewie i samotnie, łoisz jakąs wódę.Takie bogate jest Twoje życie towarzyskie.Zazdroszczę Ci tej stabilizacji.He he. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Do praszczura... 02.12.06, 20:39 Widze Zofio ze sie zatracasz na zwyklych polskich pyskowkach.. Tracisz resztki szacunku.. Ten watek nie jest o moim i twoim zyciu towarzyskim - dlatego ja o nim nie pisze.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: Do praszczura... 02.12.06, 20:52 swarozyc napisał: > Widze Zofio ze sie zatracasz na zwyklych polskich pyskowkach.. > Tracisz resztki szacunku.. > Ten watek nie jest o moim i twoim zyciu towarzyskim - dlatego ja o nim nie > pisze.. > :-) > Przeciez przytoczyłeś przed chwila jakis Twój intymny dialog z Zofią, co dowodzi braku wychowania schizolu.Ale pisz, pisz cóż Ci innego pozostało.Jak Ci zaczną białe renifery podchodzic pod okna, to zrób 15 min przerwy.I nie nazywaj tego Rudolfa z rózowym nosem Zofią bo Cię pobodzie.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Do praszczura... 02.12.06, 20:56 Ty mowisz o dobrym wychowaniu i bon ton, nazywajac mnie psycholem? To chyba jakies nieporozumienie.. Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: Do praszczura... 02.12.06, 21:01 swarozyc napisał: > Ty mowisz o dobrym wychowaniu i bon ton, nazywajac mnie psycholem? > To chyba jakies nieporozumienie.. > Jeżeli Ktoś bedąc co najmniej dwunickowcem-czyli mając rozdwojoną jażń dodatkowo widzi we mnie Zofię.....No dobrze jesteś wzorcem stabilnej osobowości.:-)Co mi zależy. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Do praszczura... 02.12.06, 21:04 no juz lepiej.. Ludzie lewicy stoja przeciez wyzej od "faszystow" Giertycha.. i klientow szwedzkiej pomocy socjalnej... Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: Do praszczura... 02.12.06, 21:10 swarozyc napisał: > no juz lepiej.. > Ludzie lewicy stoja przeciez wyzej od "faszystow" Giertycha.. > i klientow szwedzkiej pomocy socjalnej... Dziekuję, ale czy my się nie nasładzamy za bardzo:-)W kazdym bądż razie nie jestem Różowonosym Rudolfem a to może stworzyc platformę porozumienia. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Do praszczura... 02.12.06, 21:13 No wiesz, ale ty mnie nie rozpieszczasz, mimo iz wiem ze jestes wrazliwa kobieta.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: Do praszczura... 02.12.06, 21:16 swarozyc napisał: > No wiesz, ale ty mnie nie rozpieszczasz, mimo iz wiem ze jestes wrazliwa > kobieta.. > :-) Niech Ci będzie.Masz szczęscie ,żeś wirtualny i daleko.Mają swoją drogą niektórzy szczęscie.Muszę chyba zacząć pić, bo pijany ma szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Do praszczura... 02.12.06, 21:21 O zniewiescieniu Polakow pisalo wielu; Np Jan STachniuk, Wspominal o tym Jerzy Giedroyc, Pilsudski i inni.. Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: Do praszczura... 02.12.06, 21:26 swantevit napisał: > O zniewiescieniu Polakow pisalo wielu; Np Jan STachniuk, Wspominal o tym Jerzy > Giedroyc, Pilsudski i inni.. No i co w zwiazku z tym.Gdzieś czytałem ,że pojecie "metroseksualny "jest obecne wszędzie w tak zwanym "cywilizowanym świecie".Jest to przykre zjawisko. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Do praszczura... 02.12.06, 21:32 Nie znam pojecia mtroseksualny, ale o zniewiesciniu polakow, pisano juz tak dawno, zanim to pojecie sie pojawilo. Widocznie na wspolczesne zjawisko o ktorym tu mowa, nalozyly sie historyczne uwarunkowania i dzisiejsza emancypacja kobiet - zachodzaca mniej czy wiecej na calym swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: Do praszczura... 02.12.06, 21:40 swantevit napisał: > Nie znam pojecia mtroseksualny, ale o zniewiesciniu polakow, pisano juz tak > dawno, zanim to pojecie sie pojawilo. > Widocznie na wspolczesne zjawisko o ktorym tu mowa, nalozyly sie historyczne > uwarunkowania i dzisiejsza emancypacja kobiet - zachodzaca mniej czy wiecej na > calym swiecie. Eee.w/g mnie Polacy nie są wiecej zniewiescieli niz w innych krajach europejskich.Ja nie jestem zbyt dobrym partnerem do dyskusji, ze wzgledu na wiek,po drugie moja córka jest blisko 40-letnia więc nie zchodzi przypadek córki nastolatki i jej kolegów, których mógłbym ocenić, wreszcie nie bywam w młodym towarzystwie.Tylo co z obserwacji na ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
1.bazyl Re: Dlaczego z pięknych ,swobodnych dziewczyn ... 02.12.06, 20:17 Alez Swarozycu, Ty nieuwaznie czytales! napisalam, ze wyobrazam sobie, ze masz twarz, ktora sam okreslasz jako brzydka (czego dales dowody w poprzednich swoich postach), a ktora wiele kobiet zapewne uznaloby za interesujaca (w domysle - rowniez ja, poniewaz nie lubie banalnie przystojnych mezczyzn, z zalozenia podejrzewajac ich o narcyzm). Jednym slowem, sam siebie nazywasz brzydalem, a potem na mnie sie o to obrazasz. Jest to iscie meska logika... Odpowiedz Link Zgłoś
1.bazyl Re: Dlaczego z pięknych ,swobodnych dziewczyn ... 02.12.06, 20:20 A juz nie wspomne, co Ty o mnie napisales - cos tam "dziecina (hehe) jest pewnie niespelniona kobieta" itp., dalej nie pamietam. To juz chyba ja predzej powinnam czuc sie obrazona. Nawet chcialam Cie zapytac o sprecyzowanie pojecia "spelnionej kobiety", ale ze z reguly mam malo czasu na siedzenie na tym forum, to odstapilam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wizytka Re: Dlaczego z pięknych ,swobodnych dziewczyn ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 21:39 Jeżeli założysz, że grube są brzydkie - to tak.Nie ma. Jezeli założysz - że moherowe sa zgryźliwe - to tak. Nie ma.Tak samo jak one moga założyc, że jesteś niewychowanym gó..azrem - za przeproszeniem ... I tak karuzela się kręci :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elekt Re: Dlaczego z pięknych ,swobodnych dziewczyn ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 22:04 Mówisz o swojej mamusi? Dlaczego nie szanujesz matki? Odpowiedz Link Zgłoś
empe42 Re: Dlaczego z pięknych ,swobodnych dziewczyn ... 02.12.06, 22:17 Gość portalu: Sromotnik bezwstyd napisał(a): > stają się grubymi,zgryzliwymi,pyskatymi,moherowo-parafialnnymi babsztylami ??! Mogłeś sprawdzić przed ślubem, czy Twoja żona ma skłonności do tycia. Odpowiedz Link Zgłoś