Dodaj do ulubionych

Piast Szczecin - Chemik Police 3:1

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 23:12
ciekawe co by było gdyby w Chemiku był normalny "trener" ? to co zrobił ten
człowiek w 4 secie kiedy dziewczyny były na fali to kpina .Podać swoim
zawodniczkom złe ustawienie to chyba nie przystoi na tym poziomie. Zmiany to
samo bez koncepcji i pomyślunku. brawo dziewczyny za walkę może w rewanżu
nikt wam nie bedzie przeszkadzał
Obserwuj wątek
    • Gość: S.W.A.T. Piast Szczecin - Chemik Police 3:1 IP: 195.116.32.* 11.12.06, 07:55
      Popieram w 100% opinię kibicki! i przy okazji POZDRAWIAM gorąco!:)Takie błędy
      jak bląd trenera Bujka w 4 secie nie popełniłby nawet amator prowadzący
      dziewczynki w ramach szkolnego SKS-u!Konsekwencja tego błędu była katastrofalna
      w skutkach!!!!!Chociaż dziewczyny były w stanie podgonić na 2 punkty Piasta ale
      nie potrafiły po błędach Bujka podnieść się psychicznie!Brawo "trener" nie wiem
      skąd ten uśmiech po takim szkolnym błędzie!Trzymam za Was dziewczyny kciuki!!!
      Pozdrawiam NAJLEPSZY zespół w woj.Zachodnipomorskim!:)
      • Gość: kibicsza Re: Piast Szczecin - Chemik Police 3:1 IP: 212.14.38.* 11.12.06, 09:25
        Myślę, że przydała by się fachowa siła trenerska w Chemiku, a nie trener amator
        i nędzny podpowiadacz, który chyba w tym ostatnim meczu działał na korzyść
        Piasta. Nie dało się ukryć, że Piast chciał za wszelką cenę udowodnić wyższość
        nad zawodniczkami, ktore z Piasta odeszły. I chyba się to im do końca nie
        udało. Sporo strachu napędziła im Kwiatkowska swoimi zagrywkami. Panie trenerze
        zacznij Pan myśleć i graj składem, ktory może najwięcej ugrać. I nie
        eksperymentuj.
      • Gość: b. Re: Piast Szczecin - Chemik Police 3:1 IP: *.acx.pl 11.12.06, 13:38
        Hehehe :D Czy NAJLEPSZY zespól w Zachodniopomorskim nie powinien przypadkiem
        wygrywać?? Bo z tego co się orientuję to Chemik na razie NIE WYGRAŁ ŻADNEGO
        (sparingowego czy towarzyskiego) spotkania z Piastem.. Może się mylę chociaż
        nie sądzę.. Tak poza tym to zauważyłem, że to głównie Wam a nie zawodniczkom
        Piasta zależy na pokazaniu czyjejś wyższości.. Nie wiem czy to jakiś kompleks
        czy coś ale zamiast cieszyć się z gry jednego, drugiego lub obu zespołów to na
        siłę próbujecie znaleźć powód który przeszkodził Siatkarkom Chemika w pokazaniu
        wyższości nad Piastem.. nie rozumiem tego.. Ja kibicuję obu drużynom i żadnej
        nie życzę źle.. cieszę się, że są derby bo już dawno nie widziałem takiej
        ilości Kibiców w hali SDS :D Życzę więc obu drużynom odrobiny pokory, jeszcze
        więcej pracy nad sobą i jak najwięcej radości po wygranych meczach :D Tego Wam
        wszystkim życzę a Kibiców zachęcam do wspólnego pozytywnego dopingu :D:D:D
        Pozdrawiam :D
        • Gość: kibicsza Re: Piast Szczecin - Chemik Police 3:1 IP: 212.14.38.* 12.12.06, 10:07
          Odpowiadając tajemniczemu b - w lidze Chemik nie ma zadania wygrywac tylko z
          Piastem ale też z innymi zespołami i całkiem mu to nieźle wychodzi biorąc pod
          uwagę, że zespół w tym składzie gra niecałe 4 miesiące. Jeżeli przegrane mecze
          towarzyskie, które Piast traktował jak "walkę o ogień" mamy brać za pewnik to
          dlaczego Piast, który pretenduje do ligi wyżej nie wygrywa ważnych dla nich
          meczy. B odebrał źle moje intencje. Oczywiście, że kibicujemy obu zespołom. Bo
          na tym zadupiu jakim stał się Szczecin, nic dobrego się nie dzieje, więc
          sportowcy są jak narazie jedynymi naszymi ambasadorami. A tak na marginesie to
          nie zapominajmy, kto wywalczył w Szczecinie historyczne wejście Piasta do
          ekstraklasy, i wtedy zawodniczki udowodniły, że umieją grać dobrą piłkę - i
          mówię tu o zawodniczkach obu zespołów. Powodzenia i bez urazy.
    • Gość: Jaś Piast Szczecin - Chemik Police 3:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 19:20
      Znawcy podczas tego pojedynku wybrali najlepszą zawodniczkę meczu w ekipie
      Piasta Martę Szymańską ale wydaje się że najlepszy jednak w ekipie Piasta
      był ... Mariusz Bujek trener Chemika ,który świetnie rozpracował swoją ekipę w
      tym meczu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka